miercuri, 19 decembrie 2012

Lista filme online - Crima (6)

Lista filme online - Crima


The Cottage

The Cottage
Descriere sumara The Cottage :
Anul: 2008
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 92 min.
Rating:
Categoria: Comedie, Horror, Crima, Thriller
Descriere detaliata The Cottage :

The Cottage, este o comedie neagra cu elemente de thriller si horror despre doi frati -David si Peter- aflati intr-o vesnica disputa, care invata cateva lectii dureroase de viata privind adevarata natura a disfunctionalitatilor familiale.
Lasand la o parte pentru scurta vreme neintelegerile dintre ei, David si Peter decid sa o rapesca pe Tracey, fiica sefului unei bande de gangsteri pe nume Arnie, in vederea obtinerii unei mari sume de bani ca rascumparare. In acest complot este implicat si Andrew, fratele vitreg cam incet la minte al fetei, care a fost dintotdeauna oaia neagra a familiei si care intentioneaza sa scape de sub autoritatea paterna cu ajutorul banilor pe care ii va castiga din aceasta afacere. Dupa ce o duc pe victima la o coliba izolata, cei doi rapitori de ocazie descopera ca Andrew a fost urmarit de catre doi oameni de incrdere ai tatalui lui, care abia asteapta sa isi testeze lamele cutitelor pe pielea celor care au indraznit sa atenteze la fata sefului lor.
Lucrurile iau o intorsatura amuzanta, dar si dramatica atunci cand Tracey evadeaza si il ia ca ostatic pe Peter, urmarita fiind prin padure de catre David si Andrew, care inca nu stiu ca adevaratul pericol nu il reprezinta gangsterii lui Arnie, ci un fermier psihopat care se ascunde in intuneric.

Vezi Online The Cottage - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Crima


A Clockwork Orange

A Clockwork Orange
Descriere sumara A Clockwork Orange :
Anul: 1971
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 136 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Crima, Thriller
Descriere detaliata A Clockwork Orange :

In Anglia viitorului apropiat, o banda de tineri se distreaza in fiecare seara batand si violand victime fara ajutor. Alex, unul dintre baietii din banda, dezaproba o parte din cele intamplate, asa ca ai lui il abandoneaza in mainile politiei. Este incarcerat, dar pentru a-si reduce pedeapsa, este de acord cu un tip de tratament prin care ii este "spalat" creierul si astfel este schimbat - ajunge sa urasca violenta si tot ceea ce presupune ea. Insa dupa ce este eliberat, vechii sai prieteni il asteapta, iar revederea nu promite a fi prea placuta.

Nominalizat la 4 premii Oscar si la 3 premii Golden Globes.

Vezi Online A Clockwork Orange - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Crima


Trespass

Trespass
Descriere sumara Trespass :
Anul: 2011
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 90 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Crima, Thriller
Descriere detaliata Trespass :

Sotii Kyle si Sarah Miller sunt proprietarii unei vile situate intr-un cartier select al orasului, conduc masini de lux si au seiful din interiorul locuintei plin cu bani si diamante, motiv pentru care pun pret pe siguranta si au investit in sisteme moderne de securitate. Exasperata de comportamentul rebel si insolent al fiicei adolescente pe nume Avery, sotia influentului om de afaceri se ocupa si de supravegherea lucrarilor de renovare a proprietatii, privirea fiindu-i atrasa de Jonah Collins, unul dintre muncitorii sexy care are tupeul de a inota in piscina lor. Numai ca atragatorul Jonah nu este atat de inocent precum pare si il informeaza pe fratele lui mai mare Elias despre bogatia in care se lafaie familia Miller, cei doi infractori facand echipa cu doua femei din anturajul lor, dand navala cu forta intr-o noapte in vila lui Kyle si a lui Sarah, luandu-i ostatici pe cei trei locatari si amenintandu-i cu moartea in cazul in care nu le deschid seiful. Desi se teme pentru viata sotiei si a fiicei, Kyle decide sa nu cedeze in fata brutalilor hoti si sa nu dezvaluie combinatia ce descuie usa seifului, luand atitudine impotriva infractorilor care i-au pus stapanire pe casa. Numai ca increderea in Sarah ii este pusa la indoiala atunci cand Elias ii sugereaza lui Kyle ca frumoasa lui nevasta l-ar fi inselat cu Jonah.

Vezi Online Trespass - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Crima


Street Kings: Motor City

Street Kings: Motor City
Descriere sumara Street Kings: Motor City :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 92 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama, Crima
Descriere detaliata Street Kings: Motor City :

Ray Liotta (Goodfellas) ofera o interpretare intensa electrizanta in aceasta continuare a indraznetului thriller urban exploziv Stapanii strazilor/ Street Kings. Ray Liotta joaca rolul detectivului din Detroit, Marty Kingston, liderul unei echipe de la Narcotice sub acoperire, ai carei membri sunt ucisi in mod sistematic, unul cate unul. Ca sa rezolve crimele brutale, Kingston isi uneste fortele cu un tanar detectiv infumurat de la Omucideri. Insa niciunul dintre ei nu este pregatit pentru coruptia socanta pe care o vor descoperi in urma investigatiilor, pentru secretele uluitoare care-i vor arunca pe ambii barbati pe o traiectorie de coliziune violenta cu tradarea si razbunarea. Nu rata Stapanii strazilor 2/ Street Kings 2, un film de actiune care te va tine cu sufletul la gura pana la final!

Vezi Online Street Kings: Motor City - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Crima


The Parole Officer

The Parole Officer
Descriere sumara The Parole Officer :
Anul: 2001
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 93 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Crima
Descriere detaliata The Parole Officer :

Simon Garden este un ofiter ce se ocupa cu aducerea infractorilor pe calea cea buna. In toata cariera lui a reusit sa ajute doar trei infractori si din aceasta cauza este mutat la politia din Manchester. Din intamplare,acolo asista la crima pe care o face seful politiei din Manchester, un detectiv foarte respectat in oras,victima lui fiind un contabil. Fiind prins,este de acord sa nu spuna nimic despre crima,deoarece altfel ar fi fost acuzat chiar el de moartea contabilului.

Insa fapta detectivului a fost inregistrata de o camera de vedere.Detectivul stie acest lucru si inchide caseta intr-un seif la banca.Impreuna cu cei trei infractori pe care i-a ajuta si cu o fata de 16 ani care a furat 44 de masini si de fiecare data a fost prinsa, Simon Garden va incerca sa fure caseta si sa arate lumii adevaratul caracter al sefului politiei.

Vezi Online The Parole Officer - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Crima


Swordfish

Swordfish
Descriere sumara Swordfish :
Anul: 2001
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 99 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Crima, Thriller
Descriere detaliata Swordfish :

Gabriel Shear este unul dintre cei mai inteligenti spioni. El incearca sa acceseze niste informatii ultrasecrete bine pazite in sistemul Swordfish. Shear are de gand sa sustraga miliardele de dolari provenite din fonduri ilegale.Pentru asta el are nevoie de ajutorul hackerului Stanley. Acesta, odata intrat in ciudata lume a informatiilor, isi da seama ca nimic nu este ceea ce pare a fi.

Vezi Online Swordfish - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Crima


I Spit on Your Grave: Unrated

I Spit on Your Grave: Unrated
Descriere sumara I Spit on Your Grave: Unrated :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 109 min.
Rating:
Categoria: Horror, Crima, Thriller
Descriere detaliata I Spit on Your Grave: Unrated :

N/A

Vezi Online I Spit on Your Grave: Unrated - server 0:

VK CD 1



VK CD 2



Lista filme online - Crima


Breaker! Breaker!

Breaker! Breaker!
Descriere sumara Breaker! Breaker! :
Anul: 1977
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 82 min.
Rating:
Categoria: Actiune, Aventura, Crima
Descriere detaliata Breaker! Breaker! :

N/A

Vezi Online Breaker! Breaker! - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Crima


I Love You To Death

I Love You To Death
Descriere sumara I Love You To Death :
Anul: 1990
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 97 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Crima
Descriere detaliata I Love You To Death :

Cu asemenea personaje care vor sa-l vada mort, Joey Bocca are sanse sa nu moara niciodata. Joey munceste impreuna cu Rosalie in pizzeria lor. Ea e convinsa ca el se speteste muncind numai pentru ei, astfel ca toata lumea ei se destrama cand descopera ca el o inselase ani la rand. Fiind de religie catolica, divortul pentru ea iese din discutie, astfel ca, impreuna cu mama sa si cu cel mai bun prieten al ei, hotaraste sa-l ucida pe Joey. Absolut incompetenti ca si criminali, il bat, il otravesc , il impusca, insa Joey ramane impasibil la incercarile lor de a-l ucide.

Vezi Online I Love You To Death - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Crima


Angels and Demons

Angels and Demons
Descriere sumara Angels and Demons :
Anul: 2009
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 140 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Drama, Crima, Thriller
Descriere detaliata Angels and Demons :

Productia este continuarea succesului intitulat "The Da Vinci Code" si se bazeaza, la fel ca predecesorul, pe un roman scris de Dan Brown. Desi actiunea romanului Angels & Demons are loc inaintea celei din The Da Vinci Code, filmul incepe exact din punctul lasat de prima parte.Profesorul Robert Langdon, cel mai respectat expert in simboluri antice din SUA, este chemat intr-o institutie de cercetare elvetiana pentru a a descifra un semn de pe pieptul unui fizician omorat. Aici descopera indicii ce il cutremura, fiind foarte probabila reinvierea unei vechi organizatii secrete cunoscuta sub numele de Illuminati si considerata de toti cunoscatorii drept cea mai teribila grupare ce a existat vreodata pe Pamant.
Cercetarea care o desfasoara ii aduce in imprejurimile Vaticanului inclusiv la cele 4 altare ale stiintei: Pamant, Aer, Foc si Apa. Toate acestea se desfasoara in momentul in care la Vatican are loc intalnirea pentru alegerea unui nou Papa. Un asasin care lucreaza pentru Illuminati a capturat 4 cardinali a caror soarta va fi decisa pe parcursul filmului. Indiciile gasite in continuare il vor pune pe urma unei conspiratii internationale in care e adanc implicata si Biserica Catolica.

Vezi Online Angels and Demons - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Crima


The Son Of No One

The Son Of No One
Descriere sumara The Son Of No One :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 89 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Crima, Thriller
Descriere detaliata The Son Of No One :

Doi baieti au fost asasinati in anul 1986, iar politia new yorkeza nu a dorit sau nu a fost capabila sa identifice suspectii si sa ii trimita in spatele gratiilor, detectivul Stanford fiind implicat din motive personale in musamalizarea cazului. Au trecut 16 ani de la aceste evenimente si tanarul politist Jonathan "Milk" White este transferat la o sectie de politie din Queens, cartierul in care s-a nascut si a copilarit, la scurta vreme de la sosirea lui o serie de biletele anonime ce acuza politia de dezinteres in solutionarea respectivelor crime fiind publicate intr-un ziar local. Jurnalista Lauren Bridges este convinsa ca biletele contin un sambure de adevar si declanseaza o investigatie pe cont propriu, devenind incomoda prin intrebarile pe care le pune si riscand astfel sa se transforme in urmatoarea victima a celor care ar face orice pentru a ascunde probele. Jonathan White este casatorit, are o fetita bolnava si o functie relativ importanta in NYPD Blue, dar constiinta ii este chinuita de un secret pe care il cunoaste fostul lui prieten Vinnie si care i-ar putea distruge deopotriva familia si cariera.

Vezi Online The Son Of No One - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Son Of No One - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


Rollin' with the Nines

Rollin' with the Nines
Descriere sumara Rollin' with the Nines :
Anul: 2006
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 96 min.
Rating:
Categoria: Actiune, Drama, Crima, Thriller
Descriere detaliata Rollin' with the Nines :

Un film ce reliefeaza viata micilor gangsteri din Marea Britanie, Rollin' with the Nines il prezinta pe Too Fine alaturi de prietenii sai, Finny, Pushy si Rage, care incearca sa paraseasca strazile si sa faca altceva, care i-ar feri de necazuri. Dar trecutul ii ajunge din urma si un fost adversar, Temper, care are de recuperat o datorie, il omoara pe Too Fine, o violeaza si o bate pe sora acestuia, Hope. Hope preia fraiele afacerii fratelui sau si se razbuna impuscandu-l pe Temper. Dar lucrurile o iau razna, intrucat seful lui Temper isi pierde sursa de venit si politia incepe sa isi bage nasul in apele necurate in care inoata cei patru prieteni.

Vezi Online Rollin' with the Nines - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Rollin' with the Nines - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


Elektra

Elektra
Descriere sumara Elektra :
Anul: 2005
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 97 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Aventura, Crima, Thriller
Descriere detaliata Elektra :

Elektra este femeia plina de gratie si are norocul de a fi inzestrata cu puterea de a vedea in viitor – Kimagure. Este angajata de "The Order of the Hand" sa-l ucida pe Mark Miller si pe fiica acestuia. Insa Elektra se imprieteneste cu cei doi, neputand sa-si duca pana la capat misiunea. Ea ii va proteja pe acestia de ninja si alti asasini. Mai tarziu afla despre adevaratele abilitati ale fetitei.

Vezi Online Elektra - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Crima


Di Renjie

Di Renjie
Descriere sumara Di Renjie :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 119 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Crima, Thriller, Mister
Descriere detaliata Di Renjie :

N/A

Vezi Online Di Renjie - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Crima


Lucky Numbers

Lucky Numbers
Descriere sumara Lucky Numbers :
Anul: 2000
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 105 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Crima
Descriere detaliata Lucky Numbers :

Russ Richards, un stirist de la vreme al unui post de televiziune din orasul Harrisburg, Pennsylvania, vinde snowmobiluri in timpul liber, insa nu are mare succes din cauza iernii prea blande. Prietena sa, Crystal, apare in emisiunea State Lottery, unde saptamanal extrage bilele cu numerele castigatoare de la lotto. Cu ajutorul catorva prieteni, printre care Gig, Dale The Thug si verisorul lui Crystal, Walter, Russ incearca sa gaseasca o metoda de a castiga la lotto. Insa Russ isi da seama ca este mai greu decat se astepta sa gaseasca o posibilitate de a maslui tragerea.

Vezi Online Lucky Numbers - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu