marți, 18 decembrie 2012

Lista filme online - Aventura (17)

Lista filme online - Aventura


Red Tails

Red Tails
Descriere sumara Red Tails :
Anul: 2012
Calitate: BD-Rip
Durata Film: 125 minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Filme Noi, Actiune, Drama, Aventura, Razboi, Istoric
Descriere detaliata Red Tails :

Inspirata din evenimente reale petrecute ?n anul 1944, in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial, drama de actiune "Red Tails" relateaza povestea pilotilor afro-americani ce au facut parte din programul de antrenament Tuskegee si au fost fortati sa lupte zi de zi cu prejudecatile rasiale si discriminarea atat in localitatile lor de bastina, cat si in sanul armatei, fiind retinuti la baza militara si impiedicati sa isi demonstreze calitatile de aviatori de top, desi camarazii lor albi erau inclusi in escadrilele combatante dupa numai trei luni de antrenament. Intrucat razboiul era departe de a se fi incheiat in Europa, iar trupele aliate faceau fata cu destul de multa dificultate Puterilor Axei, Pentagonul a decis sa ia in considerare propunerea Colonelului A.J. Bullard de a arunca in lupta pilotii nord-americani de culoare din Tuskegee Airmen, care se aflau sub comanda lui Marty "Easy" Julian si care isi vopseau cozile avioanelor in rosu, motiv pentru care erau porecliti "Red Tails", oferindu-le acestora sansa de a-si dovedi abilitatile profesionale, curajul si patriotismul si punandu-le in sfarsit la dispozitie aparate de zbor de buna calitate cu care sa stapaneasca cerul.

Vezi Online Red Tails - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Red Tails - server 1:

VK CD 1



Vezi Online Red Tails - server 2:

Vidbux CD 1



Vezi Online Red Tails - server 3:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Aventura


Valiant

Valiant
Descriere sumara Valiant :
Anul: 2005
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 76 Minute
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie, Aventura, Razboi, Dragoste, Familie, Animatie
Descriere detaliata Valiant :

Valiant este un porumbel micut, amarat, care nu intruchipeaza deloc modelul unui porumbel soldat american. Insa cu toate acestea are o ambitie de invidiat si incearca prin toate mijloacele sa se inreloze in Serviciul Porumbeilor Zburatori ai Fortelor Aeriene ale Marii Britanii din timpul celui de-al doilea Razboi Mondial. Si iata ca reuseste sa se inroleze printr-o ironie a sortii, devenind un mare erou, ceeea ce era visul lui, cand reuseste sa ajute aliatii transmitandu-le niste date esentiale despre miscarile adversarilor pe campul de lupta

Vezi Online Valiant - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Valiant - server 1:

VK CD 1



Vezi Online Valiant - server 2:

Vidbux CD 1



Vezi Online Valiant - server 3:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Aventura


Centurion

Centurion
Descriere sumara Centurion :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 93 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama, Aventura, Thriller, Razboi
Descriere detaliata Centurion :

In anul 117 e.n. Imperiul Roman se extinde din Egipt in Spania si in Est, pana la Marea Neagra. Insa in timpul invaziei provinciei Britannia un atac neasteptat al pictilor asupra unui punct de observatie in teritoriul inamic le creaza dificultati romanilor. Quintus, singurul supravietuitor al acestui atac se alatura legendarei Legiuni a IX-a, condusa de generalul Virilus, pentru a-l ucide pe conducatorul pictilor - Gorlacon si pentru a-i sterge pe membrii acestui trib salbatic de pe fata pamantului.
Cand legiunea este prinsa in mijlocul unei ambuscade pe teritoriu strain si Virtus este luat prizonier, Quintus trebuie sa il salveze pe general si sa lupte pentru a supravietui alaturi de putinii soldati ramasi in viata.

Vezi Online Centurion - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Centurion - server 1:

VK CD 1



Vezi Online Centurion - server 2:

Vidbux CD 1



Vezi Online Centurion - server 3:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Aventura


Kung Fu Panda 2

Kung Fu Panda 2
Descriere sumara Kung Fu Panda 2 :
Anul: 2011
Calitate: R5-LiNE
Durata Film: 90 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura, Familie, Animatie
Descriere detaliata Kung Fu Panda 2 :

Dolofanul si lenesul urs panda Po, care nu manifesta initial nicio ambitie de a deveni maestru kung fu, dar poarta insemnul eroului despre care o profetie straveche spune ca ii va conduce spre victorie si libertate pe locuitorii din Valea Pacii, isi traieste visul de a fi devenit luptator al dragonului, facand echipa cu vipera, tigroaica, calugarita, maimuta si cocorul, care s-au autointitulat "Cei Cinci Furiosi", in tentativa lui de a proteja China de fortele ostile. Existenta pasnica si minunata a lui Po si a prietenilor lui este amenintata de catre Lord Shen, un paun care planuieste sa foloseasca o arma secreta pentru a cuceri China si pentru a distruge din temelii traditia kung fu, iar, pentru a face fata provocarii lansate de catre acest dusman de temut, ursul panda trebuie sa isi sondeze trecutul si sa descopere misterul originilor lui, dezlantuind astfel forta de care are nevoie pentru a izbandi. Numai ca Lord Shen este un adversar redutabil, iar Po, Cei Cinci Furiosi si maestrul Shifu au nevoie de sprijinul altor razboinici kung fu precum crocodilul, sconcsul, capra si rinocerul pentru a-l invinge pe paun si armata lui de lupi.

Vezi Online Kung Fu Panda 2 - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Kung Fu Panda 2 - server 1:

VK CD 1



Vezi Online Kung Fu Panda 2 - server 2:

Vidbux CD 1



Vezi Online Kung Fu Panda 2 - server 3:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Aventura


Sammy's Adventures: The Secret Passage

Sammy's Adventures: The Secret Passage
Descriere sumara Sammy's Adventures: The Secret Passage :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 70 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Aventura, Animatie
Descriere detaliata Sammy's Adventures: The Secret Passage :

Sammy, o simpatică broscuţă ţestoasă, este cel mai curajos dintre semenii săi. Aşa cum se оntвmplă cu toate broscuţele proaspăt ieşite din ou, Sammy trebuie să оşi оnceapă călătoria iniţiatică prin oceanele nemărginite ale Terrei. Drumul pвnă la apă este оmpвnzit de pericole, dar odată ajuns оn valuri, o serie de оntвmplări amuzante оl poartă оntr-o adevărată aventură оn jurul lumii.
Curios din fire, el pleacă оn căutarea pasajului secret, un loc de legendă. Pe drum, o reоntвlneşte pe frumoasa broscuţă Shelly, cea pe care o salvase оn prima zi de viaţă. Shelly оl urmează оn temerara оncercare, dar оn calea lor apar o mulţime de piedici.
Călătoria lui Sammy durează 50 de ani, timp оn care cutreieră oceanele, оnvaţă şi observă cu multă tristeţe cвt de mult s-a degradat planeta. Dar оşi face prieteni pe viaţă şi ajunge să cunoască atвt răutatea, cвt şi bunătatea oamenilor.
Din 29 octombrie, lumea fantastică de sub ape prinde viaţă pe marile ecrane din Romвnia оn Aventurile lui Sammy 3D. Un film distribuit de MediaPro Distribution şi recomandat publicului de toate vвrstele.

Vezi Online Sammy's Adventures: The Secret Passage - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Sammy's Adventures: The Secret Passage - server 1:

VK CD 1



Vezi Online Sammy's Adventures: The Secret Passage - server 2:

Vidbux CD 1



Vezi Online Sammy's Adventures: The Secret Passage - server 3:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Aventura


Sex Pot

Sex Pot
Descriere sumara Sex Pot :
Anul: 2009
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 96 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Aventura
Descriere detaliata Sex Pot :

Spanky si Mert sunt doi prieteni adolescenti. Intr-o zi parintii il lasa pe Spanky sa-si petreaca noaptea la Mert. Dupa ce le spioneaza pe vecinele lesbiene si sunt pedepsiti de catre acestea, ele ii invita la o petrecere in Malibu, la care trebuie sa aduca ceva bautura. Ei descopera in casa o punga cu ceea ce cred ei a fi 'iarba', dar de fapt este un puternic afrodisiac. Pentru a ajunge la petrecere ei iau masina fratelui lui Mert. Pe drum, in ?ncercarea de a cumpara bautura, sunt jefuiti de un cersetor. Doua prostituate - una trensexuala iar cealalta ?ncepatoare - ii roaga sa le asigure transportul, oferindu-le o sticla de tequila. Zis si facut. Fiind urm?riti de politie pentru depasirea vitezei, arunca pe geam punga cu ierburi. Vor reusi sa o recupereze de la o petrecere de pustani care, datorita ierburilor va degenera intr-o orgie. Ajungind in cele din urma la petrecerea vizata, vor reusi oare sa ?ndeplineasca visul adolescentului american (pierderea virginitaitii)?

Vezi Online Sex Pot - server 0:

VK CD 1



Vezi Online Sex Pot - server 1:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Aventura


Kick-Ass

Kick-Ass
Descriere sumara Kick-Ass :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 117 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura, Fantastic
Descriere detaliata Kick-Ass :

Acest film este o adaptare a violentelor benzi desenate create de Mark Miller, despre oameni obisnuiti care vor sa fie super-eroi. Regizat de Matthew Vaughn, Kick-Ass spune povestea unui adolescent care, intr-o zi aleatorie si pe nepusa masa, iese din casa, cu o masca pe fata si o bata de baseball in mana, si se pune pe ciomagit criminalitatea, chiar daca nu are absolut nicio putere supraumana. Nu lipseste din acest film cu super-eroi mai putin obisnuit nici romanta dintre justitiarul nostru si o pustioaica in pericol. Filmul ne mai prezinta un fost politist atat de "inciudat" pe imperiul interlop al drogurilor, incat isi antreneaza fiica pentru a fi la randul ei un justitiar perfect....

Vezi Online Kick-Ass - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Kick-Ass - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Journey 2: The Mysterious Island

Journey 2: The Mysterious Island
Descriere sumara Journey 2: The Mysterious Island :
Anul: 2012
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 94 min.
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Filme Noi, Actiune, Comedie, Aventura, S.F, Fantastic, Familie
Descriere detaliata Journey 2: The Mysterious Island :

Continuare a filmului de succes lansat in 2008, Journey 2 il gaseste pe tanarul aventurier Sean intr-o noua calatorie. Dupa ce primeste un mesaj codat de pe o insula misterioasa cu vulcani periculosi si forme ciudate de viata, baiatul este determinat sa se avante intr-o noua misiune periculoasa. Nereusind sa-l opreasca, tatal sau vitreg i se alatura, iar impreuna cu un pilot de elicopter si frumoasa lui fiica, pornesc in cautarea insulei. Odata ajunsi pe taramul misterios, cei patru trebuie sa il salveze pe singurul localnic al tinutului, inainte ca un seism puternic sa scufunde intreaga insula, cu toate comorile ei.

Vezi Online Journey 2: The Mysterious Island - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Journey 2: The Mysterious Island - server 1:

VK CD 1



Vezi Online Journey 2: The Mysterious Island - server 2:

Vidbux CD 1



Vezi Online Journey 2: The Mysterious Island - server 3:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Aventura


The Avengers

The Avengers
Descriere sumara The Avengers :
Anul: 2012
Calitate: R5-LiNE
Durata Film: 142 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Filme Noi, Actiune, Aventura, S.F
Descriere detaliata The Avengers :

Nick Fury e directorul agentiei internationale de mentinere a pacii, organism cunoscut drept S.H.I.E.L.D. (Supreme Headquarters, International Espionage, Law-Enforcement Division ). O noua si neasteptata amenintare inamica il pune pe Fury in situatia de a avea nevoie urgenta de ajutor. El pune in aplicare un plan mai vechi care trebuia sa uneasca cei mai puternici super-eroi intr-o echipa, echipa care sa scape lumea de pericolul iminent provocat de Loki si armata sa. Organizatia S.H.I.E.L.D. incepe o recrutare la nivel global, care ii va aduce impreuna pe toti super-eroii. ”The Avengers” continua aventurile super-eroilor pe marele ecran incepute in "Iron Man", "The Incredible Hulk", "Iron Man 2", "Thor" si "Captain America: The First Avenger".

Vezi Online The Avengers - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Avengers - server 1:

VK CD 1



Vezi Online The Avengers - server 2:

Vidbux CD 1



Vezi Online The Avengers - server 3:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Aventura


John Carter

John Carter
Descriere sumara John Carter :
Anul: 2012
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 132 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Filme Noi, Actiune, Aventura, S.F, Fantastic
Descriere detaliata John Carter :

Inspirata din romanul "A Princess of Mars" al autorului Edgar Rice Burroughs, primul volum dintr-o serie de 11 care a fost publicat in anul 1912, fantezia SF "John Carter" il are in centrul actiunii pe eroul cu acelasi nume, un veteran al Razboiului Civil, care a luptat de partea Confederatiei si care s-a ascuns din calea indienilor apasi intr-o pestera, fara sa stie ca este vorba despre o poarta a timpului si ca va fi teleportat pe planeta Barsoom (Marte). Desi initial planeta Marte se asemana cu Terra in ceea ce priveste conditiile de mediu, subtierea atmosferei si secarea oceanelor au transformat-o intr-o regiune arida si neospitaliera, iar conflictul de proportii epice dintre Red Martians si Green Martians a adus-o in pragul distrugerii.

John Carter este luat prizonier de catre Green Martians, creaturi barbare de culoare verde, cu patru brate si cu o inaltime de peste 3,5 metri, dar reuseste sa evadeze si ii ajuta pe Tars Tarkas, printesa Dejah Thoris si poporul lor de Red Martians sa isi infrunte dusmanii. Dandu-si seama ca poate inclina balanta victoriei intr-o parte sau in alta datorita fortei lui superioare si ca in mainile sale sta salvarea planetei Barsoom, John Carter se indragosteste de frumoasa Dejah Thoris si lupta alaturi de ea.

Vezi Online John Carter - server 0:

FastUpload.ro CD 1


FastUpload.ro CD 2


Vezi Online John Carter - server 1:

VK CD 1



VK CD 2



Vezi Online John Carter - server 2:

Vidbux CD 1



Vidbux CD 2



Vezi Online John Carter - server 3:

Vidxden CD 1



Vidxden CD 2



Lista filme online - Aventura


The Golden Compass

The Golden Compass
Descriere sumara The Golden Compass :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 113 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Aventura, Thriller
Descriere detaliata The Golden Compass :

His Dark Materials: The Golden Compass" este un film bazat pe romanul "Northern Lights" primul roman din trilogia lui Philip Pullman, "His Dark Materials", ce va fi lansat in cinematografe pe 7 decembrie de catre New Line Cinema. Povestea in sine este o interesanta impletire dintre doua francize de succes: Harry Potter si Lord Of The Rings. Harry Potter, pentru ca exista o orfana careia ii este destinata maretia, dar mai intai trebuie sa se descopere pe sine inainte de a-si implini destinul impotriva sanselor slabe. La fel ca in Lord Of The Rings. Lyra (Dakota Blue Richards) trebuie sa se aventureze intr-o calatorie de proportii epice in care aduna un grup de aliati neobisnuiti si readuce un print pe tron, toate pentru a se lupta cu o forta mult superioara ce intentioneaza sa distruga lumea. Vor fi multe batalii, implicand tot felul de forte si o varietate de personaje. Locatiile de filmare ale filmului au inclus Anglia, Norvegia si pana si regiunea arctica Svalbard.

Premiat la Oscar.

Vezi Online The Golden Compass - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Prince Of Persia: The Sands Of Time

Prince Of Persia: The Sands Of Time
Descriere sumara Prince Of Persia: The Sands Of Time :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 112 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Aventura, Romantic, Fantastic, Dragoste
Descriere detaliata Prince Of Persia: The Sands Of Time :

Actiunea filmului Prince of Persia: Sands of Time, este plasata in Persia medievala si este povestea unui print care se aliaza cu o printesa ca sa infrunte un vizir malefic. Planurile lui sunt de a distruge lumea cu ajutorul unei furtuni globale de nisip. Printul este pacalit de vizir sa elibereze Nisipurile Timpului, iar populatia este transformata in in demoni feroce. Incercand sa isi salveze imparatia, si sa se izbaveasca pentru greseala fatala comisa, totul depinde acum de el si printesa, care trebuie sa se lupte cu toti acesti demoni care stapanesc acum intreg regatul sau. Utilizand Pumnalul Timpului, printul capata o putere limitata de a controla timpul, care il ajuta in misiunea lui impotriva vizirului.

Vezi Online Prince Of Persia: The Sands Of Time - server 0:

VK CD 1



Vezi Online Prince Of Persia: The Sands Of Time - server 1:

Vidxden CD 1



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu