joi, 31 octombrie 2013

The Fast And The Furious

Film online gratis The Fast And The Furious
Nume film:The Fast And The Furious
Categoria:Actiune
Anul:2001
Claitate:DVD-Rip
Durata Film:106 min

Doua bande rivale se lupta pentru suprematia strazilor din Los Angeles. Un politist este infiltrat printre ei ...multa actiune inserata intre curse ilegale de masini.
Dominic Toretto (Vin Diesel) conduce masina pe strazile din Los Angeles ca si cand acestea ar fi proprietatea lui. Dominic isi petrece timpul concentrandu-se asupra curselor de masini de maxima performanta. Cursele sunt un adevarat teatru de strada, un camp de lupta alimentat de adrenalina, tensiuni sexuale si viteza necontrolata.
Brian (Paul Walker) este un tip nervos si de asemenea pregatit sa testeze limitele .. Dupa o discutie cu durul Johnny Tran (Rick Yune), Dominic decide ca Brian este in ordine. Iar lui Mia (Jordana Brewster), sora lui Dominic, ii place mult ceea ce vede la Brian. Problema este ca ei nu stiu ca Brian este politist.
Brian lucreaza sub acoperire… Banii se misca cu usurinta in aceste curse ilegale iar politistii stiu ca o parte din acestia sunt murdari. Dominic si Johnny sunt amandoi suspecti.
In timp ce rivalitatea dintre gasca lui Dominic si cea a lui Johnny ajunge la un nivel periculos, legaturile lui Brian cu Dom si Mia se adancesc. El se simte intr-un fel inrudit cu Dominic iar atractia dintre el si Mia este prea puternica pentru a fi negata. Dar Brian este insa politist si trebuie sa decida …


Varianta 1 film The Fast And The Furious :


 Vezi film online subtitrat gratis The Fast And The Furious

Varianta 2 film The Fast And The Furious :


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu