miercuri, 19 decembrie 2012

Lista filme online - Biografic (3)

Lista filme online - Biografic


Amazing Grace

Amazing Grace
Descriere sumara Amazing Grace :
Anul: 2006
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 117 min.
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Drama, Biografic, Dragoste, Istoric
Descriere detaliata Amazing Grace :

O drama istorica despre politicianul britanic din secolul XVIII William Wilberforce, care lupta pentru abolirea sclaviei in Marea Britanie. Fiind daramat de boala si deziluzionare el se retrage la casa varului sau pentru un concediu de odihna. Acolo o cunoaste pe Barbara Spooner, o tanara virtuoasa, corecta si frumoasa de care se indragosteste, si pe Lord Fox, un batran gentleman care se dovedeste a fi mult mai lucid si capabil decat pare. Cei doi il incurajeaza si ajuta pe William sa continue lupta.

Vezi Online Amazing Grace - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Biografic


Into The Wild

Into The Wild
Descriere sumara Into The Wild :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 140 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Aventura, Biografic
Descriere detaliata Into The Wild :

"Into the Wild" este o drama bazata pe romanul omonim din 1996 scris de Jon Krakauer despre viata si moartea lui Christopher McCandless. Dupa ce a absolvit Universitatea Emory in 1992, studentul si atletul de performanta Christopher McCandless (Emile Hirsch) isi abandoneaza bunurile,isi doneaza toti cei 24,000 de dolari in scopuri caritabile si pleaca intr-o drumetie in Alaska pentru a trai in salbaticie.

Pe drum, Christopher se intalneste cu mai multe personaje care ii vor contura viata. Filmul este regizat de Sean Penn, care a scris si scenariul, si ii are in rolurile principale pe Emile Hirsch, Vince Vaughn si pe Catherine Keener.

Premiat la Golden Globes, nominalizat la 2 premii Oscar.

Vezi Online Into The Wild - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Biografic


The Devil's Double

The Devil's Double
Descriere sumara The Devil's Double :
Anul: 2011
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 108 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama, Biografic
Descriere detaliata The Devil's Double :

Latif Yahia a fost obligat de Uday, fiul cel sadic al lui Saddam Hussein, sa ii devina sosie. Filmul "The Devil's Double / Dublura Diavolului" e bazat pe experienta reala a lui Latif, care a povestit cum a fost sa locuiasca alaturi de familia dictatorului Saddam Hussein.

Bagdadul, capitala Irakului, e terenul de joaca pentru cei bogati si marsavi, locul unde orice poate fi cumparat, daca e platit pretul corect. Uday Hussein, fiul cel depravat, imoral si sadic al lui Saddam, e un soi de print al acestei lumi, in care isi poate face toate poftele. Locotenetul Latif Yahia e chemat la palatul presedintelui-dictator unde i se cere, de fapt, sa isi dea viata. Yahia trebuie sa renunte la tot ce are si la traiul lui alaturi de cei dragi pentru a se transforma in dublura lui Uday si asta pentru ca ii seamana fizic fiului de dictator.

In caz ca refuza, familia locotenentului va fi ucisa, asa ca acesta nu are de ales. Uday incearca sa-l farmece cu toate lucrurile scumpe pe care le are si pe care el si sosia sa le vor imparti, insa Latif vrea doar sa scape din capcana. Viata pe care o duce el alaturi de familia Hussein e intr-o atmosfera de permanenta tradare, coruptie si oroare.

Vezi Online The Devil's Double - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Devil's Double - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Biografic


Evita

Evita
Descriere sumara Evita :
Anul: 1996
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 134 Minute
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Drama, Muzical, Biografic
Descriere detaliata Evita :

Evita este povestea romantata a vietii celebrei artiste argentiniene Eva Peron.Evita a fost fiica nelegitima a unui taran sarac dintr-un mic orasel din Pampas.A cunoscut viata grea de la varsta frageda si a ramas singura impreuna cu mama sa de la sapte ani. Adolescenta Eva se hotareste sa ia viata in piept si pleaca in Buenos Aires impreuna cu un cunoscut cantaret de tango.Aici, Eva devine repede una dintre cele mai promitatoare actrite de radio si film, aceasta popularitate ajutand-o sa patrunda in cele mai inalte cercuri ale societatii argentiniene.Incepe o relatie amoroasa cu Juan Peron,un militar cu aspiratii politice. Legatura celor doi va starni insa ingrijorarea puterii,iar Peron este arestat, ceea ce provoaca o adevarata revolta populara.

Premiat la Oscar si cu 3 premii Golden Globes.

Vezi Online Evita - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Biografic


Dangerous Beauty

Dangerous Beauty
Descriere sumara Dangerous Beauty :
Anul: 1998
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 111 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Biografic, Dragoste
Descriere detaliata Dangerous Beauty :

Actiunea se petrece in secolul al XVI-lea in Ventia, unde Veronica Franco se indragosteste de Marco Venier, dar datorita faptului ca acesta provenea dintr-o familie buna si ea dintr-una modesta, nu pot fi impreuna. Sfatuita de mama ei, Paola, care-i spune de o alta cale de a putea fi cu el, Veronica devine o curtezana. Ca si curtezana ea se bucura acum de multe privilegii de care femeile simple erau private, poate avea acces la biblioteca, poate compune poezie si muzica, poate discuta afaceri de stat cu oameni importanti din stat si alte privilegii ale vietii de curtezana. Veronica se gaseste intrand intr-o noua lume care la inceput pare noua si extrem de fascinanta, dar apele Venetiei se vor tulbura...

Vezi Online Dangerous Beauty - server 0:

FastUpload.ro CD 1


FastUpload.ro CD 2


Lista filme online - Biografic


Cleopatra

Cleopatra
Descriere sumara Cleopatra :
Anul: 1963
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 192 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Biografic, Dragoste, Istoric
Descriere detaliata Cleopatra :

Cleopatra este povestea Reginei Cleopatra a VII din Egipt, care doreste sa isi stabilizeze puterea, profitand si folosindu-se de tensiunile care sunt in cadrul Imperiului Roman. Intr-o vizita de-a lui Caesar in Egipt, Cleopatra il seduce pe Caesar si incepe o relatie cu ea. Dupa intoarcerea lui Caesar la Roma, acesta primeste de veste ca va fi tatal unui copil a lui Cleopatra. Imediat dupa nastere, Cleopatra vine ea la randul ei in vizita la Roma, pentru a-si dobandi locul alaturi de Caesar. Dar inainte ca asta sa se intample, Caesar este asasinat. Cleopatra pareseste Roma, care acum este fara conducator si dominata de haos.

Dar Marc Antoniu casatorit cu Octavia, este de fapt indragostit de frumoasa regina egipteana, pe care o rumareste pana in Egipt, unde cei doi se casatoresc. Observand vulnerabilitatea lui Antoniu, Octavian il ataca si invinge fortele armate ale lui Antoniu la Actium. In cele din urma Cleopatra refugiaza intr-un mormant.

Premiat cu 4 premii Oscar, nominalizat la 4 premii Golden Globes.

Vezi Online Cleopatra - server 0:

FastUpload.ro CD 1


FastUpload.ro CD 2


Lista filme online - Biografic


Moneyball

Moneyball
Descriere sumara Moneyball :
Anul: 2011
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 133 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Drama, Biografic, Sport
Descriere detaliata Moneyball :

Billy Beane, cel ce formeaza si conduce echipa Oakland A de baseball, are revelatia ca tot ceea ce se face in acest sport e gresit. El vrea sa schimbe felul in care clubul sportiv isi alege si isi pregateste jucatorii, lucruri ce nu s-au schimbat de decenii si pe care cei din bordul de conducere nu le vor schimbate. In afara de lupta cu traditionalismul, Beane mai trebuie sa se descurce si cu un buget mic si sa reuseasca sa gaseasca solutii mai destepte decat marile cluburi de baseball impotriva carora concureaza pe teren. Alaturi de Billy Bean e un tanar care nu doar ca nu a mai lucrat in administrarea unui club de baseball, dar nu a avut niciun alt job pana acum. Totusi, ideile celor doi vor revolutiona sportul.

Vezi Online Moneyball - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Moneyball - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Biografic


Becoming Jane

Becoming Jane
Descriere sumara Becoming Jane :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 120 Minute
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Drama, Biografic, Dragoste
Descriere detaliata Becoming Jane :

Filmul se bazeaza pe tineretea autoarei Jane Austen, care este interpretata de Anne Hathaway, si posibilele ei cochetari cu Thomas Langlois, interpretat de actorul scotian nominalzat la premiile BAFTA James McAvoy. Maggie Smith, Julie Walters si James Cromwell vor aparea de asemenea in film. Desi filmul trece dincolo de granita faptelor dovedite presupunand o relatie intre Austen si Lefroy, scenariul original a fost insiprat de intamplari reale, care au fost relatate in cartea "Becoming Jane" scrisa de Jon Spence, care a fost si consultant istoric al filmului.

Vezi Online Becoming Jane - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Biografic


The Iron Lady

The Iron Lady
Descriere sumara The Iron Lady :
Anul: 2011
Calitate: CAM
Durata Film: 105 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Drama, Biografic
Descriere detaliata The Iron Lady :

Drama biografica "The Iron Lady" relateaza prin intermediul flash-back-urilor, din perspectiva unei Margaret Thatcher imbatranite, fragile si cu o stare de sanatate precara, urcusurile si coborasurile din cariera politica a acestei femei de exceptie, concentrandu-se pe controversatele actiuni pe care le-a intreprins aceasta in cele 17 zile ce au precedat izbucnirea conflictului armat din Insulele Falkland in anul 1982. In anul 1974, in pofida sfaturilor intelepte ale sotului ei Denis, care ii reproseaza ca pune profesia si ambitiile personale mai presus de familia reprezentata de el si de cei doi copii ai lor pe nume Carol si Mark, Margaret Thatcher isi propune sa se impuna pe scena politica dominata de barbati si sa il invinga pe Edward Heath in lupta pentru preluarea conducerii Partidului Conservator, ceea ce se si intampla un an mai tarziu. Ascensiunea la putere a Doamnei de Fier este incununata in anul 1979 de numirea in functia de Prim-Ministru al Marii Britanii, devenind prima femeie din istoria tarii care a ocupat o astfel de demnitate publica si care, in intervalul mai 1979 - noiembrie 1990, a castigat trei mandate consecutive, trecand peste barierele de sex si clasa sociala.

Vezi Online The Iron Lady - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Iron Lady - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Biografic


The Social Network

The Social Network
Descriere sumara The Social Network :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 120 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Drama, Biografic
Descriere detaliata The Social Network :

Bazat partial pe cartea "The Accidental Billionaires: The Founding of Facebook, a Tale of Sex, Money, Genius and Betrayal" a autorului Ben Mezrich, filmul "The Social Network" prezinta modul in care a luat fiinta si a evoluat una dintre cele mai populare retele de socializare de pe Glob. In anul 2004, un student in anul II de la prestigioasa universitate nord-americana Harvard pe nume Mark Zuckerberg a avut ideea geniala de a pune bazele unei retele sociale inchise, care sa ii reuneasca pe toti discipolii respectivei institutii de invatamant superior. Dupa doi ani, reteaua Facebook s-a extins si i-a inglobat pe studentii altor universitati, iar in iunie 2010 a reusit performanta de a fi frecventata de aproximativ 540 milioane de persoane in fiecare luna. Oricat ar parea de bizar, la originea acestei adevarate senzatii din domeniul internetului a stat o idee nascuta intr-o camera de camin in mintea studentilor Mark Zuckerberg, Eduardo Saverin si Sean Parker, care s-au transformat in mai putin de 6 ani in miliardari in dolari.

Premiat cu 3 premii Oscar si cu 4 premii Golden Globes.

Vezi Online The Social Network - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Biografic


J. Edgar

J. Edgar
Descriere sumara J. Edgar :
Anul: 2011
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 137 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Crima, Biografic, Istoric
Descriere detaliata J. Edgar :

Hoover este un film biografic care este centrat pe descrierea vietii celebrului director FBI , J Edgar Hoover . Drama se concentreaza in special pe viata privata a personajului , fiind acuzat adesori de homosexualitate datorita relatiei sale speciale cu Clyde Tolson care in final a mostenit toata averea lui Hoover dar si asupra carierei sale scandaloase , a fost Maestru Mason in Loja Federala din Washington . Hoover este cel care a avut un rol esential la infiintarea Biroului Federal de Investigatii in anul 1935 unde a ramas director pana in anii 1972 , la moartea sa . A fost acuzat adeseori de depasirea competentelor FBI , de hartuirea disidentilor politici si a activistilor de tot felul , a adunat dovezi prin metode ilegale , asta a dus in final la limitarea functiei de conducere la termen , 10 ani . A avut o reputatie de hipervigilent in fata criminalitatii . Scenariul filmului a fost scris de Dustin Lance Black si este regizat de Clint Eastwood intr-o distributie de exceptie .

Vezi Online J. Edgar - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online J. Edgar - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Biografic


My Week with Marilyn

My Week with Marilyn
Descriere sumara My Week with Marilyn :
Anul: 2011
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 99 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Biografic
Descriere detaliata My Week with Marilyn :

" My Week with Marilyn " spune povestea a doi actori, unul devenit legendar si altul aflat pe val . Filmul spune povestea lui Sir Laurence Olivier ( Kenneth Branagh ) si a lui Marilyn Monroe ( Michelle Williams ), povestea filmului " Printul si dansatoarea ", pe care Olivier l-a filmat in 1957 .
Un inalt regent regal al Carpathiei se indragosteste treptat de o dansatoare fara maniere . Amandoi trec prin fel de fel de probleme, pricinuite in mare parte de fiul regentului, conducatorul de drept al Carpathiei . Acesta planuieste o revolutie in tara natala pentru a-i indeparta influenta tatalui sau . Dansatoare ajunsa in preajma celor doi va incerca sa ii impace si sa fie impartiala, pana cand se va indragosti de inaltul regent .
Filmul a surprins prin alegerea lui Marilyn Monroe ca partenera a lui Laurence Olivier, dar acest lucru a contribuit si mai mult la contrastul personajelor .
Sir Laurence Olivier dovedeste cu aceasta pelicula geniul sau care se putea extinde din drama care l-a consacrat ( cel mai cunoscut interpret al pieselor lui William Shakespeare ) si peste domeniul comediei .

Vezi Online My Week with Marilyn - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online My Week with Marilyn - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Biografic


Hitler The Rise Of Evil

Hitler The Rise Of Evil
Descriere sumara Hitler The Rise Of Evil :
Anul: 2003
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 179 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Biografic, Istoric
Descriere detaliata Hitler The Rise Of Evil :

Intr-o Germanie sfaramitata se naste un copil care va schimba nu doar soarta tarii, ci intregul curs al istoriei. Filmul prezinta evolutia viitorului dictator, de mic fiind un copil traumatizat - batut si injurat de tatal sau. In 1907 pleaca la Viena unde va da examenul la Academia de Arte Frumoase, dar pe care il pica cu "brio", marcat fiind si de moartei mamei sale, Klara, pe care o pretuia mult. In 1914 pleaca in Munchen,unde dupa izbucnirea Primului Razboi Mondial, se inroleaza voluntar in armata germana. Hitler primeste prima cruce de fier-clasa I , iar finalul razboiului il surprinde intr-un spital.
După război, Hitler a intrat in Partidul Muncitoresc German unde dupa scurt timp,gratie talentului sau oratoric si impreuna cu fondatorul PMG , Anton Drexler , a format Partidul Muncitoresc National Socialist German. Constient de influenta propagandei Hitler il desemneaza pe Joseph Goebbels seful aparatului de propaganda peste Germania. Dupa succesul propagandei, nazistii au obtinut rezultate scontate la alegeri, iar dupa putin timp nazistii au fost cel mai mare grup parlamentar din Reichstag , dupa grupul Social-Democrat. Astfel Hitler a fost incurajat si nu a dorit sa accepte decat functia de cancelar. Finalul filmului surprinde Reichstagul aproband Legea de Imputernicire iar putin mai tarziu armata Germaniei care aclama discursul Fuhrerului.

Nominalizat la 2 premii Emmy.

Vezi Online Hitler The Rise Of Evil - server 0:

FastUpload.ro CD 1


FastUpload.ro CD 2


Vezi Online Hitler The Rise Of Evil - server 1:

VK CD 1



VK CD 2



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu