miercuri, 19 decembrie 2012

Lista filme online - Crima (11)

Lista filme online - Crima


Get Rich Or Die Tryin

Get Rich Or Die Tryin
Descriere sumara Get Rich Or Die Tryin :
Anul: 2005
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 117 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama, Muzical, Crima
Descriere detaliata Get Rich Or Die Tryin :

Unul dintre cele mai populare staruri hip-hop din Statele Unite, Curtis "50 Cent Jackson" , debuteaza pe marele ecran in rolul unui carismatic "copil al starzii" care incearca sa supravietuiasca in mediul corupt in care viata il arunca devenind un reputat traficant de droguri. Urmand un tipar deja cliseizat, el se va transorma intr-un "baiat bun", parasind violenta si ajungand artistul rap care s-a visat intotdeauna. Acesta este firul narativ pe care il urmareste regizorul Jim Sheridan (de 6 ori nominalizat la Oscar) in drama Get Rich or Die Tryin', in care mai apar Joy Bryant (Spider-Man 2), Mykelti Williamson (Forrest Gump) si Viola Davis (Far from Heaven).

Vezi Online Get Rich Or Die Tryin - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Get Rich Or Die Tryin - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


Kung Fu Hustle

Kung Fu Hustle
Descriere sumara Kung Fu Hustle :
Anul: 2004
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 96 min.
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Actiune, Comedie, Crima
Descriere detaliata Kung Fu Hustle :

Kung Fu Hustle este o parodie care ironizeaza clasicele filme chinezesti cu arte martiale si luptatori cu puteri supranaturale. Povestea are loc in China anilor '40 si se axeaza pe Sing, care vrea sa creada ca este mare hot si care viseaza sa ajunga membru al unei grupari criminale pe nume Axe Gang, care conduce lumea interlopa. Metodele lui Sing nu sunt deloc eficiente, mai ales cand incearca sa prosteasca un intreg cartier de maestrii ale artelor martiale. In urma actiunilor lui prostesti, locatarii ajung in conflict cu gruparea Axe Gang. In timpul conflictului dintre cele doua parti, Sing isi da seama de faptul ca si el are chemare catre practicarea artelor martiale, ca este un "ales"

Vezi Online Kung Fu Hustle - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


Bulletproof

Bulletproof
Descriere sumara Bulletproof :
Anul: 1996
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 84 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura, Crima
Descriere detaliata Bulletproof :

Hotii Rock Heats si Archie Moses sunt doi prieteni ce fura masini impreuna de un an de zile. Archie il ajuta pe Rock sa intre in gasca distribuitorului de droguri Frank Colton, fara a sti ca de fapt Rock este detectivul sub acoperire Jack Carter, ce are misiunea de a gasi dovezi impotriva lui Frank. In timpul raidului politiei a unei incarcaturi de droguri, Archie il impusca din greseala pe Jack in cap. De indata ce se vindeca, Jack nu mai doreste sa aiba de-a face cu Archie, dar cei doi trebuie sa faca front comun impotriva gastii lui Frank si a multor politisti corupti.

Vezi Online Bulletproof - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Bulletproof - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


Columbus Circle

Columbus Circle
Descriere sumara Columbus Circle :
Anul: 2012
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 83 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Filme Noi, Crima, Thriller, Mister
Descriere detaliata Columbus Circle :

Pentru detectivul Frank Giardello nu este clar cazul mortii batranei doamne Lonnigan. Aceasta este gasita aparent cazuta pe scari, fapt care indica un accident. Detectivul suspecteza ca victima ar fi fost impinsa de la etaj si ca ar fi vorba de o crima. Frank incepe investigatia cu o vizita in apartamentul vecin. Aici descopera o tanara femeie singura pe nume Abigail care, dupa indelungi insistente, accepta sa stea de vorba cu el. Detectivul afla ca Abigail nu parasise apartamentul de 12 ani. Misterioasa locatara nu-i ofera prea mare ajutor detectivului pretinzand ca nu a auzit si nu a vazut nimic, insa o inscriptie pe care acesta o observa pe farfurioara cestii de cafea care i-a servit-o femeia ii starneste curiozitatea.

In paralel cu ancheta pentru presupusa crima, el se preocupa de identificarea inscriptiei. Intre timp, locuinta batranei este ocupata de Liliam si Charles, un cuplu cu aer aristocrat. La scurt timp dupa instalarea acestora in apartament, tanara este abuzata si batuta de partenerul ei. Violenta, strigatele si zgomotele din apartamentul vecin ii starnesc lui Abigail amintiri dureroase din copilarie, cand fusese abuzata de tatal sau betiv. Abigail o gazduieste peste noapte pe Liliam in apartamentul ei, intelegandu-i suferinta. Dupa ce Liliam castiga increderea lui Abigail, cei doi vecini pun la cale un plan ascuns care o vizeaza direct pe Abigail.

Vezi Online Columbus Circle - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Columbus Circle - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


Contraband

Contraband
Descriere sumara Contraband :
Anul: 2012
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 110 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Filme Noi, Actiune, Crima, Thriller
Descriere detaliata Contraband :

Chris Farraday este o legenda in domeniul contrabandei, insa a renuntat in urma cu multi ani la indeletnicirile ilicite pentru a-si intemeia o familie impreuna cu Kate, devenind intre timp si tata. Atunci cand tanarul cumnat Andy face greseala de a lucra pentru nemilosul traficant de droguri Tim Briggs, zadarnicindu-i acestuia perfectarea unui targ in urma caruia trebuia sa castige o mare suma de bani, Chris este fortat sa intre in contact cu infractorul si sa-i propuna sa achite el datoria nesabuitului frate al sotiei sale pentru a se asigura ca Andy, care zace pe un pat de spital, nu va fi asasinat din razbunare. Cu ajutorul celui mai bun prieten pe nume Sebastian Abney, Chris Farraday isi formeaza o echipa competitiva si se deplaseaza in Panama pentru a pune la cale o ultima lovitura de maestru si a intra in posesia milioanelor de dolari pe care trebuie sa i le plateasca lui Briggs, astfel incat lordul drogurilor sa nu-i lichideze cumnatul. Numai ca lucrurile nu decurg conform planului, iar Chris trebuie sa scape de politistii, dealerii de stupefiante si asasinii profesionisti aflati pe urmele sale, intorcandu-se acasa inainte ca familia lui sa devina urmatoarea tinta a lui Tim Briggs.

Vezi Online Contraband - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Contraband - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


Dragon Eyes

Dragon Eyes
Descriere sumara Dragon Eyes :
Anul: 2012
Calitate: BD-Rip
Durata Film: 88 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Filme Noi, Actiune, Drama, Crima
Descriere detaliata Dragon Eyes :

St. Jude Square este un cartier ce traieste in teama si disperare. Gastile ce se lupta mereu intre ele, conduse de localnicii Dash si Antuan, terorizeaza strazile si cetatenii au ajuns sa traiasca fara o urma de speranta…pana cand misteriosul strain Ryan Hong ajunge in oras. El incepe sa joace pe la spate o banda contra celeilalte, folosindu-se de abilitatile sale de neegalat in arte martiale si, prin punerea in practica a ceea ce l-a invatat extraordinarul sau mentor, Tiano. Tocmai dupa ce reusise sa aduca comunitatea sub un oarecare control, Hong este confruntat de Mr. V, politistul sef nesimtit si corupt al orasului. La inceput Mr. V este impresionat de abilitatile lui Hong, dar curand ajunge sa-l vada pe acesta ca o amenintare pentru modalitatea lui de conducere, cei doi ajungand sa se infrunte intr-o lupta crancena intre regimul lui Mr. V, plin de frica si coruptie si un nou inceput pentru oamenii din St. Jude Square, reprezentat de Hong.

Vezi Online Dragon Eyes - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Dragon Eyes - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


Man on a Ledge

Man on a Ledge
Descriere sumara Man on a Ledge :
Anul: 2012
Calitate: R5-LiNE
Durata Film: 102 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Filme Noi, Crima, Thriller
Descriere detaliata Man on a Ledge :

Nick Cassidy, un fost politist, a fost condamnat drept escroc, fiind invinuit ca a furat un diamant foarte valoros de la mogulul imobiliar David Englander. Aflat in arestul politiei, intr-o zi cand i s-a permis sa iasa din inchisoare, el fuge. Planul sau de a-si demonstra nevinovatia e sa se urce la ultimul etaj al unui hotel new-yorkez din cartierul Manhattan si sa ameninte ca se va sinucide, aruncandu-se in gol. O femeie ingrijorata suna la politie si, printre tipete, anunta existenta sinucigasului. Cel mai apropiat politist raspunde imediat la apel. Apoi, mai multi ofiteri din trupele SWAT, dar si o echipa de pompieri ajung in zona hotelului de unde vrea sa sara barbatul aflat la ananghie.

Pe langa aceste echipe, e chemata o femeie psiholog, Lydia Mercer, care sa-l convinga pe barbat sa renunte la gestul sau mortal. Lydia, care a asistat la o sinucidere, dupa ce persoana pe care trebuia sa o convinga se renunte a sarit totusi de la inaltime, a fost chemata pentru tratative tocmai de Nick. El vrea sa ramana cat mai mult timp pe pervazul geamului de unde ameninta ca se arunca, atragand atentia asupra sa, iar in acest interval fratele lui Joey si prietena incearca sa-i demonstreze nevinovatia lui Nick.

Vezi Online Man on a Ledge - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Man on a Ledge - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


Undisputed

Undisputed
Descriere sumara Undisputed :
Anul: 2002
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 96 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama, Crima, Sport
Descriere detaliata Undisputed :

George "Ice Man" Chambers este campion mondial la box la categoria grea. Dar este acuzat de o prostituata ca a violat-o si apoi este condamnat la inchisoare. In inchisoarea de maxima securitate aude despre Monroe Hutchen, care este neinvins de 10 ani si este campionul la box al inchisorilor americane. Asa ca Chambers nu poate rezista si il provoaca pe Hutchen la lupta. Emmanuel Ripstein este "seful" condamnatilor in inchisoare, asa ca reuseste sa aranjeze un meci intre cei doi, meci la care se organizeaza pariuri ilegale cu sume enorme. Ripstein este singurul care crede in sansa lui Hutchen. In urma meciului, trebuie sa ramana in picioare NEINVINSUL...

Vezi Online Undisputed - server 0:

VK CD 1



Vezi Online Undisputed - server 1:

Vidbux CD 1



Vezi Online Undisputed - server 2:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Crima


Rush Hour

Rush Hour
Descriere sumara Rush Hour :
Anul: 1998
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 97 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Crima
Descriere detaliata Rush Hour :

Lee este un inspector din Hong Kong. El reuseste sa impiedice scoaterea ilegala din tara a unor antichetati, organizata de un clan mafiot condus de Juntao, un cap al mafiei chinezesti. Dupa 2 ani, acelasi clan mafiot rapeste fata de 11 ani a consului Han Solon. Lee este trimis in Los Angeles sa o gaseasca pe fata consulului Han Solon, care era totodata si prietenul sau.
Ajuns in L.A. el trebuie sa-l accepte pe James Carter ca partener. Chiar daca la inceput nu se intelegea deloc cu politistul cu cea mai mare gura din L.A. in urma unor intamplari haioase, mai ales cele care se lasa cu multi adversari batuti, Lee devine bun prieten cu acesta. Cei doi sunt ajutati in lupta impotriva celor rai de catre Tania Johnson, o frumoasa experta in dezamorsarea bombelor.

Vezi Online Rush Hour - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Rush Hour - server 1:

VK CD 1



Vezi Online Rush Hour - server 2:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Crima


It

It
Descriere sumara It :
Anul: 1990
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 192 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Horror, Drama, Crima, Thriller, Mister
Descriere detaliata It :

Un grup de adulti primeste o lovitura din trecut. Un spirit malefic, cunoscut ca "It" ( El ), aratindu-se sub infatisarea unui clovn cu numele de Pennywise ucide copii din Derry, Maine. Adultii stiu despre acest spirit dar nu vorbesc despre el de frica. Sapte prieteni, , Bill, Eddie, Mike, Bev, Stan, Richie si Ben, au vazut si au auzit lucruri ciudate. Ei au format grupul "norocosilor" si au decis sa lupte impotriva spiritului. Grupul a reusit, cumva, sa-l invinga iar "It" a disparut pentru 30 de ani.
Dupa aceasta perioada, Mike, singura persoana din grup ramasa in Derry, suspecteaza ca "It" s-a intors din nou si incearca sa-i adune la un loc pe membrii grupului, acum adulti cu probleme, in urma unei promisiuni pe carea si-o facusera unii altora in urma cu 30 de ani. Acelasi spirit, mai malefic decit inainte va veni fata in fata cu mebrii grupului pentru confruntarea finala.

Vezi Online It - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online It - server 1:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Crima


Rush Hour 2

Rush Hour 2
Descriere sumara Rush Hour 2 :
Anul: 2001
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 90 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Crima
Descriere detaliata Rush Hour 2 :

Inspectorul Lee de la politia din Hong Kong se intoarce in China impreuna cu colegul sau de la politia din Los Angeles, James Carter. Ei intentioneaza sa se bucure de o mica vacanta, insa trebuie sa investigheze un caz aparut pe neasteptate. Doi agenti americani au fost omorati in timp ce investigau afacerile lui Ricky Tan, unul din cei mai puternici gangsteri din Asia si un vechi inamic al lui Lee.

Vezi Online Rush Hour 2 - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Rush Hour 2 - server 1:

VK CD 1



Vezi Online Rush Hour 2 - server 2:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Crima


Entrapment

Entrapment
Descriere sumara Entrapment :
Anul: 1999
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 113 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Crima, Thriller, Dragoste
Descriere detaliata Entrapment :

Robert MacDougal este cunoscut drept cel mai bun hot de obiecte de arta. Iar cand este furat un Rembrandt de mare valoare, toti il banuiesc pe el. Virginia Baker, lucrand pentru o firma de asigurari, isi convinge seful sa o lase sa il caute pe Mac Dougal pentru a recupera tabloul, evitand un foarte mare prejudiciu companiei asiguratoare. Planul ei esueaza pentru ca MacDougal ii intuieste toate miscarile. In cele din urma chiar devin parteneri punand la cale un mai mare jaf care urma sa aiba loc chiar in noaptea dintre milenii. Aventurile prin care trec sunt pe muchie de cutit, oferind filmului suspans, odata cu efecte speciale echilibrate. Filmul abunda in imagini cu locatii exotice, aparatura super hi-tech si "glumitele" domnului Connery.
Povestea celor doi este cumva reluarea clasicei teme "politist-raufacator", doua contraste care se atrag irezistibil intr-o cursa nebuna de-a soarecele si pisica. Impreuna pun la cale alt jaf, inca unul, parca provocati unul de prezenta celuilalt. Sean Connery il invie pe James Bond intr-un film chiar fara James Bond.

Vezi Online Entrapment - server 0:

VK CD 1



Vezi Online Entrapment - server 1:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Crima


Spartacus

Spartacus
Descriere sumara Spartacus :
Anul: 1960
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 184 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Drama, Crima, Razboi
Descriere detaliata Spartacus :

Una dintre capodoperele cinematografice din toate timpurile, Spartacus este un film absolut inaltator realizat de genialul si bulversantul regizor Stanley Kubrick. Povestea sclavului rebel transformat in cel mai feroce gladiator al Imperiului Roman are un ritm delirant, o succesiune incredibila de secvente grandioase si o suita de recitaluri actoricesti de exceptie. Kirk Douglas, Laurence Olivier, Peter Ustinov si Tony Curtis au marcat iremediabil istoria celei de-a saptea arte in acest film care a fost conceput in nu mai putin de 167 de zile si in care s-au investit 12 milioane de dolari, o suma fabuloasa pentru anii '60.
Kubrick are meritul de a fi atasat captivantei povesti a lui Spartacus un talc aparte. Revolta starnita de Spartacus este o alegorie subtila care vizeaza universul politic si artistic american dominat de o rapacitate patologica. Spartacus (Kirk Douglas) este cumparat de infamul Lentulus Brutus (Peter Ustinov), proprietarul unei scoli de gladiatori. Setea de sange a coruptului senator roman Marcus Licinus Crassus (Laurence Olivier) este de nestavilit iar iscusinta lui Spartacus este desavarsita. El va ajunge cel mai bun gladiator al Imperiului, si va fi rasplatit de frumoasa Varinia (Jean Simmons).
Cand va afla ca iubita sa a ajuns sclava in patul ignobilului Crassus, Spartacus aprinde focul rebeliunii. Conducand 78 de gladiatori, Spartacus va zdruncina din temelii Roma dupa ce va aduna in jurul sau alte sute de suflete asuprite. Filmul are un apogeu unic in istoria filmului, intensitatea ultimelor scene fiind literalmente coplesitoare. Se estimeaza ca la realizarea acestora s-au folosit 10 000 de figuranti.

Premiat cu 4 premii Oscar si la Golden Globes.

Vezi Online Spartacus - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


A.C.A.B.: All Cops Are Bastards

A.C.A.B.: All Cops Are Bastards
Descriere sumara A.C.A.B.: All Cops Are Bastards :
Anul: 2012
Calitate: BD-Rip
Durata Film: 90 min.
Rating: N/A
Categoria: Filme Noi, Actiune, Drama, Crima
Descriere detaliata A.C.A.B.: All Cops Are Bastards :

Acest film nu are descriere.

Vezi Online A.C.A.B.: All Cops Are Bastards - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online A.C.A.B.: All Cops Are Bastards - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


Banlieue 13

Banlieue 13
Descriere sumara Banlieue 13 :
Anul: 2004
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 85 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, S.F, Crima
Descriere detaliata Banlieue 13 :

Paris, 2013. Damien lucreaza in fortele de elita ale politiei. Ofiter al unei unitati speciale de interventie, maestru in arte martiale, el este expert in misunile de infiltrare si stie sa-si duca la bun sfarsit operatiunile prin actiuni rapide si precise.
Cea mai grea misiune a carierei ii este incredintata: o arma de distrugere in masa a fost furata de catre cea mai puternica banda din suburbiile orasului. Damien este insarcinat sa se infiltreze in banda si sa dezamorseze bomba sau s-o recupereze cu orice pret.

Vezi Online Banlieue 13 - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Crima


Safe

Safe
Descriere sumara Safe :
Anul: 2012
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 94 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Filme Noi, Actiune, Crima, Thriller
Descriere detaliata Safe :

Luke Wright e un fost agent special din trupele de elita care accepta o misiune in care are de indeplinit doua indatoriri. El trebuie sa salvete o fetita chineza de 12 ani, care a fost rapita de o Triada, una dintre marile organizatii criminale din China. A doua parte a misiunii lui Luke e sa foloseasca un cifru de seif pentru a fraieri Mafia din Rusia, pe oficialii corupti din fortele de ordine de la New York, dar si pe cei din Triada.

Vezi Online Safe - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Safe - server 1:

VK CD 1



Vezi Online Safe - server 2:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Crima


White Chicks

White Chicks
Descriere sumara White Chicks :
Anul: 2004
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 109 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Crima
Descriere detaliata White Chicks :

Detectivii Marcus si Kevin Copeland esueaza la o arestare importanta. Pentru a reintra in gratiile sefului, ei accepta o misiune care pare de rutina - sa le escorteze pe Brittany si Tiffany Wilton la camera de hotel. Dar cei doi nu se pot abtine, asa ca le iau locul fetelor pentru a deveni ei tinte in locul fetelor si pentru a-l prinde pe raufacator. Si cum trebuie sa convinga pe toata lumea ca ei sunt ele, chiar si pe cele mai bune prietene ale fetelor, trebuie sa se deghizeze in fete albe blonde si sa respecte agenda fetelor.

Vezi Online White Chicks - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online White Chicks - server 1:

VK CD 1



Vezi Online White Chicks - server 2:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Crima


One for the Money

One for the Money
Descriere sumara One for the Money :
Anul: 2012
Calitate: BD-Rip
Durata Film: 91 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Filme Noi, Actiune, Comedie, Crima, Thriller
Descriere detaliata One for the Money :

Stephanie Plum a divortat de sotul ei de curand si, ca viata ei sa fie si mai complicata, pe langa dezechilibrul emotional pe care il infrunta, ea a si-a pierdut si serviciul. Disperata sa-si regaseasca o stabilitate macar financiara, ea ajunge sa se angajeze la afacerea condusa de un var. Acesta se ocupa de cautiuni si e vanator de recompense. Prima sarcina a lui Stephanie la noul job e de a-l urmari pe un fost politist cu care ea a avut candva o legatura amoroasa.

Politistul e cautat fiindca a tras cu arma asupra unui individ neinarmat. Stephanie era candva fotomodel pentru lenjerie, o tipa foarte feminina, dar care e fortata acum de facturile neplatite ce i se strang sa devina mai dura si sa reziste intr-un domeniu de activitate unde are de-a face cu oameni certati cu legea.

Vezi Online One for the Money - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online One for the Money - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


Safe House

Safe House
Descriere sumara Safe House :
Anul: 2012
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 115 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Filme Noi, Actiune, Crima, Thriller, Mister
Descriere detaliata Safe House :

Tobin Frost a fost unul dintre cei mai experimentati si abili agenti din istoria CIA-ului, dar a decis sa actioneze pe cont propriu si s-a transformat in cel mai periculos inamic al statului atunci cand a inceput sa vanda informatii militare clasificate, pe care le cunostea prin natura profesiei, contra unor sume de bani si a periclitat astfel siguranta nationala, reusind sa eludeze legea si sa nu fie capturat vreme de un deceniu. Matt Weston este un ofiter incepator, frustrat din cauza faptului ca a fost privat de actiune si adrenalina in ultimul an fiindca a primit misiunea de a conduce un adapost CIA din Cape Town in care nu este ascunsa nicio persoana importanta, dar situatia ia o turnura neasteptata dupa ce tocmai renegatul Tobin Frost este adus in casa de siguranta si pus sub supravegherea agentului neexperimentat. Fortati sa fuga spre o alta locatie sigura dupa ce adapostul lor este atacat si devastat de catre un grup de mercenari ce vor sa-l captureze pe Tobin viu si sa-l oblige sa le comunice un secret crucial, cei doi protagonisti trebuie sa isi uneasca fortele pentru a supravietui suficient de mult timp incat sa identifice cine sunt persoanele in care pot avea incredere si cine sunt cei care i-au tradat, desi fac parte din structurile CIA.

Vezi Online Safe House - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Safe House - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


The Collector

The Collector
Descriere sumara The Collector :
Anul: 2009
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 88 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Horror, Crima, Thriller
Descriere detaliata The Collector :

Arkin este un fost condamnat la inchisoare, care are o disperata nevoie de bani pentru a-i plati o datorie fostei sale sotii Lisa si pentru a o impiedica astfel pe aceasta sa plece din oras impreuna cu fiica lor. Pentru a iesi din impas, barbatul decide sa jefuiasca casa de la tara a bogatului sau angajator si sa-si insuseasca o bijuterie valoroasa, fara sa stie insa ca un criminal periculos si viclean care se autointituleaza " The Collector" a pus deja ochii pe aceasta proprietate. "The Collector" a rapit familia angajatorului lui Arkin si a impanzit casa cu o serie de capcane fatale, motiv pentru care nefericitul venit cu intentia de a jefui se trezeste captiv intr-un labirint de inventii ingenioase construit de catre asasinul sadic si trebuie sa faca tot ceea ce ii sta in putinta pentru a supravietui si pentru a salva familia tinuta ostatica in propria locuinta.

Vezi Online The Collector - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu