miercuri, 19 decembrie 2012

Lista filme online - Comedie (12)

Lista filme online - Comedie


Masters of the Universe

Masters of the Universe
Descriere sumara Masters of the Universe :
Anul: 1987
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 108 min.
Rating:
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura
Descriere detaliata Masters of the Universe :

N/A

Vezi Online Masters of the Universe - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Comedie


Spy Kids: All the Time In The World In 4D

Spy Kids: All the Time In The World In 4D
Descriere sumara Spy Kids: All the Time In The World In 4D :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 89 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura, S.F, Familie
Descriere detaliata Spy Kids: All the Time In The World In 4D :

Gemenii in varsta de 10 ani Rebecca si Cecil Wilson nu o agreeaza deloc pe mama lor vitrega Marissa Cortez Wilson, desi tanara femeie, care s-a casatorit cu reporterul de televiziune ce vaneaza spioni Wilbur Wilson si i-a daruit acestuia o fetita, ii trateaza cu afectiune si dragoste si nu face deosebiri intre cei trei copii ai cuplului. Ceea ce nu stiu inteligentii si capriciosii gemeni este faptul ca aparent plictisitoarea sotie a tatalui lor a fost odinioara un agent secret de top in cadrul Organization of Super Spies (OSS) si s-a retras din activitate tocmai pentru a se dedica familiei, fiind chemata inapoi la datorie atunci cand un maniac poreclit Timekeeper ameninta sa preia controlul asupra Terrei si sa opreasca curgerea timpului. Cecil si Rebecca decid sa lase deoparte aversiunea nejustificata fata de mama vitrega si sa o ajute pe aceasta sa reinvie spiritul defunctei divizii Spy Kids din cadrul OSS si sa dejoace planurile diabolice ale villain-ului Timekeeper, sprijiniti fiind cu totii de catre Carmen Cortez si Juni Cortez, doua adolescente care au facut parte in trecut din celebra divizie Spy Kids.

Vezi Online Spy Kids: All the Time In The World In 4D - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Comedie


Rare Exports: A Christmas Tale

Rare Exports: A Christmas Tale
Descriere sumara Rare Exports: A Christmas Tale :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 83 min.
Rating:
Categoria: Actiune, Comedie, Fantastic
Descriere detaliata Rare Exports: A Christmas Tale :

In partea de nord a Finlandei, un Mos Craciun diabolic care se hraneste cu copii neascultatori este ingropat la adancimea de 486 de metri, sub muntele Korvatunturi, de cateva sute de ani. Atunci cand o echipa internationala de asa-zisi arheologi face sapaturi in zona in scopuri ce raman un mister pentru localnici, Mos Craciun este scos la suprafata si apare brusc in curtea unui vanator pe nume Rauno, un tata singur care este proprietarul unui abator de reni. Pietari, fiul lui Rauno, are o imaginatie bogata si este curios din fire, motiv pentru care a observat ca exista o legatura intre sapaturile pe care le face echipa condusa de catre un britanic bizar, zecile de reni gasiti morti in zapada de catre vanatori si fiinta mitica care se deosebeste atat de mult de batranul bonom cu barba lunga si alba si imbracat intr-un costum de culoare rosie pe care copiii din toata lumea il asteapta cu nerabdare in fiecare an ca sa le aduca daruri. Rauno si grupul lui de vanatori il captureaza pe Mos Craciun si intentioneaza sa il imblanzeasca si sa il vanda pentru a-si rotunji veniturile mizere.

Vezi Online Rare Exports: A Christmas Tale - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Comedie


Kiss Me, Kill Me

Kiss Me, Kill Me
Descriere sumara Kiss Me, Kill Me :
Anul: 2009
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 108 min.
Rating: AG | Audienta generala
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura, Dragoste
Descriere detaliata Kiss Me, Kill Me :

In liniste, un criminal profesionist - Hyun-jun - ajunge la o casa pentru a ucide un om in somn, doar pentru a descoperi inauntru o femeie singura. Ea ii striga lui Hyun-Jun atunci cand el ezita: "Ce-i cu tine? Am platit pentru tine, omoara-ma odata!".... Acesta este modul Hyun-jun si Jin-young se intalnesc pentru prima data.Cea mai extraordinara poveste de dragoste incepe...

Jin-Young a decis sa se sinucida dupa ce a luat o pauza de la relatia cu iubitul ei de sapte ani. Hyun-jun este furios...

Vezi Online Kiss Me, Kill Me - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Comedie


Doghouse

Doghouse
Descriere sumara Doghouse :
Anul: 2009
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 85:07 min
Rating:
Categoria: Comedie, Horror
Descriere detaliata Doghouse :

Dupa un divort urat, Danny traverseaza o perioada de criza si depresie profunda, motiv pentru care prietenii sai decid sa ii distraga atentia de la problemele lui sentimentale si il iau cu ei intr-o excursie de un week-end cu microbuzul spre o zona rurala izolata. Atunci cand ajunge la destinatie grupul de barbati constata ca satul respectiv este condus de femei psihopate, violente, diabolice si insetate de sange, care abia asteapta sa ii ucida si sa se hraneasca cu carnea lor.
Fortati sa se ascunda prin magazine goale sau prin biserici parasite, ale caror cripte subterane sunt garnisite cu carne umana si populate de creaturi infioratoare, barbatii sunt complet neajutorati si nu au nici cel mai mic indiciu care sa ii ajute sa rezolve misterul pana in momentul in care intalnesc un soldat ranit, singurul supravietuitor al unui masacru sangeros, care le spune ca o toxina ce le afecteaza numai pe femei le-a transformat pe localnice in canibale devoratoare de barbati. Neavand nici o cale de iesire din sat si nereusind sa le pacaleasca pe femeile malefice cu nici unul dintre tertipurile lor viclene, Danny si prietenii lui trebuie sa se lupte cu acestea pe viata si pe moarte pentru a supravietui.

Vezi Online Doghouse - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Comedie


Beginners

Beginners
Descriere sumara Beginners :
Anul: 2010
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 105 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Drama
Descriere detaliata Beginners :

Un barbat e zguduit de doua vesti primte de la tatal sau in varsta: una e ca batranul are cancer in forma terminala si a doua e ca iubeste o persoana mai tanara, de sex masculin. Batranul a asteptat toata viata sa isi poata spune secretul, dar abia dupa moartea sotiei, cand a ramas vaduv, si-a gasit curajul de a da cartile pe fata cu fiul sau.

Vezi Online Beginners - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Comedie


A Little Help

A Little Help
Descriere sumara A Little Help :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 109 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Drama
Descriere detaliata A Little Help :

Laura lucreaza ca specialist in igiena dentara si reuseste sa-si faca timp si pentru fiul ei, Dennis, abia intrat in adolescenta. In schimb, sotul ei, Ben, nu are timp de baiat fiindca sta mult peste program la serviciu ca sa aiba o aventura cu o alta femeie. La scurt timp dupa atentatele asupra turnurilor gemene din New York din 11 septembrie, Ben moare subit din cauza unei boli de inima. De la moartea tatalui, Dennis incepe sa arate toate simptomele furiei adolescentine. La insistentele bunicii si ale matusii Kathy, baiatul e inscris la o scoala particulara, iar acolo, fiindca ii e rusine de tatal sau, decide sa minta ca acesta a murit in atacurile de la New York, in timp ce salva oameni raniti. Incepe o serie de minciuni in care e prinsa si mama sa, Laura, care ajunge intr-o situatie foarte presanta. Singurul care pare sa empatizeze cu Laura e cumnatul ei, Paul, care ii marturiseste ca era indragostit de ea in liceu. Acum, dupa 20 de ani, il remarca si Laura pentru prima data pe Paul. Pe masura ce prietenia dintre ei devine mai stransa, dorinta de a-si duce relatia la alt nivel e tot mai puternica, dar niciunul nu e dispus sa accepte asa ceva.

Vezi Online A Little Help - server 0:

VK CD 1



VK CD 2



Lista filme online - Comedie


Sunshine Cleaning

Sunshine Cleaning
Descriere sumara Sunshine Cleaning :
Anul: 2008
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 102 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Crima
Descriere detaliata Sunshine Cleaning :

Sunshine Cleaning este povestea a doua surori, Rose si Norah Lorkowski. Fiul lui Rose are o problema comportamentala la scoala, asa ca Rose decide sa isi trimita fiul la o scoala privata. Pentru asta are nevoie de bani. Pentru a face rost de suma necesara, Rose apeleaza la sora ei Norah. Singura lor solutie este sa gaseasca ceva interesant si bine platit. Ideea lor pentru o afacere este infiintarea unei firme cu o activitate nu chiar asa de ortodoxa, ba chiar sangeroasa. Ele vor sa se ocupe cu curatarea sangelui si-a ramasitelor umane de la locul crimelor si-al sinuciderilor care au loc in orasul lor. Dar ca orice afacere din ziua de azi, afacerea lor necesita anumite regulamente si practici pe care cele doua trebuie sa le invete. Cu o istorie familiala care nu le-a pregatit pentru aceasta slujba, nu-i de mirare ca lucrurile se complica tot mai mult pentru surori. Oamenii mor, si ele fac bani de pe "urmele" lor.

Vezi Online Sunshine Cleaning - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Sunshine Cleaning - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


The Man With Two Brains

The Man With Two Brains
Descriere sumara The Man With Two Brains :
Anul: 1983
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 93 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, S.F
Descriere detaliata The Man With Two Brains :

Doctorul Michael Hfuhruhurr, cunoscut ca cel mai mare chirurg din lume, comite un grav accident de masina, a carui victima este o femeie frumoasa, Dolores Benedict. El o duce degraba la spitalul sau, unde ii salveaza viata folosindu-se de propria lui inventie in domeniul chirurgiei. Se indragosteste nebuneste de ea si o ia de sotie, desi Dolores nu este interesata decat de bani, motiv pentru care isi si ucisese fostul sot. Aflat la Viena, la o conferinta, Michael va cunoaste un doctor misterios, Alfred Necessiter, care pastreaza in laboratorul sau o impresionanta colectie de creiere. Situatia ia o turnura neasteptata cand, datorita discutiilor telepatice pe care le are cu acesta, Michael se indragosteste de creierul cu nr.21.

Vezi Online The Man With Two Brains - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Comedie


Mine vaganti

Mine vaganti
Descriere sumara Mine vaganti :
Anul: 2010
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 110 min.
Rating:
Categoria: Comedie, Drama, Dragoste
Descriere detaliata Mine vaganti :

Fratii Antonio si Tommaso fac parte din bogata familie de burghezi Cantone, care este proprietara unei fabrici producatoare de paste fainoase in regiunea Puglia din sudul Italiei. Parintii lor pe nume Vincenzo si Stefania sunt foarte conservatori si traditionalisti, motiv pentru care mezinul Tommaso a ezitat intotdeauna sa le comunice faptul ca este homosexual, locuieste impreuna cu iubitul lui Marco la Roma si viseaza sa devina scriitor, in loc sa conduca afacerea familiei dupa moartea tatalui sau.

Atunci cand Tommaso i se confeseaza fratelui mai mare ca are o orientare sexuala diferita, Antonio este socat si in acelasi timp usurat deoarece ascunde si el un secret similar, pe care s-a temut pana in prezent sa il marturiseasca parintilor. In momentul in care Antonio declara raspicat ca este homosexual si este izgonit din casa de catre tatal lui, Tommaso se trezeste in situatia ingrata de a-si tainui in continuare preferintele sexuale pentru a nu-i provoca un atat de cord lui Vincenzo. Ii va da Tommaso o sansa frumoasei Alba, partenera de afaceri a familiei Cantone, ramanand in Puglia pentru a se ocupa de fabrica sau se va intoarce in bratele lui Marco?

Vezi Online Mine vaganti - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Comedie


Lower Learning

Lower Learning
Descriere sumara Lower Learning :
Anul: 2008
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 97 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie
Descriere detaliata Lower Learning :

Scoala de gimnaziu Barry Goldwater este la un pas de dezastru. Este singura scoala care a obtinut cele mai slabe rezultate scolare din intreg statul. Mai mult de atat, profesorii vin beti la scoala si in loc sa predea copiilor la ore se imbata pana nu mai pot sta in picioare sau fac sex in scoala. Asa profesori, asa director. Fara nici un fel de rusine, directorul Billings face tot ce ii sta in putinta ca sa stoarca cat mai multi bani de la parinti. In fata amenintarii inchiderii scolii, singurul care este dispus sa lupte din greu este directorul adjunct. Tom este decis sa ii trezeasca din betie, sa opreasca actele sexuale din scoala, sa ii scoata din amorteala si lipsa de chef pe profesori si sa demaste coruptia directorului si sa puna inca odata pe picioare intreaga scoala. Pentru asta va avea nevoie de ajutorul tuturor elevilor.

Vezi Online Lower Learning - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Comedie


The Way

The Way
Descriere sumara The Way :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 123 min.
Rating:
Categoria: Actiune, Comedie, Drama, Aventura, Crima
Descriere detaliata The Way :

N/A

Vezi Online The Way - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Comedie


30 Minutes Or Less

30 Minutes Or Less
Descriere sumara 30 Minutes Or Less :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 83 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura
Descriere detaliata 30 Minutes Or Less :

Nick e un tanar american comun al carui prieten e indianul Chet. Cei doi sunt foarte apropiati, dar au o gramada de discutii in contradictoriu, insa dupa ce Nick ajunge in pericol, Chet nu are de ales decat sa-l ajute sa jefuiasca o banca. Nick, care lucreaza sa livreze pizza, a ajuns la casa a doi condamnati care fug de politie, iar acestia i-au invelit corpul intr-o bomba care va exploda in cateva ore. Nick trebuie sa le aduca celor doi raufacatori bani de la o banca, altfel bomba de pe el nu va fi dezamorsata si va exploda. Chet si Nick se inarmeaza cu pistoale de jucarie si incearca sa scape cu viata din confruntarile cu politia, asasini platiti, aruncatori de flacari, dar si din certurile lor interminabile.

Vezi Online 30 Minutes Or Less - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Comedie


Booty Call

Booty Call
Descriere sumara Booty Call :
Anul: 1997
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 79 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Dragoste
Descriere detaliata Booty Call :

N/A

Vezi Online Booty Call - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Booty Call - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Die Hard: With a Vengeance

Die Hard: With a Vengeance
Descriere sumara Die Hard: With a Vengeance :
Anul: 1995
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 131 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Crima, Thriller
Descriere detaliata Die Hard: With a Vengeance :

A treia parte a seriei "Die Hard" il are in centrul actiunii pe acelasi detectiv newyorkez John McClane. De aceasta data, un barbat care-si spune Simon, fratele teroristului german aruncat de pe cladire de politist, instaureaza un regat al terorii pe strazile din New York, amenintand ca detoneaza bombe in diferite locatii din oras daca detectivul John McClane nu coopereaza cu el intr-un joc de-a "Simon spune". John are acum o atitudine de om mahmur si nu e prea multumit de jocul care i se impune, mai ales ca nu prea are chef de jocuri. Dar se vede nevoit sa gaseasca bombele prin oras pe baza indiciilor furnizate de Simon, inainte ca bombele sa explodeze.

Vezi Online Die Hard: With a Vengeance - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Die Hard: With a Vengeance - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Jane Austens Mafia!

Jane Austens Mafia!
Descriere sumara Jane Austens Mafia! :
Anul: 1998
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 83 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Crima
Descriere detaliata Jane Austens Mafia! :

In timp ce ducea un pachet pentru tatal sau, tanarul Vincenzo Cortino, fiul unui postas sicilian, vede ceva ce nu era menit sa vada. El reuseste sa iasa nevazut din oras si urca la bordul unui vas ce se indreapta spre America. Acolo, Vincenzo, prin multa truda, ajunge unul din capii Mafiei. Dar intr-o zi fiul sau face o greseala si este nevoit sa fuga din oras, ajungand sa conduca un casino in Las Vegas. Intre timp ceilalti sefi ai Mafiei doresc diparitia batranului Don Cortino. Nereusind sa-l omoare dupa ce au tras 47 de gloante in el, ei apeleaza la o foarte atractiva femeie pentru a-i putea scoate din joc fiul...

Vezi Online Jane Austens Mafia! - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Comedie


Good Neighbours

Good Neighbours
Descriere sumara Good Neighbours :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 99 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Crima, Thriller
Descriere detaliata Good Neighbours :

N/A

Vezi Online Good Neighbours - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Comedie


After School Special

After School Special
Descriere sumara After School Special :
Anul: 2003
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 91 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie
Descriere detaliata After School Special :

Obtiunea 1

Vezi Online After School Special - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


The War Of The Roses

The War Of The Roses
Descriere sumara The War Of The Roses :
Anul: 1989
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 116 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Thriller
Descriere detaliata The War Of The Roses :

Creatia regizorala a lui Danny DeVito , dupa romanul scriitorului Warren Adler reprezinta povestea cuplului Oliver Rose (Michael Douglas) si a Barbarei Rose (Kathleen Turner ), o familie de 17 ani, care sa-u indrogostit unul de celalalt de la prima vedere. El student la Facultatea de Drept, un eminent student cu planuri marete iar ea , eleva la un colegiu si pasionata de gimnastica. Anii au trecut, el lucreaza la o firma de renume, au impreuna doi copii, o casa minunata, menajera, masina , proprietatii dar Barbara isi doreste mai mult, vrea sa devina independenta financiar si se lanseaza cu succes intr-o afacere.

Oliver nu poate intelege "nerecunostinta "sotiei tinuta in puf", riposteaza, si casnicia dupa anii de zile se transforma intr-un "camp de batalie" intr-o adevarata poveste hororr in care cei doi vor sa divorteze! Povestita de prietenul familiei Gavin D'Amato (Danny DeVito ) in amanunt, pas cu pas, sicana cu sicana, gest cu gest, fapta fiecaruia si " raspunsul "partenerului de cuplu, filmul nu trebuie pierdut de cinefilii infocati fiind o capodopera in abordarea "casniciei", titlul fiind semnificativ...iar finalul total neasteptat?!?

Nominalizat la 3 premii Golden Globes.

Vezi Online The War Of The Roses - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Comedie


Thumbsucker

Thumbsucker
Descriere sumara Thumbsucker :
Anul: 2005
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 96 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Drama
Descriere detaliata Thumbsucker :

Thumbsucker este o poveste despre viata unui adolescent de 17 ani care se consoleaza sugandu-si degetul cel mare cand e cazul sa se confrunte cu probleme legate de scoala, de familie, de viata sexuala. Baiatul scapa de dependenta sa de a-si suge degetul, insa cade intr-o alta dependenta, mult mai grava, cea a drogurilor. El se simte din ce in ce mai nesigur, iar probleme sale nu fac decat sa inceapa acum cu adevarat.

Vezi Online Thumbsucker - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Comedie


Our Idiot Brother

Our Idiot Brother
Descriere sumara Our Idiot Brother :
Anul: 2011
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 90 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie
Descriere detaliata Our Idiot Brother :

Paul Rudd e Ned, un barbat idealist care a uitat sa creasca si sa se maturizeze asa ca a ramas cu toata inocenta unui copil. Inocenta lui insa e luata drept prostie fiindca Ned e un adult atat de credul incat oamenilor le e foarte usor sa ii faca rau. Ned are trei surori care pot sa il ajute - Liz, Natalie si Miranda - asa ca, dupa ce iese din inchisoar, da buzna in vietile lor, rand pe rand.

De fiecare data cand e oaspetele care doarme pe canapeaua din casa uneia dintre surori, reuseste sa faca ceva insuportabil si sa-si strice relatia cu acea sora. In cele din urma, e de inteles de ce Ned, adorabil si jucaus cum e, nu poate avea o relatie de durata decat cu cainele sau, Willie Nelson. Surorile insa vor descoperi ca Ned are o influenta benefica asupra lor si va fi cel care le va ajuta sa lupte cu demonii lor interiori si sa faca schimbari pentru care nu avusesera curaj inainte.

Vezi Online Our Idiot Brother - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Comedie


Win Win

Win Win
Descriere sumara Win Win :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 106 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Drama
Descriere detaliata Win Win :

Mike Flaherty nu are noroc nici in profesia de avocat, nici in cea de antrenor de lupte la un liceu din New Jersey, cele doua slujbe ocupandu-i tot timpul, dar neajutandu-l sa isi intretina familia formata din sotie si doua fiice. Dupa ce devine reprezentantul legal al unui batran pe nume Leo Poplar, pe care instanta l-a declarat iresponsabil, avocatul se trezeste in prag cu nepotul clientului sau, care a fugit de acasa deoarece mama lui Cindy Timmons a fost internata intr-un centru de reabilitare pentru a scapa de dependenta de droguri. Kyle Timmons este un adolescent cu probleme si cu un trecut dubios, motiv pentru care Jackie, sotia lui Mike, nu este incantata initial sa il vada prin preajma fetelor ei, insa baiatul incepe treptat sa castige increderea tuturor membrilor familiei Flaherty si sa se integreze in echipa de lupte pe care o antreneaza fara prea mult succes avocatul. Kyle are un talent innascut de sportiv si este de mare ajutor echipei de lupte, insa situatia se complica atunci cand mama falita si abia iesita de la dezintoxicare a baiatului vrea sa il ia cu ea in Ohio si sa il smulga din sanul familiei Flaherty.

Vezi Online Win Win - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Win Win - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Ratatouille

Ratatouille
Descriere sumara Ratatouille :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 106 Minute
Rating: AG | Audienta generala
Categoria: Comedie, Aventura, Familie, Animatie
Descriere detaliata Ratatouille :

Recomandat de Khenap!

Vezi Online Ratatouille - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Comedie


Low Cost

Low Cost
Descriere sumara Low Cost :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 89 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie
Descriere detaliata Low Cost :

N/A

Vezi Online Low Cost - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Comedie


Matilda

Matilda
Descriere sumara Matilda :
Anul: 1996
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 98 Minute
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie, Drama, Thriller, Familie
Descriere detaliata Matilda :

Matilda Wormwood este o fetita foarte curioasa si inteligenta si in acelasi timp foarte diferita de familia ei, care o ignora. In timp, ea descopera ca are puteri telekinetice si isi da seama ca poate folosi aceste puteri pentru a isi ajuta prietenii si pe ea insasi. Ajutata de invatatoarea ei, Matilda se razbuna pe directoarea scolii, ingrozitoarea domnisoara Trunchbull si pe parintii ei oribili care nu o inteleg.

Vezi Online Matilda - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Comedie


Sgt. Bilko

Sgt. Bilko
Descriere sumara Sgt. Bilko :
Anul: 1996
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 93 Minute
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie
Descriere detaliata Sgt. Bilko :

Sergentul Ernest Bilko este seful companiei auto, din garnizoana Fort Baxter. El este aidoma "descurcareЕЈului" care exista in orice armata a lumii. Tipul care iese cu fata curata din orice situatie si care obtine bani si din "piatra seaca". Pariuri, loterii ilegale, joc de ruleta, inchiriere de vehicole militare, comert cu bauturi alcoolice... Comandantul sau - colonelul Hall, nu observa afacerile lui Bilko, fiind preocupat de viitoarea sa cariera militara. Totul merge ca pe roate, pana cand in regiment apare o inspecЕЈie care sa hotarasca daca garnizoana din Fort Baxter va mai exista, sau, va fi desfiinЕЈata. Echipa de control este condusa de maiorul Thorn, omul pe care Ernie Bilko l-a fraierit cu ceva ani in urma, si care in urma pacalelii suferite, a fost mutat disciplinar Г®n Groenlanda...

Vezi Online Sgt. Bilko - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Comedie


Endless Bummer

Endless Bummer
Descriere sumara Endless Bummer :
Anul: 2009
Calitate: CAM
Durata Film: 87 min
Rating: N/A
Categoria: Comedie
Descriere detaliata Endless Bummer :

JD, Sparky si Lardo sunt trei prieteni foarte diferiti care au o pasiune comuna: surf-ul. Actiunea filmului se petrece in vacanta de vara de dupa terminarea liceului, cand cei trei sunt in Ventura, pe malul oceanului. JD cumpara din banii stransi cu greu o placa de surf facuta personal pentru el de Mooney, un fabricant de placi de surf personalizate binecunoscut in zona. Din pacate, in prima zi in care iese sa incerce noua placa de surf, aceasta este furata. Dupa ce afla cateva informatii de la Del, o femeie ciudata care traia afara in comuniune cu natura, si de la Sparky JD se hotaraste sa plece sa isi recupereze placa. Cei doi prieteni ai lui, fabricantul Mike Mooney si cele doua prietene ale lor, Anne si Iris, se urca in masina lui JD si pornesc spre adresa celui care detine masina in care a fost vazut plecand cu placa...

Vezi Online Endless Bummer - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Comedie


Dirty Rotten Scoundrels

Dirty Rotten Scoundrels
Descriere sumara Dirty Rotten Scoundrels :
Anul: 1988
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 110 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Crima
Descriere detaliata Dirty Rotten Scoundrels :

Lawrence Jamieson este un barbat frumos si stilat, intre doua virste, politicos, calm si manierat, ce duce o viata de mogul, inconjurat de femei mai mult sau mai putin frumoase. Dar toate au o caracteristica Г®n comun: dispun de bani. Caci Lawrence este un escroc sentimental, e drept, unul scrupulos, care-si alege victimele cu foarte mare atentie. Femeile pe care le amageste cred ca el lupta pentru o cauza pierduta, pentru vreun regat ce i-a fost rapit sau pentru eliberarea vreunui mare om.

Freddy Benson este si el escroc sentimental, numai ca el face parte din alta categorie, cea mai de jos, care apeleaza la tertipuri murdare, la trucuri maculate, pentru a jecmani femeile. Ajuns pe terenul de vinatoare (la figurat, evident) al lui Lawrence, Freddy vrea sa acceada si el la stilul de viata al primului. Asa ca devine ucenicul acestuia in ale escrocheriilor cu staif. Dar in momentul in care intre cei doi se produce, asa cum era de asteptat, ruptura, se declanseaza si o competitie, pierzatorul trebuind sa paraseasca orasul, care urma apoi sa fie rezervat strict cistigatorului. Si in ce fel de competitie ar putea sa se inscrie doi escroci sentimentali daca nu una privind smulgerea unei sume de bani de la o femeie.

Nominalizat la Golden Globes.

Vezi Online Dirty Rotten Scoundrels - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Comedie


Jeff Dunham's Very Special Christmas Special

Jeff Dunham's Very Special Christmas Special
Descriere sumara Jeff Dunham's Very Special Christmas Special :
Anul: 2008
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 85 min.
Rating:
Categoria: Comedie
Descriere detaliata Jeff Dunham's Very Special Christmas Special :

Jeff Dunham este, la momentul actual, unul dintre cei mai cunoscuti comici ai scenei - asa-numita „stand-up comedy”. In cazul sau, particularitatea consta in faptul ca intretine adevarate dialoguri cu o serie de marionete, gratie talentului sau de ventriloc.
Asemenea celorlalte spectacole ale sale, si cel de fata trateaza cu umor si luind peste picior o serie de clisee, tabuuri sau realitati americane, prin intermediul personajelor cunoscute deja, morocanosul (si spurcatul la gura) Walter, Achmed, nefericitul terorist mort, nebunul Peanut, alaturi de partenerul sau nelipsit si ciuca a bataii sale de joc, JosГ© JalapeГ±o on a Stick. Pentru a adauga la savoarea acestui spectacol de Craciun, acompaniind personajele cu chitara sa se afla Brian Haner

Vezi Online Jeff Dunham's Very Special Christmas Special - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


The Legend of Awesomest Maximus

The Legend of Awesomest Maximus
Descriere sumara The Legend of Awesomest Maximus :
Anul: 2008
Calitate: CAM
Durata Film: 87 min.
Rating:
Categoria: Comedie
Descriere detaliata The Legend of Awesomest Maximus :

Urmind lunga traditie a National Lampoon, aceasta comedie are ca scop parodierea filmelor din epoca "sabii si sandale", mai ales cele care prezinta legende cunoscute. Citeva din filmele parodiate sunt 300, Gladiator, Troia sau Braveheart. Printul troian Orlando, un tinar cu preferinte sexuale iesite din comun, incearca sa castige aprobarea tatalui sau, regele Looney, aducind-o acasa pe voluptoasa Ellen din Grecia, o femeie usoara dar plina de pasiune. Regele Erotic, sotul lui Ellen, ameninta razbunare iar generalul Awesomest Maximus trebuie sa puna deoparte viata lui de chefliu si lenes si sa il infrunte. Erotic invadeaza Troia cu armata greaca formata din milioane de oameni iar generalul Awesomest Maximus trebuie sa il infrunte cu doar 300 de troieni.

Vezi Online The Legend of Awesomest Maximus - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


The Nanny Diaries

The Nanny Diaries
Descriere sumara The Nanny Diaries :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 104 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Drama, Dragoste
Descriere detaliata The Nanny Diaries :

In foame de bani dupa recenta ei absolvire a Universitatii din New York, Annie braddock (Scarlett Johansson) da un anunt la ziar, in speranta de a gasi o slujba ca dadaca. Din fericire, o sansa duce repede la o posibila angajare la domnul X (Paul Giamatti) si doamna X (Laura Linney), un cuplu bogat in cautare de cineva care sa aiba grija de fiul lor de 4 ani, Grayer (Nicholas Art). Annie este produsul clasei muncitoare din New Jersey, unde mama ei (Donna Murphy) viseaza ca fiica ei sa devina o femeie de afaceri respectabila. Intre timp, Annie pune ochii pe o cariera in antropologie. Deodata, perspectiva de a munci pentru elita societatii pare a fi o alternativa buna. Annie a mai fost dadaca si in trecut, dar habar nu are ce-o asteapta cand accepta slujba oferita. Doamna X se dovedeste a fi o scorpie, iar pentru urmatoarele 9 luni, Annie este fortata sa faca fata cuplului, problemelor lor, fiului lor si unei noi relatii (Chris Evans).

Vezi Online The Nanny Diaries - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Nanny Diaries - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Boulet, Le

Boulet, Le
Descriere sumara Boulet, Le :
Anul: 2002
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 107 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura
Descriere detaliata Boulet, Le :

Moltes, un criminal intra in puscaria in care Francis Reggio este gardian sef. Dupa 7 ani in inchisoare, Moltes prin intermediul lui Francis Reggio joaca la loto si castiga potul cel mare in valoare de 15 milioane. Biletul acestuia este validat de Pauline Reggio, sotia lui Francis care pleaca in Africa ea facand parte din echipa medicala pentru raliul Africii. Moltes evadeaza din inchisoare si impreuna cu Francis pleaca in Africa ei crezand ca biletul castigator e la sotia acestuia. Insa nu doar ei sunt interesati de biletul castigator. Acestia sunt vanati de un dusman de moarte al lui Moltes, Turcul al carui frate a fost ucis de Moltes cat si de politie. Daca vor reusi sa valideze biletul si puna mana pe bani ramane de vazut.

Vezi Online Boulet, Le - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Comedie


Dick

Dick
Descriere sumara Dick :
Anul: 1999
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 94 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie
Descriere detaliata Dick :

Betsy Jobs si Arlene Lorenzo sunt doua adolescente interesate doar de distractie si flirturi in America anilor '70. Dupa ce devin martore la incidentul Watergate, presedintele Nixon le angajeaza sa-i plimbe cainele. Incantate de aceasta propunere, cele doua fete nu-si dau seama ca lucreaza pentru un om plin de secrete si minciuni. De fapt, Arlene chiar se indragosteste de Nixon, dar atunci cand Bob Woodward si Carl Bernstein il demasca pe presedinte, cele doua fete isi dau seama ca au idealizat un ipocrit.

Vezi Online Dick - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Comedie


Meet Monica Velour

Meet Monica Velour
Descriere sumara Meet Monica Velour :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 97 min.
Rating:
Categoria: Comedie, Drama, Dragoste
Descriere detaliata Meet Monica Velour :

Tobe, un adolescent diferit de ceilalti, vede in Monica Velour feminitatea absoluta. Monica, jucata de Kim Catrall, e o actrita de filme erotice a carei popularitate era la apogeu in anii 1980. In ziua in care Tobe afla ca Monica Velour e capul de afis al unui spectacol de striptease dintr-un club aflat intr-un capat uitat de lume, se pune pe drum, in speranta de a o intalni. Tobe stie totul despre fosta vedeta, adica tot ce putea afla din filme si de pe internet, iar Monica, poate din cauza ca vede in Tobe ultima persoana care o mai respecta si admira, leaga cu adolescentul o prietenie deosebita.

Vezi Online Meet Monica Velour - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Meet Monica Velour - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Solitary Man

Solitary Man
Descriere sumara Solitary Man :
Anul: 2009
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 86min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Drama
Descriere detaliata Solitary Man :

In urma cu 6 ani, Ben Kalmen era proprietarul unui lant de magazine ce comercializau automobile si un om de afaceri extrem de puternic si potent din punct de vedere financiar. Lacomia i-a generat insa o serie de probleme legale, iar scandalul monstruos ce a urmat l-a lasat fara loc de munca, asa cum numeroasele aventuri amoroase au accelerat sfarsitul casniciei cu Nancy si indepartarea de singura lui fiica si de nepotel. In prezent Ben Kalmen are aproape 60 de ani si este implicat intr-o relatie cu bogata Jordan, dar apetitul lui sexual insatiabil il impinge in continuare la infidelitate. Dupa ce o roaga pe Jordan sa intervina pe langa fostul ei sot sa il introduca in niste cercuri influente pentru a putea incepe o noua afacere in domeniul vanzarilor auto, Ben primeste sarcina de a o recomanda pe Allyson Langer, fiica actualei iubite, la un colegiu din vecinatate. Numai ca barbatul dependent de sex, care isi doreste sa ramana vesnic tanar motiv pentru care isi vopseste parul si se imbraca la fel ca la 30 de ani, se culca cu Allyson, iar atunci cand tanara ii povesteste mamei despre aceasta aventura pasagera relatia lui Ben cu Jordan este distrusa la fel ca si sansele sale de a primi finantarea dorita din partea fostului sot al acesteia.

Vezi Online Solitary Man - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Suburban Girl

Suburban Girl
Descriere sumara Suburban Girl :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 97 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Drama, Dragoste
Descriere detaliata Suburban Girl :

Suburban Girl este o comedie romantica despre maturizare, bazata pe doua povestioare din populara carte The girl’s guide to hunting and fishing, scrisa de Melissa Banks. Brett Eisenberg este o tanara care lucreaza in lumea editurilor din New York. Dornica sa promoveze, Brett participa la un eveniment important, cu speranta de a-l intalni pe mogulul Archie Knox. Imediat ce o zareste, acesta incepe sa o curteze, trimitandu-i cadouri scumpe, invitand-o la intalniri extravagante si dandu-i sfaturi in cariera.

Relatia lor pare desprinsa din povesti inca de la inceput, dar situatia devine din ce in ce mai complicata din cauza diferentei de varsta dintre cei doi si a problemei pe care Knox o are cu alcoolul. Pe langa aceste impedimente, relatia lor este pusa la incercare si de reactia celor din jur, iar cei doi trebuie sa decida ce isi doresc cu adevarat si sa lupte pentru acest lucru.

Vezi Online Suburban Girl - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


The School Of Rock

The School Of Rock
Descriere sumara The School Of Rock :
Anul: 2003
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 108 Minute
Rating: N/A
Categoria: Comedie, Muzical
Descriere detaliata The School Of Rock :

Fiind dat afara din propria trupa, chitaristul Dewey Finn are nevoie urgenta de bani pentru a-si plati chiria. Cand un profesor, prieten de-al lui Dewey, este chemat ca profesor temporar intr-o scoala pentru cei instariti, Dewey se duce in locul prietenului sau si accepta slujba. El observa ca in clasa lui sunt studenti talentati la muzica si se hotaraste sa formeze o trupa de rock'n roll cu studentii pentru a participa la o competitie intitulata "Batalia trupelor", sperand sa castige premiul cel mare si sa fie luati in vizor de marii promoteri din industria muzicala.

Nominalizat la Golden Globes.

Vezi Online The School Of Rock - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Comedie


Christmas in Love

Christmas in Love
Descriere sumara Christmas in Love :
Anul: 2004
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 116 min.
Rating: N/A
Categoria: Comedie, Dragoste
Descriere detaliata Christmas in Love :

Lisa (Sabrina Ferilli) a divortat acum cativa ani de chirurgul plastician Fabrizio(Christian De Sica) si evita cu orice pret sa il reintalneasca. Guido, un barbat de 50 ani merge la sky cu noua sa amanta, unde vor da nas in nas cu fiica lui Guido. Monica (Christiana Capotondi) incepe o relatie cu un barbat de doua ori mai in varsta, Brad (Danny DeVito), pentru a-i da o lectie tatalui ei. Astfel vacanta celor doi va fi plina de certuri si razbunari, nicidecum de relaxare si distractie.

Vezi Online Christmas in Love - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Christmas in Love - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


The Big Lebowski

The Big Lebowski
Descriere sumara The Big Lebowski :
Anul: 1998
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 117 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Crima, Mister
Descriere detaliata The Big Lebowski :

Jeffrey "The Dude" Lebowski este un lenes notoriu, somer din Los Angeles, care isi petrece timpul jucand popice cu prietenii sai, Walter si Donny. Totul se schimba pentru el in momentul in care este confundat de doi gangsteri cu Jeffrey Lebowski, faimosul milionar, a carui sotie le datora niste bani. Acest caz simplu de confuzie de persoana il va antrana pe "The Dude" intr-un complex caz de rapire

Vezi Online The Big Lebowski - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Comedie


Excess Baggage

Excess Baggage
Descriere sumara Excess Baggage :
Anul: 1997
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 101 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Crima, Dragoste
Descriere detaliata Excess Baggage :

Emily T. Hope este o adolescenta ce vrea sa fie in centrul atentiei tatalui ei. Acesta insa este mult prea ocupat cu treburile, neavand prea mult timp pentru fiica lui. Vincent Roche este un tanar, care printre "mestesugurile" lui, o are pe cea de hot, meserie pe care vrea sa o faca profitabila, mai ales cand oune ochii pe o frumoasa masina, un BMW. Se apuca de treaba iar cand verifica portbagajul masinii, descopera, o fata, ambalata si legata bine, cu banda adeziva. Pentru Vincent, furtul unei masini este una, iar rapirea unei persoane este alta. Intra momentan in panica. Tot in panica intra si frumoassa ostatica, Emilz care vroia sa-i atraga atentia tatlui dar nici chiar asa... Situatia este una ciudata dar urmarile care vor aparea, lamuresc multe lucruri....

Vezi Online Excess Baggage - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Comedie


La Tulipe Noire

La Tulipe Noire
Descriere sumara La Tulipe Noire :
Anul: 1964
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 108min.
Rating: N/A
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura
Descriere detaliata La Tulipe Noire :

Actiunea filmului se desfasoara la Paris , inainte de izbucnirea revolutiei din 1789 . Personajele importante ale filmului sunt Guillaume de Saint Preux , caracter crud , egoist si cinic , care profita de atmosfera furtunoasa si confuza din tara , prada nobilimea sub numele de 'Laleaua Neagr?' . Guillaume se ascunde sub titlu nobiliar si intretine relatii amicale cu marchizul de Vigogne , a carui sotie ii este amant? . Intuind adevarata identitate a lui Guillaume , generalul de politie La Mouche ii intinde o cursa si in lupta Guillaume este ranit la obraz de seful politiei . La Mouche spera ca la receptia de a doua zi sa poata deconspira identitatea Lalelei Negre . Dar vicleanul Guillaume apeleaza la fratele lui geaman Julien , asemanarea celor doi este perfecta numai ca Julien este un tanar romantic , fermecator , animat de idei revolutionare si cand intelege ce urmareste fratele sau isi asuma rolul fratelui sau Laleaua Neagra , insa ca un justitiar adevarat , care va sprijini reusita revolutiei , sustinut de Caroline , frumoasa lui iubit? .

Vezi Online La Tulipe Noire - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Shanghai Noon

Shanghai Noon
Descriere sumara Shanghai Noon :
Anul: 2000
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 110 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Western
Descriere detaliata Shanghai Noon :

Lo Fong, fostul capitan al Gardei Imperiale Chineze, si-a parasit slujba si acum face contrabanda cu opium. El are nevoie de bani pentru a-si incepe afacerea si o rapeste pe fata imparatului, printesa Pei Pei, pe care o duce in America. Imparatul trimite cei mai buni oameni in cautarea fiicei sale, iar Chon Wang, unul din preferatii acestuia insista sa mearga si el. In vestul indepartat, Chon Wang se pierde de grupul cu care venise si face cunostinta cu Roy O'Bannon, un inteligent dar arogant hot de trenuri, cu care se aliaza.

Vezi Online Shanghai Noon - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Comedie


Todo Sobre Mi Madre

Todo Sobre Mi Madre
Descriere sumara Todo Sobre Mi Madre :
Anul: 1999
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 101 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Drama
Descriere detaliata Todo Sobre Mi Madre :

Manuela este infirmiera in cadrul Organizatiei Nationale pentru Transplant. Fiul ei isi pierde viata intr-un accident. Cu putin inainte de moarte, fiul tocmai terminase de scris o carte intitulat? “Totul despre mama”, in care isi exprima tristetea de a nu-si fi cunoscut niciodata tatal, pe care il credea mort. Tatal de fapt traia, iar Manuela hotaraste sa-l reintalneasca pentru a-i transmite cartea scrisa de fiul lor.

Premiat la Oscar si la Golden Globes.

Vezi Online Todo Sobre Mi Madre - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Comedie


Stuart Little 3 Call Of The Wild

Stuart Little 3 Call Of The Wild
Descriere sumara Stuart Little 3 Call Of The Wild :
Anul: 2005
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 75 Minute
Rating: AG | Audienta generala
Categoria: Comedie, Animatie
Descriere detaliata Stuart Little 3 Call Of The Wild :

Stuart Little s-a intors, intr-o noua poveste plina de aventura. Scoala s-a terminat si familia Little isi petrece vacanta de vara langa Lacul Garland, la o cabana ce se afla la malul lacului. Atunci cand ajung acolo, George se indragosteste de o fata pe nume Brook, iar Stuart il intalneste pe sconcsul Reeko. George si Stuart se inscriu la cercetasii Lake Scouts, dar Stuart nu pare a se descurca foarte bine. Dar intre timp ceva se ascunde in padure, ceva ce ar putea sa distruga planurile familiei: Bestia, un monstru izolat si terifiant care conduce animalele in zona respectiva cu o mana de fier. Se pare ca pisicile sunt felul preferat de mancare al Bestiei, asa ca nu nu foarte tarziu, Snowbell este luat prizonier. Asa ca Stuart si noul sau prieten trebuie sa o salveze pe Snowbell si de altfel pe toate celelate creaturi ale paduri asuprite de Bestie

Vezi Online Stuart Little 3 Call Of The Wild - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Comedie


The Bonfire Of The Vanities

The Bonfire Of The Vanities
Descriere sumara The Bonfire Of The Vanities :
Anul: 1990
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 125 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Drama
Descriere detaliata The Bonfire Of The Vanities :

Sherman McCoy era stapanul Universului din Wall Street - si totul in viata lui era perfect. Pana in acea noapte cand a lua-o pe un drum gresit cu femeia nepotrivita si nimic nu a mai fost bine. Tom Hanks este McCoy, Bruce Willis este un ziarist plictisit, Melanie Griffith este amanta lui McCoy si Morgan Freeman este judecatorul care aprinde filmul, o poveste a anilor '80. Bazat pe best-seller-ul lui Tom Wolfe si regizat de Brian DePalma (Mission: Imposiblle), acest film este reprezentativ pentru ostentativa Green Decade. Este o comedie in care o singura scanteie poate aprinde rugul!

Vezi Online The Bonfire Of The Vanities - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Comedie


Fright Night

Fright Night
Descriere sumara Fright Night :
Anul: 2011
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 106 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Horror
Descriere detaliata Fright Night :

Remake al comediei horror omonime din anul 1985, filmul "Fright Night" il are in centrul actiunii pe adolescentul Charley Brewster, care s-a integrat in grupul elevilor populari din liceu si a devenit iubitul lui Amy Peterson, cea mai frumoasa si ravnita colega de scoala, ignorandu-l pe vechiul sau prieten Ed Thompson si determinandu-l pe acesta sa-si doreasca razbunarea. Atunci cand in casa vecina se muta carismaticul Jerry Dandrige, mama lui Charley si prietena acestuia cad sub vraja necunoscutului misterios, motiv pentru care nici nu vor sa auda speculatiile liceanului potrivit carora Jerry ar fi un vampir periculos, responsabil de decesele suspecte petrecute recent in cartierul lor. Negasind intelegere la persoanele din anturaj, Charley Brewster porneste o investigatie pe cont propriu si patrunde prin efractie in locuinta lui Jerry Dandrige pentru a aduna probe in sprijinul ipotezei sale, starnind astfel furia vampirului, care il transforma pe Ed Thompson in discipolul lui. Dornic sa salveze persoanele dragi de coltii vampirului si sa stopeze valul de crime din oras, Charley apeleaza la sprijinul lui Peter Vincent, moderatorul emisiunii lui TV favorite, care pretinde in mod fals ca este expert in vampirism.

Vezi Online Fright Night - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Comedie


Sissi

Sissi
Descriere sumara Sissi :
Anul: 1955
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 105 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Drama, Istoric
Descriere detaliata Sissi :

Prima parte din trilogia "Imparateasa Sissi", o infatiseaza pe Printesa Elisabeth a Bavariei, "Sissi", in varsta de doar 16 ani, care-si urmeaza mama si sora Helene in Ischl, la Curtea Regala a Austriei, unde se stabilise deja logodna Printesei Helene cu Printul Franz Josef. Insa, acesta din urma se indragosteste de frumoasa si totodata nonconformista Sissi, pe cand aceasta iesise la pescuit in imprejurimi. Sentimentul este reciproc, insa mariajul cu tanarul mostenitor aduce cu sine aroganta si indaratnicia Reginei-Mama, care nu agreeaza deloc exuberanta juvenila a nepoatei sale, Sissi.

Vezi Online Sissi - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Comedie


The Road to El Dorado

The Road to El Dorado
Descriere sumara The Road to El Dorado :
Anul: 2000
Calitate: CAM
Durata Film: 89 min.
Rating: N/A
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura, Familie
Descriere detaliata The Road to El Dorado :

Doi pungasi geniali reusesc sa se imbarce pe nava lui Cortez, legendarul conchistador spaniol, si sa il urmeze pe acesta in cautarea celebrului El Dorado. Norocul le surade celor doi si descopera o asezare care pare a fi Orasul de Aur. Ei sunt intampinati cu mult fast de catre poporul mayas, insa nici nu le trece prin cap ca urmeaza a fi jertfiti zeilor.

Vezi Online The Road to El Dorado - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Road to El Dorado - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Casanova

Casanova
Descriere sumara Casanova :
Anul: 2005
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 107 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Drama, Aventura, Dragoste
Descriere detaliata Casanova :

Filmul prezinta povestea lui Casanova, legendarul amorez despre care se spune ca ar fi iubit aproximativ 10.000 de femei. Parasit fiind de mama lui de la varsta copilariei, Casanova isi gaseste alinarea in bratele femeilor. Traind intr-o lume in care era blamat de biserica si majoritatea barbatilor pentru aventurile sale, se vede nevoit sa se casatoreasca cu o tanara virgina pentru ca sa nu fie alungat din oras. El se indragosteste insa de o tanara, care la randul ei trebuie sa se casatoreasca cu un barbat instarit. Urmarit de Inchizitie, Casanova reuseste sa scape in final, fiind ajutat de prieteni si de mamam sa.

Vezi Online Casanova - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Casanova - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Yes Man

Yes Man
Descriere sumara Yes Man :
Anul: 2009
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 104 min
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie
Descriere detaliata Yes Man :

Avand la baza romanul autobiografic omonim al scriitorului britanic Danny Wallace, filmul "Yes man" este o comedie spumoasa care il are in centrul actiunii pe Carl Allen, un barbat care s-a plictisit de viata lui banala si lipsita de sare si piper si care obisnuieste sa respinga din principiu toate ofertele si propunerile pe care le primeste de la colegi, prieteni sau simplii necunoscuti de pe strada, motiv pentru care a devenit foarte singuratic si antipatic oamenilor din jurul sau.

In momentul in care se inscrie la un curs de intr-ajutorare a carui singura regula este aceea de a raspunde afirmativ oricui, indiferent de cererea pe care ti-o adreseaza, toata existenta lui Carl Allen se schimba in sensul pozitiv al cuvantului, castigand 45.000 de dolari, fiind promovat la locul de munca, intalnind o noua dragoste, gasind un caine, invatand limba coreeana sau obtinand o diploma de asistent. Astfel, puterea cuvantului "Da" ii influenteaza viata in cele mai neasteptate si surprinzatoare moduri, barbatul intelegand insa si faptul ca orice lucru bun are un revers al medaliei.

Vezi Online Yes Man - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Seven Brides For Seven Brothers

Seven Brides For Seven Brothers
Descriere sumara Seven Brides For Seven Brothers :
Anul: 1954
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 97 min.
Rating: N/A
Categoria: Comedie, Aventura, Muzical, Western, Dragoste, Familie
Descriere detaliata Seven Brides For Seven Brothers :

Adam cel mai mare dintre cei sapte frati Pontipee se casatoreste cu blanda si frumoasa Milly, aducand-o la ferma familiei. Benjamin, Gideon, Frank, Dan, Caleb si Ephraim o indragesc imediat pe proaspata cumnata. Baietii insa datorita temperamentelor vulcanice, fac boroboata dupa boroboata si in cadrul unei serbari campenesti se incaiera cu partenerii de intrecere. Motivul ar fi sase frumoase domnisoare care reusesc sa le suceasca mintile. Cu ajutorul simpaticei Milly si a fratelui mai mare Adam, fratiorii le rapesc pe fete. Dupa o urmarire de pomina scapa de rudele fetelor datorita avalanselor din inceput de iarna. ...Dar primavara va veni, Milly va naste si urmaritorii sunt aproape. O comedie din anii '50 construita pe legenda rapirii Sabinelor, cu muzica buna compusa de o celebritate a vremii Gene de Paull, cu mult dans, incununata cu un premiu Oscar si alte patru nominalizari.

Vezi Online Seven Brides For Seven Brothers - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Beethoven's Christmas Adventure

Beethoven's Christmas Adventure
Descriere sumara Beethoven's Christmas Adventure :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 85 min
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie, Craciun
Descriere detaliata Beethoven's Christmas Adventure :

N/A

Vezi Online Beethoven's Christmas Adventure - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Beethoven's Christmas Adventure - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


50/50

50/50
Descriere sumara 50/50 :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Screener
Durata Film: 99 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Drama
Descriere detaliata 50/50 :

Adam este un tanar plin de energie si umor in varsta de 27 de ani, care locuieste impreuna cu frumoasa lui iubita Rachael, are o mama iubitoare, un loc de munca stabil ca editor de programe radiofonice si un prieten de nadejde pe nume Kyle. In urma unui control medical de rutina, Adam este informat de catre doctori ca sufera de o forma severa si rara de cancer la maduva spinarii care ii lasa numai 50% sanse de supravietuire si ca trebuie sa urmeze sedinte agresive de chimioterapie, cumplita veste luandu-l complet de nepregatite atat pe pacient, cat si pe cel mai bun prieten, pe partenara lui de viata si pe componentii familiei sale. Desi nu se impaca deloc cu ideea ca maladia i-ar putea pune capat vietii mai repede decat s-ar fi asteptat vreodata si trece prin toate fazele pe care le parcurg in mod normal pacientii diagnosticati cu cancer, de la negare si revolta pana la acceptare si resemnare, barbatul gaseste sprijin moral si alinare in Kyle si in Katie, psihologa draguta la care apeleaza pentru a-l ajuta sa depaseasca cu brio socul. Spre deosebire de alti nefericiti care sufera de aceeasi boala si isi plang de mila, Adam decide sa trateze cancerul cu umor si sa faca haz de necaz ori de cate ori are ocazia, iar atitudinea lui pozitiva ii este de folos in lupta cu maladia.

Vezi Online 50/50 - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online 50/50 - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Comedie


Fired Up

Fired Up
Descriere sumara Fired Up :
Anul: 2009
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 89 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie
Descriere detaliata Fired Up :

Shawn si Nick sunt cei mai populari baieti din liceu datorita faptului ca sunt cei mai buni jucatori din echipa de fotbal de la Gerard R. Ford High School. Cand vara le bate la usa, cei doi incearca tot posibilul sa se "rataceasca" in tabara majoretelor, in loc sa mearga in tabara de fotbal cu ceilalti membri ai echipei. Dupa ce Nick reuseste sa gaseasca o cale prin care el si Shawn sa se alature fetelor in tabara, acestia se trezesc inconjurati de fete care mai de care mai atragatoare.
Totul merge perfect pentru ei, pana cand Shawn se indragosteste de Carly, majoreta sefa. Aceasta pune la indoiala intentiile celor doi, dat fiind faptul ca s-au infiltrat in tabara cu toata grupa de majorete, in loc sa mearga cu ceilalti baieti din echipa in tabara de fotbal. Pentru a-i castiga increderea si prietenia, Shawn trebuie sa vina cu miscari ingenioase, inainte de finala competitiei majoretelor.

Vezi Online Fired Up - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Comedie


A Christmas Story

A Christmas Story
Descriere sumara A Christmas Story :
Anul: 1983
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 93 min.
Rating: N/A
Categoria: Comedie, Familie, Craciun
Descriere detaliata A Christmas Story :

A Christmas Story este povestea lui Ralphie, un pusit in varsta de 9 ani, care viseaza sa aiba o arma Red Rider BB si incearca sa ii convinga pe toti ca acesta este cadoul perfect de Craciun. Dar toate eforturile sale de a-i convinge pe toti se lovesc de zidul impus de refuzul parintilorlui , al invatatorului si chiar al lui Mos Craciun insusi. Craciunul se apropie si Ralphie il viziteaza pe Mos la magazinul universal sperand sa obtina cadoul dorit. Speriat ca toti prietenii lui vor primi ce si-au dorit de Craciun, Ralphie nu mai spera la nimic. Dar cineva i-a pregatit o surpriza.

Vezi Online A Christmas Story - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online A Christmas Story - server 1:

VK CD 1



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu