marți, 18 decembrie 2012

Lista filme online - Aventura (9)

Lista filme online - Aventura


The Abyss

The Abyss
Descriere sumara The Abyss :
Anul: 1989
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 146 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama, Aventura, S.F, Thriller
Descriere detaliata The Abyss :

Un submarin nuclear este atacat in timpul razboiului rece si se scufunda in ocean. Marina SUA ii roaga pe muncitorii ce lucreaza la o platforma petroliera din zona sa investigheze cauza scufundarii. Folosindu-si echipamentul sofisticat, acestia reusesc sa exploreze fundul oceanului, dar apar probleme si raman blocati in abisul acestuia. Exploratorii descopera pe fundul oceanului o forma de viata dincolo de imaginatia oricui, care ii ajuta sa ajunga inapoi la suprafata nevatamati.

Premiat la Oscar.

Vezi Online The Abyss - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Aventura


The Great Escape

The Great Escape
Descriere sumara The Great Escape :
Anul: 1963
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 165 min.
Rating: N/A
Categoria: Actiune, Drama, Aventura, Thriller, Razboi, Istoric
Descriere detaliata The Great Escape :

Bazat pe o poveste reala, filmul relateaza sirul evenimentelor celei mai mari evadari a soldatilor din armata aliatilor dintr-un lagar german in timp celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Prima parte a filmului se axeaza pe eforturile realizate in pregatirea evadarii si pe procesul de sapare in secret al unui tunel. A doua parte trateaza eforturile masive ale germanilor de a depista pe toti cei 70 de prizonieri evadati ce sunt pe undeva prin Al Treilea Reich, incercand sa-si faca drum pana in Anglia sau unele tari neutre.

Vezi Online The Great Escape - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Great Escape - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Boulet, Le

Boulet, Le
Descriere sumara Boulet, Le :
Anul: 2002
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 107 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura
Descriere detaliata Boulet, Le :

Moltes, un criminal intra in puscaria in care Francis Reggio este gardian sef. Dupa 7 ani in inchisoare, Moltes prin intermediul lui Francis Reggio joaca la loto si castiga potul cel mare in valoare de 15 milioane. Biletul acestuia este validat de Pauline Reggio, sotia lui Francis care pleaca in Africa ea facand parte din echipa medicala pentru raliul Africii. Moltes evadeaza din inchisoare si impreuna cu Francis pleaca in Africa ei crezand ca biletul castigator e la sotia acestuia. Insa nu doar ei sunt interesati de biletul castigator. Acestia sunt vanati de un dusman de moarte al lui Moltes, Turcul al carui frate a fost ucis de Moltes cat si de politie. Daca vor reusi sa valideze biletul si puna mana pe bani ramane de vazut.

Vezi Online Boulet, Le - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Aventura


The Core

The Core
Descriere sumara The Core :
Anul: 2003
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 134 min.
Rating: N/A
Categoria: Actiune, Aventura, S.F, Thriller
Descriere detaliata The Core :

Pamantul este cuprins de o multime de fenomene inexplicabile - oamenii sunt atacati de pasari in Londra, Colosseumul din Roma explodeaza, iar o naveta spatiala se prabuseste. Astfel, o echipa formata din oameni de stiinta incearca sa afle care este cauza acestor incidente. Doctorul John Keyes face o descoperire uimitoare, si anume ca fortele electromagnetice ale Pamantului au inceput sa cedeze, si asta din cauza faptului ca in centrul Pamantului nu mai este miscare. Planeta trebuie salvata si Keyes vrea sa ajunga in centrul Pamantului pentru a plasa cateva bombe care vor pune din nou in miscare centrul Terrei.

Vezi Online The Core - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Core - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


The Cave

The Cave
Descriere sumara The Cave :
Anul: 2005
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 90min.
Rating: N/A
Categoria: Actiune, Horror, Aventura, S.F, Thriller
Descriere detaliata The Cave :

Un grup de exploratori de pesteri verifica o pestera nou descoperita din Romania. Dupa ce patrund in interiorul acesteia, intrarea le este blocata si sunt nevoiti sa caute o alta iesire. Inauntru descopera un grup de creaturi ciudate cu care se vor lupta de-a lungul drumului. Jack este conducatorul grupului si impreuna vor incerca sa se avante si mai adanc in interiorul pesterii, in speranta gasirii unei iesiri la suprafata.

Vezi Online The Cave - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Cave - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


The Illusionist

The Illusionist
Descriere sumara The Illusionist :
Anul: 2006
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 110 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Drama, Aventura, Fantastic, Dragoste
Descriere detaliata The Illusionist :

In atmosfera inceputului de secol al XX-lea, in inima Vienei, un magician misterios, Eisenheim aduna tot mai multa lume la reprezentatiile sale. Spectacolele, la limita dintre manipulare si stiinta, atrag atentia Printului mostenitor Leopold (Rufus Sewell), care vede in popularitatea crescanda a lui Eisenheim o amenintare la adresa puterii lui.

Exista insa o miza si mai mare in confruntarea, tacuta deocamdata; intre cei doi. Logodnica printului, Sophie von Teschen (Jessica Biel), este indragostita inca din adolescenta de magician. Ca sa scape de rivalul sau, Leopold ii ordona inspectorului Uhl (Paul Giamatti) sa sa gaseasca dovada faptului ca acesta este un impostor. Intre cei doi puternici ai Vienei, fiecare in maniera lui, incepe o lupta stransa, care ne aduce aminte de alt cuplu concurential al marilor ecrane, acela din "Prestigiul".

Vezi Online The Illusionist - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Aventura


Thelma & Louise

Thelma & Louise
Descriere sumara Thelma & Louise :
Anul: 1991
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 129 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Aventura, Crima, Thriller
Descriere detaliata Thelma & Louise :

Louise este o chelnerita intr-un restaurant fast-food. Ea are probleme cu prietenul ei Jimmy, care este muzician si e mai tot timpul pe drumuri. Thelma este maritata cu Darryl, caruia ii place sa aiba o sotie linistita, care sa stea in bucatarie in timp ce el se uita la un meci de fotbal la televizor. Intr-o zi se decid amandoua sa evadeze din viata lor normala, luand masina si pornind la drum. Dar calatoria lor de placere devine foarte serioasa cand Louise omoara un barbat care vroia sa o violeze pe Thelma. Se decid astfel sa fuga in Mexic in timp ce politia le cauta peste tot.

Premiat la Oscar si la Golden Globes.

Vezi Online Thelma & Louise - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Aventura


Where The Wild Things Are

Where The Wild Things Are
Descriere sumara Where The Wild Things Are :
Anul: 2009
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 101 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Aventura, Fantastic
Descriere detaliata Where The Wild Things Are :

"Where the Wild Things Are" spune povestea lui Max, un pusti care nu cunoaste termenul de disciplina si isi dispera zilnic parintii. Drept pedeapsa pentru toate prostiile sale, Max este trimis la culcare intr-o seara fara sa manance. In patul sau, imaginatia lui Max prinde aripi si ii permite sa evadeze intr-o padure la granita unei mari. El paseste intr-o lume misterioasa populata cu monstri bizari, pe care-i infricoseaza cu privirile sale fioroase. Nu dureaza mult pana cand el devine rege al padurii si proclamat Regele Lucrurilor Salbatice. Dar libertatea sa are un pret mare, dorul de casa.

Vezi Online Where The Wild Things Are - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Aventura


La Tulipe Noire

La Tulipe Noire
Descriere sumara La Tulipe Noire :
Anul: 1964
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 108min.
Rating: N/A
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura
Descriere detaliata La Tulipe Noire :

Actiunea filmului se desfasoara la Paris , inainte de izbucnirea revolutiei din 1789 . Personajele importante ale filmului sunt Guillaume de Saint Preux , caracter crud , egoist si cinic , care profita de atmosfera furtunoasa si confuza din tara , prada nobilimea sub numele de 'Laleaua Neagr?' . Guillaume se ascunde sub titlu nobiliar si intretine relatii amicale cu marchizul de Vigogne , a carui sotie ii este amant? . Intuind adevarata identitate a lui Guillaume , generalul de politie La Mouche ii intinde o cursa si in lupta Guillaume este ranit la obraz de seful politiei . La Mouche spera ca la receptia de a doua zi sa poata deconspira identitatea Lalelei Negre . Dar vicleanul Guillaume apeleaza la fratele lui geaman Julien , asemanarea celor doi este perfecta numai ca Julien este un tanar romantic , fermecator , animat de idei revolutionare si cand intelege ce urmareste fratele sau isi asuma rolul fratelui sau Laleaua Neagra , insa ca un justitiar adevarat , care va sprijini reusita revolutiei , sustinut de Caroline , frumoasa lui iubit? .

Vezi Online La Tulipe Noire - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


The Road to El Dorado

The Road to El Dorado
Descriere sumara The Road to El Dorado :
Anul: 2000
Calitate: CAM
Durata Film: 89 min.
Rating: N/A
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura, Familie
Descriere detaliata The Road to El Dorado :

Doi pungasi geniali reusesc sa se imbarce pe nava lui Cortez, legendarul conchistador spaniol, si sa il urmeze pe acesta in cautarea celebrului El Dorado. Norocul le surade celor doi si descopera o asezare care pare a fi Orasul de Aur. Ei sunt intampinati cu mult fast de catre poporul mayas, insa nici nu le trece prin cap ca urmeaza a fi jertfiti zeilor.

Vezi Online The Road to El Dorado - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Road to El Dorado - server 1:

VK CD 1



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu