joi, 20 decembrie 2012

Lista filme online - Dragoste (4)

Lista filme online - Dragoste


Dirty Love

Dirty Love
Descriere sumara Dirty Love :
Anul: 2005
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 91 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Dragoste
Descriere detaliata Dirty Love :

O femeie sexy descopera cat de greu este sa gasesti barbatul potrivit in aceasta comedie romantica absurda. Rebecca este o femeie frumoasa care se considera cea mai fericita alaturi de iubitul ei, aratosul Richard. Ea isi da seama ca nu este deloc asa atunci cand ajunge acasa mai devreme intr-o seara si il vede pe acesta in pat cu o alta femeie. Devastata, ea asculta sfaturile prietenelor ei Carrie, o actrita prostuta si Michelle,cosmeticiana si se intoarce in lumea burlacilor si a intalnirilor pentru a-i demonsta lui Richard ca isi poate gasi pe cineva mult mai bun.

Exista o mare probema insa – Rebecca nu mai are deloc noroc in dragoste si da numai peste barbati ciudati sau nebuni, iar fiecare intalnire se transforma intr-un dezastru. Mai are Rebecca vreo sansa sa gaseasca adevarata iubire, sau se va intoarce la Richard? Este posibil ca bunul ei amic John sa doreasca sa fie mai mult decat buni prieteni?

Vezi Online Dirty Love - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


Lady And The Tramp

Lady And The Tramp
Descriere sumara Lady And The Tramp :
Anul: 1955
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 74 min
Rating: AG | Audienta generala
Categoria: Drama, Muzical, Romantic, Dragoste, Familie, Animatie
Descriere detaliata Lady And The Tramp :

Un film de animatie ce cuprinde o poveste frumoasa de dragoste intre doua personaje: Lady, o frumoasa catelusa cocker spaniol auriu, care ajunge intr-o parte rau famata a orasului unde il intalneste pe el, Trump, un caine metis, care o salveaza din ghearele unor caini fiorosi. Catelusa decide sa paraseasca casa unde locuia din cauza unei bone ce trebuia sa stea cu copilul familiei cat timp parintii sunt plecati din oras. Femeia incearca sa puna botnita catelusei si sa o scoata afara din casa. Povestea de dragoste se intretaie cu momente de actiune si suspans, care dau o savoare deosebita filmului. Un desen animat pentru cei mari si cei mici, in amintirea minunatelor desene animate ce de mult nu se mai fac.

Vezi Online Lady And The Tramp - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


My Father The Hero

My Father The Hero
Descriere sumara My Father The Hero :
Anul: 1994
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 90 Minute
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie, Dragoste
Descriere detaliata My Father The Hero :

My Father The Hero este o comedie romantica aparuta in anul 1994. De regia filmului s-a ocupat Steve Miner, iar de scenariu s-au ocupat Francis Veber, Charlie Peters si Gerard Lauzier. In rolurile principale ii putem vedea pe Gerard Depardieu, Katherine Heigl si Dalton James. Acest film este un remake al filmului francez, Mon Pere, ce heros, aparut in anul 1991. Andre, un barbat francez divortat de sotia sa de origine americana, isi ia fiica adolescenta, Nicole, intr-o excursie impreuna cu el. Aceasta este disperata sa apara ca o femeie si nu ca o fata, asa ca, in incercarea de a impresiona un baiat local, aceasta inventeaza povesti din ce in ce mai ridicole, spunand ca Andre nu este tatal ei, ci iubitul ei. Andre este disperat sa o faca fericita pe Nicole fericita asa ca isi joaca rolul de iubit in jocurile sale nebunesti, iar povestile pe care cei doi le inventeaza impreuna devin din ce in ce mai bizare.

Vezi Online My Father The Hero - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


Loverboy

Loverboy
Descriere sumara Loverboy :
Anul: 2005
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 84 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Dragoste
Descriere detaliata Loverboy :

Desi este frumoasa, inteligenta si asigurata financiar, Emily Stoll nu si-a dorit niciodata un sot si o casa cu gardulet alb in fata. Singurul lucru care ii lipseste pentru a fi fericita este un copil cu care sa impartaseasca minunatiile vietii. Dupa o aventura sexuala, ea ramane insarcinata si naste un baiat, Paul, si realizeaza ca fiul ei este mai pretios pentru ea decat isi imaginase. Insa Emily nu are nici un interes pentru interactiuni sociale, iar singura ei pasiune este sa-l ajute pe pretiosul ei baiat, "Loverboy", sa ajunga la potential maxim si sa il apere de ceea ce ea vede ca mediocritate inabusitoare a profesorilor si colegilor. Insa Paul ajunge la varsta cand trebuie sa mearga la scoala si curiozitatea incepe sa-l impinga spre lumea exterioara, iar Emily stie ca trebuie sa reactioneze rapid pentru a pastra dragostea vietii ei.

Vezi Online Loverboy - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


Angel Eyes

Angel Eyes
Descriere sumara Angel Eyes :
Anul: 2001
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 102 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Dragoste
Descriere detaliata Angel Eyes :

Sharon Pogue este ofiter de politie in Chicago. Intr-o noapte, in timp ce urmarea un suspect, este pe punctul de a deveni victima intr-o ambuscada, insa este salvata de un om misterios, pe nume Catch. Sharon nu stie ce sa creada, a fost oare destin sau pur si simplu o coincidenta. Tot ce e posibil, dar pentru Sharon si Catch nu este prima data cand se intalnesc. Cei doi se indragostesc, descoperind pe parcurs adevarul unul despre celalalt.

Vezi Online Angel Eyes - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


Sleeping Beauty

Sleeping Beauty
Descriere sumara Sleeping Beauty :
Anul: 1959
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 75 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Muzical, Romantic, Fantastic, Dragoste, Familie, Animatie
Descriere detaliata Sleeping Beauty :

Frumoasa din padurea adormita este un film de animatie adaptat dupa povestea cu acelasi nume. Printesa Aurora este vrajita de ursitoarea cea rea, Maleficent, ca la cea de a 16-a aniversare sa se intepe intr-un fus otravit. Pentru a preveni acest lucru, tatal sau o ascunde, dand-o in grija celor trei zane (ursitoarele bune). Toate acestea nu au avut nici un succes, deoarece destinul se implineste si printesa cade intr-un somn adanc impreuna cu toata imparatia. Ea trebuie salvata de un print, al carui sarut o poate trezi din somnul adanc.

Vezi Online Sleeping Beauty - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


Step Up 3-D

Step Up 3-D
Descriere sumara Step Up 3-D :
Anul: 2010
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 107 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Drama, Muzical, Romantic, Dragoste
Descriere detaliata Step Up 3-D :

Producătorii continuă franciza de success Step Up, de data aceasta пїЅn 3D. пїЅn STEP UP 3D, povestea dansului urban se extinde la nivel global, cu o nouă poveste impresionantă despre dragoste, visuri şi trupuri пїЅn mişcare, cu un plus de emoţie, pasiune şi suspans conferite de tehnologia 3D de vпїЅrf.
Luke este un dansator de street-dance orfan, care пїЅncearcă cu disperare să nu fie evacuat din adăpostul său : un depozit dărăpănat care constituie refugiul dansatorilor din пїЅntreaga lume. Această familie de conjunctură are o trupă de dans, House of Pirates (Casa Piraţilor). Pentru ca trupa să supravieţuiască, trebuie să пїЅşi пїЅnvingă rivalii consacraţi, House of Samurai (Casa Samurailor) пїЅn cadrul Competiţiei World Jam, unde cele mai bune trupe din lume concurează pentru un premiu uriaş пїЅn bani.
Povestea пїЅl urmăreşte pe Luke pe diversele scene clandestine de dans din oraş, пїЅn căutarea de noi talente pentru a пїЅntregi trupa Piraţilor şi a-i ajuta să cпїЅştige campionatul. пїЅntr-un final, găseşte doi dansatori potriviţi: Natalie, o dansatoare de street dance пїЅnvăluită пїЅn mister şi Moose, personaj secundar пїЅn Step Up 2 - The Streets, care acum este пїЅn primul an la NYU.
Fără ca Luke să ştie, Natalie are un secret care ameninţă să le distrugă relaţia incipientă, precum şi tot ceea ce au reuşit să realizeze Piraţii. Aceştia pun la cale un număr de dans senzaţional, пїЅnsă le este furat de către Samurai. Cum timpul este пїЅmpotriva lor, Moose apelează la MSA, fosta sa trupă de dans, pentru ajutor. Vor reuşi Piraţii şi MSA să alcătuiască un număr de dans пїЅn ultimul moment? Şi va fi acesta пїЅndeajuns de bun să пїЅi пїЅnvingă pe cei mai buni dansatori de street-dance din lume?

Vezi Online Step Up 3-D - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


Keith

Keith
Descriere sumara Keith :
Anul: 2008
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 93 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Drama, Dragoste
Descriere detaliata Keith :

Natalie (Elisabeth Harnois),o tanara in varsta de 17 ani, populara in scoala si care invata foarte bine,are de gand sa mearga la una dintre cele mai bune universitati si crede ca viata-i este perfecta,mai ales ca are si un prieten cu care se intelege foarte bine. Dar totul se schimba din momentul in care il intalneste pe Keith(Jesse Mc Cartney),un baiat simplu si rebel cu care va colabora la ora de chimie. Acesta o simpatizeaza din prima clipa si o face sa vada o cu totul alta fateta a unei lumi pe care ea nu o cunostea,o lume lipsita de griji si preocupari. Acestia incep sa se intalneasca pe ascuns si desi el o placea,ea nu vedea in el mai mult decat un simplu amic...In momentul in care Natalie realizeaza ca ceea ce simte pentru el nu este o simpla prietenie,lucrurile incep sa ia o alta intorsatura din momentul in care ea afla un secret tragic care le va schimba viata amandurora...

Vezi Online Keith - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


La Princesse De Montpensier

La Princesse De Montpensier
Descriere sumara La Princesse De Montpensier :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 139 min
Rating:
Categoria: Actiune, Dragoste, Istoric
Descriere detaliata La Princesse De Montpensier :

In "PrinЕЈesa de Montpensier," apreciatul regizor Bertrand Tavernier ("'Round Midnight") conduce o distributie bine aleasa intr-o drama luxurianta drama romantica, plasata in Franta secolului 16. Marie de Mezieres (Melanie Thierry) e o frumoasa artistocrata a carei tata, manat de conflictele deschise intre catolici si protestanti, alege alianta cu un tanar print (Gregoire Leprince-Ringuet).
Cu toate ca Marie nu il iubeste pe print, ea ajunge sotia acestuia. In curand, printul este chemat de Carol al noualea sa se alature razboiului impotriva protestantilor. Cum intreaga tara devenise un sangeros camp de lupta, el isi trimite tanara sotie la Champigny, unul dintre cele mai retrase castele ale sale, nsotita de Contele de Chabannes, vechiul sau prieten si tutore. PrinЕЈul ii cere lui Chabannes sa o pregateasca pe printesa pentru ziua cand ea va ajunge la curte. Izolata la Champigny, Marie Г®ncearca sa uite pasiunea pe care inca o are pentru ducele de Guise.
Insa Henri de Guise, frumosul ei pretendent, cu care se place inca din copilarie, nu renunЕЈa la ea. Marie e sfatuita de un nobil batran, Lambert Wilson, care vorbeste cu tanara la adapostul propriilor sale dorinЕЈe interzise. Reteaua complicata politica, religioasa, razboinica si amoroasa care se tese ii fac tot mai grea supravietuirea Printesei de Montpensier. Intamplarea si schimbarea cursului razboiului fac ca de Guise si ducele d'Anjou, viitorul Henri III, sa ajunga la Champigny la scurt timp dupa sosirea lui Montpensier. Anjou se indragosteste nebuneste de prinЕЈesa, pe care ajunsese sa o iubeasca, Г®n zilele petrecute la Champigny, si Chabannes. Maria va deveni miza acestor pasiuni rivale si violente. Daca vrea sa ramana in viata, ea trebuie sa lupte cu pasiune.

Vezi Online La Princesse De Montpensier - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


Tuck Everlasting

Tuck Everlasting
Descriere sumara Tuck Everlasting :
Anul: 2002
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 88 Minute
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Drama, Dragoste, Familie
Descriere detaliata Tuck Everlasting :

Winnie Foster este o tanara fata dintr-un orasel din Winesap. Parintii ei o protejeaza foarte mult si Winnie simte nevoia de libertate si aventura. Intr-o zi, in timp ce explora padurea din apropierea casei, Winnie se pierde, dar are norocul de a ajunge la familia Tuck, care locuiesc in apropiere. Membrii familiei sunt oameni buni la suflet si placuti, iar Winnie se simte la ei ca acasa. Ea se indragosteste de Jesse, unul din baieti, si nu mai vrea sa se intoarca. Winnie descopera ca familia Tuck are un secret: Jesse si ceilalti beau apa dintr-o fantana magica si nu imbatranesc niciodata.

Vezi Online Tuck Everlasting - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


Quills

Quills
Descriere sumara Quills :
Anul: 2000
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 124 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Dragoste
Descriere detaliata Quills :

Marchizul de Sade este un filosof francez al secolului 18, cu un libertinism extrem, scapat de sub puterea moralitatii, a religiei sau a legii, principiul sau de viata fiind atingerea placerilor personale. O mare parte din viata lui s-a desfasurat dupa gratiile inchisorilor vremii, iar filmul il regaseste in ultimii ani de viata, internat la azilul Charanton. Ramas sub influenta acelorasi idei indecente, se imprieteneste cu abatele de Coulmier, conducatorul ospiciului, si reuseste sa isi strecoare noile "capodopere" indecente spre exteriorul institutiei, prin ajutorul unei spalatorese fascinate de personalitatea marchizului. Insa Napoleon insusi este deranjat de scrierile obscene ale marchizului de Sade, astfel incat il pune sub supraveghere prin numirea sadicului doctor Royer-Collard la conducerea azilulului Charanton. Prezenta doctorului insa forteaza firescul vietii de la Charanton, incepand cu restrictiile impuse marchizului de Sade, care nu se poate consola cu gandul de a nu mai putea scrie, astfel incat finalul ridica un semn de intrebare asupra personalitatii excentricului filosof: dezaxat nociv sau spirit genial

Vezi Online Quills - server 0:

VK CD 1



VK CD 2



Lista filme online - Dragoste


A Hazard Of Hearts

A Hazard Of Hearts
Descriere sumara A Hazard Of Hearts :
Anul: 1987
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 90 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Dragoste
Descriere detaliata A Hazard Of Hearts :

Impulsivul Lord Staverley isi pierde averea la zaruri.Vesnicul sau adversar, Lordul Wrotham gaseste ocazia perfecta sa intoarca lucrurile in favoarea sa, forteaza miza pana la a cere ca fiica batranului, Serena Staverley, sa fie ultima valoare pusa in joc, pentru a o putea lua de sotie. Si zarurile hotarasc : tatal isi vinde fiica. Un martor deloc de neglijat al scenei,vesnicul rece si calculat Lord Justin Vulcan, doreste sa-si incerce norocul contra lui Wrotham. Destinul Serenei se schimba din nou tulburator, fara ca ea sa stie ca se petrec toate acestea- va trebui sa se marite cu Justin.

Lordul Vulcan, care nu avea nici cea mai mica intentie in directia casatoriei, se vede nevoit sa-si duca premiul la Mandrake, conacul unde acesta locuieste alaturi de capricioasa sa mama. Singura pe un teritoriu necunoscut, micuta Serena va avea multe de infruntat si invatat , dar premiul sau va fi sa descopere iubirea, acolo unde se astepta mai putin.

Vezi Online A Hazard Of Hearts - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


The Postman Always Rings Twice

The Postman Always Rings Twice
Descriere sumara The Postman Always Rings Twice :
Anul: 1981
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 122 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Crima, Thriller, Dragoste
Descriere detaliata The Postman Always Rings Twice :

Filmul este o ecranizare a cДѓrЕЈii lui James M.Cain ecranizat Г®n mai multe state.ГЋncДѓ din 1934 acest roman a fost Г®ncadrat la secЕЈiunea de "romane de crime".Titlul original al volumului a fost "Barbecue". AcЕЈiunea se petrece Г®n California.Jack Nicholson care joacДѓ rolul lui Frank Chambers se aciueazДѓ pe lГўngДѓ restaurantul greculuilui Nick Papadakis aflat in afara orarului. Aici micul dejun este servit de Cora soЕЈi patronului. ГЋn primДѓ fazДѓ,filmul este povestit de catre Frank Chambers.Intre Frank Еџi Cora se naste o relatie care conduce nu numai la pasiune dar si la crima. cei doi planuiesc moartea grecului.

Filmul cuprinde si scene referitoare la petrecerile organizate de greci.El, Nick Papadakis este numit "Grecul". Cora ajunge la concluzia cu munca la restaurant este prea monotona.Ea isi doreste atat bani cat si o alta legatura. Filmul cuprinde scene tensionate. Frank Chambers vrea sa parvina si sa devina dintr-un hoinar un om cu avere. Acest film a fost nominalizat la Premiile Fotogramas de Plata.

Vezi Online The Postman Always Rings Twice - server 0:

VK CD 1



VK CD 2



Lista filme online - Dragoste


Franklyn

Franklyn
Descriere sumara Franklyn :
Anul: 2008
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 98 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Thriller, Dragoste
Descriere detaliata Franklyn :

Actiunea filmului "Franklyn" este plasata in doua lumi paralele - Londra contemporana si o metropola fantastica din viitor numita Meanwhile City, axandu-se pe prezentarea vietilor a patru suflete pierdute, ce se intersecteaza la un moment dat datorita tragediei, destinului, iubirii si razbunarii.

Jonathan Preest este un detectiv vigilent si ateu, care isi ascunde chipul sub o masca si rataceste pe strazile apocaliptice din Meanwhile City, un oras guvernat de credinta si bigotism religios, in cautarea rivalului sau "The Individual", pe care vrea cu orice pret sa se razbune din cauza ca acesta a ucis o fata rapita cu ani in urma. In Londra zilelor noastre ii intalnim pe Milo - un tanar cu inima franta, care a fost parasit in fata altarului si spera sa regaseasca dragostea inocenta in persoana lui Sally, fata pe care a iubit-o in liceu si care acum a devenit profesoara in Ealing, pe Emilia - o studenta la arte cinica si depresiva, care perfecteaza tentative de sinucidere din ce in ce mai complexe si le filmeaza cu scopul de a le folosi drept material pentru lucrarea ei de licenta si pe Esser - un pastor din Cambridge, care vine in capitala Angliei pentru a-si cauta fiul ratacit printre oamenii fara adapost de pe strazile orasului.

Vezi Online Franklyn - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


Married Life

Married Life
Descriere sumara Married Life :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 90 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Drama, Crima, Dragoste
Descriere detaliata Married Life :

Harry Allen este un agent de bursa trecut de prima tinerete, care traverseaza un moment de criza in casnicia sa in aparenta ireprosabila cu Pat, fiind implicat intr-o relatia extraconjugala pasionala cu tanara, frumoasa si sofisticata vaduva Kay Nesbitt, pe care intentioneaza sa o ia de sotie atunci cand va reusi sa puna punct intr-un fel sau altul casatoriei lui. Ceea ce nu stie insa Harry este faptul ca si Pat este nefericita in casnicie si foarte indragostita de tanarul scriitor in devenire John O'Brian, singurul motiv pentru care ramane alaturi de el in continuare fiind devotamentul, sentimentul datoriei implinite si credinta ca el nu s-ar descurca in viata fara ea.
Situatia se complica atunci cand in ecuatie intervine si Richard Langley, cel mai bun prieten al lui Harry Allen, care dezvolta la randul sau o pasiune pentru Kay Nesbitt si se foloseste de puterea lui de manipulare pentru a i-o fura acestuia si a se casatori el insusi cu ea. Dispus sa mearga pana la limita extrema din dragoste pentru Kay si dorind sa o crute pe sotia lui legitima de ceea ce credea a fi umilinta unui divort, Harry Allen planuieste sa o ucida pe aceasta din urma cu o doza letala de otrava amestecata in medicamentele ei pentru dureri de stomac.

Vezi Online Married Life - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


Friends with Benefits

Friends with Benefits
Descriere sumara Friends with Benefits :
Anul: 2011
Calitate: R5-LiNE
Durata Film: 109 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Dragoste
Descriere detaliata Friends with Benefits :

Tinerii Jamie si Dylan sunt cei mai buni prieteni, isi petrec cea mai mare parte a timpului liber impreuna, sezand pe canapea, consumand bere, vizionand filme la televizor si conversand cu dezinvoltura despre tot soiul de subiecte picante sau plimbandu-se prin New York si amuzandu-se reciproc pe seama cuplurilor care nu sunt capabile sa separe o partida de sex de buna calitate de o relatie amoroasa serioasa. Pretinzand ca nu ii inteleg pe oamenii care nu se bucura de beneficiile unei legaturi strict sexuale, in care sa nu intervina niciun fel de sentimente si in care cei doi parteneri sa nu se implice emotional si sa nu isi faca sperante desarte de viitor, Dylan si Jamie tanjesc la randul lor dupa o relatie normala, pe care programele lor incarcate de lucru nu le-o ingaduie. Luand decizia de a incepe o idila bazata exclusiv pe latura erotica, fara sa strice amicitia speciala dintre ei si fara sa amestece placerea fizica cu afectiunea, cei doi tineri sfarsesc prin a se indragosti unul de celalalt si a intelege ca nu sunt diferiti de orice alte persoane de varsta lor, care au nevoie de un suflet-pereche pentru a functiona bine in cuplu.

Vezi Online Friends with Benefits - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


Chasing Liberty

Chasing Liberty
Descriere sumara Chasing Liberty :
Anul: 2004
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 111 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Dragoste
Descriere detaliata Chasing Liberty :

Exista foarte multi barbati in viata Annei. Numai ca toti au transmitatoare si arme la ei. Sunt agentii din Serviciul Secret care au ca misiune PrimA Fiica a tarii. In plus de asta, reusesc sa ii si spulbere orice sansa de a avea o viata normala de adolescent.
Anna este Fiica Presedintelui. Dar nu vrea altceva decat sa fie ea insasi.
Atunci cand Anna ajunge in club si isi da seama ca tatal ei nu isi respecta promisiunile (de a-i slabi paza macar in discoteca), incearca sa scape de agenti si fuge impreuna cu Ben, un fotograf pe care tocmai l-a intalnit. Anna nu ii spune lui Ben cine e. Dar Ben are si el un mic secret...

Vezi Online Chasing Liberty - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


American Gigolo

American Gigolo
Descriere sumara American Gigolo :
Anul: 1980
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 117 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Crima, Thriller, Dragoste
Descriere detaliata American Gigolo :

Julian isi traieste viata fiind escorta pentru femeile mai in varsta din Los Angeles. O intalneste pe sotia unui politician, Michelle, cu care va incepe o relatie, fara insa a-i cere bani. Una dintre clientele sale este omorata, iar detectivul Sunday il suspecteaza pe Julian. Este intrebat despre toate detaliile meseriei lui, iar Julian observa ca ii este planuita o inscenare. Intre timp, Michelle se indragosteste de acest gigolo.

Nominalizat la 2 premii Golden Globes.

Vezi Online American Gigolo - server 0:

VK CD 1



VK CD 2



Lista filme online - Dragoste


Hong Xi Guan: Zhi Shao Lin wu zu

Hong Xi Guan: Zhi Shao Lin wu zu
Descriere sumara Hong Xi Guan: Zhi Shao Lin wu zu :
Anul: 1994
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 95 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Drama, Aventura, Dragoste, Istoric
Descriere detaliata Hong Xi Guan: Zhi Shao Lin wu zu :

Povestea acestui film se invarte in jurul lui Hung Hei-Kwun, care ajunge in satul dupa un raid al soldatilor guvernamentali, doar pentru a-si gasi propriul sat distrus. Hung Hei-Kwun isi gaseste copilul si ii da acestuia posibilitatea de alege intre moarte sau sansa de a lupta impreuna cu el contra soldatilor. Inainte de a-si parasi satul, acesta se intalneste cu Ma Ling-Yee care trebuia sa faca parte din rebeliune, dar afla ca Ling-Lee l-a tradat pe el si orasul sau pentru rascumpararea de pe capul lui Kwun. Dupa o lupta epica, continuam povestea dupa cativa ani, si ii vedem pe Hung Hei-Kwun si fiul sau, acum cu abilitati de arte martiale dezviltate, cum isi croiesc drumul spre China pentru a gasi bani pentru mancare. In acest moment, in film isi face aparitia 'Red Bean', care este un om foarte bogat. Kwun incearca sa-si lase copilul in grija fratelui sau, dar este tradat, fiind obligat sa-si ucida propriul frate. Cum vor decurge lucrurile intre tata si fiu, veti afla doar urmarind acest film de actiune.

Vezi Online Hong Xi Guan: Zhi Shao Lin wu zu - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


Monte Carlo

Monte Carlo
Descriere sumara Monte Carlo :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 109 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Aventura, Dragoste
Descriere detaliata Monte Carlo :

Grace a economisit bani pe toata durata liceului lucrand ca chelnerita intr-o cafenea, cu scopul de a-si permite luxul de a calatori la Paris, a se plimba pe malul Senei si a urca in varful Turnului Eiffel. Dupa absolvire, adolescentei i se ingaduie sa faca o excursie in Franta impreuna cu buna ei prietena Emma si sora ei vitrega Meg, insa calatoria visata se transforma intr-un cosmar din cauza hotelurilor mizere in care sunt cazate si a plictiselii pe care un ghid neinspirat o imprima turului de vizitare a obiectivelor turistice. Pierzand autocarul cu care se deplasau, cele trei fete se trezesc in holul unui hotel de 5 stele, iar Grace este confundata cu o mostenitoare britanica rasfatata, nesuferita si cu un comportament scandalos pe nume Cordelia, cu care seamana izbitor din punct de vedere fizic. Facand schimb de identitate cu infumurata Cordelia, Grace si insotitoarele ei sunt urcate intr-un avion privat cu destinatia Monte Carlo si au parte de aventura vietii lor, fiind vanate de paparazzi, imbracate in rochii de gala de la celebre case de moda si invitate la dineuri si baluri. In plus, Grace, Emma si Meg par sa-si fi gasit sufletele-pereche in persoanele lui Theo, Owen si respectiv Riley.

Vezi Online Monte Carlo - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Monte Carlo - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


The French Lieutenants Woman

The French Lieutenants Woman
Descriere sumara The French Lieutenants Woman :
Anul: 1981
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 124 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Dragoste
Descriere detaliata The French Lieutenants Woman :

The French Lieutenant's Woman spune povestea realizarii unui film a carui actiune este plasata in Anglia secolului 19, in care Charles, un om de stiinta logodit, se pregateste de nunta. Dar planurile nuntii sunt date peste cap atunci cand Charles se indragosteste de o straina pe nume Sarah, a carui melancolie o determina in cele din urma sa il paraseasca dupa o scurta dar foarte pasionala aventura amoroasa. Anna si Mike care joaca rolurile lui Sarah si Charles, se afla intr-o relatie paralela cu filmarile la filmul in care joaca amandoi rolurile principale.

Premiat la Golden Globes, nominalizat la 5 premii Oscar.

Vezi Online The French Lieutenants Woman - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


Vanity Fair

Vanity Fair
Descriere sumara Vanity Fair :
Anul: 2004
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 141 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Drama, Dragoste
Descriere detaliata Vanity Fair :

Totul e permis in dragoste si in razboi. Becky Sharp, fiica orfana a unui pictor si a unei cantarete, paraseste un camin pentru fete in scopul de a deveni guvernanta, inarmata cu tarie de caracter, o minte ascutita, trasaturi frumoase, cu o exprimare fluenta in franceza si un ochi format pentru avansarea in ierarhia sociala. Societatea acelei vremi face tot posibilul pentru a-i infrana ascensiunea. O povestire episodica, filmul prezinta viata lui Becky pe o perioada de 20 de ani de-alungul casniciei, razboaielor napoleonice, nasterea unui copil, loialitatea fata de o fosta colega de internat, vicisitudinile prin care trece familia ale carei fete le instruise. Doar onestitatea ii mai imblanzeste ambitiile si manevrele de parvenire.

Vezi Online Vanity Fair - server 0:

VK CD 1



VK CD 2



Lista filme online - Dragoste


Holiday In Handcuffs

Holiday In Handcuffs
Descriere sumara Holiday In Handcuffs :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 120 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Dragoste, Familie
Descriere detaliata Holiday In Handcuffs :

O pictorita aspiranta , Trudie, care pentru moment e fortata sa isi accepte conditia de chelnerita, se afla la o rascruce. Presata sa iti multumeasca parintii, merge la un interviu pentru o noua slujba, unde totul decurge cum nu se poate mai prost. Necazurile nu se sfrasesc si se trezeste si parasita de iubit ceea ce, o face sa aiba o cadere nervoasa. Si cum toate necazurile vin toate odata Trudie trebuie sa mai si gaseasca un nou iubit pe care sa il prezinte parintilor la petrecerea de Craciun care numai maine nu e. Deprimata, dar suficient de puternica,cat sa puna la cale un plan, Trudie rapeste un barbat pentru a-l livra drept iubit parintilor.Si numa iaca in Ziua de Craciun pe cine crezi ca ai invitat la masa care vine intotdeauna nepoftit??!Politia....

Vezi Online Holiday In Handcuffs - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


Birthday Girl

Birthday Girl
Descriere sumara Birthday Girl :
Anul: 2001
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 93 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Dragoste
Descriere detaliata Birthday Girl :

Pe un aeroport din Londra, timidul John Buckingham priveste pasagerii coborand din avion. El astepta o mireasa rusoaica, comandata special pentru el, prin intenet, Nadia. Conducand-o acasa, John constata ca ea nu stie deloc engleza, dar ca e o mare fumatoare. Astfel ca face tot posibilul sa se bucure de avansurile sexuale, de invidiat, ale Nadiei, singurul plan pe care cei doi se inteleg de minune fiind...dormitorul. Insa viata lui se complica cand verisorul ei si prietenul acestuia, doi traficanti, sosesc din Rusia, pentru a celebra ziua de nastere a Nadiei si cu intentia de a se stabili la Londra

Vezi Online Birthday Girl - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


London

London
Descriere sumara London :
Anul: 2005
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 92 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Biografic, Dragoste
Descriere detaliata London :

Syd plange dupa prietena sa, London, de care s-a despartit de cateva luni si incearca sa o recastige. Bateman este cel care ii furnizeaza droguri, iar Syd il invita la petrecerea de ramas bun a ex-iubitei lui. Tot filmul este centrat pe relatia celor doi iubiti si pe ceea ce se intampla la acea petrecere, evocand societatea libertina a tinerilor newyorkezi, pentru care consumul de droguri nu reprezinta nici o surpriza.

Vezi Online London - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


Midnight In Paris

Midnight In Paris
Descriere sumara Midnight In Paris :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 100 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Dragoste
Descriere detaliata Midnight In Paris :

Doi indragostiti ce urmeaza sa se casatoreasca in viitorul apropiat sosesc in capitala Frantei si decid sa profite la maximum de oportunitatea de a petrece o scurta vacanta in Orasul Iubirii. Numai ca planurile logodnicilor de a savura clipe intime de neuitat unul in compania celuilalt sunt zadarnicite de intalnirile cu parintii fetei si cu un prieten arogant si cu aere de intelectual rasat, de care tanara pare in mod inexplicabil atrasa si care il calca pe nervi pe partenerul ei de viata prin insistenta cu care ii invita sa viziteze obiective turistice si sa frecventeze impreuna localurile in care se danseaza. Agasat de acest rival care a atras atentia iubitei lui, tanarul nord-american incepe sa exploreze de unul singur Parisul dupa ce orologiul bate miezul noptii si este vrajit de atmosfera magica a orasului european si de pariziencele pasionale si libertine cu ajutorul carora se familiarizeaza cu viata de noapte a metropolei. Intrucat desele lui escapade nocturne ii pun pe ganduri pe viitorii socri si pe logodnica, barbatul se trezeste cu un detectiv particular pe urme si simte ca a intrat intr-o incurcatura care il lasa perplex.

Vezi Online Midnight In Paris - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Dragoste


Far From Heaven

Far From Heaven
Descriere sumara Far From Heaven :
Anul: 2002
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 107 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Drama, Dragoste
Descriere detaliata Far From Heaven :

Cathy este sotia perfecta ce traieste viata ideala a anilor '50: copii sanatosi, un sot de succes si prieteni bine situati. Dar intr-o noapte isi surprinde sotul, Frank, sarutand un alt barbat, si din acel moment viata ei scapa de sub control. In confuzia si supararea ei, isi gaseste consolare in prietenia cu un gradinar afro-american, Raymond - o relatie considerata tabu in acei ani, ce duce la continuarea distrugerii vietii sale. In ciuda eforturilor lui Cathy si Frank de a-si repune casatoria pe picioare, realitatea homosexualitatii lui si sentimentele ei pentru Raymond deschid un capitol dureros, dar foarte onest, din viata lor.

Nominalizat la 4 premii Oscar si la 4 premii Golden Globes.

Vezi Online Far From Heaven - server 0:

VK CD 1



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu