luni, 28 octombrie 2013

Ice Age 2: The Meltdown

Film online gratis Ice Age 2: The Meltdown
Nume film:Ice Age 2: The Meltdown
Categoria:Animatie
Anul:2006
Claitate:DVD-Rip
Durata Film:91 Minute

Aventura plina de peripetii a celor patru prieteni din Epoca de Gheata - Manny, Sid, Diego si Scrat – continua in peisajul devenit mai putin ostil datorita dezghetului.
Toate animalele se bucura de revenirea la o viata normala. Astfel, Manny se gandeste ca ar fi timpul sa-si intemeieze o familie, numai ca nimeni n-a mai vazut un alt mamut de foarte multa vreme. Manny ajunge sa creada ca este ultimul mamut in viata, pana cand o intalneste pe Ellie, unica femela mamut de pe pamant. Singura problema este ca cei doi nu se pot suferi unul pe celalalt.
Manny, Sid si Diego descopera ca incalzirea climei si dezghetul care a urmat ridica o problema serioasa: apele dezlantuite ameninta sa inunde intreaga vale.
Singura lor cale de salvare este de a ajunge la celalalt capat al vaii. Prin urmare, cei trei prieteni pornesc in aventura, impreuna cu Ellie, Crash si Eddie, doi noi amici, niste creaturi guralive si puse in permanenta pe sotii. In paralel, filmul prezinta peripetiile lui Scrat, care aici are un rol mai important decat in cel precedent.


Varianta 1 film Ice Age 2: The Meltdown :


 Vezi film online subtitrat gratis Ice Age 2: The Meltdown

Varianta 2 film Ice Age 2: The Meltdown :


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu