joi, 20 decembrie 2012

Lista filme online - Dragoste (8)

Lista filme online - Dragoste


The Wedding Date

The Wedding Date
Descriere sumara The Wedding Date :
Anul: 2005
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 90 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Dragoste
Descriere detaliata The Wedding Date :

Kat traieste la New York si tocmai trebuie sa ia avionul pentru a pleca acasa in Londra pentru nunta surorii ei. In avion se intalneste cu "prietenul" Nick, un barbat de companie pe care ea l-a angajat. Toata aceasta afacere este pentru a-l face gelos pe fostul ei logodnic, care a parasit-o cu doi ani in urma. Nick o ajuta sa-si recapete increderea in ea si ceea ce la inceput era doar o relatie de fatada se schimba pana la final, devenind ceva mult mai profund.

Vezi Online The Wedding Date - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Dragoste


Angel-A

Angel-A
Descriere sumara Angel-A :
Anul: 2005
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 88 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Dragoste
Descriere detaliata Angel-A :

Andre, un arab de origine americana caruia i s-au furat actele, este amenintat de catre mafiotii de la care imprumutase bani si, dupa ce constata ca nici politia nu-i este de niciun ajutor, decide sa se sinucida, aruncandu-se de pe un pod. In fata sa, o tanara frumoasa si inalta se arunca in apa, iar acesta, condus doar de curaj, sare dupa ea si o salveaza de la innec. Fata, pe nume Angela, il informeaza ca viata sa ii apartine lui de-acum incolo. In curand Andr? va afla ca un inger s-a pogorat in viata sa si incearca sa il indrepte pe drumul cel bun si sa ii schimbe in bine imaginea de sine. Ce se va intampla, insa, in momentul in care iubirea va schimba viata barbatului, mai ales ca "obiectul" afectiunii este insusi ingerul...?

Vezi Online Angel-A - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Dragoste


Siworae

Siworae
Descriere sumara Siworae :
Anul: 2000
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 96 min.
Rating: N/A
Categoria: S.F, Dragoste
Descriere detaliata Siworae :

N/A

Vezi Online Siworae - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Siworae - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


The Fountain

The Fountain
Descriere sumara The Fountain :
Anul: 2006
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 96 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, S.F, Dragoste
Descriere detaliata The Fountain :

The Fountain este o odisee despre lupta de un mileniu a unui barbat de a salva persoana pe care o iubeste. Calatoria lui incepe in Spania secolului al XVI-lea, unde conquistador-ul Tomas Creo porneste in cautarea Copacului Vietii, cel despre care legenda spunea ca ofera viata vesnica celor care beau din seva lui. In anul 2000 Tommy este un om de stiinta ce incearca sa lupte cu cancerul care ii ucide sotia, in timp ce in secolul al XXVI-lea Tom este un astronaut care incepe sa desluseasca misterele vietii care l-au consumat mai bine de un secol.

Nominalizat la Golden Globes.

Vezi Online The Fountain - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Dragoste


Prince Charming

Prince Charming
Descriere sumara Prince Charming :
Anul: 2001
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 87 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Dragoste, Familie
Descriere detaliata Prince Charming :

Chiar in ziua nuntii sale, printul John este surprins, de catre una dintre domnisoarele de onoare, intr-o ipostaza nu tocmai favoarabila pentru viitoarea sa casatorie.
Ca pedeapsa, el si servitorul sau, Rodney, sunt transformati in broaste, pana cand printul nu va gasi o fecioara care sa-l iubeasca cu adevarat, iar pentru a fi transformat din nou in om acesta trebuie sa fie sarutat de aleasa inimii.
Filmul este o combinatie irezistibila intre romantism si fantezie, unde dragostea invinge in cel din urma.

Vezi Online Prince Charming - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Prince Charming - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


The Three Musketeers

The Three Musketeers
Descriere sumara The Three Musketeers :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Screener
Durata Film: 110 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Aventura, Dragoste
Descriere detaliata The Three Musketeers :

In urma cu 3 ani, legendarii muschetari Athos, Porthos si Aramis au fost tradati de catre partenera lor Milady de Winter, care a facut joc dublu si a vandut Ducelui de Buckingham niste planuri strict secrete pe care le subtilizasera impreuna, iar acum cei trei spadasini cu renume se complac in slujbe mizere si au uitat deviza ce ii mentinea uniti - "Toti pentru unul si unul pentru toti". Sosirea tanarului si inflacaratului D'Artagnan la Paris si dorinta acestuia de a deveni ucenicul muschetarilor ii reinsufleteste pe Athos, Porthos si Aramis, care trebuie sa isi uneasca fortele pentru a-l impiedica pe intrigantul si coruptul cardinal Richelieu sa uzurpe tronul regelui Louis si sa implice Franta intr-un razboi cu alte tari europene. Richelieu si Milady de Winter i-au inscenat tinerei regine Anne o aventura cu atragatorul si diabolicul Duce de Buckingham astfel incat regele Louis sa fie atat de furios incat sa o condamne la moarte pe sotia lui si sa arunce Franta intr-un conflict armat cu Anglia, facilitandu-i cardinalului accesul la tron. Numai ca muschetarii sar in ajutorul nevinovatei regine si porneasc in misiunea de a recupera din inexpugnabilul Turn al Londrei un colier cu diamante al tinerei Anne in timp util pentru ca aceasta sa il poarte la un bal important.

Vezi Online The Three Musketeers - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Three Musketeers - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


New Year's Eve

New Year's Eve
Descriere sumara New Year's Eve :
Anul: 2011
Calitate: TS-Screener
Durata Film: 118 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Dragoste
Descriere detaliata New Year's Eve :

Pe parcursul a 24 de ore, un grup de new yorkezi singuri sau implicati in relatii de cuplu experimenteaza fiorii redescoperirii dragostei alaturi de un nou partener, fericirea reconcilierii cu un fost iubit, suferinta incheierii unei idile, entuziasmul extinderii familiei cu inca un membru sau redobandirea sperantei si a bucuriei de a trai. Ingrid este o secretara frustrata, care il cunoaste pe tanarul Paul si este ajutata de catre acesta sa isi indeplineasca lista de dorinte pe care si le-a fixat pentru ajunul Anului Nou. Griffin si Tess asteapta venirea pe lume a unui copil si spera ca bebelusul lor sa fie primul nascut in noul an astfel incat ei sa incaseze premiul in valoare de 25.000 de dolari. Randy detesta Revelionul, dar este convins de Elise, o cantareata de backing vocals intr-o trupa rock, sa dea o sansa iubirii si festivitatilor organizate la fiecare final de an in Times Square. Starul rock Jensen se impaca cu fosta iubita Laura Carrington, angajata unei firme de catering, care este fortata sa munceasca in ultima zi a anului. Sam Ricker soseste la New York pentru a se reuni cu femeia de care este indragostit si cu care si-a petrecut precedentul Revelion, Kate isi da seama ca se bazeaza prea mult pe fiica ei adolescenta Hailey pentru a-i tine companie, iar Claire Morgan, producatoarea celebrului spectacol din Times Square, nu ramane insensibila la farmecul unui politist de culoare care supravegheaza festivitatea.

Vezi Online New Year's Eve - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online New Year's Eve - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


The Tempest

The Tempest
Descriere sumara The Tempest :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 111 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Drama, Fantastic, Dragoste
Descriere detaliata The Tempest :

Readaptare modernista a piesei de teatru shakespeariene cu acelasi titlu, "The Tempest" o are in centrul actiunii pe Prospera, ducesa de Milano acuzata de vrajitorie in tara natala si exilata de catre fratele sau, care nutreste dorinta ascunsa de a-i uzurpa tronul. Dupa ce este urcata pe o corabie impreuna cu fetita ei in varsta de 4 ani pe nume Miranda, Prospera naufragiaza pe o insula pustie si izolata pe care traieste numai monstrul Caliban.

Timp de 12 ani, femeia cu puteri magice isi petrece timpul perfectand un plan de razbunare impotriva celor care au tradat-o si protejand-o obsesiv pe unica ei fiica Miranda, pe care vrea sa o fereasca de toate pericolele reprezentate de societatea viciata din Europa. Recurgand la abilitatile ei supranaturale, Prospera starneste o furtuna si ii aduce pe insula pe toti dusmanii sai din trecut printre care Alonso, Ferdinand, Sebastian, Gonzalo si Antonio. Invatand sa ierte si sa mearga mai departe in viata, Prospera trebuie sa accepte si dragostea Mirandei pentru tanarul Ferdinand...

Vezi Online The Tempest - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Tempest - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


The Twilight Saga: Eclipse

The Twilight Saga: Eclipse
Descriere sumara The Twilight Saga: Eclipse :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 123 min
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Horror, Romantic, Fantastic, Thriller, Dragoste
Descriere detaliata The Twilight Saga: Eclipse :

Bella se afla in fata unei decizii foarte grele : il iubeste enorm pe vampirul Edward,insa nu poate renunta la dragostea ei pentru varcolacul Jacob. Desi relatia ei cu cel din urma nu mai este atat de stransa, ea face tot posibilul pentru a redeveni prietenii buni care erau odata. Cum Bella este ca un magnet ce atrage pericolul, isi da seama ca este urmarita in continuare de Victoria, care si-a propus sa o ucida cat mai curand. Dar cum ea este una singura si nu poate face fata membrilor familiei Cullen, planul ei este sa isi creeze o armata de vampiri nou-nascuti : puternici si aproape imposibil de stapanit. Deoarece Alice isi da seama de ce se intampla, isi anunta familia sa fie gata pentru lupta in orice moment. Vampirii se vad in situatia de a se alia cu inamicii lor, varcolaci. Insa asta nu este atat de rau precum pare si toti pornesc pe campul de lupta, gata sa isi dea viata pentru a o apara pe Bella si,bineinteles, intregul oras. Dar vor fi oare destul de puternici pentru a opri o intreaga armata de nou-nascuti?!

Vezi Online The Twilight Saga: Eclipse - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Twilight Saga: Eclipse - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


The Girl from the Naked Eye

The Girl from the Naked Eye
Descriere sumara The Girl from the Naked Eye :
Anul: 2012
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 84 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Filme Noi, Actiune, Thriller, Dragoste
Descriere detaliata The Girl from the Naked Eye :

N/A

Vezi Online The Girl from the Naked Eye - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Girl from the Naked Eye - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


Cruel Intentions

Cruel Intentions
Descriere sumara Cruel Intentions :
Anul: 1999
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 97 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Thriller, Dragoste
Descriere detaliata Cruel Intentions :

Kathryn si fratele sau vitreg, Sebastian, sunt doi tineri lipsiti de scrupule, care cred ca li se cuvine orice. Astfel, ei fac un pariu in care Sebastian spune ca va reusi sa se culce cu Annette, o virgina ce vrea sa astepte pana gaseste dragostea adevarata. Daca va castiga, Kathryn va primi masina superba a lui Sebastian, iar daca va castiga Sebastian, va beneficia de o noapte cu Kathryn

Vezi Online Cruel Intentions - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Cruel Intentions - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


The Rum Diary

The Rum Diary
Descriere sumara The Rum Diary :
Anul: 2011
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 120 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Drama, Thriller, Dragoste
Descriere detaliata The Rum Diary :

'' The Rum Diary '' este un film inspirat din romanul autobiografic cu acelasi nume al lui Hunter S. Thompson scris la inceputul anilor 1960 dar care a fost publicat in anii 1998 . Scenariul si regia filmului sunt semnate de Bruce Robinson . Povestea pe care o relateaza filmul este despre un jurnalist american liber profesionist , Paul Kemp care se muta de la un ziar important din New York , United States , ''The Daily News'' , aflandu-se intr-un moment important al carierei sale , la o editura , ziar din San Juan , Porto Rico . Povestea filmului este plasata la sfarsitul anilor 1950 si cuprinde o poveste de dragoste , incalcita de scene de gelozie , poticnire prin viata , tradare si violenta alcoolica . Filmul este produs de Dark & Stormy Entertainment si distribuit de RCV .

Vezi Online The Rum Diary - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Rum Diary - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


Perfect Sense

Perfect Sense
Descriere sumara Perfect Sense :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 92 min
Rating: N/A
Categoria: Drama, S.F, Dragoste
Descriere detaliata Perfect Sense :

Carismaticul bucatar Michael si medicul epidemiolog Susan se indragostesc unul de celalalt pe fundalul unei pandemii ce are drept simptome pierderea treptata a capacitatilor senzoriale de catre oamenii de pe tot Globul. Desi cercetatorii muncesc cu asiduitate pentru a identifica originile epidemiei si modul in care se transmite virusul, nu sunt capabili sa gaseasca un tratament, iar oamenii raman rand pe rand fara simtul mirosului, gustului, pipaitului, auzului si vazului. Lucrand ca bucatar intr-un restaurant, pentru Michael reprezinta o provocare sa gateasca diverse feluri de mancare clientilor care nu mai dispun de simtul mirosului si gustului, dar situatia lui Susan este la fel de dramatica intrucat profesia de epidemiolog o face sa se simta inutila si vinovata ori de cate ori incearca fara succes sa vindece pacientii de bizara maladie. Desi ambii au suferit dezamagiri in dragoste in trecut, Michael si Susan se agata cu disperare de relatia lor pentru a pastra o ultima farama de normalitate intr-o societate dominata de haos si aflata in pragul dezintegrarii.

Vezi Online Perfect Sense - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Perfect Sense - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


The Last Song

The Last Song
Descriere sumara The Last Song :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 98 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Drama, Romantic, Dragoste
Descriere detaliata The Last Song :

Dupa ce parintii ei Kim si Steve Miller au trecut printr-un divort urat, iar barbatul a plecat din New York pentru a locui in orasul Tybee Island din Georgia,adolescenta Veronica Ronnie Miller a ramas extrem de afectata si a refuzat sa-i mai vorbeasca tatalui sau. Desi canta la pian sub indrumarea lui Steve, el insusi pianist si profesor de muzica la Juilliard, rebela Ronnie a incetat sa mai exerseze la acest instrument si a preferat sa-si petreaca timpul distrandu-se cu prietenii. Atunci cand Kim Miller decide ca fiica ei trebuie sa plece in Georgia pentru a relua legatura cu tatal instrainat, Ronnie nu este deloc incantata si manifesta raceala si ostilitate in prezenta lui Steve, singurul lucru pe care il au in comun cei doi fiind pasiunea pentru muzica. In Tybee Island fata se indragosteste de atragatorul si popularul Will Blakelee si se impaca cu tatal ei, care este implicat in reconstructia unui vitraliu dintr-o biserica locala,opera de arta ce a fost distrusa intr-un incendiu.

Vezi Online The Last Song - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


The Perfect Man

The Perfect Man
Descriere sumara The Perfect Man :
Anul: 2005
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 100 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Drama, Dragoste
Descriere detaliata The Perfect Man :

Adolescenta Holly Hamilton s-a saturat sa se mute de fiecare data cand mama sa Jean este parasita de cate un tip de doi bani. Pentru a-i distrage mamei atentia de la ultima sa alegere gresita, Holly face un plan perfect pentru un barbat perfect... un admirator secret inventat care o va vraji pe Jean si o va face sa aiba incredere in sine. Cand relatia virtuala incepe sa dea roade, Holly se vede nevoita sa ii gaseasca pe cineva real mamei, imprumutandu-l pe unchiul prietenei ei, fermecatorul si frumosul Ben. Holly este fortata sa aplice masuri disperate pentru a face sa mearga relatia perfecta a mamei, aproape ratand adevaratul barbat perfect, atunci cand apare.

Vezi Online The Perfect Man - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


Camp Rock 2

Camp Rock 2
Descriere sumara Camp Rock 2 :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 104 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Muzical, Dragoste, Familie
Descriere detaliata Camp Rock 2 :

Mithchee Torres se intoarce la Camp Rock, de data asta alaturi de verisoara ei, Riley Torres. Connect 3 stabileste ca tema taberei va fi inregistrarea. Cei prezenti trebuie sa-si compuna cantecele si cei mai buni vor primi o inregistrare profesionista a pieselor. Tess ii spune lui Riley ca daca reuseste sa o duca la petrecerea lui Taylor Swift, poate mai apoi sa fie prietena ei. Mitchee se enerveaza pentru Riley si Tess petrec timp impreuna, asa ca Tess incearca sa-i intre sub piele lui Mitchee. Dar prietenia lor nu dureaza mult, pentru Tess afla ca Mitchee si Shane se intalnesc in secret si vrea sa deconspire totul...

Vezi Online Camp Rock 2 - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Camp Rock 2 - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


Around The World In 80 Days

Around The World In 80 Days
Descriere sumara Around The World In 80 Days :
Anul: 1989
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 210 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Drama, Aventura, S.F, Dragoste
Descriere detaliata Around The World In 80 Days :

In aceasta adaptare dupa clasica poveste a lui Jules Verne, aventurierul Phileas Fogg, pentru a castiga un pariu, acesta trebuie sa demonstreze ca un om poate face ocolul Pamantului in 80 de zile. Cu foarte putin timp inainte de plecarea sa, Banca Angliei este jefuita iar detectivul Fix crede ca Fogg este vinovatul si porneste pe urmele sale. Jean Passepartout este ajutorul de nadejde al lui Fogg care il acompaniaza pe intregul traseu.

Vezi Online Around The World In 80 Days - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Around The World In 80 Days - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


In the Land of Blood and Honey

In the Land of Blood and Honey
Descriere sumara In the Land of Blood and Honey :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 127 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Razboi, Dragoste
Descriere detaliata In the Land of Blood and Honey :

Sarbul crestin Danijel si bosniaca musulmana Ajla s-au indragostit unul de celalalt si au trait o pasionala poveste de iubire inainte de izbucnirea Razboiului din Bosnia in anul 1992, insa dupa ce conflictul etnic si religios din Balcani a escaladat si a atins apogeul, cei doi tineri s-au trezit de partile opuse ale baricadei. In razboiul care a durat 3 ani si-au pierdut vietile aproximativ 100.000 de oameni si alti un milion au ramas fara un acoperis desupra capului, fiind fortati sa se refugieze in zone neutre, Ajla devenind prizoniera intr-un lagar de femei supravegheat chiar de catre iubitul ei Danijel, un soldat care lupta de partea sarbilor. Pe masura ce asista la ororile razboiului si comit ei insisi atrocitati pe care nu si le-ar fi imaginat inainte, Danijel si Ajla se indeparteaza unul de altul din punct de vedere afectiv, dragostea lor fiind pusa la grea incercare, iar suspiciunile si neincrederea reciproca luand locul puternicelor sentimente de loialitate din trecut. Va reusi iubirea sa reziste testelor la care este supusa ori va fi sacrificata pe altarul aversiunii care s-a ridicat brusc ca un zid intre sarbi si bosniaci?

Nominalizat la Golden Globes.

Vezi Online In the Land of Blood and Honey - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online In the Land of Blood and Honey - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


Lost And Delirious

Lost And Delirious
Descriere sumara Lost And Delirious :
Anul: 2001
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 103 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Dragoste
Descriere detaliata Lost And Delirious :

Mary Bradford , poreclita "Mouse" se muta laalta scoala. Acolo se va caza la internatul aferent unde vaavea doua colege de camera : Victori Moller poreclita "Tory" si Pauline Oster , poreclita "Paulie" . Prietenia dintre cele doua fete, colege de camera, o duce pe Mary in zona nebanuite a iubirii. Ea descopera ca cele doua colege sunt amante. Cele doua fete, Tory ?i Paulie isi ascund relatia lor, care totusi, la un moment dat, va iesi la iveala. Lucrul cel mai grav pentruele, este ca se afla si in scoala. Mary este fata, colega care le ?ntelege relatia, nu-i judeca pentru ceea ce fac si doar pentru ceea ce sunt. Insa prejudeca?ile altor persoane, fac ca relatia celor doua fete sa se rupa, cu speranta ca vor fi ?ntelese in timp, sa-si schimbe infati?arile.... Insa vine momentul absolvirii , cand mai poate fi o speran?a....

Vezi Online Lost And Delirious - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Lost And Delirious - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


The Artist

The Artist
Descriere sumara The Artist :
Anul: 2011
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 100 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Drama, Dragoste
Descriere detaliata The Artist :

The Artist este o productie originala care aduce un omagiu captivant Epocii de Aur a filmului mut. Povestea il are in centru pe un megastar al filmelor mute, George Valentin, care decade odata cu aparitia sonorului in cinematografie, fiindca nu vrea sa se adapteze si sa-si foloseasca vocea. Peppy, o tanara sic, se nimereste sa fie chiar in fata usii cinematografului in care George Valentin isi lanseaza noul film, iar cand acesta iese sa intalneasca publicul, se ciocneste de ea. Prins de moment, starul o saruta pe obraz pe frumoasa necunoscuta, iar a doua zi poza lor apare in ziar sub titlul mare "Cine e fata?". Peppy nu-si iroseste bruma de faima si reuseste sa obtina un rol mic intr-un film, iar dupa ce se mai intalneste pe platoul de filmare cu George si acesta flirteaza cu ea, Peppy obtine un alt rol secundar, in care ii e partenera de dans megastarului.

Curand, Peppy incepe sa atraga atentia tot mai tare si ajunge celebra tocmai datorita filmelor cu sonor, caci noua tehnologie o avantajeaza. Carierele celor doi incep sa se deruleze in concurenta, iar filmele fara sonor ale lui George aduc tot mai putini spectatori la cinema. Sentimentul de a fi uitat de cei ce il adulau il raneste profund pe George si ii faramiteaza orgoliul. Peppy, desi se bucura de noua ei faima, nu poate sa nu empatizeze cu George, omul care a ajutat-o si care i-a dat ideea de a-si face o alunita cu care sa iasa in evidenta.

Premiat cu 5 premii Oscar si cu 3 premii Golden Globes.

Vezi Online The Artist - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Artist - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


Underworld

Underworld
Descriere sumara Underworld :
Anul: 2003
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 121 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Horror, Thriller, Dragoste
Descriere detaliata Underworld :

Acest film, inspirat dintr-o cunoscuta serie de benzi desenate, ne propune o noua mitologie legata de vampiri si varcolaci, una diferita fata de cele 'clasice' propuse de Anne Rice, Bram Stoker sau seriile Vampire the Masquerade.
Lupta pentru suprematia noptii dintre vampiri si varcolaci s-a incheiat demult cu victoria primilor. Acum, liderii lor conduc pe rand, cate unul in timp ce doi hiberneaza, iar luptatorii vampirilor sunt putini si patruleaza strazile doar pentru a tine supravietuitorii varcolaci la respect.
Insa o data cu descoperirea lui Michael, un descendent direct al parintelui comun al vampirilor si varcolacilor, ce imbina in el sangele celor doua specii, ies la iveala o serie de secrete si o conspiratie marsava la care participa membri din ambele tabere.
Tine de frumoasa Selene, lidera a castei luptatorilor, sa descopere conspiratia si sa asigure suprematia vampirilor.

Vezi Online Underworld - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Underworld - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


Edward Scissorhands

Edward Scissorhands
Descriere sumara Edward Scissorhands :
Anul: 1990
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 105 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Drama, Dragoste
Descriere detaliata Edward Scissorhands :

Filmul reda povestea lui Edward, un baiat care este creatia unui inventator, care a murit inainte de a reusi sa-si termine opera si l-a lasat pe baiat cu foarfeci in loc de maini. O doamna din localitate, Peg Boggs, il cunoaste intamplator pe Edward si decide sa-l adopte. Edward va trebui sa se obisnuiasca cu noul mediu de viata, lucru foarte dificil pentru el

Nominalizat la Oscar si la Golden Globes.

Vezi Online Edward Scissorhands - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Edward Scissorhands - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


The Blue Lagoon

The Blue Lagoon
Descriere sumara The Blue Lagoon :
Anul: 1980
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 104 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Aventura, Dragoste
Descriere detaliata The Blue Lagoon :

Film Recomandat de Khenap

Vezi Online The Blue Lagoon - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Blue Lagoon - server 1:

VK CD 1



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu