marți, 18 decembrie 2012

Lista filme online - Animatie (3)

Lista filme online - Animatie


Flushed Away

Flushed Away
Descriere sumara Flushed Away :
Anul: 2006
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 85 min.
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie, Familie, Animatie
Descriere detaliata Flushed Away :

Roddy este un soarece din inalta societate, un rozator de elita care traieste, ca animal de companie al unei familii de nobili, intr-un apartament luxos din Kensington. Cand stapanii pleaca in vacanta, soarecele nostru incepe sa se distreze de unul singur, avand ca unici "prieteni de joaca" papusile fetitei familiei. Cand un sobolan de canal reuseste sa patrunda in casa si sa dea peste cap toata locuinta, Roddy decide sa scape de musafirul nepoftit, ademenindu-l in toaleta. Intrusul este mai viclean, insa, iar soarecele de apartament se trezeste aruncat in "vartejul" bideului, curent de apa care-l poarta direct pana in Ratropolis, orasul rozatoarelor de canal. Aici Roddy o intalneste pe Rita, o soricioaica iscusita care se ocupa cu vanatoarea de recompense, sigura fiinta din oras care il poate duce pe soarecele ratacit inapoi acasa. Calatoria nu este atat de simpla, intrucat mai intai trebuie sa ii infrunte pe maleficul broscoi Toad, pe ajutoarele acestuia si pe varul sau francez, Le Frog, toti urand deopotriva natia rozatoarelor si avand ca unic scop distrugerea acesteia prin inundarea orasului. Vor reusi oare Roddy si Rita sa ajunga la suprafata pentru a salva populatia orasului din canalizare?

Vezi Online Flushed Away - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Animatie


Cars 2

Cars 2
Descriere sumara Cars 2 :
Anul: 2011
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 113 Minute
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie, Aventura, Familie, Animatie
Descriere detaliata Cars 2 :

Star - masina de curse, Lightning - fulgerul McQueen si incomparabilul Mater - masinuta de tractari auto, duc prietenia lor spre locuri noi, interesante in "Cars 2", atunci cand calatoresc peste mari pentru a concura in primul Mare Premiu Mondial pentru a determina care este cea mai rapida masina din lume. Dar drumul spre campionat este umplut cu o multime de gropi, ocolisuri si surprize hazli, atunci cand Mater este prins intr-o aventura intriganta de spionaj international. Calatoria impachetata in actiune a lui Mater il conduce intr-o urmarire exploziva pe strazile din Japonia si Europa. adaugarea la toata aceasta distractie, este o distributie cu tot felul de masini noi, colorate, ce includ agenti secreti, ticalosi amenintatori si a concurentilor de curse internationale. Iar daca ni-l inchipuim pe Mater conducand pe partea gresita a drumului in Marea Britanie, mergand in cercuri mari, gigante in Paris, pe autostrada din Germania, facand fata motoscuterelor in Italia, incercand sa inteleaga semnele de circulatie din Japonia, atunci tot farmecul acestui film va prinde viata.

Vezi Online Cars 2 - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Animatie


James And The Giant Peach

James And The Giant Peach
Descriere sumara James And The Giant Peach :
Anul: 1996
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 79 min.
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Drama, Aventura, Muzical, Animatie
Descriere detaliata James And The Giant Peach :

James este un baiat englez care a ramas orfan la numai 9 ani si a fost nevoit sa locuiasca cu matusile sale malefice, Spiker si Sponge. Visul lui James este sa ajunga la New York, un oras in care toate dorintele se tranforma in realitate, dupa cum isi aminteste ca i-a povestit tatal sau. Dar norocul lui James ii surade atunci cand il intalneste pe un batran care ii da cateva obiecte fermecate. Cu ajutorul lor, baiatul creste in curte o piersica uriasa ce-i va indeplini dorinta. Odata ce a crescut, James se apropie de piersica, care se deschide, iar baiatul urca in ea si face cunostinta cu noii sai prieteni, niste insecte uriase. Impreuna cu ele el porneste spre New York, intr-o lunga calatorie prin aer si pe mare.

Ei ajung pe skyscraperul Empire State, dupa ce trec prin numeroase aventuri. Intampinati ca eroi pe cealalta parte a oceanului, prietenii sai bizari vor reusi sa scape cu ajutorul oamenilor loculuisi de maleficele Spiker si Sponge. Odata stabiliti in Central Park, James si prietenii lui povestesc tuturor trecatorilor, toate aventurile lor.

Nominalizat la Oscar.

Vezi Online James And The Giant Peach - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Animatie


Winnie The Pooh

Winnie The Pooh
Descriere sumara Winnie The Pooh :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 69 min.
Rating: AG | Audienta generala
Categoria: Familie, Animatie
Descriere detaliata Winnie The Pooh :

E o zi obisnuita in Padurea de o Suta de Acri, iar ursuletul Winnie the Pooh e plecat sa caute niste miere cu care sa-si potoleasca foamea legendara. Prietenul sau, baietelul Christopher Robin i-a lasat un biletel, insa Winnie the Pooh interpreteaza gresit mesajul. Ursuletul ii convinge pe amicii sai, Tigger, Rabbit, Piglet, Owl, Kanga, Roo si Eeyore ca o creatura rea pe nume "Backson" l-a prins si il tine captiv pe Christopher Robin. Locuitorii Padurii de o Suta de Acri pornesc intr-o misiune de salvare a prietenului lor.

Noul film cu "Winnie the Pooh" si prietenii sai nu a luat calea noilor tendinte cinematografice, ci pastreaza traditia Disney. "Winnie the Pooh" ramane apropiat de seria desenelor animate clasice, asa cum le cunoastem din copilarie, fara inovatiile digitale si fara 3D. Acelasi actor care i-a dat voce ursuletului curios in ultimii 22 de ani va aparea si in noul film. Jim Cummings e vocea lui Pooh si a Tigrului, asa cum a facut-o pentru filmele celelalte, serialul tv si jocurile video. Piesa principala de pe coloana sonora e cantata de actrita Zooey Deschanel. Noua aventura e un colaj din cinci povesti originale cu Winnie de Pooh ale scriitorului A.A. Milne.

Vezi Online Winnie The Pooh - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Animatie


Phineas And Ferb The Movie: Across The 2nd Dimension

Phineas And Ferb The Movie: Across The 2nd Dimension
Descriere sumara Phineas And Ferb The Movie: Across The 2nd Dimension :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 78 min.
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Aventura, Familie, Animatie
Descriere detaliata Phineas And Ferb The Movie: Across The 2nd Dimension :

N/A

Vezi Online Phineas And Ferb The Movie: Across The 2nd Dimension - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Phineas And Ferb The Movie: Across The 2nd Dimension - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Animatie


The Little Mermaid

The Little Mermaid
Descriere sumara The Little Mermaid :
Anul: 1989
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 83 Minute
Rating: AG | Audienta generala
Categoria: Muzical, Dragoste, Familie, Animatie
Descriere detaliata The Little Mermaid :

Bazat in mare pe povestea lui Hans Christian Andersen, filmul relateaza intamplarile micii sirene Ariel, fiica regelui Triton, nesatisfacuta de viata ce o duce in mare. Ea tanjeste dupa oamenii de deasupra si se angajeaza adesea in certuri cu tatal sau despre cei la care el se refera drept "barbarii mancatori de pesti". Astfel, dezamagita, ea se intalneste cu Ursula, vrajitoarea marii, pentru a cadea la o intelegere; dar Ursula are planuri mult mai ambitioase pentru aceasta sirena si tatal ei.

Premiat cu 2 premii Oscar si cu 2 premii Golden Globes.

Vezi Online The Little Mermaid - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Animatie


Planet Hulk

Planet Hulk
Descriere sumara Planet Hulk :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 81 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Animatie
Descriere detaliata Planet Hulk :

Planet Hulk spune povestea unor super-eroi Illuminati (Iron Man, Thor, Dr. Strange si Reed Fichards) care considera ca Hulk a devenit o adevarata amenintare la adresa intregii planete si a locuitorilor sai. In benzile desenate cei mai renumiti eroi ai lumii reusesc sa il captureze si sa-l “anestezieze” destul timp cat sa gaseasca o solutie. Solutia este expulzarea acestui mare pericol pe o planeta unde nu ar mai putea rani pe nimeni. Binenteles ca in timpul calatoriei sale spre noua casa, mesajul prin care Hulk este instiintat de aceasta decizie care a fost luata fara acordul lui, il scoate din sarite. Smash, boom, bam si nava isi schimba traiectoria. Hulk aterizeaza pe planeta Sakaar, o planeta foarte ostila pentru toti strainii nepoftiti.

Vezi Online Planet Hulk - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Animatie


Ratatouille

Ratatouille
Descriere sumara Ratatouille :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 106 Minute
Rating: AG | Audienta generala
Categoria: Comedie, Aventura, Familie, Animatie
Descriere detaliata Ratatouille :

Recomandat de Khenap!

Vezi Online Ratatouille - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Animatie


Barbie A Perfect Christmas

Barbie A Perfect Christmas
Descriere sumara Barbie A Perfect Christmas :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 73 Minute
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Familie, Animatie
Descriere detaliata Barbie A Perfect Christmas :

Cu totii cunoastem povestea de craciun avarul care se schimba. Iata si o varianta animata a povestei, care o are ca protagonista pe Barbie. Povestea incepe cu Kelly, sora mai mica a lui Barbie, care nu doreste sa se duca la un concert de craciun, asa ca Barbie ii spune povestea cantaretei Eden Starling, cantareata in epoca victoriana care isi trata angajatii foarte prost. Singul care scapa de tratamenturau al lui Eden este Chuzzlewit pisoiul acesteia. Eden nu crede in craciun asa ca decide ca toti angajatii sa lucreze in ziua craciunului.

Prietena ei cea mai buna a lui Eden, Catherine, incearca sa o convinga pe aceasta sa-si schimbe decizia insa fara succes. In acea noapte Eden este vizitata de spiritul matusii ei Maria care o avertizeaza ca va fi vizitata de 3 spirite si ca ar trebui sa se schimbe. Ce ii vor arata spiritele lui Eden? Vor reusi oare sa o schimbe si sa o faca sa aprecieze craciunul si prietenia pe care o are?

Vezi Online Barbie A Perfect Christmas - server 0:

VK CD 1



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu