miercuri, 19 decembrie 2012

Lista filme online - Comedie (7)

Lista filme online - Comedie


Everything Must Go

Everything Must Go
Descriere sumara Everything Must Go :
Anul: 2010
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 97 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Drama
Descriere detaliata Everything Must Go :

Aceasta comedie cu accente dramatice il are ca protagonist pe Nick Porter, reprezentantul comercial al unei companii, care trece prin cea mai proasta zi din viata lui. Dupa ce este concediat, iar incercarea lui de a se razbuna pe angajatori merge foarte prost, ajunge acasa doar pentru a descoperi ca sotia l-a parasit si a schimbat toate incuietorile casei in care au locuit ani de zile impreuna. Iar pentru ca asta nu ar fi fost suficient, toate bunurile lui si-au gasit loc aruncate in curtea din fata casei. Singura cale prin care Nick poate sa-si tina in siguranta lucrurile de valoare este organizarea unei vanzari improvizate in curte. Disperat, acesta cade din nou in patima acloolului care i-a distrus viata, insa descopera la scurt timp ca vanzarea pe care a organizat-o il ajuta sa se repuna pe picioare, ca un fel de terapie. Nu dureaza mult pana cand isi face noi prieteni si se indragosteste de Samantha.

Vezi Online Everything Must Go - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Analyze That

Analyze That
Descriere sumara Analyze That :
Anul: 2002
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 96 min.
Rating:
Categoria: Comedie, Crima
Descriere detaliata Analyze That :

Psihiatrul Ben Sobel este acum un om linistit, la casa lui. Insa linistea ii este tulburata de o vizita a agentilor federali care il forteaza sa vina sa-l vada pe Paul Vitti in inchisoare. Acesta se pare ca are o problema psihica si este eliberat in grija doctorului. Insa Ben nu este in stare sa-l controleze pe Paul, asa ca mafiotul in curand incepe sa-si aranjeze afacerile. Si ce paravan poate folosi mai bine decat un platou de filmari, unde este angajat consultant. Astfel, el isi strange vechea echipa pe langa si incepe sa planuiasca ceva. Dar ceilalti capi miros si incep sa dea tarcoale. Iar Ben se implica din ce in ce mai mult pentru ca el este responsabil pentru ceea ce face Paul Vitti, fiind amenintat de agenti sa-l aiba sub control tot timpul.

Vezi Online Analyze That - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Analyze This

Analyze This
Descriere sumara Analyze This :
Anul: 1999
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 103 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Crima
Descriere detaliata Analyze This :

Ben Sobel, doctor psihiatru, are problemele lui - fiul ii spioneaza pacientii in timpul sedintelor de consiliere, parintii lui nu vor sa vina la nunta lui, iar problemele pacientilor nu-l provoaca profesional deloc. Nasul unei familii mafiote, Paul Vitti, are si el problemele lui - atacuri de panica in public si, in plus, nu mai poate ucide oameni. Dupa un stupid accident, Paul primeste cartea de vizita a lui Ben si ii face o vizita pentru a-l ajuta sa scape de probleme. Insa asta trebuie sa se intample in doua saptamani, inainte de intalnirea sefilor mafiei, dandu-i peste cap doctorului planurile rau de tot pentru ca acum are un pacient care il tine ocupat 24 de ore din 24. Insa dusmanii se strang in jurul mafiotului, iar doctorul e prins la mijloc.

Vezi Online Analyze This - server 0:

VK CD 1



VK CD 2



Lista filme online - Comedie


Blonde And Blonder

Blonde And Blonder
Descriere sumara Blonde And Blonder :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 95 minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Crima
Descriere detaliata Blonde And Blonder :

Dee Twiddle si Dawn St.Dom sunt doua blonde frumoase, dar cu o inteligenta indoielnica, care se intalnesc din intamplare la niste lectii de zbor cu avionul si se imprietenesc una cu cealalta. Dee este dansatoare profesionista, iar Dawn este o fosta secretara, care a incercat fara succes sa devina dansatoare. Decizandu-se sa o ajute pe Dawn sa isi indeplineasca visul de a dansa, Dee o inscrie la o auditie la clubul de striptease Beaver Patch Lounge, condus de catre Lou Rimoli, un fost gangster care s-a transformat intre timp in informator al FBI-ului si a intrat intr-un program de protectie a martorilor. Mafia italiana din Vancouver planuieste sa il ucida pe Lou Rimoli si le angajeaza in acest scop pe asasinele platite Cat si Kit, care isi duc la bun sfarsit misiunea chiar inainte ca Dawn si Dee sa ajunga la auditie.

Mafiotii Leo si Swan le banuiesc pe nevinovatele si nestiutoarele Dee si Dawn a fi ucigasele proprietarului clubului de noapte si le ofera 250.000 de dolari pentru a omori un barbat numit Hang Wong in localitatea Niagara Falls din Ontario. Fetele accepta, dar dupa o multime de peripetii petrecute in Canada, care includ rapirea lui Dee de catre Hang Wong si sechestrarea ei pe un yacht, castigarea unei sume mari de bani la cazinou de catre Dawn sau urmarirea lor de catre Cat si Kit, de catre mafie si de catre agentii federali, hotarasc sa se retraga intr-o zona linistita la tara.

Vezi Online Blonde And Blonder - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Sister Act 2 Back In The Habit

Sister Act 2 Back In The Habit
Descriere sumara Sister Act 2 Back In The Habit :
Anul: 1993
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 107 min
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie
Descriere detaliata Sister Act 2 Back In The Habit :

Surorile vin sa-i ceara ajutorul lui Deloris pentru a preda muzica la un grup de studenti de la o biserica catolica darapanata. Cum zidul de care se izbeste in incercarea de a preda orele nu era de ajuns, surorile afla ca scoala va fi inchisa de un barbat fara scrupule, domnul Crisp. Uneia din fete, cea mai talentata din clasa, ii este interzis sa cante din cauza mamei sale, desi corul a ajuns in campionate. Acum si cu un grup de calugari incompetenti pe capul lor, Deloris trebuie sa gaseasca o solutie pentru ca scoala sa nu fie inchisa.

Vezi Online Sister Act 2 Back In The Habit - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Married To The Mob

Married To The Mob
Descriere sumara Married To The Mob :
Anul: 1988
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 103 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Crima
Descriere detaliata Married To The Mob :

Angela DeMarco (Michelle Pfeiffer, nominalizata la Globul de Aur pentru acest rol), sotia unui mafiot pe nume Frank (Alec Baldwin), este nemultumita de stilul violent de viata al sotului ei si ii propune acestuia sa divorteze. El refuza, dar sansa femeii de a-si schimba viata se iveste in momentul in care sotul ei este ucis. La inmormantare, Tony (Dean Stockwell, nominalizat la Oscar pentru interpretarea din acest film), seful celui ucis, se indragosteste de Angela si incepe sa-i trimita cadouri costisitoare. Pentru a scapa de admiratorul ei insistent, femeia se muta cu fiul sau intr-un apartament inchiriat, dar nici aici nu scapa de trecut. Un agent FBI, Mike Downey (Matthew Modine), convins ca Angela e amanta lui Tony, vrea sa-l prinda pe mafiot folosind-o pe aceasta drept momeala. Mai mult, Mike o santajeaza pe Angela pentru ca aceasta acceptase o intalnire cu Tony, dar, in acelasi timp, se indragosteste de ea.

Nominalizat la Oscar si la Golden Globes.

Vezi Online Married To The Mob - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Sister Act

Sister Act
Descriere sumara Sister Act :
Anul: 1992
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 100 min
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie, Crima
Descriere detaliata Sister Act :

O cantareata la Vegas este martora unei crime mafiote, iar politia o ascunde intr-o biserica de maicute pentru a nu fi gasita de asasini. Maica stareta nu are incredere in ea si ia tot felul de masuri pentru a-i limita influenta asupra celorlalte maicute. Dar cantareata salveaza corul pe cale de dizolvare si incepe sa ajute la proiectele comunitare, ceea ce duce la aparitia ei la televizor. Acest fapt da de stire mafiei despre locul in care se ascunde...

Vezi Online Sister Act - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Deuce Bigalow: Male Gigolo

Deuce Bigalow: Male Gigolo
Descriere sumara Deuce Bigalow: Male Gigolo :
Anul: 1999
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 88 minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie
Descriere detaliata Deuce Bigalow: Male Gigolo :

Deuce Bigalow este un barbat nu prea atragator in opinia celorlalti, dar cu un farmec aparte. Curata acvarii de pesti, asta pana in momentul in care primeste o slujba temporara ce consta in a supraveghea casa unui gigolo in timp ce acesta era plecat intr-o calatorie de afaceri.

Dar cum accidentele se tin lant de Deuce, ii distruge din greseala casa acelui gigolo. Pentru a face rost de bani sa puna totul la punct pana la intoarcerea individului, Deuce este obligat sa devina el insasi un gigolo. Are parte numai de clienti din cale afara de ciudati (o Norvegianca extrem de inalta,o femeie care injura la fiecare cinci secunde ...) , si toate aceste lucruri se intampla si in prezenta unui detectiv bizar care nu conteneste in a-l urmari pe Deuce pretutindeni.

Vezi Online Deuce Bigalow: Male Gigolo - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


The Huadu Chronicles Blade Of The Rose

The Huadu Chronicles Blade Of The Rose
Descriere sumara The Huadu Chronicles Blade Of The Rose :
Anul: 2004
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 105 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura
Descriere detaliata The Huadu Chronicles Blade Of The Rose :

Pe pamantul Amazonului barbatii erau vanduti ca sclavi , cu inele si clopote in jurul gatului , insultati si numiti mascarici , cumparati de femei ei cresteau copii , gateau , spalau , faceau curatenie si distrau femeile , pentru ca Regina ai ura . Doi barbati actori ambulanti ajung in posesia unei pietre sacre furata din palat si vor sa o inmaneze unui luptator numit si Crouching Tiger Hidden Dragon , crezand ca vor pune mana pe o comoara , ei vor fi ajutati de doua vanzatoare de sclavi , foarte bune luptatoare 13th Young Master si Blue Bird si ele la radul lor avand cate un scop , una vrand sa se imbogatesca iar cealalta urmand ordinele mainii drepte a Reginei . In timpul calatoriei atat tinerii cat si vanzatoarele de sclavi sunt pusi in situatii dificile si ajung sa se indragosteasca , facand astfel nenumarate sacrificii . Ajungand la mormantul celor o mie de armate , ei nu gasesc o comoara ci o sabie Excalibur . Legenda spunea ca barbatul care intra in posesia sabiei o poate infrange pe Regina si poate desfiinta scalvia barbatilor . Care din cei doi tineri va fi cel ales si daca va fii desfiintata sclavia barbatilor si infranta Regina veti afla chiar voi.

Vezi Online The Huadu Chronicles Blade Of The Rose - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Stuart Little 3

Stuart Little 3
Descriere sumara Stuart Little 3 :
Anul: 2005
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 75 min
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie, Fantastic, Familie, Animatie
Descriere detaliata Stuart Little 3 :

Stuart Little s-a intors, intr-o noua poveste plina de aventura. Scoala s-a terminat si familia Little isi petrece vacanta de vara langa Lacul Garland, la o cabana ce se afla la malul lacului. Atunci cand ajung acolo, George se indragosteste de o fata pe nume Brook, iar Stuart il intalneste pe sconcsul Reeko. George si Stuart se inscriu la cercetasii Lake Scouts, dar Stuart nu pare a se descurca foarte bine. Dar intre timp ceva se ascunde in padure, ceva ce ar putea sa distruga planurile familiei: Bestia, un monstru izolat si terifiant care conduce animalele in zona respectiva cu o mana de fier. Se pare ca pisicile sunt felul preferat de mancare al Bestiei, asa ca nu nu foarte tarziu, Snowbell este luat prizonier. Asa ca Stuart si noul sau prieten trebuie sa o salveze pe Snowbell si de altfel pe toate celelate creaturi ale paduri asuprite de Bestie.

Vezi Online Stuart Little 3 - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Divine Secrets Of The Ya-Ya Sisterhood

Divine Secrets Of The Ya-Ya Sisterhood
Descriere sumara Divine Secrets Of The Ya-Ya Sisterhood :
Anul: 2002
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 116 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Drama
Descriere detaliata Divine Secrets Of The Ya-Ya Sisterhood :

Nesfarsita poveste despre bine impotriva raului. Sidda Lee Walker, o autoare de carti dramatice, se afla departe de casa parinteasca, dar, mai mare este distanta sentimentala fata de excentrica sa mama, Vivi. Asa mama, asa fiica: nici una nu este in stare sa depaseasca bariera care le desparte. Nu, asta-i o treaba pentru SURORILE YA-YA.
Fratia Ya-Ya este un grup de preteni de viata ai lui Vivi care incearca, pe cai mai putin ortodoxe, sa le impace pe cele doua. Filmul e realizat dupa bestseller-ul Rebeccai Wells.

Vezi Online Divine Secrets Of The Ya-Ya Sisterhood - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Stuart Little 2

Stuart Little 2
Descriere sumara Stuart Little 2 :
Anul: 2002
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 78 min
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie, Aventura, Fantastic, Familie
Descriere detaliata Stuart Little 2 :

Micul Stuart este neglijat de fratele sau George, care isi petrece timpul mai mult pe afara jucandu-se cu prietenii sai. Doamna Little crede ca este prea periculos pentru Stuart sa iasa afara la joaca, asa ca tanarul soricel isi gaseste un prieten pe masura: o micuta pasare pe nume Margalo, care a fost ranita de un vultur. Pentru a o salva, Stuart il cheama in ajutor pe motanul Snowbell, pisica familiei, care nu-l prea are la inima pe soricel.

Vezi Online Stuart Little 2 - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Stuart Little

Stuart Little
Descriere sumara Stuart Little :
Anul: 1999
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 84 min
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie, Aventura, Fantastic, Familie
Descriere detaliata Stuart Little :

Doamna Little, domnul Little si baietelul lor George traiesc intr-o casa in apropiere de Central Park din New York. Ei s-au decis sa adopte un fratior pentru George. In timpul vizitei la orfelinat sunt intampinati de catre un soricel pe nume Stuart care poate vorbi, poate purta haine si poate face aproape orice un om poate face. Familia Little il indrageste pe micutul soricel, asa ca decide sa-l adopte, insa pisica lor, Snowbell, nu este de acord cu noul sosit.

Nominalizat la Oscar.

Vezi Online Stuart Little - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


The Sandlot

The Sandlot
Descriere sumara The Sandlot :
Anul: 1993
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 101 Minute
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie, Drama, Familie
Descriere detaliata The Sandlot :

Scotty Smalls se muta intr-un nou cartier impreuna cu mama sa si cu tatal sau vitreg, si vrea sa invete sa joace baseball. Un guru, care se ocupa de echipa de baseball a cartierului, pe nume Rodriguez, il ia pe Smalls sub aripa lui protectoare, iar in curand acesta va face parte dintr-un grup de jucatori de baseball locali. Acestia i-au parte la aventuri care implica baseball-ul, nopti petrecute in casele din copaci, sa le tina piept ingamfatilor de la echipa rivala, si multe alte aventuri. In spatele unui gard insa, se afla un caine mancator de mingi, pe nume The Beast, iar copiii, inevitabil, trebuie sa-i faca fata. Vor reusi acestia sa faca acest lucru? Sau The Beast va continua sa le faca zile fripte jucatorilor de baseball din cartier?

Vezi Online The Sandlot - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Good Morning Vietnam

Good Morning Vietnam
Descriere sumara Good Morning Vietnam :
Anul: 1987
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 121 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Drama, Razboi
Descriere detaliata Good Morning Vietnam :

Un nou disck jockey, Adrian, e trimis din Creta in Vietnam pentru a aduce un pic de umor radioului Fortelor Armate. Acesta face unele modificari si peste noapte devine extrem de popular in randul trupelor. Din nefericire, cel care se ocupa de management nu e de acord cu tot ce face el, sustinand ca Adrian nu a vazut cu ochii lui ce inseamna razboiul. In timpul liber Adrian incearca sa cunoasca vietnamezi, in special fete, si incepe sa descopere adevarata fata a razboiului, cea care nu apare niciodata la radio.


Premiat la Golden Globes, nominalizat la Oscar.

Vezi Online Good Morning Vietnam - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


The Informant!

The Informant!
Descriere sumara The Informant! :
Anul: 2009
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 108 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Drama, Crima, Thriller
Descriere detaliata The Informant! :

Bazat pe romanul "The Informant: A true story" al fostului jurnalist de la publicatia New York Times - Kurt Eichenwald, filmul il are in centrul actiunii pe Mark Whitacre, care la inceputul anilor '90 era presedintele diviziei de produse alimentare organice din cadrul gigantului agroindustrial ADM. Fara ca familia, prietenii sau superiorii ierarhici sa banuiasca ceva, Mark Whitacre a lucrat in secret pentru FBI timp de 3 ani, purtand un microfon si inregistrandu-i pe colegii de serviciu pe un reportofon ascuns in servieta si ajutand astfel la expunerea celei mai mari conspiratii de aranjare a preturilor unor aditivi alimentari din istoria Statelor Unite ale Americii. Suferind de dubla personalitate, Mark Whitacre a fraudat la randul lui propria companie cu suma de 9 milioane de dolari, in aceeasi perioada in care ii oferea informatii pretioase agentului federal Brian Shepard despre politica incorecta de preturi practicata de catre ADM, fiind condamnat la mai multi ani de inchisoare pentru aceasta infractiune economica decat persoanele la a caror demascare a contribuit.

Vezi Online The Informant! - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


The Dirty Dozen

The Dirty Dozen
Descriere sumara The Dirty Dozen :
Anul: 1967
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 149 min.
Rating:
Categoria: Actiune, Comedie, Drama, Razboi
Descriere detaliata The Dirty Dozen :

In timpul Celui de-Al Doilea Razboi Mondial, maiorul John Reisman primeste o misiune ciudata: el trebuie sa puna pe picioare o echipa cu care sa atace un castel apartinand fortelor naziste. Din cauza ca misiunea este una aproape sinucigasa, Reisman isi racoleaza oamenii din randul puscariasilor. Sunt alesi doisprezece oameni, care sunt supusi unui antrenament viguros. Totusi, sunt inevitabile neintelegerile intre acestia si lipsa lor de respect fata de superiori. Vor putea ei deveni o echipa functionala capabila sa indeplineasca misiunea?

Vezi Online The Dirty Dozen - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Friends with Benefits

Friends with Benefits
Descriere sumara Friends with Benefits :
Anul: 2011
Calitate: R5-LiNE
Durata Film: 109 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Dragoste
Descriere detaliata Friends with Benefits :

Tinerii Jamie si Dylan sunt cei mai buni prieteni, isi petrec cea mai mare parte a timpului liber impreuna, sezand pe canapea, consumand bere, vizionand filme la televizor si conversand cu dezinvoltura despre tot soiul de subiecte picante sau plimbandu-se prin New York si amuzandu-se reciproc pe seama cuplurilor care nu sunt capabile sa separe o partida de sex de buna calitate de o relatie amoroasa serioasa. Pretinzand ca nu ii inteleg pe oamenii care nu se bucura de beneficiile unei legaturi strict sexuale, in care sa nu intervina niciun fel de sentimente si in care cei doi parteneri sa nu se implice emotional si sa nu isi faca sperante desarte de viitor, Dylan si Jamie tanjesc la randul lor dupa o relatie normala, pe care programele lor incarcate de lucru nu le-o ingaduie. Luand decizia de a incepe o idila bazata exclusiv pe latura erotica, fara sa strice amicitia speciala dintre ei si fara sa amestece placerea fizica cu afectiunea, cei doi tineri sfarsesc prin a se indragosti unul de celalalt si a intelege ca nu sunt diferiti de orice alte persoane de varsta lor, care au nevoie de un suflet-pereche pentru a functiona bine in cuplu.

Vezi Online Friends with Benefits - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Toast

Toast
Descriere sumara Toast :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 93 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Drama
Descriere detaliata Toast :

N/A

Vezi Online Toast - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Penelope

Penelope
Descriere sumara Penelope :
Anul: 2006
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 101 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie
Descriere detaliata Penelope :

"Penelope" este povestea unei tinere femei, Penelope Wilhern, născută într-o familie înstărită, şi a blestemului care planează asupra neamului ei, care poate fi ridicat doat atunci când va fi iubită "de cineva de seama ei". Ferită de ochii lumii, la adăpostul casei natale, părinţii încearcă să-i găsească un partener pe măsură fetei. Fiecare pretendent ajunge să se îndrăgostească de Penelope, iar blestemul ajunge să fie cunoscut de toată lumea.
Fata nu reuşeşte să-şi găsească perechea, iar reporterul unui ziar tabloid (Lemon) îl plasează pe Max în rolul unui posibil pretendent la mâna lui Penelope, în speranţa că acesta va putea obţine o poză cu fata. Max se îndrăgosteşte de Penelope, şi, nedorind să-i frângă inima dezvăluidu-i scopul iniţial pentru care a fost trimis, dispare şi nu-şi onorează angajamentul faţă de ziar.
Dezamăgită, Penelope decide să-şi ia viaţa în propriile mâini, îşi părăseşte familia şi pleacă în lume în căutarea aventurii, ignorând blestemul.

Vezi Online Penelope - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


The Little Rascals

The Little Rascals
Descriere sumara The Little Rascals :
Anul: 1994
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 82 Minute
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie, Familie
Descriere detaliata The Little Rascals :

The Little Rascals este o comedia aparuta in anul 1994, avand ca regizor pe Penelope Spheeris. Aceasta comedie este bazata pe scurt metrajele lui Hal Roach, numite Our Gang. Spanky si membrii Clubului He-Man Woman Haters (Clubul Barbatilor Care Urasc Femeile), descopera ca Alfalfa o curta pe Darla. Dupa niste incercari, acestia l-au condamnat sa o uite pe Darla, si pe restul fetelor pentru totdeauna. Alfalfa are probleme cu sentinta sa, in special atunci cand un nou copil bogat se muta in teritoriul sau, iar acum incearca sa o recucereasca pe Darla. Intre timp Butch si Woim incearca sa fure premiul trupei, o masina cart, pentru a putea-o folosi la urmatoarea confruntare. Trupa incepe sa se confrunte si cu probleme financiare, mai ales ca trebuie sa-si construiasca o noua locatie pentru clubul lor. Dar le este cam greu sa stranga banii necesari. Vor reusi micutii nostri prieteni sa-si rezolve toate problemele?

Vezi Online The Little Rascals - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Chasing Liberty

Chasing Liberty
Descriere sumara Chasing Liberty :
Anul: 2004
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 111 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Dragoste
Descriere detaliata Chasing Liberty :

Exista foarte multi barbati in viata Annei. Numai ca toti au transmitatoare si arme la ei. Sunt agentii din Serviciul Secret care au ca misiune PrimA Fiica a tarii. In plus de asta, reusesc sa ii si spulbere orice sansa de a avea o viata normala de adolescent.
Anna este Fiica Presedintelui. Dar nu vrea altceva decat sa fie ea insasi.
Atunci cand Anna ajunge in club si isi da seama ca tatal ei nu isi respecta promisiunile (de a-i slabi paza macar in discoteca), incearca sa scape de agenti si fuge impreuna cu Ben, un fotograf pe care tocmai l-a intalnit. Anna nu ii spune lui Ben cine e. Dar Ben are si el un mic secret...

Vezi Online Chasing Liberty - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Marvins Room

Marvins Room
Descriere sumara Marvins Room :
Anul: 1996
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 98 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Drama
Descriere detaliata Marvins Room :

In urma cu 17 ani, tatal surorilor Lee si Bessie a suferit un infarct, ramanand paralizat. Cele doua femei locuiesc de atunci in state diferite, ducandu-si fiecare viata ei. Bessie are grija de tatal ei. Fiul lui Lee, Hank, e internat intr-un spital pentru cei cu probleme emotionale, dupa ce si-a incendiat propria casa. Cand Lee il externeaza pentru a merge timp de o saptamana in Florida, unde urmeaza sa fie testat ca posibil donator de maduva pentru Bessie, Hank se arata neincrezator. "Nici nu stiam ca ai o sora", ii spune Hank mamei sale. Marvin, tatal invalid al celor doua femei, "e pe moarte de douazeci de ani incoace". "Moare putin cate putin, ca sa nu pierd nimic", se confeseaza Bessie noului ei doctor, Wally. In absenta doctorului obisnuit al lui Bessie, dr. Wally are o misiune grea: aceea de a-i spune femeii ca e bolnava de leucemie si numai un transplant de maduva o mai poate salva. Acest diagnostic ingreuneaza si mai mult stabilirea unei relatii si asa reci intre cele doua surori. Lee se teme ca Bessie ar putea muri, lasandu-l pe batran in responsabilitatea ei. Analizele lui Hank releva faptul ca e compatibil cu matusa sa Bessie, si operatia o salveaza. Dupa aceasta grea incercare, cele doua surori decid sa se apropie si redescopera sensul familiei. "Marvin's Room" e o suma intreaga de emotii si trairi, cu multe plusuri pentru prestatiile desavarsite ale protagonistilor. Greu de gasit, greu de uitat.

Nominalizat la Oscar si la Golden Globes.

Vezi Online Marvins Room - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Steppin The Movie

Steppin The Movie
Descriere sumara Steppin The Movie :
Anul: 2009
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 85 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie
Descriere detaliata Steppin The Movie :

N/A

Vezi Online Steppin The Movie - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Hong Xi Guan: Zhi Shao Lin wu zu

Hong Xi Guan: Zhi Shao Lin wu zu
Descriere sumara Hong Xi Guan: Zhi Shao Lin wu zu :
Anul: 1994
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 95 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Drama, Aventura, Dragoste, Istoric
Descriere detaliata Hong Xi Guan: Zhi Shao Lin wu zu :

Povestea acestui film se invarte in jurul lui Hung Hei-Kwun, care ajunge in satul dupa un raid al soldatilor guvernamentali, doar pentru a-si gasi propriul sat distrus. Hung Hei-Kwun isi gaseste copilul si ii da acestuia posibilitatea de alege intre moarte sau sansa de a lupta impreuna cu el contra soldatilor. Inainte de a-si parasi satul, acesta se intalneste cu Ma Ling-Yee care trebuia sa faca parte din rebeliune, dar afla ca Ling-Lee l-a tradat pe el si orasul sau pentru rascumpararea de pe capul lui Kwun. Dupa o lupta epica, continuam povestea dupa cativa ani, si ii vedem pe Hung Hei-Kwun si fiul sau, acum cu abilitati de arte martiale dezviltate, cum isi croiesc drumul spre China pentru a gasi bani pentru mancare. In acest moment, in film isi face aparitia 'Red Bean', care este un om foarte bogat. Kwun incearca sa-si lase copilul in grija fratelui sau, dar este tradat, fiind obligat sa-si ucida propriul frate. Cum vor decurge lucrurile intre tata si fiu, veti afla doar urmarind acest film de actiune.

Vezi Online Hong Xi Guan: Zhi Shao Lin wu zu - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Lock, Stock and Two Smoking Barrels

Lock, Stock and Two Smoking Barrels
Descriere sumara Lock, Stock and Two Smoking Barrels :
Anul: 1998
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 105 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Crima, Thriller
Descriere detaliata Lock, Stock and Two Smoking Barrels :

Londra contemporana este fara indoiala un oras mult prea mic pentru protagonistii capodoperei pline de umor negru a lui Guy Ritchie. In marea metropola europeana, 4 prieteni dornici de un castig rapid investesc banii intr-un jocde poker,la finalul caruia se vad indatorati cu jumatate de milion de lire. Creditorul, un cap al lumii interlope, are propriile ambitii, angajand o pereche de hoti aiuriti sa-i aduca o pereche de arme de epoca.
In vecinatatea celor patru, un grup de hoti pun la cale sa jefuiasca niste cultivatori de cannabis, ei insisi in slujba unui alt lider al lumii interlope. Cand la mijloc intra si un dur recuperator precum si un bisnitar grec, destinele tuturor se intretaie in modul cel mai bizar cu putinta.

Vezi Online Lock, Stock and Two Smoking Barrels - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Monte Carlo

Monte Carlo
Descriere sumara Monte Carlo :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 109 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Aventura, Dragoste
Descriere detaliata Monte Carlo :

Grace a economisit bani pe toata durata liceului lucrand ca chelnerita intr-o cafenea, cu scopul de a-si permite luxul de a calatori la Paris, a se plimba pe malul Senei si a urca in varful Turnului Eiffel. Dupa absolvire, adolescentei i se ingaduie sa faca o excursie in Franta impreuna cu buna ei prietena Emma si sora ei vitrega Meg, insa calatoria visata se transforma intr-un cosmar din cauza hotelurilor mizere in care sunt cazate si a plictiselii pe care un ghid neinspirat o imprima turului de vizitare a obiectivelor turistice. Pierzand autocarul cu care se deplasau, cele trei fete se trezesc in holul unui hotel de 5 stele, iar Grace este confundata cu o mostenitoare britanica rasfatata, nesuferita si cu un comportament scandalos pe nume Cordelia, cu care seamana izbitor din punct de vedere fizic. Facand schimb de identitate cu infumurata Cordelia, Grace si insotitoarele ei sunt urcate intr-un avion privat cu destinatia Monte Carlo si au parte de aventura vietii lor, fiind vanate de paparazzi, imbracate in rochii de gala de la celebre case de moda si invitate la dineuri si baluri. In plus, Grace, Emma si Meg par sa-si fi gasit sufletele-pereche in persoanele lui Theo, Owen si respectiv Riley.

Vezi Online Monte Carlo - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Monte Carlo - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Monty Python And The Holy Grail

Monty Python And The Holy Grail
Descriere sumara Monty Python And The Holy Grail :
Anul: 1975
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 91 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Aventura
Descriere detaliata Monty Python And The Holy Grail :

Primul film artistic din cele 3 ale celor de la Monty Python, stabileste reteta ce va fi urmarita si de productiile lor ulterioare: fiecare din cei 6 membri are roluri multiple, alaturi de ei existand doar figuranti, apoi gaguri din cele mai originale, cantece pe versuri haioase, animatia incredibila lui Terry Gilliam si multa, multa aiureala. Filmul e in fapt o parodie dupa legendele cavaleresti britanice, intre care un loc de frunte il ocupa misiunea pentru Sfantul Graal a regelui Arthur. Acesta si cavalerii mesei rotunde, iesiti parca proaspat dintr-un ospiciu, pornesc intr-o calatorie initiatica, nici ei nu stiu de ce, calarind cai imaginari de al caror tropot e responsabil scutierul lui Arthur, ce se numeste... Patsy.

Ei trebuie sa faca fata celor mai grele situatii, sa reziste fiorosului ... iepure ucigas, apoi unui cavaler negru ce pazeste un podet peste un paraias de 1 metru latime si care continua sa lupte si fara brate, dar si unor discutii pe tema randunelelor migratoare sau a unor dezbateri pe teme marxiste.

Vezi Online Monty Python And The Holy Grail - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Austin Powers: The Spy Who Shagged Me

Austin Powers: The Spy Who Shagged Me
Descriere sumara Austin Powers: The Spy Who Shagged Me :
Anul: 1999
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 95 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura
Descriere detaliata Austin Powers: The Spy Who Shagged Me :

Austin Powers est este spion in slujba Majestatii sale, Regina Angliei, si oficial este fotograf. In timp ce se afla in luna de miere cu superba sa sotie, Vanessa Kensington, se intampla ceva ingrozitor pentru el. Maleficul doctor Evil, acum intors pe Pamant, ii fura libidoul, tot ce are Austin mai de pret. Se pare ca doctorul a reusit aceasta cu ajutorul unei masini cu care a putut sa se intoarca in timp pana in anii '60, astfel abatand nenorocirea asupra lui Austin. Si in plus doctorul Evil planuieste sa distruga lumea, montand o arma gigantica pe luna

Nominalizat la Oscar si la Golden Globes.

Vezi Online Austin Powers: The Spy Who Shagged Me - server 0:

VK CD 1



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu