marți, 18 decembrie 2012

Lista filme online - Aventura (13)

Lista filme online - Aventura


Force Speciales

Force Speciales
Descriere sumara Force Speciales :
Anul: 2011
Calitate: R5-LiNE
Durata Film: 104 min
Rating: N/A
Categoria: Actiune, Drama, Aventura
Descriere detaliata Force Speciales :

In Afganistan, renumita jurnalista Elsa Casanova (Diane Kruger), este prinsa intr-o ambuscada de catre rapitori nemilosi, care il ucid pe insotitorul ei imediat si o duc intr-o ascunzatoare talibana. In scopul de a-si impune punctul lor de vedere, rapitorii anunta omorarea acesteia. Confruntandu-se cu executia iminenta, isi pune toata speranta de salvare a ei intr-o unitate de elita a Fortelor Speciale. Dupa ce unitatea de comando reuseste sa o salveze, ei trebuie sa urmeze un traseu printr-o zona condusa de triburi locale din Pakistan. Populatia respectiva reactioneaza suspicios si deranjati de mercenarii puternic inarmati, straini locului, ce le strabat teritoriul. Acest lucru duce la o situatie care ia o intorsatura rapida. Acum, Elsa si salvatori ei, trebuie sa lupte pentru viata lor draga. O urmarire neobosita incepe in acest mediu ostil ce se confrunta cu tenacitatea talibanilor, in timp ce legaturi violente si emotionale sunt formate intre femeie si a acesti oameni care risca viata lor, pentru a o aduce inapoi in viata ...

Vezi Online Force Speciales - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Force Speciales - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Season of the Witch

Season of the Witch
Descriere sumara Season of the Witch :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 113 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Drama, Aventura, Fantastic
Descriere detaliata Season of the Witch :

Plasata in secolul al XIV-lea, actiunea filmului se centreaza in jurul unui cruciat care se intoarce alaturi de camaradul sau in orasul natal, doar ca sa descopere ca acesta a fost devastat de ciuma neagra. O biserica asediata, care considera vrajitoria vinovata de napasta, le comanda celor doi cavaleri sa transporte o vrajitoare la o manastire, unde calugarii vor tine un ritual in speranta ca vor pune capat epidemiei. Un preot, un cavaler indurerat, un pungas si un tanar curajos ce viseaza sa devina cavaler isi unesc fortele intr-o misiune care va decide in final soarta vrajitoarei.

Vezi Online Season of the Witch - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Season of the Witch - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer

Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer
Descriere sumara Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 92 min.
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Actiune, Aventura, S.F
Descriere detaliata Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer :

Cei patru fantastici afla ca nu sunt singurii supereroi din univers. Surferul de Argint soseste pe Pamant cu o misiune distrugatoare. Cand haosul provocat de stralucitorul vizitator atrage atentia celor patru fantastici, acestia sunt hotarati sa nu se dea batuti, mai ales ca scopul bataliei este salvarea planetei de la o distrugere sigura. Femeia invizibila, Mr. Fantastic, Torta umana si Lucrul trebuie sa se lupte si cu Galactus, stapanul lui Surferului de Argint, o fiinta devoratoare de planete, dar si cu deja familiarul Dr. Doom.

Vezi Online Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Aventura


Ninja

Ninja
Descriere sumara Ninja :
Anul: 2009
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 82 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Drama, Aventura, Crima, Thriller
Descriere detaliata Ninja :

Ninja spune povestea unui barbat din vest care a venit in Japonia sa studieze Ninjutsu. Dupa ani de antrenament si aprofundare a celor invatate in aceasta arta, senseiul sau il roaga pe acesta sa se intoarca inapoi la New York unde il insarcineaza cu una dintre cele mai importante misiuni. Lui Casey ii revine sarcina de a proteja legendarul artifact Yoroi Bitsu. Acest artifact este de fapt o armura foarte pretioasa care contine armele ultimului Koga Ninja. Iar Casey trebuie sa faca tot ce ii sta in putere pentru a se asigura ca acest artifact sa nu cada in mainile mafiotilor.

Vezi Online Ninja - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


The Mummy Returns

The Mummy Returns
Descriere sumara The Mummy Returns :
Anul: 2001
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 130 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Horror, Aventura
Descriere detaliata The Mummy Returns :

Mumia revine, mai puternica si mai fioroasa, dar acum si oamenii sunt pregatiti. Imhotep, preotul, incearca sa reinvie legendara armata a Regelul Scorpion formata din slujbasii lui Anubis. Oamenii incearca sa il impiedice, arhelogii unindu-se cu un trib arab, care s-a pregatit special din vremuri de mult apuse pentru aceasta batalie. Un film extrem de bine realizat, foarte real in efecte si captivant

Vezi Online The Mummy Returns - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Shrek 2

Shrek 2
Descriere sumara Shrek 2 :
Anul: 2004
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 92 min.
Rating: AG | Audienta generala
Categoria: Horror, Aventura, Muzical, Fantastic, Familie, Animatie
Descriere detaliata Shrek 2 :

Intorsi acasa dupa luna de miere, Shrek si Fiona dau peste o scrisoare de-a parintilor printesei, ce ii invita pe proaspetii casatoriti la cina. Cand Zana cea Buna afla ca Shrek si Fiona s-au casatorit, ii reaminteste regelui de intelegerea facuta de ei cu multi ani in urma: aceea de a-si marita fiica cu Fat-Frumos, fiul Zanei cea Bune. Regele angajeaza prin urmare pe Puss-in-Boots (Motanul incaltat), un motan luptator cu spada, pentru a-l omori pe Shrek.

Nominalizat la 2 premii Oscar si la Golden Globes.

Vezi Online Shrek 2 - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


The Last Legion

The Last Legion
Descriere sumara The Last Legion :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 110 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Aventura, Razboi
Descriere detaliata The Last Legion :

Roma, anul 476 dupa Hristos. Imperiul Roman, o forta de temut timp de 500 de ani se afla sub amenintare. In ajunul incoronarii tanarului Romulus Augustus, in varsta de doar 12 ani, generalul barbar Odoacer ajunge in capitala Imperiului pentru a negocia cu Orestes. Chiar daca cererile lui Odoacer sunt rezonabile avand in vedere ca trupele sale au sprijinit vreme de 10 ani fortele romane din est, Orestes il refuza.
In ziua incoronarii, Abrosinus, mentorul si tutorele tanarului Augustus prezice pericol. Si foarte bine face deoarece chiar in acea noapte barbarul se intoarce insotit de armata si distruge orasul. Oreste este ucis iar Romulus si Ambrosinus sunt capturati si dusi pe insula fortareata Capri. Insa nu toti legionarii au murit, Aurelius scapand din macel si la aflarea vestii ca Imperiul Bizantin ii va oferi adapost micului imparat, porneste intr-o misiune de salvare cu destinatia Capri. Este insotit de un mic grup de oameni si de un luptator bizantin misterios, care mai taziu se dovedeste a fi frumoasa si tanara Mira.
Datorita unui plan bine pus la punct si datorita indemanarii lui Aurelius si Mira, Romulus e eliberat. Insa cand ajung la tarm afla cu stupoare ca au fost tradati de bizantini, acestia unindu-si fortele cu barbarii. In acest moment pornesc in cautarea de aliati cu speranta ca isi vor putea intr-un final dobori adversarii.

Vezi Online The Last Legion - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


I Spy

I Spy
Descriere sumara I Spy :
Anul: 2002
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 96 Minute
Rating: N/A
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura
Descriere detaliata I Spy :

Agentul secret Alex Scott si campionul de box la cateoria mijlocie, Kelly Robinson, sunt adusi impreuna, fara voia lor, pentru a fi trimisi intr-o misiune periculoasa care are drept scop recuperarea avionului Switchblade. Acesta este cel mai nou si mai sofisticat avion de recunoastere american. Prototipul avionului spion a cazut in mainile unui traficant de arme, lipsit de scrupule, care are de gand sa il vanda unui terorist ce are acces la focoase nucleare. Dupa ce guvernul american esueaza in recuperarea avionului pe caile clasice, sub acoperire, presedintele ii cere lui Robinson sa fie civilul care sa constituie acoperirea agentului Scott pentru a gasi avionul invizibil inainte de a-l transforma teroristii intr-un mijloc de proliferare a armelor de distrugere in masa.

Vezi Online I Spy - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Percy Jackson And The Olympians: The Lightning Thief

Percy Jackson And The Olympians: The Lightning Thief
Descriere sumara Percy Jackson And The Olympians: The Lightning Thief :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 118 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Aventura, Fantastic
Descriere detaliata Percy Jackson And The Olympians: The Lightning Thief :

Percy Jackson este un baiat in varsta de 12 ani, care se afla pe punctul de a fi exmatriculat din scoala din pricina comportamentului sau turbulent. Cea mai mare problema a adolescentului nu o reprezinta insa situatia scolara, ci faptul ca zeii greci, satirii si monstri de tot felul par sa fi coborat din paginile cartilor de mitologie pentru a intra in viata lui. Afland ca este fiul zeului marii Poseidon si al muritoarei Sally, Percy Jackson porneste intr-o calatorie plina de aventuri pe tot teritoriul modern al Statelor Unite ale Americii cu scopul de a-si salva mama si de a preveni izbucnirea unui razboi devastator intre zeii din Olimp. Fiind acuzat pe nedrept de furtul tridentului cu fulgere al lui Zeus, tanarul Percy Jackson trebuie sa il captureze pe adevaratul hot pentru a-si dovedi nevinovatia, fiind ajutat in incercarile sale de catre un satir pe nume Grover Underwood, care ii este cel mai bun prieten deoarece, desi a trecut de varsta de 30 de ani, are mintea unui copil de 16 ani.

Vezi Online Percy Jackson And The Olympians: The Lightning Thief - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


The Pirates Of The Caribbean: The Curse Of The Black Pearl

The Pirates Of The Caribbean: The Curse Of The Black Pearl
Descriere sumara The Pirates Of The Caribbean: The Curse Of The Black Pearl :
Anul: 2003
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 143 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura
Descriere detaliata The Pirates Of The Caribbean: The Curse Of The Black Pearl :

Filmul are ca punct de plecare povestea corabiei Black Pearl si a echipajului acesteia, blestemati pentru furtul comorii aztecilor. Personajele si locurile exotice, la care se adauga un amestec perfect de comedie si aventura, fac din acest film cu pirati o experienta placuta pentru toate virstele

Nominalizat la 5 premii Oscar si la Golden Globes.

Vezi Online The Pirates Of The Caribbean: The Curse Of The Black Pearl - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Treasure Buddies

Treasure Buddies
Descriere sumara Treasure Buddies :
Anul: 2012
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 92 min
Rating: N/A
Categoria: Aventura, Familie
Descriere detaliata Treasure Buddies :

N/A

Vezi Online Treasure Buddies - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Treasure Buddies - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Ronal the Barbarian

Ronal the Barbarian
Descriere sumara Ronal the Barbarian :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 85 min
Rating: N/A
Categoria: Aventura, Fantastic, Animatie
Descriere detaliata Ronal the Barbarian :

Toti am fost coplesiti de cat de slabi suntem in anumite domenii. Ei bine, asa se simte si micul nostru Ronal unul dintre fii lui Crane, zeul razboinic al barbarilor infometati de lupta care nu au avut-o niciodata. Actiunea se misca in jurul lui Ronal care ni se prezinta ca fiind foarte slab fizic si neputincios in fata pericolului, dovedind-o atunci cand cetatea lor este atacata prima data, el fiind unicul care nu a fost luat prizonier. Hotaraste sa plece intr-o expeditie in cautarea fratilor lui. Pe drum intalneste inca 3 persoane alaturi de care o sa isi continue calatoria cea periculoasa si cu care o sa treaca prin multe peripetii amuzante si incercari grele in cautarea fratilor si invingerea lui Volcazar, comandantul cu armura indestructibila si fiara ce ii va face probleme lui Ronal si prietenilor lui pe parcursul expeditiei lor.

Vezi Online Ronal the Barbarian - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Ronal the Barbarian - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


G-Force

G-Force
Descriere sumara G-Force :
Anul: 2009
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 85 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Aventura, Fantastic
Descriere detaliata G-Force :

O trupa de porcusori de guineea bine antrenati sunt insarcinati cu o misiune speciala: trebuie sa opreasca planul unui miliardar diabolic de a prealua controlul asupra lumii intregi.

Vezi Online G-Force - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Aventura


Honey

Honey
Descriere sumara Honey :
Anul: 2003
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 94 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Aventura, Muzical, Romantic
Descriere detaliata Honey :

Honey Daniels (Jessica Alba), cunoscuta publicului roman din Dark Angel / Ingerul intunecat, serial difuzat la televiziune, a asteptat toata viata ei de adolescenta si tanara sa arate lumii talentul ei la dans si acum tot ceea ce a visat este la un pas distanta.
De ani de zile sufletul si ambitia ei s-au daruit dansului si dorintei de a fi coregraf. Aceasta in pofida faptului ca si cei mai dragi si apropiati nu cred in visul ei si nu o incurajeaza suficient.
Pentru ca nu impartaseste conceptul parintilor sai despre o lume in care trebuie sa alegi ceea ce este mai sigur si intampina rezistenta minima, Honey se muta singura in centrul orasului unde strazile sunt pline de sunete iar ea este in cautare de sunete pe care sa poata dansa.
A trai aici este dificil dar Honey este decisa sa supravietuiasca si chiar sa reuseasca sa-si vada visul implinit.
Ziua este instructor de dans hip- hop intr-o scoala apropiata de casa iar seara este barmanita care sta in permanenta cu ochii pe ceas pentru ca dupa ce iese din tura sa intre pe ringul de dans unde spera sa fie remarcata.
Si iata ca sansa “ una-ntr-un milion” apare sub forma unui regizor de video clipuri muzicale. Acesta o vede dansand in club si-i ofera oportunitatea de a aparea intr-un clip muzical.
Din acest moment Honey va straluci insufletita de succes si de faptul ca face ceea ce si-a dorit : coregrafia pentru melodii hip hop, R&B si urban music interpretate de Missy Elliott, Ginuwine, Tweet si Jadakiss & Sheek.
Dar pe cat de repede se infiripa visul tot atat de repede incepe sa se destrame.
Inapoi in lumea pe care o cunoaste, Honey revine la ceea ce stie mai bine – muzica pe care o iubeste si dansul alaturi de un grup de copii din cartier.
Un film plin de energie pozitiva, educativ si destinat tinerei generatii care are ca protagonisti si pe LIL’ ROMEO castigator in 2001 al premiului Billboard Music Award pentru cel mai bun interpret de Rap, pe MEKHI PHIFER ( din 8 Mile) – prietenul lui Honey Chaz, cel care este legatura ei cu realitatea, omul cu picioarele pe pamant, vocea ratiunii si echilibrul fetei noastre.

Vezi Online Honey - server 0:

VK CD 1



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu