marți, 18 decembrie 2012

Lista filme online - Animatie (1)

Lista filme online - Animatie


Jackboots on Whitehall

Jackboots on Whitehall
Descriere sumara Jackboots on Whitehall :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 88 min.
Rating:
Categoria: Comedie, Razboi, Animatie
Descriere detaliata Jackboots on Whitehall :

O versiune satirică a celui de-al Doilea Razboi Mondial, unde naziştii capturează Londra. Anglia trebuie sa opuna resistentă pentru a evita o invazie deplină.

Vezi Online Jackboots on Whitehall - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Animatie


GTA IV The Trashmaster

GTA IV The Trashmaster
Descriere sumara GTA IV The Trashmaster :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 89 min.
Rating:
Categoria: Animatie
Descriere detaliata GTA IV The Trashmaster :

N/A

Vezi Online GTA IV The Trashmaster - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Animatie


Yu-Gi-Oh! The Movie

Yu-Gi-Oh! The Movie
Descriere sumara Yu-Gi-Oh! The Movie :
Anul: 2004
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 90 min.
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Actiune, Aventura, Animatie
Descriere detaliata Yu-Gi-Oh! The Movie :

Un baiat pe nume Yugio Moto il invinge in duel pe Seto Kaiba, Campionul actual. Devenit faimos, Yugi si prietenul lui, Joey, participa la mai multe dueluri pentru a salva cat mai multi oameni din puzzle.
Duelurile au la baza mai multe motive: faima, onoare sau… deciderea sortii omenirii.
Intre timp, Seto Kaiba incearca sa isi recucereasca titlul pierdut.

Vezi Online Yu-Gi-Oh! The Movie - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Animatie


The Ladykillers

The Ladykillers
Descriere sumara The Ladykillers :
Anul: 2004
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 104 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Comedie, Crima, Animatie
Descriere detaliata The Ladykillers :

Profesorul Goldthwait Higginson Dorr conduce o actiune care urmeaza un plan in teorie stralucit: acela de a se instala in casa doamnei Marva Munson, ajunsa la o varsta respectabila, si de a face in pivnita locuintei cartierul general si punctul de plecare al celui mai mare jaf al secolului. Banda are tot ce scrie la carte: expert în explozive, muschi, abilitate si chiar o "cîrtita" infiltrata în obiectivul ce trebuie jefuit. Pretextul: se vor da drept o formatie instrumentala care are nevoie de un loc pentru repetitii. Numai ca, stiti vorba aceea, pana la Dumnezeu te mananca sfintii! Gasca profesorului G.H. Dorr (Hanks), un personaj excentric, nu reuseste sa faca nimic cum trebuie, iar Dorr trebuie sa scape din situatii imposibile. Coana’ Munson ii da si batai de cap, pentru ca are un nas de detectiv ceva de speriat.

Vezi Online The Ladykillers - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Animatie


Animals United 3D

Animals United 3D
Descriere sumara Animals United 3D :
Anul: 2010
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 93 min.
Rating:
Categoria: Familie, Animatie
Descriere detaliata Animals United 3D :

Suricata Billy vrea sa ii demonstreze fiului sau Junior ca nu este un ratat asa cum il catalogheaza alte animale din savana africana si porneste impreuna cu leul Socrates sa caute rezerve de apa potabila intrucat, spre deosebire de anii precedenti, atunci cand ploile abundente si inundatiile le asigurau hrana necesara supravietuirii, in acest an nu au avut parte de niciun strop de lichid. Intalnindu-se pe drum cu cocosul galic Charles, care ii informeaza ca in Delta Okavango exista suficiente rezerve de apa, Billy si Socrates constata ca oamenii au pus stapanire si pe aceste resurse si au construit un baraj pentru a alimenta cu energie o statiune de vacanta cu hoteluri de lux, acesta fiind motivul pentru care habitatul lor este pe punctul de a fi distrus de seceta. Leul si suricata fac echipa cu girafa Giselle, elefantul Angie, cangurul Toby, broastele testoase de Galapagos Winnie si Winston, ursul koala Ken, cimpanzeul Toto si ursul polar Sushi pentru a participa la conferinta pe tema prezervarii resurselor naturale organizata la hotelul antreprenorului Smith si pentru a le preda politicienilor cateva lectii despre consecintele dramatice ale implicarii omului in distrugerea mediului inconjurator.

Vezi Online Animals United 3D - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Animatie


Shrek Forever After

Shrek Forever After
Descriere sumara Shrek Forever After :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 80 min
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Animatie
Descriere detaliata Shrek Forever After :

Eroul atâtor aventuri nemaipomenite, Shrek se simte cam stingher în mlaştina lui, ducând o viaţă paşnică alături de Fiona şi cei trei copii ai lor. Aprigul căpcăun, odinioară spaima satelor din jur, a ajuns o adevărată vedetă locală, iar autografele (acordate chiar pe furcile cu care era urmărit până nu demult) sunt la ordinea zilei. Nostalgia vieţii de pe vremuri îl face pe Shrek să aplece urechea la vorbele dulci ale maleficului Rumplestilskin, care-i întinde o meşteşugită capcană şi-l aruncă într-un Departe, departe alternativ, unde căpcăunii sunt vânaţi de localnici, spiriduşul e însuşi regele, iar Shrek n-a întâlnit-o niciodată pe Fiona. Va reuşi căpcăunul să se întoarcă la cei dragi?

Vezi Online Shrek Forever After - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Animatie


Hauru No Ugoku Shiro

Hauru No Ugoku Shiro
Descriere sumara Hauru No Ugoku Shiro :
Anul: 2004
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 119 min
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Aventura, Dragoste, Animatie
Descriere detaliata Hauru No Ugoku Shiro :

O incantatoare poveste de dragoste, plasata intr-un cadru ce penduleaza intre feeric si cosmaresc si creata de acelasi Hayao Miyazaki, care in 2003 castiga Oscarul pentru productia Sen to Chihiro no kamikakushi (2001). Nominalizata si ea la acelasi prestigios premiu, Hauru no ugoku shiro este o animatie plina de neprevazut, al carei personaj principal este Sofî, o tanara frumoasa ce lucreaza in atelierul de palarii al mamei sale. Fiind blestemata de Vrajitoarea din Pustii, Sofî se transforma intr-o batrana garbovita, iar singura solutie pe care o vede este sa patrunda in casa vrajitorului Hauru, “zburatorul” din pricina caruia fusese vrajita. Ajungand in casa acestuia, ramane ca servitoare, imprietenindu-se cu Calcifer, focul jucaus ce promite sa o ajute sa revina la vechea ei infatisare. La finele unei aventuri primejdioase, ce-i pune insa la incercare curajul, Sofî va descoperi, prin intermediul fiintelor ce o vor inconjura, dragostea, in toate formele ei – pasionala, prieteneasca, maternala si filiala.

Nominalizat la Oscar.

Vezi Online Hauru No Ugoku Shiro - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Animatie


Gnomeo & Juliet

Gnomeo & Juliet
Descriere sumara Gnomeo & Juliet :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 74 min
Rating: AG | Audienta generala
Categoria: Comedie, Animatie
Descriere detaliata Gnomeo & Juliet :

Gnomeo şi Julieta este cea mai frumoasă poveste de dragoste petrecută vreodată пїЅntre... doi pitici de grădină. пїЅntr-o aventură contemporană extrem de comică, variantele moderne ale celebrilor Capulet şi Montague sunt doi vecini care nu se suportă. Din cauza competiţiei dintre ei, grădinile lor au ajuns să arate ridicol, pline pпїЅnă la refuz cu pitici din teracotă. Dar ceea ce nu stiu oamenii, este că atunci cпїЅnd nimeni nu se uită, piticii prind viaţă şi se comportă exact ca ei. De fapt, au пїЅmprumutat atпїЅt de bine trăsăturile oamenilor, пїЅncпїЅt şi conflictul dintre pitici s-a transformat пїЅntr-o adevărată vendetă. La fel ca pentru Montague şi Capulet, apartenenţa la clanurile Roşiilor din Grădina Roşie sau Albaştrilor din Grădina Albastră e ceva extrem de important şi implică şi foarte multe responsabilităţi.
Printre cursele cu maşina de tuns iarbă şi incursiunile пїЅn piscinele oamenilor, se пїЅnfiripă idila dintre Gnomeo şi Julieta, care, пїЅndrăgostiţi pпїЅnă peste urechi, sfidează пїЅndelungata rivalitate a clanurilor lor.
Piticii sunt acompaniaţi пїЅn aventura lor de cei mai renumiţi actori, vocile lor fiind interpretate de: Jason Statham, Emily Blunt, James McAvoy, Michael Caine, Patrick Stewart, Dolly Parton, Ozzy Osbourne, Maggie Smith, Ashley Jensen, Stephen Merchant, Matt Lucas si Hulk Hogan; пїЅn timp ce coloana sonoră a filmului este compusă de Sir Elton John.

Vezi Online Gnomeo & Juliet - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Animatie


The Lost Thing

The Lost Thing
Descriere sumara The Lost Thing :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 15 min.
Rating:
Categoria: Drama, Fantastic, Animatie, Scurt metraj
Descriere detaliata The Lost Thing :

N/A

Nominalizat la Oscar.

Vezi Online The Lost Thing - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Animatie


Yogi Bear

Yogi Bear
Descriere sumara Yogi Bear :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 80 min
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie, Aventura, Familie, Animatie
Descriere detaliata Yogi Bear :

Yogi, cel mai пїЅndrăgit hoţ de coşuri de picnic din Parcul Jellystone, vine pe marile ecrane cu noi aventuri, de această dată пїЅn 3D. Alături de prietenul său cel mai bun, Boo Boo (voce: Justin Timberlake), Yogi (voce: Dan Aykroyd) pune la cale cele mai inventive strategii pentru a fura coşurile cu mпїЅncare aduse de turiştii veniţi la picnic. “Mai isteţ decпїЅt urşii de rпїЅnd”, cum пїЅi place lui să spună, Yogi este permanent cu un pas пїЅnaintea pădurarului Smith (Tom Cavanagh) şi пїЅi dă acestuia mari bătăi de cap.
Năstruşnicul Yogi nu va mai fi пїЅnsă cea mai mare problemă a Parcului Jellystone, din momentul пїЅn care primarul Brown (Andrew Daly) se hotărăşte să vпїЅndă rezervaţia pentru a acoperi pierderile bugetului local. Cum Brown nu se va da пїЅn lături de la nimic pentru a-şi duce planul la bun sfпїЅrşit, Yogi şi Boo Boo se aliază cu pădurarul Smith şi Rachel (Anna Faris), noua lor prietenă, пїЅncercпїЅnd să salveze parcul, singurul cămin pe care l-au avut vreodată.
Bazat pe celebrele personaje de desene animate create de Hanna-Barbera, filmul Ursul Yogi combină tehnica live-action cu animaţia şi tehnologia 3D de ultimă generaţie. Din 14 ianuarie, povestea lui Yogi şi a lui Boo Boo prinde viaţă пїЅn Ursul Yogi, o aventură 3D plină de umor şi acţiune care va пїЅncпїЅnta publicul de toate vпїЅrstele. Un film produs de Warner Bros. Pictures şi distribuit пїЅn RomпїЅnia de MediaPro Distribution.

Vezi Online Yogi Bear - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Animatie


Rango

Rango
Descriere sumara Rango :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Screener
Durata Film: 107 min.
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura, Familie, Animatie
Descriere detaliata Rango :

PпїЅnă acum, vestul sălbatic american a văzut toate tipurile de eroi, dar Rango este o specie absolut nemaivăzută: un cameleon mititel cu suflet mare, care пїЅşi pune пїЅn gпїЅnd să salveze un orăşel la fel de bizar precum creaturile care-l locuiesc, şi, care, pe parcurs, se transformă пїЅn eroul care odinioară doar пїЅşi пїЅnchipuia că este.
Regizat de Gore Verbinski, cel care a creat seria Piraţii din Caraibe, şi avпїЅndu-l ca voce pe Johnny Depp, Rango este un western пїЅn care aventura, umorul ireverenţios şi persoanjele пїЅnduioşătoare se combină pentru a ne oferi filmul perfect pentru пїЅntreaga familie.
Povestea пїЅncepe cпїЅnd Rango, după o viaţă пїЅn care a privit lumea din spatele geamurilor unui terariu, se trezeşte abandonat пїЅn deşertul Mojave. Rătăcind prin Vestul Sălbatic, ajunge пїЅn orăşelul Dirt, care arată exact precum пїЅi e numele. Acolo unde speră că se va pierde пїЅn peisaj, Rango se trezeşte imediat că iese пїЅn evidenţă, chiar dacă ceilalţi locuitori sпїЅnt o ţestoasă pe post de primar, un şarpe cu clopoţie renegat, nişte cпїЅini de preerie care jefuiesc bănci, şopпїЅrle-pistolari, dar şi prima cameleoniţă pe care Rango o vede пїЅn viaţa lui. Fără să vrea, Rango devine şeriful orăşelului ameninţat cu dispariţia din cauza lipsei apei. Acum i se oferă ocazia să se transforme пїЅn ceea ce, pпїЅnă nu demult, doar visa să fie: unerou adevăarat. De-acum nu se mai poate ascunde!
Rango este primul film de animaţie al lui Verbinski, cel care a transformat franciza Piraţii din Caraibe пїЅntr-o fabulă contemporană care a fermecat publicul din toată lumea. “Rango este povestea transformării unui cameleon пїЅntr-o legendă a Vestului Sălbatic, iar Johnny Depp intră пїЅn pielea acestui personaj cu grandoare şi пїЅndrăzneală. Ne-am inspirat din spaghetti western şi, пїЅmpreună cu animatorii extrem de talentaţi de la ILM am reuşit să creăm un univers cinematografic unic, care omagiază temele clasice ale unui film cu pistolari din Vestul Sălbatic cu mult umor şi cu пїЅntorsături de situaţie extrem de amuzante.”

Vezi Online Rango - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Animatie


Spirit: Stallion Of The Cimarron

Spirit: Stallion Of The Cimarron
Descriere sumara Spirit: Stallion Of The Cimarron :
Anul: 2002
Calitate: HD-Rip
Durata Film: 83 Minute
Rating: AG | Audienta generala
Categoria: Aventura, Familie, Animatie
Descriere detaliata Spirit: Stallion Of The Cimarron :

Spirit este un tanar armasar care traieste liber in preriile americane la inceputul secolului al XIX-lea. El este capturat de un vanzator de cai si vandut unui regiment al armatei. De acolo, Spirit evadeaza impreuna cu un indian, Little Creek. Stallion se indragosteste de iapa acestuia, Rain. Dupa ce ii salveaza viata lui Little Creek intr-un raid al armatei, Spirit si indianul devin prieteni buni.

Nominalizat la Oscar si la Golden Globes.

Vezi Online Spirit: Stallion Of The Cimarron - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Animatie


Green Lantern: Emerald Knights

Green Lantern: Emerald Knights
Descriere sumara Green Lantern: Emerald Knights :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 84 min.
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Actiune, Aventura, S.F, Fantastic, Animatie
Descriere detaliata Green Lantern: Emerald Knights :

N/A

Vezi Online Green Lantern: Emerald Knights - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Animatie


Atlantis: Milo's Return

Atlantis: Milo's Return
Descriere sumara Atlantis: Milo's Return :
Anul: 2003
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 70 Minute
Rating: AG | Audienta generala
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura, Familie, Animatie
Descriere detaliata Atlantis: Milo's Return :

In a doua parte al acestei animatii Milo care este casatorit cu Kida folosesc cristalu, pentru a reconstruii orasul.Linistita viata din Atlantis va fii spulberata cand vechea echipa revine pentru a apela la ajutorul lui Milo,deoarece la suprafata au loc evenimente ciudate care par a fii masinarii atlantiene.De aici incep o serie de aventuri si peripetii care au la baza diferite personaje si creaturi din miturile si legendele bine cunoscute.Kida face cunostinta cu viata de la suprafata care o fascineaza si minuneaza.Ea are parte de un conflict interior pe parcursul aventuriilor, deoarece se simte vinovata pentru toate lucruriile inexplicabile ce se intamla la suprafata invinovatind cristalul,dar stie ca fara el poporul ei va pierii.Dezlegand si rezolvand misterele,ea isi da seama ca cristalul intradevar este foarte puternic, si poate face foarte mult rau oameniilor,dar totodata cu ajutorul cristalului poate face si mult bine.constientizand acest lucru ea decide ca va folosi putera cristalului pentru a face bine,astfel lucrulile si viata de zi cu zi revenind la normal.

Vezi Online Atlantis: Milo's Return - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Animatie


The Ugly Duckling And Me!

The Ugly Duckling And Me!
Descriere sumara The Ugly Duckling And Me! :
Anul: 2006
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 90 Minute
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Comedie, Animatie
Descriere detaliata The Ugly Duckling And Me! :

Şobolanul Ratso e un escroc, mereu pe drumuri, care visează să reuşească în lumea spectacolului. Pînă una-alta, însă, pînă să ajungă la marele carnaval, culme a dorinţelor sale, o duce de azi pe mîine ca impresar al mereu nemulţumitului vierme de specatol Wesley. Dar cînd Ratso ajunge la o crescătorie de raţe şi e silit să aibă grijă de un ou gigant, lucrurile se schimbă, iar şobolanul e pe cale să afle ce înseamnă prietenia. Cînd oul se sparge şi din el iese o pocitanie, Ratso o numeşte Ugly (Urîtul) şi se trezeşte împotriva voinţei sale în rolul de tată.
Dar Ugly nu e o răţuşcă oarecare, e răţuşca cea urîtă. Ratso are revelaţia posibilelor cîştiguri grandioase în momentul în care vede în Ugly şi în stîngăcia sa o potenţială sursă de venituri şi începe să se gîndească la modalităţile în care să-i exploateze urîţenia ca parte a carnavalului pe care îl ţine vărul său, Eddie (în realitate, un motan, cu nedesluşite înrudiri cu şobolanul). Împreună, Ratso şi Ugly reuşesc să evadeze din curtea raţelor, începînd o aventură care îl va duce pe cel din urmă la descoperirea adevărului despre el, ca şi despre prezumtivul său tată. Pe parcurs, lovindu-se de diverşi adversari, pînă şi înrăitul rozător ajunge să înţeleagă că viaţa nu se reduce doar la bani, ci că cei de lîngă tine sînt cei care îi dau valoare.

Vezi Online The Ugly Duckling And Me! - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Animatie


The AristoCats

The AristoCats
Descriere sumara The AristoCats :
Anul: 1970
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 78 minute
Rating: AG | Audienta generala
Categoria: Aventura, Muzical, Familie, Animatie
Descriere detaliata The AristoCats :

In Paris, la inceputul secolului 20, Ducesa este pisica iubita si rasfatata a unei foste cantarete de opera si, impreuna cu cei trei pisoi ai ei, urmeaza sa mosteneasca averea enorma a stapanei lor dupa moartea acesteia. Dar asta nu se va intampla daca si majordomul are ceva de spus! El rapeste pisicutele si le duce la tara, intr-un mediu total necunoscut lor, pentru a le pacali si a le fura mostenirea. Acum pisicile se vad in situatia de a se descurca singure (ceea ce nu au facut niciodata) inapoi la stapana si casa lor, iar singurul ajutor le vine de la un motan foarte independent si de la alte animale, care le ajuta sa scape de majordom si de planul lui malefic.

Vezi Online The AristoCats - server 0:

VK CD 1



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu