marți, 18 decembrie 2012

Lista filme online - Aventura (15)

Lista filme online - Aventura


The Blue Lagoon

The Blue Lagoon
Descriere sumara The Blue Lagoon :
Anul: 1980
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 104 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Aventura, Dragoste
Descriere detaliata The Blue Lagoon :

Film Recomandat de Khenap

Vezi Online The Blue Lagoon - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Blue Lagoon - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


X-Men: First Class

X-Men: First Class
Descriere sumara X-Men: First Class :
Anul: 2011
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 132 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Drama, Aventura, S.F, Thriller
Descriere detaliata X-Men: First Class :

Inainte ca Charles Xavier si Erik Lensherr sa ia numele de Profesorul X si Magneto, ei erau doi barbati tineri ce descopereau puterile lor pentru prima data. Inainte ca acestia sa devina dusmani de moarte, au fost cei mai apropiati prieteni, care au lucrat impreuna cu ceilalti mutanti (unii familiari, altii noi), pentru a opri cea mai mare amenintare pe care lumea a cunoscut-o vreodata. In acest proces, o ruptura intre ei s-a deschis, care a dat startul razboiului etern dintre fratia mutantilor de partea lui Magneto lui si mutantii-X aliatii profesorului Xavier.
Un prequel al primelor trei filme ale acestei serii a mutantilor-X ce va avea loc in cursul anilor '60, anii in care prietenia dintre Xavier si Magneto o ia pe o cale gresita, de asemenea fondarea scolii de mutanti-x are loc. Costumele supereroilor acestui film vor arata mult mai mult decat au facut-o in benzile desenate, iar membrii echipei originale, nu vor aparea in afara de Beast (Bestia). Un element romantic implica pe unii dintre mutanti iar Xavier, profesorul-X, nu va fi chel sau in scaun cu rotile iar motivul pentru care acesta va avea nevoie mai tirziu de un scaun cu rotile va fi explicat ...

Vezi Online X-Men: First Class - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online X-Men: First Class - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Harry Potter 2 And The Chamber Of Secrets

Harry Potter 2 And The Chamber Of Secrets
Descriere sumara Harry Potter 2 And The Chamber Of Secrets :
Anul: 2002
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 161 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Aventura, Familie, Mister
Descriere detaliata Harry Potter 2 And The Chamber Of Secrets :

Harry Potter si prietenii sai, Ron Weasley si Hermione Granger, se intorc pentru al doilea an la Hogwarts, unde profesorului Dumbledore i se alatura Gilderoy Lockhart, un dascal expert in magia defensiva. Lui Harry nu-i ia mult sa isi dea seama ca in scoala se intampla ceva bizar; unii elevi sunt gasiti pietrificati, amenintari scrise cu sange sunt descoperite pe pereti si un monstru se plimba liber pe culoare. Se pare ca totul este legat de Camera Secretelor, pe care cineva a deschis-o si astfel a eliberat monstrul. Harry, Ron si Hermione incearca sa gaseasca camera si sa rezolve misterul.

Vezi Online Harry Potter 2 And The Chamber Of Secrets - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Harry Potter 2 And The Chamber Of Secrets - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Star Trek

Star Trek
Descriere sumara Star Trek :
Anul: 2009
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 126 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Aventura, S.F
Descriere detaliata Star Trek :

Unul a crescut pe lanurile de porumb din Iowa, luptand pentru independenta, pentru o evadare dintr-o lume care promitea doar indiferenta si obscuritate. Celalalt a crescut in desertul arid de pe planeta Vulcan, luptand pentru acceptare, incercand sa gaseasca un echilibru intre logica si emotiile puternice care l-au incercat. Intr-o galaxie departe, o masinarie a razboiului ia nastere intr-un timp si spatiu in care nu avea ce cauta. In cautarea razbunarii pentru distrugerea planetei sale, Nero, un capitan malefic cauta sa distruga toate fiintele inteligente si sa anihileze orice lume civilizata. Kirk si Spock, doua personalitati complet diferite,aflate la antipod, trebuie sa gaseasca o solutie sa conduca singurul echipaj la bordul singurei nave care il poate opri pe Nero.

*Premiat la Oscar.

Vezi Online Star Trek - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Star Trek - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


The Fifth Element

The Fifth Element
Descriere sumara The Fifth Element :
Anul: 1997
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 126 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Aventura, S.F, Thriller
Descriere detaliata The Fifth Element :

Un film de avangarda, unde elementele science-fiction sparg si rescriu tiparele. Bruce Willis este un taximetrist al viitorului care este prins, fara voia lui, intr-o poveste intortocheata cu extraterestri, despoti megalomaniaci care vor sa stapineasca lumea, civilizatii disparute de mii de ani, ordine secrete care lupta pentru salvarea omenirii, preoti si, in sfirsit, al cincilea element...care este raspunsul la toate intrebarile



*Nominalizat la Oscar.

Vezi Online The Fifth Element - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Fifth Element - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Inglourious Basterds

Inglourious Basterds
Descriere sumara Inglourious Basterds :
Anul: 2009
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 153 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Aventura, Razboi
Descriere detaliata Inglourious Basterds :

In timpul celui de-al doilea Razboi Mondial, in Franta ocupata de catre nazisti, adolescenta evreica Shosanna Dreyfus este martora exterminarii familiei sale de catre colonelul german Hans Landa. Reusind sa scape cu viata si sa fuga la Paris, Shosanna intalneste o femeie cu suflet bun, care o ia sub aripa ei ocrotitoare si o determina sa lucreze pentru ea la un cinematograf. Fata este pusa intr-o situatie nedorita atunci cand un infatuat ofiter german isi convinge superiorii ierarhici sa reprezinte un film de propaganda nazista tocmai la cinematograful parizian la care muncea ea, moment in care Shosanna intrevede si posibilitatea de a-si pune in aplicare planurile proprii de razbunare.
In acelasi timp, locotenentul Aldo Raine organizeaza un grup de soldati de origine iudaico-americana cunoscuti sub numele de "The Basterds", care urmau sa fie trimisi in fata plutonului de executie pentru faptele lor reprobabile, incredintandu-le misiunea aparent sinucigasa de a patrunde pe teritoriul Frantei si de a incerca sa-i ucida pe conducatorii celui de-al treilea Reich, ajutati fiind de catre actrita germana si agenta sub acoperire Bridget von Hammersmark.

Premiat la Oscar si la Golden Globes.

Vezi Online Inglourious Basterds - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Inglourious Basterds - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Up

Up
Descriere sumara Up :
Anul: 2009
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 96 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura, Familie, Animatie
Descriere detaliata Up :

Carl Fredricksen si-a petrecut toata viata lui explorand toata planeta si traind viata la maxim. Dar acum a ajuns la batranete, iar la cei 78 de ani ai sai, el are impresia ca viata a trecut pe langa el. Dar soarta lui nu a fost scrisa in totalitate, iar destinul i-a mai pastrat cateva surprize, chiar si acum la batranete. Impreuna cu un persistent pusti de 8 ani pe nume Russell, care vrea si el sa devina explorator la fel ca el, Carl Fredricksen va avea ocazia sa se imbarce intr-o noua aventura. La "bordul" casei sale zburatoare, Carl si Russell vor calatori pe taramuri uitate de om, se vor lupta cu creaturi si raufacatori prin jungla ecuatoriala, si vor lua si cina la 3:30 dupa-amiaza.

Premiat cu 2 premii Oscar si cu 2 premii Golden Globes.

Vezi Online Up - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


X-Men

X-Men
Descriere sumara X-Men :
Anul: 2000
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 104 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Aventura, S.F, Thriller
Descriere detaliata X-Men :

Cyclops, Jean Grey si Storm sunt copiii erei atomice, homo superior, veriga urmatoare in lantul evolutiv uman. Fiecare dintre ei s-a nascut cu o mutatie genetica unica, manifestata la pubertate prin niste puteri supranormale: Cyclops (James Marsden) poate emite din priviri un fascicul energetic capabil sa strapunga muntii; Jean Grey (Famke Janssen) este telekinetica si telepatica, iar Storm (Halle Berry) e capabila sa manipuleze dupa bunul plac orice fel de conditii atmosferice.
Intr-o lume plina de ura si prejudecati, ei reprezinta niste ciudatenii ale naturii, un fel de paria dispretuiti si temuti de cei care nu sunt capabili sa-i inteleaga si sa accepte diferenta. Printre acestia se numara senatorul american Robert Kelly (Bruce Davison), ale carui proiecte de lege sunt menite sa atentioneze asupra pericolului reprezentat de mutanti, care traiesc cu miile intr-o societate ignoranta.
Sub indrumarea profesorului Charles Xavier (Patrick Stewart), cel mai puternic telepat din lume, "mutantii" au invatat sa-si controleze si sa-si foloseasca puterile unice in interesul umanitatii si sa lupte impotriva unei societati care se teme de ei. Ei sunt porecliti generic "X-Men".
Profesorul Xavier are doi "studenti" noi: pe Logan /Wolverine (Hugh Jackman) -un solitar care poseda puteri vindecatoare uimitoare, dar si o furie intensa, animalica -si pe Rogue (Anna Paquin), o adolescenta stranie care are capacitatea de a "absorbi" puterile si amintirile celor pe care ii atinge.
Echipa de X-Men intra intr-un razboi filosofic si propriu-zis cu un fost coleg si prieten de-al profesorului Xavier, Erik Lehnsherr, poreclit "Magneto". Unul dintre cei mai puternici mutanti din lume, Magneto a intors spatele societatii si este fidel principiului ca oamenii si mutantii nu pot coexista si acestia din urma reprezinta viitorul societatii. Impreuna cu discipolii sai, mutantii pe nume Sabretooth (Tyler Mane), Mistique (Rebecca) si Toad (Ray Park) nu se da in laturi de la nimic pentru a-si asigura dominatia in viitor, chiar daca aceasta pune in pericol insasi existenta omenirii.

Vezi Online X-Men - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online X-Men - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


The Bourne Supremacy

The Bourne Supremacy
Descriere sumara The Bourne Supremacy :
Anul: 2004
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 108 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama, Aventura, Thriller, Mister
Descriere detaliata The Bourne Supremacy :

Cand o operatiune CIA de a cumpara documente secrete rusesti este data in vileag de un agent rival care apoi isi face aparitia in satul pierdut de lume in care Bourne si Marie se ascundeau, cuplul renunta la viata ce o duceau si fug pentru a se ascunde. Bourne, ce promisese ca se razbuna in cazul in care cineva va incerca sa-i contacteze, este fortat din nou sa apeleze la cunostintele de asasin a vietii pe care incerca sa o uite.

Vezi Online The Bourne Supremacy - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Bourne Supremacy - server 1:

VK CD 1



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu