miercuri, 19 decembrie 2012

Lista filme online - Crima (1)

Lista filme online - Crima


Saw VI

Saw VI
Descriere sumara Saw VI :
Anul: 2009
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 90 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Horror, Crima, Thriller
Descriere detaliata Saw VI :

Dupa moartea agentului Stahm, detectivul Hoffman e noul "stapan" al mostenirii lui Jigsaw. FBI-ul se apropie tot mai mult de el, asa ca e fortat sa dea drumul unui nou joc sangeros (dar cu talc), la fel ca acelea care au consacrat seria Saw. In urma acestuia, marele plan al lui Jigsaw va fi inteles in totalitate, punand cap la cap detalii din toata seria si universul Saw. Cifra 6 va avea un rol important in desfasurarea actiunii; astfel, vor fi sase lectii si sase probe care vor trebui invatate si promovate pentru supravietuire.

Vezi Online Saw VI - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


The Next Three Days

The Next Three Days
Descriere sumara The Next Three Days :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 117 min
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Drama, Romantic, Crima, Thriller, Dragoste
Descriere detaliata The Next Three Days :

CпїЅt de departe ai merge pentru cei pe care пїЅi iubeşti? пїЅn filmul 3 zile de coşmar, John Brennan (Russell Crowe) află răspunsul пїЅn modul cel mai brutal, atunci cпїЅnd familia sa este devastată de un incident пїЅngrozitor.
Lara, soţia lui John, este acuzată şi condamnată pe nedrept pentru o crimă oribilă. La 3 ani de la pronunţarea sentinţei, John se zbate nu numai să пїЅşi crească singur fiul, dar şi să пїЅşi salveze soţia, căutпїЅnd fără пїЅncetare o cale de a anula verdictul.
Dar cпїЅnd judecătorii le resping şi ultimul apel, Lara intră пїЅntr-o depresie cumplită şi se gпїЅndeşte din ce пїЅn ce mai des la sinucidere. Rămas fără alternative, John pune la cale un plan periculos şi necugetat, riscпїЅndu-şi viaţa pentru femeia pe care o iubeşte. Cum are la dispoziţie doar trei zile пїЅnainte de a pierde tot, John porneşte пїЅntr-o cursă nebunească.
MediaPro Distribution aduce pe ecranele din RomпїЅnia 3 zile de coşmar. Un film plin de acţiune şi suspans, semnat de Paul Haggis, regizorul răsplătit cu două Premii Oscar pentru pelicula Crash. 3 zile de coşmar. Din 19 noiembrie пїЅn cinematografe.

Vezi Online The Next Three Days - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


American History X

American History X
Descriere sumara American History X :
Anul: 1998
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 119 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Crima
Descriere detaliata American History X :

Filmul este povestea unei familii destramate unde personajul principal, membru al unei organizatii neo-naziste, este, fara voia sa, tata si model pentru fratele lui mai mic. O serie de intimplari care culmineaza cu asasinarea unui tinar de culoare, il trimit pe Norton la inchisoare, fapt ce se va dovedi ulterior, primul pas spre salvare. Chiar daca experientele traite dupa gratii, ii vor schimba radical viziunile si viata, pacatele il prind din urma si dintr-un anumit punct de vedere, il fac sa inteleaga ca schimbarea a venit totusi prea tirziu.

Nominalizat la Oscar.

Vezi Online American History X - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


Meskada

Meskada
Descriere sumara Meskada :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 88 min.
Rating:
Categoria: Drama, Crima, Thriller
Descriere detaliata Meskada :

Meskada urmează viata detectivului Noe Cordin care se lupta pentru a rezolva cazul asasinarii brutale a unui baiat. Meskada surprinde un instantaneu din chintesenţa vieţii americane din orasele mici. Filmul portretizeaza o imagine vie a rupturii dintre personajele din două oraşe, legaturile dintre oameni bazate pe loialitate, familie, comunitate, şi o luptă bazata pe circumstanţe dincolo de controlul oamenilor.

Vezi Online Meskada - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


Jack Falls

Jack Falls
Descriere sumara Jack Falls :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 100 min.
Rating: N/A
Categoria: Crima
Descriere detaliata Jack Falls :

Un film britanic de actiune, care ne prezinta povestea unui politist sub acoperire razbunator, Jack. In Amsterdam acesta este impuscat, asasinarea acestuia fiind pusa la cale de mafia londoneza, de fapt de noul cap al acesteia, Carter, un tip extrem de sangeros. Tot mafia il omoara si pe partenerul sau. Jack este ajutat de una din fiicele fostului lider mafiot, Natasha, cea care in Amsterdam, il duce la un doctor, dupa ce a fost impuscat mortal. Natasha este fiica fostului lider mafiot din Londra,lider omorat de Carter pentru putere, de aceea, cei doi se reintorc in Londra cautand razbunare, Natasha dorind sa-si razbune tatal si sora, ambii ucisi, iar Jack, partenerul. Insa la Londra Jack este urmarit si de politie, din cauza presupuselor legaturi ale lui cu mafia londoneza.

Vezi Online Jack Falls - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


Last Man Standing

Last Man Standing
Descriere sumara Last Man Standing :
Anul: 1996
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 101 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama, Crima, Thriller
Descriere detaliata Last Man Standing :

Povestea originala care sta la baza acestui film a fost scrisa de Akira Kurosawa si a inspirat, de altfel, un alt film celebru – Pentru un pumn de dolari. Actiunea se petrece in orasul Jericho, la granita cu Mexicul, pe timpul prohibitiei. Desi mic si neinsemnat, orasul este scena luptelor dintre doua bande rivale de contrabandisti, una irlandeza si cealalta italiana. Dupa repetate varsari de sange, serifii au renuntat rand pe rand sa mai lupte pentru a pastra legea in oras iar majoritatea locuitorilor au fugit. Singurii ramasi fac parte din cele doua bande rivale, care ajung pana la urma la o intelegere. Pana cand in oras ajunge un strain pe nume John Smith (Bruce Willis) care va reusi sa-i invarta pe degete pe membrii ambelor bande si sa-i starneasca din nou unii impotriva altora, in propriul sau folos.

Vezi Online Last Man Standing - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


The Ladykillers

The Ladykillers
Descriere sumara The Ladykillers :
Anul: 2004
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 104 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Crima, Animatie
Descriere detaliata The Ladykillers :

Profesorul Goldthwait Higginson Dorr conduce o actiune care urmeaza un plan in teorie stralucit: acela de a se instala in casa doamnei Marva Munson, ajunsa la o varsta respectabila, si de a face in pivnita locuintei cartierul general si punctul de plecare al celui mai mare jaf al secolului. Banda are tot ce scrie la carte: expert în explozive, muschi, abilitate si chiar o "cîrtita" infiltrata în obiectivul ce trebuie jefuit. Pretextul: se vor da drept o formatie instrumentala care are nevoie de un loc pentru repetitii. Numai ca, stiti vorba aceea, pana la Dumnezeu te mananca sfintii! Gasca profesorului G.H. Dorr (Hanks), un personaj excentric, nu reuseste sa faca nimic cum trebuie, iar Dorr trebuie sa scape din situatii imposibile. Coana’ Munson ii da si batai de cap, pentru ca are un nas de detectiv ceva de speriat.

Vezi Online The Ladykillers - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


Hobo with a Shotgun

Hobo with a Shotgun
Descriere sumara Hobo with a Shotgun :
Anul: 2011
Calitate: BD-Rip
Durata Film: 87 min.
Rating: N/A
Categoria: Actiune, Aventura, Crima, Thriller
Descriere detaliata Hobo with a Shotgun :

Un vagabond fara un acoperis deasupra capului soseste cu trenul intr-un oras necunoscut si spera sa castige suficient de multi bani incat sa-si achizitioneze o masina de tuns gazonul pentru a incepe o afacere pe cont propriu. Numai ca orasul in care s-a stabilit barbatul nu este tocmai un paradis, infractorii facand legea pe strazi, proprietarii evacuand mame singure in toiul noptii, politistii fiind coruptibili, hotii jefuind magazinele in mod constant, pedofilii deghizandu-se in costume de Mos Craciun, iar Drake si cei doi fii degenerati si sadici pe nume Slick si Ivan sfidand autoritatile si calcand in picioare regulile. Dupa ce face rost de bani, vagabondul se indreapta spre magazin pentru a achizitiona o masina de tuns gazonul second-hand, insa chiar in acel moment trei hoti ii ameninta cu armele pe proprietar si pe o clienta al carei copil plange cu disperare, iar barbatul decide ca a venit vremea sa faca dreptate si sa curete strazile de aceste scursori ale societatii, motiv pentru care isi cumpara in schimb o arma automata. Ajutat de catre o prostituata frumoasa pe nume Abby, care il lasa sa doarma in patul ei dupa ce este agresat violent de Ivan si Slick, vagabondul incepe sa aplice legea talionului in oras si ii protejeaza pe inocenti cu arma in mana.

Vezi Online Hobo with a Shotgun - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


Tropa de Elite

Tropa de Elite
Descriere sumara Tropa de Elite :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 115 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama, Crima
Descriere detaliata Tropa de Elite :

In 1997, inainte de vizita Papei in Rio de Janeiro, capitanul Nascimento de la BOPE, o brigada speciala a politiei, primeste sarcina de a eradica total traficul de droguri din zona mahalalelor langa care va fi cazat Papa. Capitanul incearca sa gaseasca un inlocuitor, pentru ca sotia lui este insarcinata, iar planurile lui de viitor includ si preluarea unor sarcini mai putin periculoase, precum cea de antrenare a noilor recruti. Intre timp, doi prieteni idealisti, Neto si Matias, intra in fortele politiei visand sa lupte impotriva infractorilor. Dar ei dau doar peste coruptie, incompetenta si birocratie, asa ca decid sa se alature mai specialei BOPE. Vietile capitanului Nascimento si ale lui Neto si Matias se intrepatrund in urmatoarele luni, mai intai in timpul dificilelor antrenamente si apoi in lupta impotriva traficantilor de droguri. Nascimento crede ca Neto l-ar putea inlocui, dar inteligenta rece a lui Matias, mai potrivita decat entuziasmul usor nesabuit al prietenului sau, il face sa intarzie alegerea.

Vezi Online Tropa de Elite - server 0:

VK CD 1



VK CD 2



Lista filme online - Crima


Natural Born Killers

Natural Born Killers
Descriere sumara Natural Born Killers :
Anul: 1994
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 118 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama, Crima, Thriller, Dragoste
Descriere detaliata Natural Born Killers :

Unul dintre cele mai controversate filme ale ultimului deceniu, "Nascuti asasini" prezinta povestea a doi criminali in serie, Mickey si Mallory Knox (Woody Harrelson si Juliette Lewis), si modul in care mass-media ii transforma peste noapte in mari vedete.
Regizorul Oliver Stone arunca o privire satirica asupra violentei, privita atat prin crimele celor doi, dar si prin programele televiziunilor si interesul urias pe care criminalii il starnesc in randul intregii lumi. Scenariul original a fost scris de Quentin Tarantino, care apoi nu a fost de acord cu modificarile facute de Stone, dorind chiar ca numele sau sa nu apara pe generic.

Nominalizat la Golden Globes.

Vezi Online Natural Born Killers - server 0:

VK CD 1



VK CD 2



Lista filme online - Crima


Jawbreaker

Jawbreaker
Descriere sumara Jawbreaker :
Anul: 1999
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 87 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Crima
Descriere detaliata Jawbreaker :

Despre Courtney, Julie, Marcie si Liz se poate spune ca sunt cele mai bune prietene. De fapt, ele impartasesc o atractie reciproca pentru frumusetea si popularitatea de care se bucura... Insa, intr-o buna zi, la o nevinovata sarbatorire a unei zile de nastere, Liz, cea mai dulcica dintre toate, isi pierde viata in urma unui accident. Panicate, celelalte fete incearca sa stearga orice urma a implicarii lor, insa chiar atunci isi face aparitia proasta clasei, care nu face altceva decat sa complice situatia.

Vezi Online Jawbreaker - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


The Invisible

The Invisible
Descriere sumara The Invisible :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 97 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Drama, Fantastic, Crima, Thriller, Mister
Descriere detaliata The Invisible :

Nick Powell este un student in ultimul an care are planuri sa se alature unui loc de munca prestigios din Londra, in ciuda protestelor mamei sale vaduve. In zilele dinaintea plecarii lui intra intr-o incaierare cu o colega delincventa, Annie Newton, in timp ce ii lua apararea prietenului sau. Annie si gasca ei il urmareste pe Nick in noaptea in care el planuieste sa plece, crezand ca el a denuntat-o la politie in legatura cu un jaf comis cu o zi inainte. Apoi el este batut sever de catre Annie si gasca, urmand debarasarea trupului aparent neinsufletit in padure pentru a scapa de el.
Doar ca Nick nu este mort, este blocat in purgatoriu, intre viata si moarte, iar el umbla invizibil printre colegii lui de clasa, prieteni si familie, incercand cu disperare sa ii anunte ca el este inca in viata. Dar timpul nu este de partea lui, trupul lui trebuie gasit si salvat inainte sa fie prea tarziu...Neputand sa comunice in forme obisnuite, Nick trebuie sa gaseasca metode supranaturale de a manipula imprejurilile lui prin care sa comunice cu cei vii si descopera curand ca singura persoana care are puterea de a-i simtii prezenta si cu care poate comunica este chiar fata care l-a atacat.

Vezi Online The Invisible - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


Kill the Irishman

Kill the Irishman
Descriere sumara Kill the Irishman :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 106 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Crima
Descriere detaliata Kill the Irishman :

Inspirat din cartea "To Kill the Irishman: The War that Crippled the Mafia" a autorului Rick Porrello, filmul "Kill the Irishman" prezinta ascensiunea si decaderea lui Danny Greene, un lider de sindicat corupt al docherilor din port, care s-a transformat intr-un bataus al Mafiei si si-a dobandit renumele de omul care nu poate fi ucis dupa ce a scapat nevatamat din nu mai putin de 8 tentative de asasinare, perfectate de catre seful Mafiei italiene din Cleveland - James "Jack" Licavoli. In vara anului 1976, in centrul orasului Cleveland au fost detonate 36 de bombe si a izbucnit un razboi pentru putere si teritoriu intre Mafia italiana si irlandezul Danny Greene, care s-a aliat cu mafiotul John Nardi impotriva camatarului si patronului de club de noapte Shondor Birns. Imprietenindu-se cu politistul Joe Manditski si refuzand categoric sa mai execute ordinele primite de la liderul mafiot pentru care lucra, irlandezul invincibil Danny Greene a devenit o legenda in lumea crimei organizate din statul Ohio, iar actiunile lui au avut in cele din urma drept consecinta prabusirea sindicatelor mafiote de pe tot cuprinsul SUA.

Vezi Online Kill the Irishman - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Crima


Miami Vice

Miami Vice
Descriere sumara Miami Vice :
Anul: 2006
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 134 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama, Crima, Thriller
Descriere detaliata Miami Vice :

Ricardo Tubbs este un smecheras care traieste alaturi de un analist de informatii nascut in Bronx, Trudy. Cei doi lucreaza sub acoperire, transportand droguri in Florida de Sud pentru a identifica un grup responsabil pentru 3 crime. Sonny Crockett este un agent sub acoperire care lucreaza cu cel care le procura droguri si arme grupului din Florida de Sud, un personaj carismatic, caruia ii place sa flirteze. Doar ca se indragosteste de sotia traficantului, Isabella. Tensiunea cazului ii impinge pe Tubbs si Crockett pana la limita extrema, unde identitatea reala si cea asumata incep sa se intrepatrunda, unde politistul si "jucatorul" ajung sa se confunde, iar conflictele interioare au intesitate maxima.

Vezi Online Miami Vice - server 0:

VK CD 1



VK CD 2



Lista filme online - Crima


Surveillance

Surveillance
Descriere sumara Surveillance :
Anul: 2008
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 97 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Crima, Thriller
Descriere detaliata Surveillance :

Surveillance (2008), film in regia lui Jennifer Chambers Lynch (regizoare si scenarista a mai multor filme horror), beneficiaza de o distributie in care isi fac aparitia Michael Ironside, in rolul capitanului de politie Billings, Julia Ormond in rolul lui Elizabeth Anderson si Bill Pullman in rolul lui Sam Hallaway. Cei doi apar intr-un mic orasel din Santa Fe pentru a investiga o serie de crime brutale ale unor criminali in serie care ucideau pe intreg teritoriul Statelor Unite. Actiunea filmului Surveillance are loc in cea mai mare parte in trei camere de interogatoriu. Agentii F.B.I. instaleaza cate o camera video in fiecare camera pentru a inregistra separat declaratiile martorilor ultimelor crime, iar declaratiile acestora apar in film ca scene distincte. Filmul contine secvente horror, iar finalul filmului este neasteptat si explica spectatorilor in mare parte misterul acestor crime brutale.

Vezi Online Surveillance - server 0:

VK CD 1



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu