luni, 2 septembrie 2013

Playback

Film online gratis Playback
Nume film:Playback
Categoria:Horror, Thriller
Anul:2012
Claitate:Bluray-Rip
Durata Film:98 min.

In anul 1994 tanarul psihopat Harlan Diehl isi masacreaza familia aparent fara nici un motiv.Singurul supravietuitor este copilul sau nou nascut care scapa in ultima clipa datorita interventiei politiei. 15 ani mai tarziu, un grup de tineri studenti dornici de a realiza un film horror bazat pe fapte reale se hotarasc sa faca investigatii despre oribila crima pentru a afla mai multe despre acest moment intunecat din istoria comunitatii lor.
In timp ce studia arhiva video filmata de politisti la locul masacrului, unul dintre tineri pe nume Quinn este posedat de spiritul demonic al lui Harlan care se afla captiv in inregistrarea video. Demonul incepe curand vanatoarea tinerilor pentru a-si satisface pofta de sange, avand in acelasi timp puterea sa-i posede preluand controlul asupra vointei lor si silindu-i sa isi faca rau unii altora.
Prea putina lume stia insa ca dorinta spiritului demonic era sa gaseasca copilul ce scapase cu viata in urma cu 15 ani pentru a-si duce la bun sfarsit planul malefic conceput in trecut. Vor reusi oare sa scape cu viata baiatul si prietenii lui sau vor fi nimiciti de puterea intunericului care lupta cu forte net superioare puterilor lor?


Varianta 1 film Playback :


 Vezi film online subtitrat gratis Playback

Varianta 2 film Playback :



Varianta 3 film Playback :



Varianta 4 film Playback :



Varianta 5 film Playback :


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu