miercuri, 19 decembrie 2012

Lista filme online - Biografic (4)

Lista filme online - Biografic


The Iron Lady

The Iron Lady
Descriere sumara The Iron Lady :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 105 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Drama, Biografic
Descriere detaliata The Iron Lady :

Drama biografica "The Iron Lady" relateaza prin intermediul flash-back-urilor, din perspectiva unei Margaret Thatcher imbatranite, fragile si cu o stare de sanatate precara, urcusurile si coborasurile din cariera politica a acestei femei de exceptie, concentrandu-se pe controversatele actiuni pe care le-a intreprins aceasta in cele 17 zile ce au precedat izbucnirea conflictului armat din Insulele Falkland in anul 1982.

In anul 1974, in pofida sfaturilor intelepte ale sotului ei Denis, care ii reproseaza ca pune profesia si ambitiile personale mai presus de familia reprezentata de el si de cei doi copii ai lor pe nume Carol si Mark, Margaret Thatcher isi propune sa se impuna pe scena politica dominata de barbati si sa il invinga pe Edward Heath in lupta pentru preluarea conducerii Partidului Conservator, ceea ce se si intampla un an mai tarziu. Ascensiunea la putere a Doamnei de Fier este incununata in anul 1979 de numirea in functia de Prim-Ministru al Marii Britanii, devenind prima femeie din istoria tarii care a ocupat o astfel de demnitate publica si care, in intervalul mai 1979 - noiembrie 1990, a castigat trei mandate consecutive, trecand peste barierele de sex si clasa sociala.

Vezi Online The Iron Lady - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Iron Lady - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Biografic


Papillon

Papillon
Descriere sumara Papillon :
Anul: 1973
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 150 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Aventura, Biografic
Descriere detaliata Papillon :

Bazata pe fapte reale, povestea lui Henri Charriere, zis si Papillon, este aceea a unui infractor marunt, condamnat pe nedrept pentru crima si deportat in Guiana Franceza. Conditiile mizere, munca grea si nedreptatea situatiei, il fac pe Papillon sa se gandeasca la evadare. Insa multiplele incercari de scapare nu ii aduc libertatea mult visata, ci noi pedepse, dintre care cea mai rea este carcera, in care va sta cinci ani...

Vezi Online Papillon - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Papillon - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Biografic


The Pianist

The Pianist
Descriere sumara The Pianist :
Anul: 2002
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 150 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Razboi, Biografic
Descriere detaliata The Pianist :

Bazat pe memoriile pianistului Wladyslaw Szpilman, filmul prezinta povestea cutremuratoare a unui stralucit pianist polonez care, datorita originii sale evreiesti, in timpul ocupatiei naziste a Poloniei duce o viata de fugar, pentru a nu fi deportat. Szpilman reuseste sa fuga din ghetoul din Varsovia si ajunge sa se ascunda mult timp printre ruinele orasului. Salvarea ii vine de la un ofiter german care, impresionat de talentul lui, in loc sa il aresteze (sau chiar sa il omoare) nu destainuie nimanui locul unde pianistul isi gasise ascunzatoare.

Premiat cu 3 premii Oscar, nominalizat la Golden Globes.

Vezi Online The Pianist - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Pianist - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Biografic


Ali

Ali
Descriere sumara Ali :
Anul: 2001
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 159 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Biografic, Sport
Descriere detaliata Ali :

Flimul ne relateaza viata marelui boxeur Muhammad Ali in perioada 1964-1974. In acele timpuri in care domina boxul, el si-a cunoscut viitoarea sotie, s-a convertit la islamism, schimbandu-si numele din Cassius Clay si a sfidat guvernul Statelor Unite cand a refuzat sa participe la razboiul din Vietman. Titlul de campion mondial i-a fost furat din motive politice, iar acum incearca sa-si recastige coroana. In calatoriile sale, Ali a devenit un simbol pentru oamenii de culoare din America si nu numai.

Nominalizat la 2 premii Oscar si la 3 premii Golden Globes.

Vezi Online Ali - server 0:

FastUpload.ro CD 1


FastUpload.ro CD 2


Vezi Online Ali - server 1:

VK CD 1



VK CD 2



Vezi Online Ali - server 2:

Vidxden CD 1



Vidxden CD 2



Lista filme online - Biografic


Yip Man 2

Yip Man 2
Descriere sumara Yip Man 2 :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 105 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Biografic, Istoric
Descriere detaliata Yip Man 2 :

Ip man 2 este continuarea povestii din prima parte. De aceasta data maestrul I psi-a mutat familia in Hong Kong la inceputul anilor . Aici doreste sa inceapa o noua viata sis a-si deschida o scoala de arte martial pentru a putea preda stilul sau dar si pentru a putea strange bani pentru a-si intretine familia. La inceput are problem in gasirea elevilor deoarece nu are o reputatie in oras. Totul se schimba intr-o zi cand la el vine un tanar pe nume Wong Leung care il provoaca pe Ip. Dup ace il bate Wong dispare pentru a reveni cu niste prieteni. Dupa ce si acestia sunt invinsi Wong si prietenii lui devin primii discipoli ai maestrului Ip.
Dupa o altercatie a lui Wong cu un elev al altei scoli Ip descopera ca pentru a-si putea deschide o scoala in oras trebuie sa-I infrunte si invinga pe maestrii celorlalte scoli. Acest lucru se si intampla doar ca disputa maestrul I psi maestrul Hung Chun-nam va continua pana la moartea celui de-al doilea. Acesta va fi ucis pe ring de catre un englez campion la box. Singurul capabil s ail invinga pe acesta este IpMan dar va accepta oare acesta provocarea?

Vezi Online Yip Man 2 - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Yip Man 2 - server 1:

VK CD 1



Vezi Online Yip Man 2 - server 2:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Biografic


The Lady

The Lady
Descriere sumara The Lady :
Anul: 2011
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 132 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Biografic
Descriere detaliata The Lady :

Aung San Suu Kyi e considerata varianta feminina a lui Ghandi, ea e singurul rebel care se foloseste de cuvinte pentru a lupta si a luptat pentru democratie in tara sa, Myanmar, fosta Burma, timp de 30 de ani. Filmul “The Lady” este povestea acestei femei care a devenit unul dintre simbolurile contemporane ale luptei pentru democratie. Povestea incepe in 1988, cand Aung San pleaca din Oxford pentru a ajunge in tara natala sa-si viziteze mama bolnava si ramane pana in 1999, anul in care Aris, iubitul ei, moare dupa ce a fost diagnosticat cu cancer. Aung San Suu Kyi a infiintat in tara sa partidul LND, cu care a candidat in 1990 la primele alegeri libere tinute in tara asiatica in 30 de ani. In 1991 Aung San Suu Kyi, budista devotata, a castigat Premiul Nobel pentru Pace ca urmare a eforturilor ei pasnice si non-violente impotriva regimului militar opresiv. Filmul este si o poveste de dragoste iesita din comun, aceea a exceptionalei Aung San si a lui Michael Aris. Aung San Suu Kyi e genul de femeie capabila sa-si sacrifice fericirea personala de dragul poporului sau, insa dragostea pe care o imparte cu Michael Aris nu poate fi distrusa nici de despartire, nici de absenta, izolare sau de lipsa de umanitate a vietii politice din Myanmar.

Vezi Online The Lady - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Lady - server 1:

VK CD 1



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu