marți, 18 decembrie 2012

Lista filme online - Animatie (6)

Lista filme online - Animatie


Balto 2 Wolf Quest

Balto 2 Wolf Quest
Descriere sumara Balto 2 Wolf Quest :
Anul: 2002
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 75 Minute
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Animatie
Descriere detaliata Balto 2 Wolf Quest :

Balto a captat imaginatia оntregii lumi. Acum aventura continuг si de data aceasta Balto nu este singur...
Balto devine tatг si toti puii lui, cu exceptia lui Aleu, sunt dati оn оngrijirea unor familii cu un bun renume. Aleu оsi dг seama cг nu va fi niciodatг acceptatг precum fratii si surorile sale, pentru cг seamгnг mai mult cu un lup decвt cu un cвine. Dezamгgitг, porneste оn marea aventurг de cunoastere, оncercвnd sг-si descopere locul оn lume.
Balto, оngrijorat, porneste оn cгutarea ei si astfel оncepe aventura lupului оn alba sгlbгticie a Alaskгi.
O poveste, plinг de candoare despre curaj, autocunoastere si aventurг care va dгinui vesnic оn inimile dumneavoastrг.

Vezi Online Balto 2 Wolf Quest - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Balto 2 Wolf Quest - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Animatie


How To Train Your Dragon

How To Train Your Dragon
Descriere sumara How To Train Your Dragon :
Anul: 2010
Calitate: TS-Screener
Durata Film: 98 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Animatie
Descriere detaliata How To Train Your Dragon :

Studiourile care v-au incantat cu “Shrek,” “Madagascar” si “Kung Fu Panda” va invita acum sa porniti intr-o aventura vesela in lumea mitica populata de vikingii cei puternici si de dragoni neimblanziti.
Hiccup (Sughit), fiul conducatorului vikingilor de pe insula Berk, pare cel mai putin viking dintre toti locuitorii insulei, locuitori aflati intr-un permanent razboi cu dragonii inaripati. Cu un aspect fizic nu tocmai vanjos si cu alte preocupari decat tinerii vikingi de-o seama cu el, Sughit este tinta tuturor ironiilor si o permanenta dezamagire pentru neinfricatul sau tata. Ajuns la varsta la care trebuie sa-si dovedeasca barbatia, Sughit trebuie sa omoare primul sau dragon si sa arate astfel ca merita sa fie fiul tatalui sau. Dar socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, iar Sughit ajunge sa se imprieteneasca cu cel mai temut dintre dragoni. Prietenia neasteptata dintre cei doi si aventurile pe care le traiesc impreuna vor schimba pentru totdeauna destinul insulei Berk...

Vezi Online How To Train Your Dragon - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Animatie


Monsters vs. Aliens

Monsters vs. Aliens
Descriere sumara Monsters vs. Aliens :
Anul: 2009
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 94 min
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Animatie
Descriere detaliata Monsters vs. Aliens :

Susan Murphy (Reese Witherspoon), o tanara din California, este lovita in ziua nuntii de un meteorit. Efectul? Susan se transforma intr-un monstru de 15 metri inaltime, pe care armata se grabeste sa-l captureze dandu-i numele de Ginormica. Dar Susan evadeaza si, alaturi de alti monstri la fel de simpatici, incearca sa protejeze Terra de atacurile unui grup de extraterestri rauvoitori, condusi de infioratorul Gallaxhar.

Vezi Online Monsters vs. Aliens - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Animatie


Dragons Gift of the Night Fury

Dragons Gift of the Night Fury
Descriere sumara Dragons Gift of the Night Fury :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 22 min
Rating: AG | Audienta generala
Categoria: Aventura, Familie, Animatie, Scurt metraj
Descriere detaliata Dragons Gift of the Night Fury :

"Dragons: Gift of the Night Fury" este o animatie scurta ce ne prezinta aventurile lui Hiccup si a dragonului sau. Dupa lupta castigata cu dragonul cel imens satul de vichingi se pregateste sa sarbatoreasca craciunul. Pregatirile au loc insa fix inainte de inceperea sarbatorii toti dragonii peaca de pe insula. In tot acest timp Hiccup se antrena cu Toothless cand din cauza migrarii dragonilor isi pierde coiful de la mama sa. Intors pe insula realizeaza ca Toothless ca nu poate pleca de unul singur si se apuca sa ii construiasca o noua coada care sa ii permita sa zboare singur.

Hiccup reuseste sa construiasca coada si Toothless pleaca. In tot acest timp Astrid incearca sa ii faca pe toti sa uite de dragoni insa nu prea reuseste. Hiccup gaseste un dragon pe insula, tinut in lanturi pentru a nu pleca, si din pacate este prins de acesta in timp ce dragonul reuseste sa se elibereze asa ca pleca cu acesta in locul unde au migrat toti dragonii. Acum nu ii ramane decat sa incerce sa ii convinga pe dragoni sa se intoarca pe insula.

Vezi Online Dragons Gift of the Night Fury - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Animatie


The Prince Of Egypt

The Prince Of Egypt
Descriere sumara The Prince Of Egypt :
Anul: 1998
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 99 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Animatie
Descriere detaliata The Prince Of Egypt :

Prince of Egypt spune povestea lui Moise eliberandu-i pe evrei de sub tirania faraonului Ramses. In timp ce Ramses e preocupat sa preia pamantul, fratele Moise e un poznas fara griji, pana cand afla secretul trecutului sau si anume ca este cu adevarat evreu, scapat miraculos de genocid. Pe cand afla de trecutul sau de la un arbust in flacari, Moise se reintoarce in Egypt cu D-zeu de partea lui si cere faraonului sa-i elibereze poporul

Premiat la Oscar, nominalizat la 2 premii Golden Globes.

Vezi Online The Prince Of Egypt - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Prince Of Egypt - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Animatie


Bolt

Bolt
Descriere sumara Bolt :
Anul: 2008
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 92 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Comedie, Fantastic, Animatie
Descriere detaliata Bolt :

Pentru super-cainele Bolt (John Travolta), fiecare zi este plina de aventura, pericole si intrigi - cel putin pana cand camerele de luat vederi se opresc, caci Bolt este starul unui serial TV de succes. Cand el este transportat din greseala la New York, vom avea parte de cea mai mare aventura: una pe bune, in lumea reala. Inarmat numai cu convingerea ca toate faptele sale nemaipomenite sunt in acelasi timp si reale si insotit de doi improbabil companioni (o pisica de casa si un hamster), Bolt va descoperi ca nu are nevoie de super-puteri pentru a fi erou.


(Dublat Romana)

Vezi Online Bolt - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Bolt - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Animatie


A Monster in Paris

A Monster in Paris
Descriere sumara A Monster in Paris :
Anul: 2009
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 90 min.
Rating: N/A
Categoria: Animatie
Descriere detaliata A Monster in Paris :

Cu actiunea setata in Paris, in anul 1910, aventura animata de familie "Un monstru in Paris", spune povestea stranie a unui proiectionist de film timid si a unui inventator care il creeaza accidental pe Franc, un ''monstru'''foarte talentat intr-ale muzicii.
Ei isi unesc fortele cu Lucille, o mare stea de cabaret, un om de stiinta excentric si maimuta sa irascibila, pentru a-l salva pe Franc, care se dovedeste a fi un purice supradimensionat, dar inofensiv, aflat in custodia sefului politiei orasului,Maynott, un tip ambitios si fara mila , care doreste sa foloseasca noul lor prieten,in scopuri personale.

Vezi Online A Monster in Paris - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online A Monster in Paris - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Animatie


The Invincible Iron Man

The Invincible Iron Man
Descriere sumara The Invincible Iron Man :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 83 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Aventura, S.F, Animatie
Descriere detaliata The Invincible Iron Man :

Playboy-ul multimiliardar Tony Stark, geniu al tehnologiei si proprietar al giganticei Stark Enterprises, finanteaza aducerea la suprafata a unui stravechi oras chinez. Ceea ce el nu stie este ca gherilele care ataca situl si pe muncitori incearca sa impiedice revenirea la viata a unui mandarin blestemat. In momentul ?n care este capturat, ?mpreuna cu prietenul sau, stralucitul inginer Rhody, de cei din gruparea Dragonii de Jad, iar viata ii este salvata de frumoasa Li Mei, lucrurile incep sa se schimbe.

Cu atit mai mult cu cit, reusind sa evadeze, are surpriza de a se vedea in postura de proscris, fiind c?utat de autoritati, iar profetia incepe sa se indeplineasca, iar Tony Stark ajunge s? renunte la viata de huzur de pina in acel moment, pentru a porni in cautarea adevarului si pentru a-i impiedica pe cei rai sa-si puna ?n aplicare planurile.

Vezi Online The Invincible Iron Man - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu