joi, 20 decembrie 2012

Lista filme online - Dragoste (9)

Lista filme online - Dragoste


Burlesque

Burlesque
Descriere sumara Burlesque :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 111 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Muzical, Romantic, Dragoste
Descriere detaliata Burlesque :

Ali Rose este o tanara originara din Iowa, care viseaza sa isi fructifice talentul muzical pe scenele din Los Angeles. Dupa ce primeste o slujba de chelnerita in clubul The Burlesque Lounge si este luata sub aripa ocrotitoare a proprietarei Tess si a managerului Sean, Ali este fascinata de stralucirea costumelor de dans si de arta burlesca in general, sperand ca intr-o zi sa urce pe scena si sa se transforme in vedeta spectacolului de cabaret. Imprietenindu-se cu dansatoarea Georgia si inspirand sentimente de afectiune barmanului si cantaretului aspirant Jack, Ali Rose starneste gelozia lui Nikki, care ii devine astfel un dusman de temut. Intrucat dansatoarele din trupa sunt tot mai preocupate de problemele personale, iar clubul se confrunta cu dificultati financiare majore, Tess se lupta sa mentina afacerea pe linia de plutire si are nevoie de un star care sa atraga clientii la club. Cu ajutorul managerului Sean, Ali Rose obtine sansa de a canta pe scena The Burlesque Lounge si ridica spectatorii in picioare, atragand atentia potentului om de afaceri Marcus Gerber, care doreste ca fata sa ii cada in brate.

Vezi Online Burlesque - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Burlesque - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


It's A Wonderful Life

It's A Wonderful Life
Descriere sumara It's A Wonderful Life :
Anul: 1946
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 130 Minute
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Drama, Dragoste, Familie
Descriere detaliata It's A Wonderful Life :

Cel mai iubit actor de la Hollywood colaboreaza cu regizorul favorit al Americii pentru a da nastere unuia dintre cele mai populare filme din ?ntreaga lume.

Filmul spune povestea lui George Bailey, care este oprit din incercarea de a se sinucide de un inger, care ii arata cum ar fi fost lumea daca el nu ar fi existat niciodata. Socat de cele aratate de inger, George isi doreste viata mai mult ca orice, si aprecind-o foarte mult.
Cu o distributie remarcabila, aceasta minunata poveste de Craciun ramane unul dintre filmele favorite ale tuturor timpurilor, atat ?n viziunea publicului, cat si ?n opinia criticilor de film.

Filmul a fost votat pe locul I ?n clasamentul celor mai inspirate 100 de filme, intocmit de Academia Americana de Film.

Premiat la Golden Globes, nominalizat la 5 premii Oscar.

Vezi Online It's A Wonderful Life - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online It's A Wonderful Life - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


Answer This!

Answer This!
Descriere sumara Answer This! :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 105 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Drama, Dragoste
Descriere detaliata Answer This! :

Answer This este un film produs si regizat de fratii Chris si Mike Farah.Dupa spusele producatorului Mike Farah ,filmul ne prezinta povestea unui tip,care incearca sa gaseasca cea mai buna metoda de-a reusi sa-si paraseasca caminul.

Singura cale ,pe care a intrezarit-o , in aceste tentative ale sale ,de-a reusi sa se elibereze de presiunile la care este supus , in incercarea de-a si recapata controlul asupra vietii sale ,este aceea de-a participa alaturi de cativa dintre prietenii sai cei mai buni la un concurs de cultura generala.

Concurs care ii va schimba radical intreaga existenta ,si-l va face pe acesta sa se ridice la inaltimea standardelor impuse de tatal sau.Lucru care se va dovedi de altfel ,ca fiind si visul sau de-o viata.

Vezi Online Answer This! - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Answer This! - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


The Vow

The Vow
Descriere sumara The Vow :
Anul: 2012
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 104 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Filme Noi, Drama, Dragoste
Descriere detaliata The Vow :

Inspirata dintr-un caz real petrecut in New Mexico in anul 1993, drama romantica "The Vow" ii are in centrul actiunii pe tinerii indragostiti Paige si Leo, care se casatoresc in mod spontan intr-un muzeu, in prezenta unui grup de prieteni apropiati si fara sa ceara permisiunea curatorului, incepand cu entuziasm viata in doi si implicandu-se cu trup si suflet intr-o poveste de iubire plina de romantism si gesturi excentrice. Atunci cand automobilul lor este izbit din spate de un camion, Paige este grav ranita si intra in coma, iar dupa ce se trezeste sufera de amnezie severa si nu isi recunoaste partenerul de cuplu, care nu se dezlipeste zi si noapte de langa patul ei de spital si incearca prin toate mijloacele sa o ajute sa-si reaminteasca sentimentele puternice ce i-au legat. Confuza si bulversata de informatiile pe care le primeste de la persoane despre care nu are niciun fel de amintiri, Paige este pe punctul de a fi sedusa de catre atragatorul Jeremy, fostul ei iubit, care profita de amnezia ei pentru a reaprinde scanteia unei vechi pasiuni. Numai ca Leo nu este dispus sa isi piarda sufletul-pereche si decide sa isi recucereasca sotia pornind de la zero si curtand-o cu aceeasi insistenta si rabdare ca si in prima zi a iubirii lor.

Vezi Online The Vow - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Vow - server 1:

VK CD 1



Vezi Online The Vow - server 2:

Vidbux CD 1



Vezi Online The Vow - server 3:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Dragoste


W.E.

W.E.
Descriere sumara W.E. :
Anul: 2011
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 119 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Dragoste
Descriere detaliata W.E. :

Drama romantica "W.E." prezinta in paralel o idila de la finalul anilor '90 intre nord-americanca Wally Winthrop si rusul Evgeni si una dintre cele mai mediatizate si scandaloase povesti de dragoste din anii '30 intre nord-americanca de doua ori divortata Wallis Simpson si monarhul britanic Edward al VIII-lea. Wally este o tanara din Manhattan, care a demisionat din functia detinuta la casa de licitatii Sotheby's dupa ce s-a casatorit cu bogatul psihiatru William si care se straduieste fara succes sa ramana insarcinata, fiind adeseori agresata fizic de catre un partener de viata grosolan si suferind din cauza lipsei de afectiune din mariajul ei. Botezata de parinti dupa Wallis Simpson, Wally este atat de obsedata de aceasta femeie sofisticata si eleganta pentru care un rege a fost capabil sa renunte la tron in anul 1936 incat imaginatia incepe sa-i joace feste, avand viziuni cu amanta lui Edward al VIII-lea si primind lectii de viata de la aceasta ori de cate ori se afla in impas. Atunci cand afla ca obiecte ce au apartinut ducelui si ducesei de Windsor vor fi scoase la vanzare, Wally isi dedica tot timpul liber vizitelor prelungite la casa de licitatii si se indragosteste de Evgeni, un intelectual care stie sa cante la pian, dar care s-a angajat ca agent de securitate la Sotheby's.

Vezi Online W.E. - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online W.E. - server 1:

VK CD 1



Vezi Online W.E. - server 2:

Vidbux CD 1



Vezi Online W.E. - server 3:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Dragoste


A Guy Thing

A Guy Thing
Descriere sumara A Guy Thing :
Anul: 2003
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 101 minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Dragoste
Descriere detaliata A Guy Thing :

Dupa cateva pahare la petrecerea burlacilor data in cinstea sa, Paul Coleman se trezeste dimineata urmatoare in pat cu Becky, o dansatoare la amintita sindrofie. Panicat ca si-a inselat viitoarea sotie, Paul face orice sa scape de Becky, dar oriunde merge da de aceasta, care se dovedeste a fi verisoara cu logodnica sa, Karen. Pe urmele sale se afla Ray, fostul prieten al lui Becky, un politist extrem de violent. In ciuda eforturilor sale de a o evita pe Becky, Paul este constant in compania ei datorita pregatirilor de nunta si ajunge sa nu-i displaca acest fapt...

Vezi Online A Guy Thing - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online A Guy Thing - server 1:

VK CD 1



Vezi Online A Guy Thing - server 2:

Vidbux CD 1



Vezi Online A Guy Thing - server 3:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Dragoste


A Good Woman

A Good Woman
Descriere sumara A Good Woman :
Anul: 2004
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 93 min.
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie, Drama, Dragoste
Descriere detaliata A Good Woman :

A Good Woman este o sofisticata oda inchinata inteligentei si profunzimii legendarului scriitor Oscar Wilde. Bazat pe o piesa a acestuia, filmul este regizat de Mike Barker, dupa un scenariu de Howard Himelstein si are in distributie doua actrite de o extraordinara sensibilitate si forta in acelasi timp – Helen Hunt si Scarlett Johansson. Plasat pe o frumoasa plaja italiana, in anii ’30, filmul urmareste povestea unei femei seducatoare ce paraseste New York-ul in cautarea unui “finantator” in randurile strainilor veniti sa-si petreaca vacanta pe plajele insorite ale Italiei. Intrigile, pasiunile si gelozia tes firele acestei drame cu accente comice, care va va rasplati cu siguranta curiozitatea.

Vezi Online A Good Woman - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online A Good Woman - server 1:

VK CD 1



Vezi Online A Good Woman - server 2:

Vidbux CD 1



Vezi Online A Good Woman - server 3:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Dragoste


Autumn In New York

Autumn In New York
Descriere sumara Autumn In New York :
Anul: 2000
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 101 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Dragoste
Descriere detaliata Autumn In New York :

Will Keane este un barbat aflat in pragul varstei de 50 de ani. El o cunoaste pe Charlotte chiar in ziua cand ea implinea 22 de ani. In ciuda faptului ca Charlotte era fiica unei foste iubite si in ciuda protestele prietenilor lui nemultumiti de diferenta de varsta dintre ei, Will se implica intr-o relatie cu Charlotte si pentru prima oara in viata lui se indragosteste. Charlotte insa este grav bolnava si mai are putin de trait iar New York-ul toamna devine locul in care ei traiesc o poveste de dragoste unica

Vezi Online Autumn In New York - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Autumn In New York - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


Little Nicky

Little Nicky
Descriere sumara Little Nicky :
Anul: 2000
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 90 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Dragoste
Descriere detaliata Little Nicky :

Satan, printul intunericului, vrea sa se retraga din activitate, dar inainte de asta trebuie sa-i lase locul unuia dintre fiii sai - ambitiosului Adrian, subtirelului Cassius sau ciudatului Nicky. Insa Satan se decide sa mai ramana in functie pentru inca 10 000 de ani, asa ca Adrian se infurie si paraseste Iadul. El se refugiaza in New York unde, impreuna cu Cassius, spera sa stranga destule voturi de la oameni pentru a-l detrona pe Satan. Satan se supara pe cei doi si il trimite pe micul Nicky sa-i convinga sa se intoarca.

Vezi Online Little Nicky - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Little Nicky - server 1:

VK CD 1



Vezi Online Little Nicky - server 2:

Vidbux CD 1



Vezi Online Little Nicky - server 3:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Dragoste


Vita E Bella, La

Vita E Bella, La
Descriere sumara Vita E Bella, La :
Anul: 1997
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 116 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Drama, Razboi, Dragoste
Descriere detaliata Vita E Bella, La :

Ignorand antisemitismul manifestat tot mai violent, de guvernul fascist, Guido merge in Arezzo, un orasel din Toscana, impreuna cu prietenul sau, poetul Feruccio, unde se indragosteste de Dora, o tanara si frumoasa profesoara, logodita cu un oficial fascist din localitate, cu care se va casatori si vor avea un baiat, Giosue. Dupa sapte ani, cand atitudinea nazista se raspandeste si in Italia, Guido si fiul sau sunt deportati, intr-un lagar de concentrare. Pentru a ramane alaturi de cei dragi, Dora cere sa mearga si ea in lagar. Filmul prezinta o poveste tragica, invaluita totusi intr-un aer comic si frumos.

Premiat cu 3 premii Oscar.

Vezi Online Vita E Bella, La - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Vita E Bella, La - server 1:

VK CD 1



Vezi Online Vita E Bella, La - server 2:

Vidbux CD 1



Vezi Online Vita E Bella, La - server 3:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Dragoste


Love In The Time Of Cholera

Love In The Time Of Cholera
Descriere sumara Love In The Time Of Cholera :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 139 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Drama, Dragoste
Descriere detaliata Love In The Time Of Cholera :

In complexul si senzualul oras Cartage din Columbia, un barbat asteapta 50 de ani pentru a-si gasi adevarata dragoste. Florentino Ariza, un poet ce lucreaza drept receptioner isi descopera pasiunea vietii in momentul in care o zareste pe Fermina Daza prin fereastra casei sale.
Printr-o serie de scrisori incarcate de romantism, Florentino reuseste sa trezeasca sentimente de dragoste in inima tinerei, insa tatal devine extrem de furios in momenul in care afla de relatie si jura sa-i tina despartiti pentru totdeauna.
Anii trec si Fermina se casatoreste cu un aristocrat pe nume Juvenal Urbino, ce a adus ordine si medicamente in oras, oprind epidemia de holera ce distrugea orasul. Dupa ce se intorc de la Paris unde stau cativa ani, relatia dintre poet si Fermina revine in actualitate.
Desi tanara nu raspunde incercarilor lui Florentino de a reinnoda povestea de dragoste, acesta are rabdare si e dispus sa astepte o viata de om pentru a fi cu ea.

Nominalizat la Golden Globes.

Vezi Online Love In The Time Of Cholera - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Love In The Time Of Cholera - server 1:

VK CD 1



Vezi Online Love In The Time Of Cholera - server 2:

Vidbux CD 1



Vezi Online Love In The Time Of Cholera - server 3:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Dragoste


This Means War

This Means War
Descriere sumara This Means War :
Anul: 2012
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 97 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Filme Noi, Actiune, Comedie, Dragoste
Descriere detaliata This Means War :

Doi dintre agentii de elita ai Central Itelligence Agency sunt atat de bine antrenati si dispun de atat de multe abilitati profesionale incat si-ar putea neutraliza in orice moment rivalii din serviciile secrete ale altor natiuni, iar faptul ca sunt prieteni din copilarie si parteneri inseparabili in misiuni ii transforma intr-o forta greu de invins. Relatia de prietenie le este pusa la incercare atunci cand spionii descopera ca sunt indragostiti de aceeasi femeie, insa decid sa nu-i marturiseasca frumoasei Lauren Scott ca se cunosc intre ei si ca sunt la curent cu jocul dublu pe care il face ea intalnindu-se simultan cu amandoi, propunandu-si sa intre in competitie unul cu altul pentru a castiga iubirea tinerei la care ravnesc.

Evident ca aceasta confruntare intre indragostiti este departe de a fi corecta si se transforma treptat intr-un razboi in toata regula, fiecare dintre agentii CIA incercand sa-i intre in gratii lui Lauren si sa o determine pe aceasta sa-l aleaga pe el in detrimentul rivalului. Straduindu-se sa creeze o atmosfera romantica si sa fie cat mai ingeniosi in modul de a o curta pe Lauren, spionii isi saboteaza reciproc sansele de a avea o relatie normala cu fata si nu se dau in laturi de la folosirea armelor si dispozitivelor de ultima generatie pentru a-si pune unul altuia bete in roate.

Vezi Online This Means War - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online This Means War - server 1:

VK CD 1



Vezi Online This Means War - server 2:

Vidbux CD 1



Vezi Online This Means War - server 3:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Dragoste


A Cinderella Story: Once Upon A Song

A Cinderella Story: Once Upon A Song
Descriere sumara A Cinderella Story: Once Upon A Song :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 89 Minute
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie, Dragoste, Familie
Descriere detaliata A Cinderella Story: Once Upon A Song :

In Povestea Cenusaresei 3: a fost odata un cantec/ A Cinderella Story: Once Upon a Song, Katie (Lucy Hale) este o adolescenta exploatata de mama sa vitrega si de cele doua fiice ale acesteia. Inzestrata cu o voce minunata, dar si cu un ghinion imens, tanara este obligata sa renunte la cariera muzicala in favoarea surorii vitrege care este hotarata sa semneze un contract important cu o casa de discuri aflata in cautare de talente.
Daca va reusi Katie sa isi implineasca visul de a canta, ramane sa descoperiti singuri urmarind filmul Povestea Cenusaresei 3: a fost odata un cantec/ A Cinderella Story: Once Upon a Song.

Vezi Online A Cinderella Story: Once Upon A Song - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online A Cinderella Story: Once Upon A Song - server 1:

VK CD 1



Vezi Online A Cinderella Story: Once Upon A Song - server 2:

Vidbux CD 1



Vezi Online A Cinderella Story: Once Upon A Song - server 3:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Dragoste


Valiant

Valiant
Descriere sumara Valiant :
Anul: 2005
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 76 Minute
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie, Aventura, Razboi, Dragoste, Familie, Animatie
Descriere detaliata Valiant :

Valiant este un porumbel micut, amarat, care nu intruchipeaza deloc modelul unui porumbel soldat american. Insa cu toate acestea are o ambitie de invidiat si incearca prin toate mijloacele sa se inreloze in Serviciul Porumbeilor Zburatori ai Fortelor Aeriene ale Marii Britanii din timpul celui de-al doilea Razboi Mondial. Si iata ca reuseste sa se inroleze printr-o ironie a sortii, devenind un mare erou, ceeea ce era visul lui, cand reuseste sa ajute aliatii transmitandu-le niste date esentiale despre miscarile adversarilor pe campul de lupta

Vezi Online Valiant - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Valiant - server 1:

VK CD 1



Vezi Online Valiant - server 2:

Vidbux CD 1



Vezi Online Valiant - server 3:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Dragoste


Leap Year

Leap Year
Descriere sumara Leap Year :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 97 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Romantic, Dragoste
Descriere detaliata Leap Year :

O femeie se indreapta spre Irlanda pentru a-l convinge pe prietenul ei sa accepte cererea ei in casatorie. Aceasta alege ca zi o sarbatoare traditionala din zona - Leap Day - care are loc o data la 4 ani, cand luna februarie are 29 de zile, pentru a fi sigura ca partenerul ei va accepta. Totul ia o turnura diferita in momentul in care vremea rea ameninta calatoria ei planuita spre Dublin. Ajutata de un barman, aceasta are parte numai de peripetii, la sfarsitul carora e foarte probabil sa se aleaga cu un alt logodnic decat cel pe care-l planuise de la inceput.

Vezi Online Leap Year - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Leap Year - server 1:

VK CD 1



Vezi Online Leap Year - server 2:

Vidbux CD 1



Vezi Online Leap Year - server 3:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Dragoste


St. Elmo's Fire

St. Elmo's Fire
Descriere sumara St. Elmo's Fire :
Anul: 1985
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 110 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Dragoste
Descriere detaliata St. Elmo's Fire :

N/A

Vezi Online St. Elmo's Fire - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online St. Elmo's Fire - server 1:

VK CD 1



Vezi Online St. Elmo's Fire - server 2:

Vidbux CD 1



Vezi Online St. Elmo's Fire - server 3:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Dragoste


Ghost Town

Ghost Town
Descriere sumara Ghost Town :
Anul: 2008
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 102 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Dragoste
Descriere detaliata Ghost Town :

"Ghost town" este o comedie fantastica cu elemente romantice al carei personaj principal este medicul stomatolog Bertram Pincus, care dobandeste strania si nedorita abilitate de a vedea fantome si de a comunica cu lumea de dincolo dupa ce experimenteaza 7 minute de moarte clinica in timpul unei interventii chirurgicale de rutina. In scurta vreme barbatul isi da seama ca s-a transformat fara voia lui intr-un soi de mesager intre lumea celor vii si lumea celor morti, aducand destinatarilor mesaje de la rudele apropiate care au decedat si fiind implicat in toate problemele ramase nerezolvate ale acestora.
Bertram Pincus este hartuit cu deosebire de spiritul omului de afaceri Frank Herlihy, care incearca sa-l convinga sa ii puna bete in roate fostei sale sotii Gwen in tentativa ei de a se recasatori, dentistul trezindu-se astfel implicat intr-un triunghi amoros supranatural.

Vezi Online Ghost Town - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Ghost Town - server 1:

VK CD 1



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu