joi, 31 octombrie 2013

The Gravedancers

Film online gratis The Gravedancers
Nume film:The Gravedancers
Categoria:Horror, Thriller
Anul:2006
Claitate:DVD-Rip
Durata Film:95 Minute

Cati dintre noi cred in invierea mortilor? Cati cred ca atunci cand spiritelor le este tulburat somnul de veci se reintorc in lumea celor vii??
Exact acest lucru vrea sa il evidentieze filmul punand in prim plan misterele mortii, starnind curiozitate, emotie si suspans. Este vorba despre trei prieteni care, reintalnindu-se dupa cativa ani la inmormantarea unui bun amic, se gandesc sa bea un ultim pahar de vin alaturi de acesta. Ajunsi in cimitir, depanand amintiri, dupa cateva pahare de vin unul dintre ei gaseste o scrisoare langa piatra funerara a mormantului, scrisoare de al carui continut nu tine seama niciunul dintre ei. Imbatati de gustul vinului si sunetele muzicii ce se auzeau la radioul pornit, prietenii incep sa danseze nestiind ca acest dans nevinovat va avea consecinte nefaste care le va transforma viata intr-un adevarat cosmar.


Varianta 1 film The Gravedancers :


 Vezi film online subtitrat gratis The Gravedancers

Varianta 2 film The Gravedancers :


Notorious

Film online gratis Notorious
Nume film:Notorious
Categoria:Drama, Muzical
Anul:2009
Claitate:DVD-Rip
Durata Film:122 Minute

"Notorious" este un film despre viata si moartea unui rapper pe nume Christopher Wallace, alias The Notorious B.I.G. Filmul se centreaza in jurul povestii rapperului BIG inca din copilaria sa, crescand pe strazile din Brooklyn. Notorious prezinta ascensiunea lui Wallace din ghetourile din Brooklyn, devenind unul din cei mai influentabili artisti hip-hop al tuturor timpurilor. In afara de faptul ca era un cantaret de muzica rap foarte cunoscut, Wallace era si un mare povestitor. Povestile lui despre viata violenta de pe strazile din New York, au fost prezentate intr-o maniera intunecata, fara perdea, cu o doza mare de realism obiectiv, care i-a aduce mult respect si credibilitate. Viata lui Notorious BIG este portretizata si prin conflictul cu rivalul sau TuPac Shakur, atunci cand se naste un conflict intre muzica hip-hop de pe Coasta de Est si Coasta de Vest.


Varianta 1 film Notorious :


 Vezi film online subtitrat gratis Notorious

Varianta 2 film Notorious :


Iron Man

Film online gratis Iron Man
Nume film:Iron Man
Categoria:Actiune, Drama, Aventura, S.F, Thriller
Anul:2008
Claitate:DVD-Rip
Durata Film:120 min.

Paramount Pictures si Marvel Entertainment prezinta o nemaipomenita aventura "Iron Man", povestea unui industrias milionar si inventator genial, Tony Stark (ROBERT DOWNEY Jr.).
În calitate de CEO al Stark Industries, cel mai mare furnizor de arme al Guvernului Statelor Unite, Tony a dobandit un statut de celebritate, protejand interesele americane pe tot cuprinsul globului, de cateva zeci de ani.
Stilul de viata lejer al lui Tony ramane doar o amintire frumoasa atunci cand convoiul sau este atacat iar el este luat ostatic de un grup de insurgenti, dupa un test de arme la care asistase. Ranit de un srapnel, chiar aproape de inima deja slabita, Tony trebuie sa construiasca o arma devastatoare pentru Raza (FARAN TAHIR), misteriosul lider al insurgentilor. Ignorand cererea rapitorilor, Tony îsi foloseste puterea mintii si ingeniozitatea pentru a-si construi o armura speciala, care îi va îngadui sa supravietuiasca si îl ajuta sa scape din captivitate.
La întoarcerea în America, Tony trebuie sa faca pace cu trecutul sau si sa directioneze Stark Industries pe un drum nou. În pofida rezistentei lui Obadiah Shane (JEFF BRIDGES), mana sa dreapta si directorul Stark Industries, care a preluat controlul absolut al companiei în timpul absentei sale, Tony munceste zile si nopti în atelier pentru a-si construi un costum special, un costum- armura care îi va da puteri supraomenesti pe langa protectie fizica.
Cu ajutorul asistentei sale, Pepper Pots (GWYNETH PALTROW), si a unui militar în care are deplina încredere, Rhodey (TERRENCE HOWARD), Tony descopera un complot perfid, cu implicatii la nivel global. Îmbracandu-si puternica armura rosu-a

Nominalizat la 2 premii Oscar .


Varianta 1 film Iron Man :


 Vezi film online subtitrat gratis Iron Man

Varianta 2 film Iron Man :



Varianta 3 film Iron Man :


Death Race

Film online gratis Death Race
Nume film:Death Race
Categoria:Actiune, S.F, Thriller
Anul:2008
Claitate:DVD-Rip
Durata Film:89 min.

Remake al filmului “Death race 2000” din anul 1975, pelicula de fata are o actiune plasata in New York-ul anului 2020, atunci cand societatea post-industriala se confrunta cu o problema ce tinde sa scape de sub control: cresterea fara precedent a infractionalitatii. Pentru a aerisi inchisorile, precum si pentru a distra publicul larg prin intermediul unor transmisiuni televizate sangeroase, gardienii pun bazele unei curse diabolice de masini intre detinuti in cursul careia acestia trebuie sa se mutileze si sa se ucida intre ei in drumul lor spre victoria finala.
Multiplu campion la raliul Nascar, Jensen Aimes este intemnitat de 8 ani in celebra Terminal Island si i se insceneaza o crima pe care nu o comisese pentru a fi fortat sa participe la aceasta competitie a mortii. Conducand o masina monstruoasa, dotata cu aruncatoare de flacari, lansatoare de grenade si arme de foc si purtand pe fata o masca metalica, Jensen trebuie sa supravietuiasca timp de 3 zile celor mai periculosi asasini din tara, premiul pentru castigarea cursei fiind libertatea personala.


Varianta 1 film Death Race :


 Vezi film online subtitrat gratis Death Race

Varianta 2 film Death Race :



Varianta 3 film Death Race :


Death Race 2

Film online gratis Death Race 2
Nume film:Death Race 2
Categoria:Actiune
Anul:2010
Claitate:DVD-Rip
Durata Film:96 min.

Death Race 2 isi are actiunea in viitorul apropiat, in momentul in care economia Statelor Unite ale Americii incepe sa cada si un lant violent de crime incepe sa iasa de sub control. Populatia, atrasa intr-un lant de criminalitate , se grupeaza in asociatii care creeaza o subcultura impotriva legii coordonata de gasti, criminali cu sange rece si sociopati. Cea mai periculoasa dintre acestea este Terminal Island. Criminalul Carl Lucas intra in Terminal Island pentru a-si ispasi pedeapsa pe viata, la fel ca si personalitatea din lumea media September Jones, prin lansarea reality-show-ului Death Race. Death Race le ofera castigatorilor premiul suprem - libertatea - numai daca pot supravietui ca sa se bucure de ea. Cand Lucas se inscrie ca sofer, se creaza premizele unui concurent legendar.


Varianta 1 film Death Race 2 :


 Vezi film online subtitrat gratis Death Race 2

Varianta 2 film Death Race 2 :



Varianta 3 film Death Race 2 :


Ghost Rider

Film online gratis Ghost Rider
Nume film:Ghost Rider
Categoria:Actiune, Thriller
Anul:2007
Claitate:DVD-Rip
Durata Film:110 min.

De la Marvel Comics, creatorii filmelor Spider-ManпїЅ, Fastastic Four si X-Men, ne parvine un nou erou... Ghost RiderпїЅ. Cu mult timp in urma, superstar-ul motociclist cascador Johnny Blaze (Nicholas Cage) a facut un pact cu diavolul pentru a-i proteja pe cei pe care ii iubea cel mai mult: tatal sau si iubita sa din copilarie, Roxanne (Eva Mendes). Acum, Diavolul a venit pentru a-si recupera datoria. Ziua, Johnny este un cascador motociclist inrait... dar noaptea, in prezenţa raului, el devine Ghost Rider, un vanator de recompense al demonilor salbatici. Forţat sa faca voia Diavolului, Johnny este hotarat sa-si infrunte soarta si sa-si foloseasca puterile pentru a-i proteja pe cei nevinovaţi.
"Cred ca Ghost Rider este unul dintre mitologiile unice din universul benzilor desenate", spune Nicholas Cage, care aduce personajul clasic de benzi desenate al Marvel la viaţa in filmul Ghost Rider al Columbia Pictures. Ca vanatorul e recompense al Diavolului, senzaţiile supranaturale ale Ghost Rider se potrivesc perfect cu personalitatea intensa si captivanta a lui Cage. "Este un personaj complicat care ia decizia sa-si vanda sufletul Diavolului, dar o face din dragoste, nu din lacomie sau ambiţie personala. Pentru mine, acesta este un material bogat cu care trebuie sa joc. Acest tip infricosator este un erou adevarat."


Varianta 1 film Ghost Rider :


 Vezi film online subtitrat gratis Ghost Rider

Varianta 2 film Ghost Rider :



Varianta 3 film Ghost Rider :


The Haunting of Sorority Row

Film online gratis The Haunting of Sorority Row
Nume film:The Haunting of Sorority Row
Categoria:Horror, Drama, Thriller, Mister
Anul:2007
Claitate:DVD-Rip
Durata Film:90 min.

Samantha Willows este in primul ei an la colegiu si isi doreste foarte mult sa intre intr-una dintre cele mai cunoscute fratii din campus. Este hotarata sa treaca toate probele si sa raspunda tuturor cerintelor pe care cele 4 proaspat-absolvente si urmase ale fratiei le cer si impun.

Odata ce probele de foc incep,in casa in care Sam locuieste impreuna cu celelalte colege, se petrec mai multe lucruri stranii la care nu gasesc niciun raspuns. Totul devine si mai ciudat atunci cand Sam afla ca o fosta aplicanta a disparut cu un an in urma si de atunci nu se mai stie nimic de ea. In momentul in care fetele ce le instruiesc pe boboace incep sa moara una cate una,e clar ca ceva grav s-a intamplat in acel an...iar daca Sam nu reuseste sa afle ce a fost,toate ar putea fi in pericol...mortal.


Varianta 1 film The Haunting of Sorority Row :


 Vezi film online subtitrat gratis The Haunting of Sorority Row

Varianta 2 film The Haunting of Sorority Row :



Varianta 3 film The Haunting of Sorority Row :


Bride Wars

Film online gratis Bride Wars
Nume film:Bride Wars
Categoria:Comedie, Romantic
Anul:2009
Claitate:DVD-Rip
Durata Film:94 Minute

Romanticele "de serviciu" Anne Hathaway si Kate Hudson ajung in sfarsit in fata altarului! Problema este ca personajele lor, doua foarte bune prietene, si-au programat nunta in exact aceeasi zi. Cand devine clar ca niciuna nu va ceda locul celeilalte, incepe un adevarat razboi miza fiind invitatii comuni, biserica, preotii, accesoriile si asa mai departe. Pana unde vor merge cele doua si care vor fi primele victime?


Varianta 1 film Bride Wars :


 Vezi film online subtitrat gratis Bride Wars

Varianta 2 film Bride Wars :


Training Day

Film online gratis Training Day
Nume film:Training Day
Categoria:Drama
Anul:2001
Claitate:DVD-Rip
Durata Film:122 Minute

24 de ore de antrenament a novicelui Jake Hoyt in brigada narcotice din Los Angeles. Cel care il initiaza in lupta impotriva traficantilor de droguri este Alonzo Harris, un politist uns cu toate alifiile, a carui practici sunt neortodoxe si uneori chiar ilegale. Alonzo ii cunoaste foarte bine pe infractori si nu este intimidat de acestia, chiar dimpotriva. Jake are mentalitatea unui politist corect pana la paroxism si asta il face sa para naiv.

Premiat la Oscar , nominalizat la Golden Globes .


Varianta 1 film Training Day :


 Vezi film online subtitrat gratis Training Day

Varianta 2 film Training Day :


The Girl from the Naked Eye

Film online gratis The Girl from the Naked Eye
Nume film:The Girl from the Naked Eye
Categoria:Actiune, Thriller, Dragoste
Anul:2012
Claitate:Bluray-Rip
Durata Film:84 min.

N/A


Varianta 1 film The Girl from the Naked Eye :


 Vezi film online subtitrat gratis The Girl from the Naked Eye

Varianta 2 film The Girl from the Naked Eye :



Varianta 3 film The Girl from the Naked Eye :


The Hunters

Film online gratis The Hunters
Nume film:The Hunters
Categoria:Horror, Thriller
Anul:2011
Claitate:DVD-Rip
Durata Film:112 min.

N/A


Varianta 1 film The Hunters :


 Vezi film online subtitrat gratis The Hunters

Varianta 2 film The Hunters :



Varianta 3 film The Hunters :


The Grace Card

Film online gratis The Grace Card
Nume film:The Grace Card
Categoria:Drama
Anul:2010
Claitate:DVD-Rip
Durata Film:90 min.

Totul se poate schimba intr-o singura secunda... dar e nevoie de o viata intreaga pentru a descalci misterul. Fiecare zi e o noua sansa pe care o avem de a reconstrui relatiile cu oamenii si de a da si primi gratia divina. Mac McDonald isi pierde fiul intr-un accident de masina si ajunge sa-si duca zilele infuriat pe Dumnezeu, acrit si indurerat. Furia lui Mac il indeparteaza de familie si ii distruge si cariera de politist. Partenerul sau e tanarul Sam Wright, cu o cariera in ascensiune, o familie iubitoare si un job part-time de pastor. Diferentele dintre cei doi sunt multe si creeaza tensiune intre ei. Pentru a lucra impreuna si a se ajuta unul pe altul, Mac si Sam trebuie sa invete toleranta.


Varianta 1 film The Grace Card :


 Vezi film online subtitrat gratis The Grace Card

Varianta 2 film The Grace Card :



Varianta 3 film The Grace Card :


Beerfest

Film online gratis Beerfest
Nume film:Beerfest
Categoria:Comedie
Anul:2006
Claitate:DVD-Rip
Durata Film:110 Minute

Doi frati pleaca in Germania la festivalul Oktoberfest numai pentru a ajunge la o competitie secreta, veche de secole, considerata un "fight club" al jocurilor de betie.


Varianta 1 film Beerfest :


 Vezi film online subtitrat gratis Beerfest

Varianta 2 film Beerfest :


The Fast And The Furious

Film online gratis The Fast And The Furious
Nume film:The Fast And The Furious
Categoria:Actiune
Anul:2001
Claitate:DVD-Rip
Durata Film:106 min

Doua bande rivale se lupta pentru suprematia strazilor din Los Angeles. Un politist este infiltrat printre ei ...multa actiune inserata intre curse ilegale de masini.
Dominic Toretto (Vin Diesel) conduce masina pe strazile din Los Angeles ca si cand acestea ar fi proprietatea lui. Dominic isi petrece timpul concentrandu-se asupra curselor de masini de maxima performanta. Cursele sunt un adevarat teatru de strada, un camp de lupta alimentat de adrenalina, tensiuni sexuale si viteza necontrolata.
Brian (Paul Walker) este un tip nervos si de asemenea pregatit sa testeze limitele .. Dupa o discutie cu durul Johnny Tran (Rick Yune), Dominic decide ca Brian este in ordine. Iar lui Mia (Jordana Brewster), sora lui Dominic, ii place mult ceea ce vede la Brian. Problema este ca ei nu stiu ca Brian este politist.
Brian lucreaza sub acoperire… Banii se misca cu usurinta in aceste curse ilegale iar politistii stiu ca o parte din acestia sunt murdari. Dominic si Johnny sunt amandoi suspecti.
In timp ce rivalitatea dintre gasca lui Dominic si cea a lui Johnny ajunge la un nivel periculos, legaturile lui Brian cu Dom si Mia se adancesc. El se simte intr-un fel inrudit cu Dominic iar atractia dintre el si Mia este prea puternica pentru a fi negata. Dar Brian este insa politist si trebuie sa decida …


Varianta 1 film The Fast And The Furious :


 Vezi film online subtitrat gratis The Fast And The Furious

Varianta 2 film The Fast And The Furious :


Step Up

Film online gratis Step Up
Nume film:Step Up
Categoria:Drama, Muzical, Romantic
Anul:2006
Claitate:DVD-Rip
Durata Film:98 Minute

Tyler Grange (Tatum) este un delincvent obisnuit, un smecher al strazii, care da de belea si trebuie sa faca ore de munca pentru comunitate la un liceu.
Tyler nu vrea sa aiba nimic de-a face cu elevii, dar se intampla sa se indragosteasca de o frumoasa dansatoare. Fata insa vrea sa-l atraga in lumea ei. Impotriva tuturor asteptãrilor, Ty descopera ca are cu adevarat talent pentru dans.
Filmul are muzica buna, actori sexy. Totul devine o reinventare moderna a povestii clasice despre tineri din lumi diferite, care nu au nimic in comun, dar se simt atrasi unul de celalalt. Si mai e o poveste despre sacrificiul pe care trebuie sã-l faca fiecare dintre ei ca sa-si urmeze visul.


Varianta 1 film Step Up :


 Vezi film online subtitrat gratis Step Up

Varianta 2 film Step Up :


Harry Potter 5 And The Order Of The Phoenix

Film online gratis Harry Potter 5 And The Order Of The Phoenix
Nume film:Harry Potter 5 And The Order Of The Phoenix
Categoria:Drama, Aventura, Familie, Mister
Anul:2007
Claitate:DVD-Rip
Durata Film:138 min.

In Harry Potter and the Order of the Phoenix, Harry Potter revine pentru cel de-al cincilea an la Hogwarts si descopera ca aproape toti vrajitorii nu vor sa-l creada ca s-a intalnit cu Lordul Cap-De-Mort.

De teama ca venerabilul director al Hogwarts, Albus Dumbledore, minte in privinta revenirii lui Cap-De-Mort pentru a-i submina pozitia si a-l inlocui in functie, Ministrul Magiei, Cornelius Fudge, numeste un nou profesor de Aparare Impotriva Magiei Negre, pentru a-l supraveghea pe Dumbledore.

Numai ca acest curs nu se dovedeste eficient pentru a-i proteja pe studenti impotriva fortelor intunecate care ii ameninta, asa ca ajutat de prietenii sai Hermione si Ron, Harry decide sa rezolve lucrurile de unul singur. Intalnindu-se in secret cu un grup de studenti care-si spun "Armata lui Dumbledore", Harry ii invata cum sa se apere de Magia Neagra, pregatindu-i pe curajosii tineri vrajitori pentru lupta extraordinara care ii asteapta.


Varianta 1 film Harry Potter 5 And The Order Of The Phoenix :


 Vezi film online subtitrat gratis Harry Potter 5 And The Order Of The Phoenix

Varianta 2 film Harry Potter 5 And The Order Of The Phoenix :


2 Fast 2 Furious

Film online gratis 2 Fast 2 Furious
Nume film:2 Fast 2 Furious
Categoria:Actiune, Aventura
Anul:2003
Claitate:DVD-Rip
Durata Film:107 min

Este povestea fostului politist Brian O'Conner, plecat din politie ca urmare a unor actiuni ilegale. Pentru a fi reintegrat, el trebuie sa lucreze sub acoperire si sa-l prinda pe traficantul de droguri Carter Verone. Brian accepta, dar cu conditia sa-si poata alege partenerul, acesta fiind Roman Pearce, un vechi prieten. Agentul Monica Fuentes, Brian si Roman lucreaza impreuna pentru a-l prinde pe traficant


Varianta 1 film 2 Fast 2 Furious :


 Vezi film online subtitrat gratis 2 Fast 2 Furious

Varianta 2 film 2 Fast 2 Furious :



Varianta 3 film 2 Fast 2 Furious :


Fast and Furious 4

Film online gratis Fast and Furious 4
Nume film:Fast and Furious 4
Categoria:Actiune
Anul:2009
Claitate:DVD-Rip
Durata Film:107 min

Toretto si Letty nu s-au lasat de vechea lor meserie nici acum cand ei sunt in Republica Dominicana. Cu o noua trupa, ei activeaza in continuare jefuind convoaie de cisterne cu benzina in timpul mersului. Intre timp, Brian O'Conner a devenit agent federal. Dar cand o crima ii aduce inapoi in Los Angeles pe Toretto si Brian O'Conner, acestia doi se imprietenesc inca odata pe strazile unde a inceput totul. Acum ei trebuie sa confrunte un inamic comun, asa ca Toretto si Brian trebuie sa inceteze sa nu mai aiba incredre unul in altul si sa spere sa scape prin fel de fel de manevre de aceasta noua amenintare din partea unui mare traficant de droguri din America Latina. Drumurile lor se interesecteaza pe sosele si in tunele de-alungul granitelor internationale, iar singura solutie de a se razbuna este de a depasi limitele posibilului in spatele volanului.


Varianta 1 film Fast and Furious 4 :


 Vezi film online subtitrat gratis Fast and Furious 4

Varianta 2 film Fast and Furious 4 :



Varianta 3 film Fast and Furious 4 :


Eragon

Film online gratis Eragon
Nume film:Eragon
Categoria:Actiune, Aventura, Fantastic
Anul:2006
Claitate:DVD-Rip
Durata Film:104 min

Atunci cand Eragon (Edward Speleers), baiatul unui fermier sarac, descopera in padure o piatra albastra, minunat slefuita, bucuria lui nu cunoaste margini. Tot ce poate crede este ca va reusi sa cumpere toata iarna de mancare pentru familia lui.
Dar piatra se dovedeste a fi un ou de Dragon... iar oul se va sparge, din el iesind Saphira, o Dragonita care este legata intr-un fel magic de Eragon... iar el a devenit astfel mostenitorul unui destin misterios... In curand el va fi prins intr-o aventura cum nu si-ar fi putut imagina cu doar cateva zile in urma.
Dusmani fara de numar ii pornesc pe urme, iar singurele lui ajutoare sunt o sabie veche si sfaturile unui povestitor batran pe nume Brom (Jeremy Irons). Iar lumea pe care trebuie sa o infrunte este una a magiei si a puterilor nebanuite.


Varianta 1 film Eragon :


 Vezi film online subtitrat gratis Eragon

Varianta 2 film Eragon :



Varianta 3 film Eragon :


Titanic

Film online gratis Titanic
Nume film:Titanic
Categoria:Actiune, Drama, Romantic
Anul:1997
Claitate:DVD-Rip
Durata Film:194 min.

Brock Lovett este un cautator de comori si incearca sa recupereze vechi artefacte impreuna cu echipa sa de pe epava Titanicului, un vapor urias care s-a scufundat in Oceanul Atlantic in 1912 dupa ce s-a izbit de un iceberg. Lovett cauta diamante si pietre pretioase, dar descopera un portret al unei tinere fete care nu poarta altceva decat un colier. Cand Rose, in varsta de 102 ani, spune ca ea este tanara din portret, actiunea se muta in 1912 in Southampton, unde pasagerii se urcau la bordul navei Titanic. Printre ei se aflau tanarul Jack Dawson si Rose DeWitt Bukater, care se intorcea in Philadelphia cu logodnicul ei, Cal Hockley, un instarit om de afaceri. In timpul calatoriei, Rose se indragosteste de Jack, iar Cal incearca sa se razbune. Intre timp, Titanicul se ciocneste de UN iceberg si apa navaleste in compartimentele din fata. Cal continua sa-i urmareasca pe Jack si pe Rose, iar in tot acest timp uriasa nava isi incepe coborarea catre adancurile oceanului.

Premiat cu 11 premii Oscar si cu 4 premii Golden Globes .


Varianta 1 film Titanic :


 Vezi film online subtitrat gratis Titanic

Varianta 2 film Titanic :



Varianta 3 film Titanic :