miercuri, 19 decembrie 2012

Lista filme online - Biografic (1)

Lista filme online - Biografic


The Chameleon

The Chameleon
Descriere sumara The Chameleon :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 106 min.
Rating:
Categoria: Drama, Thriller, Biografic
Descriere detaliata The Chameleon :

Când adolescentul de 16 ani , Nicolas reapare in mod misterios, pretinzand ca a fost rapit , după ce a lipsit de acasa mai bine de trei ani, sora lui Kathy il primeste cu braţele deschise şi cu ochii in lacrimi. Mama lui , Kimberley, il reprimeste fără ca măcar să se uite in detaliu la el. Dar nimeni nu pare să puna la îndoială că el este cine pretinde a fi, cu excepţia agentului FBI care investigheaza cazul , Jennifer Johnson . Ea începe repede să observe că piesele de puzzle nu se potrivesc indeajuns de bine şi descopera adevărul: Nicolas este un impostor. De ce familia refuza categoric acest lucru si nu permit FBI-ului să efectueze o serie de teste pentru a confirma identitatea baiatului? Cine este acest impostor? Oricine ar fi el, ne produce fiori pe sirea spinarii ,deoarece vom afla ca acesta nu este nici primul sau caz si cel mai probabli nu va fi nici ultimul . Filmul are la baza intamplari reale si este inspirat din articolul aparut in пїЅThe New YorkerпїЅ , intitulat : "The Chameleon - The Many Lives of Frederic Bourdin / Cameleonul пїЅ Vietile multiple ale lui Frederic Bourdin". Se presupune ca Bourdin si-a insusit cel putin 39 de identitati , 3 dintre acestea ale unor adolescenti disparuti .

Vezi Online The Chameleon - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Biografic


Selena

Selena
Descriere sumara Selena :
Anul: 1997
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 127 min
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Drama, Muzical, Biografic
Descriere detaliata Selena :

"Selena" este povestea cantaretei Selena Quintanilla-Perez, o foarte cunoscuta cantareata de muzica latino, care la varsta de 23 de ani moare. Actiunea filmului se reintoarce in copilaria acesteia, atunci cand este descoperita de tatal sau, la varsta de 10 ani. Urmeaza ani buni de concerte, de neintelegeri intre ea si familia ei, precum si nunta secreta cu chitaristul ei, Chris Perez. Una peste alta, Selena este o explozie de muzica si voie buna.

Nominalizat la Golden Globes.

Vezi Online Selena - server 0:

VK CD 1



VK CD 2



Lista filme online - Biografic


Guan Yun Chang

Guan Yun Chang
Descriere sumara Guan Yun Chang :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Screener
Durata Film: 105 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Drama, Biografic, Istoric
Descriere detaliata Guan Yun Chang :

N/A

Vezi Online Guan Yun Chang - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Biografic


127 Hours

127 Hours
Descriere sumara 127 Hours :
Anul: 2010
Calitate: BD-Rip
Durata Film: 94 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Aventura, Biografic
Descriere detaliata 127 Hours :

Bazata pe povestea reala de viata a alpinistului nord-american Aron Ralston si pe cartea acestuia "Between a Rock and a Hard Place", drama "127 Hours" relateaza sacrificiile greu de imaginat pe care a fost fortat sa le faca tanarul pentru a scapa cu viata dintr-o situatie-limita petrecuta in anul 2003. Dornic de adrenalina si de experiente cat mai palpitante si pasionat de catarari pe munte, Aron porneste intr-o expeditie periculoasa in Utah fara sa-si informeze familia sau prietenii despre intentia lui de a escalada peretele unui canion. Dupa ce parcurge cu bicicleta kilometri intregi printr-o zona desertica si se imprieteneste cu doua excursioniste pe care isi propune sa le impresioneze cu abilitatile lui de alpinist, Aron Ralston se prabuseste intr-o despicatura ingusta dintre peretii canionului, iar un bolovan urias ii imobilizeaza bratul drept. Timp de 5 zile lungi si epuizante, tanarul incearca fara succes sa isi elibereze mana de sub blocul de stanca, fiind constient de faptul ca nimeni nu stie unde se afla si nu il cauta. Intelegand ca nu exista sanse de supravietuire daca ramane fara provizii de apa, alpinistul recurge la un gest curajos si disperat care il ajuta sa isi elibereze corpul, dupa care escaladeaza 20 m de stanca si parcurge 13 Km pentru a se salva.

Nominalizat la 6 premii Oscar si la 3 premii Golden Globes.

Vezi Online 127 Hours - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Biografic


Schindler's List

Schindler's List
Descriere sumara Schindler's List :
Anul: 1993
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 195 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Razboi, Biografic, Istoric
Descriere detaliata Schindler's List :

Povestea adevarata a lui Oscar Schindler, un industrias german, care a ales sa-si "investeasca" averea strinsa in timpul razboiului in salvarea a citorva sute de evrei. Filmul este o marturie emotionanta despre ororile razboiului si despre alterarea caracterelor umane in timp de razboi. Razboiul este placa turnanta in jurul careia se desfasoara actiunea si intriga filmului, reprezentind o cale de mintuire pentru unii si condamnare pentru altii. Daca nu l-ati vazut inca, aveti toate motivele sa-l vizionati

Premiat cu 7 premii Oscar si cu 3 premii Golden Globes.

Vezi Online Schindler's List - server 0:

VK CD 1



VK CD 2



Lista filme online - Biografic


Cinderella Man

Cinderella Man
Descriere sumara Cinderella Man :
Anul: 2005
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 144 min
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Drama, Biografic, Sport
Descriere detaliata Cinderella Man :

In timpul Marii Depresii, un erou de zi cu zi, James J. Braddock - aka The Cinderella Man - a devenit una din cele mai mari legende din istoria sportului. La inceputul anilor '30, saracul fost-campion la box parea distrus, batut si fara noroc ca majoritatea populatiei Americii. Cariera lui parea terminata, nu putea sa-si plateasca facturile, singurul lucru de care ii pasa - familia lui -era in pericol.
Dar inauntrul lui, Jim Braddock niciodata nu a renuntat la spiritul lui de luptator. Condus de dragoste, onoare si o doza incredibila de vointa, el isi implineste visul. Ca o ultima sansa de a-si pastra familia, Braddock se intoarce in ring, cand nimeni nu credea ca mai are vreo sansa. Totusi Braddock, condus de altceva decat competitie, invinge incontinuu. Dintr-o data, omul obisnuit se transforma in miticul atlet. Purtand sperantele oamenilor obisnuiti pe umeri, el se hotaraste sa il provoace pe campionul mondial la categoria grea, omul de neoprit Max Baer, renumit ca omorase doi oameni in ring.

Nominalizat la 3 premii Oscar si la 2 premii Golden Globes.

Vezi Online Cinderella Man - server 0:

VK CD 1



VK CD 2



Lista filme online - Biografic


Men of Honor

Men of Honor
Descriere sumara Men of Honor :
Anul: 2000
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 129 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Biografic
Descriere detaliata Men of Honor :

Carl Brashear este decis sa devina primul scafandru de culoare din istoria marinei americane. Ne aflam in 1931, iar timpurile sunt grele pentru el din cauza rasismului inradacinat in America. Leslie Sunday este cel care va decide care dintre aspirantii la postul de scafandru va fi ales, iar din pacate pentru Carl, Leslie vrea sa-l vada pe acesta esuand. Ce nu stie Leslie este faptul ca Brashear este un tip extrem de ambitios

Vezi Online Men of Honor - server 0:

VK CD 1



VK CD 2



Lista filme online - Biografic


Seven Years in Tibet

Seven Years in Tibet
Descriere sumara Seven Years in Tibet :
Anul: 1997
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 139 min
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Drama, Aventura, Biografic
Descriere detaliata Seven Years in Tibet :

Heinrich Harrer este un austriac fortat sa devina erou al propagandei naziste. El pleaca din Austria sa se catare pe muntii Himalaya. De-a lungul mai multor intamplari si dupa ce scapa din inchisoarea in care fusese inchis ca prizonier de razboi, el si prietenul sau, Peter, devin singurii straini din orasul sfant Lhasa. Aici, viata i se schimba complet, devenind sfatuitorul apropiat al lui Dalai Lama.

Nominalizat la Golden Globes.

Vezi Online Seven Years in Tibet - server 0:

VK CD 1



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu