miercuri, 19 decembrie 2012

Lista filme online - Biografic (2)

Lista filme online - Biografic


Alexander

Alexander
Descriere sumara Alexander :
Anul: 2004
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 175 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama, Aventura, Razboi, Biografic, Dragoste
Descriere detaliata Alexander :

Alexandru - rege razboinic, arogant si ambitios. Acest tanar, geniu militar, a cladit in numai 13 ani cel mai mare si efemer imperiu din istoria omenirii. Fiu al unui tata distant si sever si al Olimpiei, a resimtit din plin influenta temperamentalei sale mame, o prezenta permanenta in viata lui. O viata tumultoasa, traita la limita si curmata in imprejurari nu foarte clare. Alexandru este fiul Olimpiei regele grec, care bineоnţeles avea mai multe neveste şi descendenţi. Olimpia este foarte ambiţioasă. Vrea totul pentru fiul ei, şi prin el, normal şi pentru ea. Olimpia creşte şi оngrijeşte şerpi..... Olimpia are grijă să scape de rege....ce moare...apoi vor muri şialte soţii, precum şi descendenţii lor. Alexandru devine rege. El estemai ambiţios ca tatăl său. Оşi face o armată vastă, bine instruită şi porneşte să cucerească teritorii : bizantine, indiene, macedoniene. El realizează un traseu sвngeros, devenind Alexandru cel Mare.
Iubirea оncepe să apară şi оn viaţa lui de luptător...

Vezi Online Alexander - server 0:

VK CD 1



VK CD 2



Lista filme online - Biografic


The Insider

The Insider
Descriere sumara The Insider :
Anul: 1999
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 157 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Thriller, Biografic
Descriere detaliata The Insider :

Bazat pe fapte reale, filmul reda povestea lui Jeffrey Wigand, un director la o compania de tigari, care a aparut la o emisiune, unde a recunoscut ca firmele ce produc tigari erau constiente de pericolul reprezentat de acestea, dar au urmarit chiar sa le sporeasca puterea de dependenta asupra consumatorilor. El este dat afara de la locul de munca, dar continua in efortul sau de a face ca adevarul sa iasa la lumina

Nominalizat la 7 premii Oscar si la 5 premii Golden Globes.

Vezi Online The Insider - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Biografic


There Be Dragons

There Be Dragons
Descriere sumara There Be Dragons :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 122 min
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Drama, Biografic
Descriere detaliata There Be Dragons :

Jurnalistul Robert Torres realizeaza un studiu despre preotul catolic Josemaria Escriva de Balaguer, care a fost canonizat in anul 2002 de catre Papa Ioan Paul al II-lea si care a pus bazele controversatei organizatii religioase Opus Dei. Pe masura ce investigheaza viata preotului ce aspira la statutul de sfant, Robert descopera ca propriul sau tata Manolo Torres, de care s-a instrainat cu multi ani in urma si care acum este un batran muribund, a fost prieten cu Josemaria Escriva inainte de izbucnirea Razboiului Civil in Spania. In vreme ce Josemaria a ales calea credintei si a luptat pentru reinstaurarea pacii prin infiintarea sectei Opus Dei, Manolo a decis sa se inroleze in armata si a comis fapte reprobabile pe care le-a regretat si pe patul de moarte. Indragostit de revolutionara maghiara Ildiko, care l-a respins in favoarea sefului militiei pe nume Oriol, gelosul Manolo a tradat cauza si a pierdut pentru totdeauna prietenia lui Josemaria. Afland secrete intunecate din trecutul propriului tata, Robert Torres intelege ca drumul spre mantuire este pavat cu iertare si iubire, exact asa cum propovaduia Josemaria Escriva.

Vezi Online There Be Dragons - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Biografic


You Dont Know Jack

You Dont Know Jack
Descriere sumara You Dont Know Jack :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 131 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Drama, Biografic
Descriere detaliata You Dont Know Jack :

Partial bazat pe cartea autorilor Neal Nicol si Harry Wylie intitulata "Between the dying and the dead: Dr. Jack Kevorkian's life and the battle to legalize euthanasia", filmul de televiziune marca HBO "You don't know Jack" prezinta ascensiunea si decaderea celebrului "Doctor Moarte", care a construit o infama "masinarie a milei" cu scopul de a asista sinuciderea unor pacienti cu maladii in stadii terminale. Ajutat de catre prietenul si colaboratorul sau Neal Nicol, care avea pregatire de infirmier si tehnician de laborator, Jack Kevorkian a eutanasiat peste 130 de suferinzi cu boli incurabile, dupa care a trimis la emisunea TV "60 Minutes" o caseta video cu imagini in care era prezentat asistand moartea unui pacient. Pe baza respectivei probe, Jack Kevorkian a fost condamnat pentru crima de gradul II in anul 1999 si a petrecut 8 ani in inchisoare, fiind eliberat conditionat in anul 2007. Lupta pe care "Doctorul Moarte" a purtat-o in instanta pentru a legaliza eutanasia a fost sustinuta de catre activista Janet Good de la Hemlock Society si de catre Neal Nicol, care sustineau ca orice persoana are dreptul de a alege momentul si modul in care doreste sa moara.

Premiat la Golden Globes.

Vezi Online You Dont Know Jack - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Biografic


London

London
Descriere sumara London :
Anul: 2005
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 92 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Biografic, Dragoste
Descriere detaliata London :

Syd plange dupa prietena sa, London, de care s-a despartit de cateva luni si incearca sa o recastige. Bateman este cel care ii furnizeaza droguri, iar Syd il invita la petrecerea de ramas bun a ex-iubitei lui. Tot filmul este centrat pe relatia celor doi iubiti si pe ceea ce se intampla la acea petrecere, evocand societatea libertina a tinerilor newyorkezi, pentru care consumul de droguri nu reprezinta nici o surpriza.

Vezi Online London - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Biografic


Gotti

Gotti
Descriere sumara Gotti :
Anul: 1996
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 116 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Crima, Biografic
Descriere detaliata Gotti :

John Gotti, capul unei echipe de mafioti din New York, incalca regulile invechite ale Familiei. In timp, perseverent si inteligent, Gotti reuseste sa preia sefia familiei Gambino, devenind astfel unul dintre sefii cei mai puternici din Mafia italiana. El este de asemenea cel mai cunoscut dintre sefii mafioti din America, fiind recunoscut pentru gusturile sale costisitoare la imbracaminte si pentru ca stia sa se pazeasca, astfel ca niciodata acuzatiile FBI-ului impotriva lui nu au reusit sa il aduca in fata justitiei. Viata lui este indestulatoare, dar pe parcurs, suspiciunea incepe sa se strecoare, iar lacomia si faptul ca nu respecta regulile s-ar putea intoarce impotriva lui.

Vezi Online Gotti - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Gotti - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Biografic


Cleopatra

Cleopatra
Descriere sumara Cleopatra :
Anul: 1999
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 177 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Drama, Biografic
Descriere detaliata Cleopatra :

Cleopatra este povestea celei de a VII a regina a Egiptului, care doreste sa isi stabilizeze puterea profitand si folosindu-se de tensiunile care sunt in cadrul Imperiului Roman. Intr-o vizita de-a lui Caesar in Egipt, Cleopatra il seduce pe Caesar si incepe o relatie cu ea. Dupa intoarcerea lui Caesar la Roma, acesta primeste de veste ca va fi tatal unui copil a lui Cleopatra. Imediat dupa nastere, Cleopatra vine ea la randul ei in vizita la Roma, pentru a-si dobandi locul alaturi de Caesar. Dar inainte ca asta sa se intample, Caesar este asasinat. Cleopatra pareseste Roma, care acum este fara conducator si dominata de haos. Dar Marc Antoniu casatorit cu Octavia, este de fapt indragostit de frumoasa regina egipteana, pe care o rumareste pana in Egipt, unde cei doi se casatoresc. Observand vulnerabilitatea lui Antoniu, Octavian il ataca si invinge fortele armate ale lui Antoniu la Actium. In cele din urma Cleopatra se refugiaza intr-un mormant.

Vezi Online Cleopatra - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Biografic


Somebody Up There Likes Me

Somebody Up There Likes Me
Descriere sumara Somebody Up There Likes Me :
Anul: 1956
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 114 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Drama, Biografic, Sport
Descriere detaliata Somebody Up There Likes Me :

Filmulul regizat de Robert Wise in 1956, descrie o pagina de viata din autobiografia celebrului Rocky Graziano (1922 - 1990) campion mondial la box, categoria mijlocie in 1947-48. Un tanar rebel, ce activase in multe retele de "crima organizata", si in bande de oameni ce terorizau , furau sau impuscau in New York este arestat si i se propune sa aleaga intre plecarea in razboi si box. La numai 21 de ani, el se cuminteste si din dragoste pentru Norma (Pier Angeli )cu care se casatoreste si pentrul primul lui fiu, sub supravegherea antrenorilor lui se apuca serios de box si.... cineva acolo sus il iubeste!....

Filmul a primit numeroase premii iar interpretarea actoriceasca a marelui actor Paul Newman, dotat cu un fizic foarte potrivit si care reuseste cu acest rol o creatie perfect armonizata cu realismul filmului. a ramas de neuitat.

Premiat cu 2 premii Oscar.

Vezi Online Somebody Up There Likes Me - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Biografic


Ed Wood

Ed Wood
Descriere sumara Ed Wood :
Anul: 1994
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 127 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Drama, Biografic
Descriere detaliata Ed Wood :

Filmul este povestea vietii si a muncii celebrului regizor Edward D.Wood Jr., cunoscut ca cel mai slab regizor al tuturor timpurilor. Actiunea se concentreaza in jurul anilor 1950, cand el a realizat filmele 'Glen or Glenda', 'Bride of the Monster'si 'Plan 9 From Outer Space' si ne arata aspecte din viata sa de travestit si ne dezvaluie prietenia cu actorul candva foarte apreciat, dar acum aflat intr-un mare con de umbra profesional, Bela Lugosi

Premiat cu 2 premii Oscar si la Golden Globes.

Vezi Online Ed Wood - server 0:

VK CD 1



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu