miercuri, 19 decembrie 2012

Lista filme online - Crima (13)

Lista filme online - Crima


Human Trafficking

Human Trafficking
Descriere sumara Human Trafficking :
Anul: 2005
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 176 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Drama, Crima, Thriller, Mister
Descriere detaliata Human Trafficking :

Filmul evidentiaza unele metode prin care victimele, de obicei femei, cad prada. In general e vorba de oferte de munca pentru tinere, cum ar fi modellingul, alteori un tip te vrajeste si te convinge sa mergi cu el in alta tara, sau musti momeala pe site-urile de matrimoniale. Daca astea se datoreaza naivitatii victimelor, cum poti evita sa iti fie furat copilul in varsta de 10-11 ani chiar de langa tine?
Din pacate e foarte greu ca cele prinse sa mai scape, deoarece sunt amenintate cu uciderea familiilor lor. Nici politia nu are prea mult succes, avand in vedere ca multi dintre cei care se ocupa cu “recrutarea” victimelor nu isi cunosc seful in mod direct. Asa ca politia inchide azi un bordel, capetenia deschide maine alte doua. Traficul de fiinte umane are loc peste tot, de unde nu te astepti. E o afacere atat de mare si de tentanta pentru cei care ar face orice pentru bani si a devenit atat de puternica, incat cu greu ar putea fi oprita.

Nominalizat la 3 premii Emmy.

Vezi Online Human Trafficking - server 0:

FastUpload.ro CD 1


FastUpload.ro CD 2


Vezi Online Human Trafficking - server 1:

VK CD 1



VK CD 2



Lista filme online - Crima


Trade

Trade
Descriere sumara Trade :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 119min.
Rating: N/A
Categoria: Drama, Crima
Descriere detaliata Trade :

Filmul prezinta povestea a doi frati, Adriana si Jorge, ambii din Mexic si legaturile cu traficantii de carne vie. Adriana, o fetita de 13 ani, este rapita de traficanti de pe strazile Mexico City si urmeaza a fi vinduta in SUA, iar fratele ei Jorge, de 17 ani urmeaza o cursa de urmarire si eliberare a surorii sale.
Alaturi de Adriana filmul prezinta emotionant si crud soarta unei alte fete , Veronica de asemenea victima a traficantilor.
In periplul american de urmarire a surorii sale, Jorge este ajutat de Ray, un politist marunt din Brigada Fraude, care insa are o poveste a sa si bineinteles secrete legate de activitatile traficantilor.

Vezi Online Trade - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Trade - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


Meeting Evil

Meeting Evil
Descriere sumara Meeting Evil :
Anul: 2012
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 89 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Filme Noi, Drama, Crima, Thriller, Mister
Descriere detaliata Meeting Evil :

Un barbat tanar, om de casa, John il intalneste pe Richie, un strain misterios. Acesta il atrage pe John intr-o serie de crime,transformandu-l dintr-un om deziluzionat intr-unul dispus sa mearga oriunde pentru a-si proteja familia. Dupa ce John este dat afara din serviciu si afla ca sotia il inseala, norocul il paraseste pe John, care nu reuseste nici macar sa-si vanda casa superba pentru a iesi din criza. In acest moment de criza apare Richie, care, sub un pretext oarecare il atrage intr-o aventura macabra profitand de "slabiciunile" lui John, care este un om amabil, cu bun simt, loial, supus si care isi tine promisiunile. In mod straniu, Richie pare ca stie unele lucruri pe care nu ar trebui sa le cunoasca despre familia lui John. Cand psihopatul-criminal Richie ameninta sa-i puna in pericol familia, John prinde un curaj nebunesc.

Vezi Online Meeting Evil - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Meeting Evil - server 1:

VK CD 1



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu