marți, 30 iulie 2013

Playing for Keeps

Film online gratis Playing for Keeps
Nume film:Playing for Keeps
Categoria:Comedie, Dragoste
Anul:2012
Claitate:BD-Rip
Durata Film:106 min.

George Dryer e un cunoscut fotbalist in tinerete, acum aproape falit. S-a intors in oraselul de provincie McLean, Virginia ca sa isi imbunatateasca relatia cu fiul sau de noua ani, Lewis, pe care l-a vazut destul de rar de cand s-a despartit de mama sa, Stacie. Desi a facut nenumarate greseli in trecut, George este dispus sa faca compromisuri, de dragul copilului, si sa gaseasca un loc de munca in apropiere.

Ca sa pastreze o relatie buna cu cel mic, Stacie il convinge pe George sa antreneze echipa de fotbal a lui Lewis. Ce nu anticipasera cei doi este insa atentia pe care o primeste barbatul din partea parintilor copiilor din echipa.

Printre femeile atrase ca un magnet de George se numara Barb, care vrea sa se convinga ca mai este inca atragatoare, dupa un divort urat. Apoi este Denise, o casnica plictisita, crainic de stiri in tinerete, care se ofera sa il ajute pe George sa ajunga prezentator de stiri sportive. Nu in ultimul rand, sponsorul echipei, instaritul Carl King, se imprieteneste cu George ca sa le dovedeasca asociatilor sai cat de apropiat este el de o fosta vedeta. Chiar si sotia lui Carl, Patti, care i-a fost credincioasa sotului infidel pana acum, ii face avansuri lui George, pentru ca gaseste la el tot ce ii lipseste sotului sau.

Poate ca George are situatia in control pe teren, insa toate aceste tentatii il impiedica sa petreaca timp cu fiul sau. Cum va reusi fotbalistul sa fie un tata bun pentru Lewis si sa se impace cu Stacie, cand toata lumea se lupta pentru un strop din atentia sa?


Varianta 1 film Playing for Keeps :


 Vezi film online subtitrat gratis Playing for Keeps

Varianta 2 film Playing for Keeps :



Varianta 3 film Playing for Keeps :


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu