miercuri, 31 iulie 2013

Warm Bodies

Film online gratis Warm Bodies
Nume film:Warm Bodies
Categoria:Filme Noi, Comedie, Horror, Dragoste
Anul:2013
Claitate:CAM
Durata Film:97 min.

O boala misterioasa omoara cea mai mare din populatia lumii, umanitatea este redusa la grupuri mici, concentrate in arenele sportive.
Personajul principal, un strigoi care isi aminteste ca numele sau a inceput odata cu "R", poate doar sa mormaie sau sa geama si isi petrece zilele plimbandu-se in jurul unui aeroport cu strigoi ce nu sunt capabili sa gandeasca ca si el. "R" este prieten cu "M", un barbat mai in varsta, care este, de asemenea, capabil sa gandeasca si sa vorbeasca. "Viata" este reglementata de "Bonies", scheletele cu pielea intinsa peste ele ce emit un bazait aparte care provine de la formele lor supranaturale. Strigoii isi petrec zilele consumand creier de la fiintele vii, lucru ce le permite sa experimenteze viata victimei. Intr-o zi, "R" si "M" conduc o partida de vanatoare, "R" mananca creierul unui tanar pe nume Perry, traind emotiile si experientele sale cu privire la Julie, femeia pe care o proteja. Coplesit de sentimentul de dragoste, "R" devine protectorul Juliei.
Dragostea nascuta intre ei il face pe "R" sa o urmeze in Citi Field - Queens, New York, cel mai mare refugiu al oamenilor ce au supravietuit.


Varianta 1 film Warm Bodies :


 Vezi film online subtitrat gratis Warm Bodies

Varianta 2 film Warm Bodies :



Varianta 3 film Warm Bodies :


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu