marți, 18 decembrie 2012

Lista filme online - Aventura (6)

Lista filme online - Aventura


Monte Carlo

Monte Carlo
Descriere sumara Monte Carlo :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 109 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Aventura, Dragoste
Descriere detaliata Monte Carlo :

Grace a economisit bani pe toata durata liceului lucrand ca chelnerita intr-o cafenea, cu scopul de a-si permite luxul de a calatori la Paris, a se plimba pe malul Senei si a urca in varful Turnului Eiffel. Dupa absolvire, adolescentei i se ingaduie sa faca o excursie in Franta impreuna cu buna ei prietena Emma si sora ei vitrega Meg, insa calatoria visata se transforma intr-un cosmar din cauza hotelurilor mizere in care sunt cazate si a plictiselii pe care un ghid neinspirat o imprima turului de vizitare a obiectivelor turistice. Pierzand autocarul cu care se deplasau, cele trei fete se trezesc in holul unui hotel de 5 stele, iar Grace este confundata cu o mostenitoare britanica rasfatata, nesuferita si cu un comportament scandalos pe nume Cordelia, cu care seamana izbitor din punct de vedere fizic. Facand schimb de identitate cu infumurata Cordelia, Grace si insotitoarele ei sunt urcate intr-un avion privat cu destinatia Monte Carlo si au parte de aventura vietii lor, fiind vanate de paparazzi, imbracate in rochii de gala de la celebre case de moda si invitate la dineuri si baluri. In plus, Grace, Emma si Meg par sa-si fi gasit sufletele-pereche in persoanele lui Theo, Owen si respectiv Riley.

Vezi Online Monte Carlo - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Monte Carlo - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Alone in the Dark

Alone in the Dark
Descriere sumara Alone in the Dark :
Anul: 2005
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 96 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Aventura, Thriller
Descriere detaliata Alone in the Dark :

Filmul "Alone in the dark" este bazat pe jocul video cu acelasi nume si il are in centrul actiunii pe Edward Carnby, un fost agent insarcinat cu studierea fenomenelor paranormale, care a facut parte din agentia guvernamentala secreta Bureau 713 si care acum se ocupa cu gasirea artefactelor apartinand tribului Abkani din America de Nord, o civilizatie straveche, dar avansata, care a disparut fara urma atunci cand a descoperit si a deschis o poarta spre o lume a intunericului.
Edward Carnby a fost crescut in orfelinatul condus de catre malefica calugarita Clara, cea care a permis in anii 1980 profesorului Hudgens sa faca experimente stiintifice pe copiii aflati in ingrijirea ei, ceea ce a avut drept consecinta transformarea acestora in zombii. Urmarit de catre profesorul Hudgens si de catre armata lui de zombii pentru a fi deposedat de pretioasele artefacte Abkani si pentru a fi ucis, Edward Carnby este ajutat de catre fosta lui iubita - Aline Cedrac - care este arheolog si asistenta curatorului unui muzeu, precum si de catre Richard Burke, noul comandant al agentiei Bureau 713.

Vezi Online Alone in the Dark - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Monty Python And The Holy Grail

Monty Python And The Holy Grail
Descriere sumara Monty Python And The Holy Grail :
Anul: 1975
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 91 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Aventura
Descriere detaliata Monty Python And The Holy Grail :

Primul film artistic din cele 3 ale celor de la Monty Python, stabileste reteta ce va fi urmarita si de productiile lor ulterioare: fiecare din cei 6 membri are roluri multiple, alaturi de ei existand doar figuranti, apoi gaguri din cele mai originale, cantece pe versuri haioase, animatia incredibila lui Terry Gilliam si multa, multa aiureala. Filmul e in fapt o parodie dupa legendele cavaleresti britanice, intre care un loc de frunte il ocupa misiunea pentru Sfantul Graal a regelui Arthur. Acesta si cavalerii mesei rotunde, iesiti parca proaspat dintr-un ospiciu, pornesc intr-o calatorie initiatica, nici ei nu stiu de ce, calarind cai imaginari de al caror tropot e responsabil scutierul lui Arthur, ce se numeste... Patsy.

Ei trebuie sa faca fata celor mai grele situatii, sa reziste fiorosului ... iepure ucigas, apoi unui cavaler negru ce pazeste un podet peste un paraias de 1 metru latime si care continua sa lupte si fara brate, dar si unor discutii pe tema randunelelor migratoare sau a unor dezbateri pe teme marxiste.

Vezi Online Monty Python And The Holy Grail - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Austin Powers: The Spy Who Shagged Me

Austin Powers: The Spy Who Shagged Me
Descriere sumara Austin Powers: The Spy Who Shagged Me :
Anul: 1999
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 95 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura
Descriere detaliata Austin Powers: The Spy Who Shagged Me :

Austin Powers est este spion in slujba Majestatii sale, Regina Angliei, si oficial este fotograf. In timp ce se afla in luna de miere cu superba sa sotie, Vanessa Kensington, se intampla ceva ingrozitor pentru el. Maleficul doctor Evil, acum intors pe Pamant, ii fura libidoul, tot ce are Austin mai de pret. Se pare ca doctorul a reusit aceasta cu ajutorul unei masini cu care a putut sa se intoarca in timp pana in anii '60, astfel abatand nenorocirea asupra lui Austin. Si in plus doctorul Evil planuieste sa distruga lumea, montand o arma gigantica pe luna

Nominalizat la Oscar si la Golden Globes.

Vezi Online Austin Powers: The Spy Who Shagged Me - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Wo shi shei

Wo shi shei
Descriere sumara Wo shi shei :
Anul: 1998
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 108 min
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura, S.F, Thriller
Descriere detaliata Wo shi shei :

Jackie Chan este singurul supravietuitor al unui accident de avion in jungla Africii de Sud, dupa o misiune de rapire a trei cercetatori care esueaza. In urma accidentului, Chan isi pierde memoria si astfel intrebarea "Cine sunt?" devine numele lui. Fiind recunoscut de agentul Morgan al CIA care trimite asasini pe urmele lui, Cine-sunt ajunge pana la Rotterdam in cautarea identitatii sale si descoperirea secretelor care plutesc in jurul acestei misiuni.

Vezi Online Wo shi shei - server 0:

VK CD 1



VK CD 2



Lista filme online - Aventura


Falling Down

Falling Down
Descriere sumara Falling Down :
Anul: 1993
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 113 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Drama, Aventura, Crima, Thriller
Descriere detaliata Falling Down :

O poveste plina de suspans in care urmarim personajul interpretat de Michael Douglas, pe o panta descendenta care incepe cu pierderea locului de munca si culmineaza cu o confruntare mortala cu politia. Cind toate acestea se intimpla intr-o singura zi, atmosfera poate sa devina exploziva.

Vezi Online Falling Down - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Looney Tunes Back In Action

Looney Tunes Back In Action
Descriere sumara Looney Tunes Back In Action :
Anul: 2003
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 90 Minute
Rating: AG | Audienta generala
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura, Animatie
Descriere detaliata Looney Tunes Back In Action :

Daffy Duck s-a saturat de statutul sau de personaj secundar de la Warner Bros. si cere sa fie tratat la fel cum este tratat rivalul sau, Bugs Bunny. Vice-presedintele de la Warner, Kate Houghton, ii spune cascadorului D.J. Drake sa-l dea afara pe Duffy. D.J. afla ca tatal sau, Damien Drake, un star de cinema cunoscut pentru rolurile sale de agent secret, chiar este un agent secret, si a fost rapit de domnul Chairman, conducatorul celor de la Acme Corporation. Asa ca D.J. ii cere ajutorul lui Duffy pentru a-si salva tatal.

Vezi Online Looney Tunes Back In Action - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Wong Fei Hung

Wong Fei Hung
Descriere sumara Wong Fei Hung :
Anul: 1991
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 134 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama, Aventura, Istoric
Descriere detaliata Wong Fei Hung :

Once Upon A Time In China, sau Wong Fei-Hung este un film de actiune aparut in anul 1991. De regia acestui film s-a ocupat Hark Tsui, iar de scenariu s-au ocupat Yiu Ming Leung, Pik-yin Tang, Hark Tsui si Gai Chi Yuen. In rolurile principale ii putem urmari pe Jet Li, Biao Yuen si Rosamund Kwan. Plasat in secolul 19, acest film despre artele martiale, ne prezinta pozitia pe care a luat-o legendarul erou de arte martiale, Wong Fei-Hung (1847-1924), impotriva fortelor straine, cum ar fi cei din Anglia, Franta sau America, care incercau sa jefuiasca China. Atunci cand Matusa Yee se intoarce din America, total schimbata, Wong Fei-Hung isi asuma rolul de protector al acesteia. Acest lucru se dovedeste a fi destul de dificil atunci cand scoala sa de arte martiale si politia locala, devin implicate in batalii inspaimantatoare, contra fortelor straine si guvernului local. O data cu cresterea violentele, pana si Matusa Yee trebuie sa-si puna intrebari in legatura cu idealurile sale Vestice, dar este posibil oare sa lupta cu arme impotriva stilului de lupta Kung Fu?

Vezi Online Wong Fei Hung - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Into The Blue

Into The Blue
Descriere sumara Into The Blue :
Anul: 2005
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 106 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Aventura, Crima, Thriller
Descriere detaliata Into The Blue :

Jared si Sam isi traiesc linistiti povestea de dragoste pe o insula de vis. Dar visul lui Jared, scufundator profesionist, este sa descopere comoara care sa-i scoata din toate problemele. Apare prietenul lui cel mai bun, Bryce, alaturi de o frumoasa pe care o cunoaste doar de 2 zile, Amanda, si decid sa faca scufundari impreuna. Descopera din intamplare un avion plin cu droguri, situatia incepe sa se precipite, increderea incepe sa le scada. Si cand intervine si mafia locala, tensiunea se apropie de cote maxime. O solutie trebuie gasita repede!

Vezi Online Into The Blue - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Black Beauty

Black Beauty
Descriere sumara Black Beauty :
Anul: 1994
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 88 min.
Rating: AG | Audienta generala
Categoria: Drama, Aventura, Familie
Descriere detaliata Black Beauty :

Una dintre cele mai iubite povesti despre animale care au existat vreodata. Este povestea lui Black Beauty, un impresionant cal negru. Aventurile acestui armasar negru a aprins imaginatia multor copii de pe intreaga planeta si in acest film a carui actiune se petrece in anii 1800 in capitala Marii Britanii actiunea este traita chiar prin ochii armasarului confruntat cu fel si fel de oameni, unii ii vor buni si milostivi dar altii rai care incearca sa-l exploateze fara pic de crutare. Black Beauty cauta in acest film un loc unde sa-si traiasca viata in liniste, unde sa fie iubit si apreciat, un loc unde oamenii sa se poarte cu animalele asa cum acestea si-au dorit dintotdeauna. In final el reuseste sa gaseasca acel loc mult dorit plin de fericire si satisfactie.

Vezi Online Black Beauty - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Transamerica

Transamerica
Descriere sumara Transamerica :
Anul: 2005
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 103 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Aventura
Descriere detaliata Transamerica :

Bree este un transsexual ce isi doreste o ultima operatie pentru a deveni femeie si de aceea lucreaza in doua locuri si economiseste banii pentru acest lucru. Intr-o zi, ea primeste un telefon si afla ca asa-zisul ei fiu se afla in puscarie. Pleaca la New York pentru a-l elibera, desi la inceput era in dubii. Cand se intalnesc, Toby intelege gresit cine este ea de fapt, iar Bree va lasa lucrurile asa fara, a-i spune adevarul. Ulterior afla ca baiatul nu vrea decat sa scape de ea si sa ajunga in Los Angeles.

Premiat la Golden Globes, nominalizat la 2 premii Oscar.

Vezi Online Transamerica - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


King Solomon's Mines

King Solomon's Mines
Descriere sumara King Solomon's Mines :
Anul: 2004
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 173 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Aventura
Descriere detaliata King Solomon's Mines :

Minele regelui Solomon este un frumos film de aventura care se bazeaza pe povestea dintre regele Solomon si regina Sheba. Existenta unei pietre ce-ti da puterea de a stapani, naste multe probleme cercetatorului care a reusit sa alcatuiasca mapa care duce catre minele regelui Solomon. Este capturat de Twala, un conducator care vrea piatra cu orice pret.Obligat de acesta, barbatul isi roaga fata sa gaseasca cheia care duce catre comoara. Aceasta apeleaza la un vanator specialist, Qatermain, care desi nu crede in existenta minele, o ajuta doar pentru a face rost de bani pentru a-si lua fiul acasa. Pe drum au parte de multe peripetii, dar tatal este salvat, comoara la locul ei si cei doi hoatarasc ca sunt prea indragostiti unul de celalalt si isi intemeiaza o casa chiar in salbaticie.O aventura...

Vezi Online King Solomon's Mines - server 0:

FastUpload.ro CD 1


FastUpload.ro CD 2


Vezi Online King Solomon's Mines - server 1:

VK CD 1



VK CD 2



Lista filme online - Aventura


The Mexican

The Mexican
Descriere sumara The Mexican :
Anul: 2001
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 123 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura
Descriere detaliata The Mexican :

In The Mexican", Brad Pitt interpreteaza rolul Jerry Welbach, un bandit caruia ii fusesera date 2 ultimatumuri, primul dintre acestea este din partea serifului sau mafiot si anume de a calatori in Mexic de a duce un pistol antic de valoare inestimabila, cunoscut sub denumirea de "The Mexican" sau sa sufere consecintele. Al doilea ultimatum este primit de la prietena lui, Samantha (Julia Roberts) care ii cere sa incheie asociatia cu mafia. Jerry considera ce a fi in viata si a avea necazuri cu Samantha este mai bine decat alternativa "permanente", asa ca se indreapta la sud de granita.

Gasirea pistolului se dovedeste a fi usoara. Intoarcerea acasa este insa o alta problema. Pistolul are un trecut legendar - o legenda pe care Jerry are are toate motivele sa o creada... mai ales cand Samantha este luata ostatica de catre un barbat pentru a asigura returnarea pistolului.

Vezi Online The Mexican - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Columbiana

Columbiana
Descriere sumara Columbiana :
Anul: 2011
Calitate: HD-Rip
Durata Film: 107 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama, Aventura, Thriller
Descriere detaliata Columbiana :

Cataleya e o asasina cu sange rece. Ea e o tanara femeie, marcata puternic de copilaria ei, cand si-a vazut parintii ucisi in casa lor din Bogota. Dupa moartea parintilor, fata a fost luata sub aripa protectoare a unchiului sau, un barbat implicat el insusi in rafuieli si razbunari. Cataleya creste alaturi de el si invata cum sa imbratiseze cu profesionalism meseria de asasin platit. Ziua ea lucreaza pentru unchiul ei, care ii da misiuni ucigase, iar noaptea il cauta pe cel care a lasat-o orfana si spera ca va avea ocazia sa razbune moartea parintilor.

Vezi Online Columbiana - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Aventura


Tristan + Isolde

Tristan + Isolde
Descriere sumara Tristan + Isolde :
Anul: 2006
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 125 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Drama, Aventura, Dragoste
Descriere detaliata Tristan + Isolde :

Aceasta incercare de a pune in context istoric legenda lui Tristan si a frumoasei Isolda ne pune in fata unei insule britanice divizata in triburi razboinice, o insula permanent aflata sub amenintarea unei Irlande bine organizate ca un regat.

Nascut in inima unui trib si orfan de ambii parinti, Tristan devine eroul tribului sau cand conduce o misiune de eliberare a unor prizonieri luati in sclavie de irlandezi, lucru ce permite liderului de trib si tata adoptiv sa cheme triburile pentru un tratat de unire. Ranit insa si crezut mort, Tristan ajunge pe tarmul irlandez unde se indragosteste de tanara Isolda, care-i salveaza viata si-l ajuta sa se intoarca la ai sai.

Soarta insa ii va aduce din nou impreuna. Vor putea ei doi sa gaseasca calea de mijloc intre iubire si datorie?

Vezi Online Tristan + Isolde - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


African Cats

African Cats
Descriere sumara African Cats :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 89 min.
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Aventura, Documentary
Descriere detaliata African Cats :

Documentarul "Africa Cats: Kingdom of Courage" de la studiourile Disney, despre viata naturala africana, urmareste doua familii de feline pe masura ce-si invata puii sa se descurce in salbaticie.
Samuel L. Jackson nareaza acest documentar despre lupta leoaicei Mara, un pui de leu fara mama, care trebuie sa gaseasca o cale de a fi acceptata in grupul de lei. Sita e o femela ghepard ce se chinuie sa creasca cinci pui intr-un teritoriu populat de hiene gata oricand sa-i inhate si sa-i ucida pe micii gheparzi. Kali, un leu puternic, si cei trei fii ai sai incearca sa preia conducerea grupului din care face parte si tanara Mara.

Vezi Online African Cats - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu