marți, 18 decembrie 2012

Lista filme online - Actiune (5)

Lista filme online - Actiune


Into The Blue

Into The Blue
Descriere sumara Into The Blue :
Anul: 2005
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 106 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Aventura, Crima, Thriller
Descriere detaliata Into The Blue :

Jared si Sam isi traiesc linistiti povestea de dragoste pe o insula de vis. Dar visul lui Jared, scufundator profesionist, este sa descopere comoara care sa-i scoata din toate problemele. Apare prietenul lui cel mai bun, Bryce, alaturi de o frumoasa pe care o cunoaste doar de 2 zile, Amanda, si decid sa faca scufundari impreuna. Descopera din intamplare un avion plin cu droguri, situatia incepe sa se precipite, increderea incepe sa le scada. Si cand intervine si mafia locala, tensiunea se apropie de cote maxime. O solutie trebuie gasita repede!

Vezi Online Into The Blue - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


The Condemned

The Condemned
Descriere sumara The Condemned :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 113:36 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Thriller
Descriere detaliata The Condemned :

Filmul are la baza materializarea unui proiect "diabolic" al unui multimilionar excentric, practic o lupta pentru viata si libertate in care angreneaza 10 criminali periculosi. Scopul jocului , transmis live pe internet, este eliberarea din puscarie, dar doar unul se poate bucura de premiu. Ceilalti trebuie doborati.
Printre acestia si Jack Conrad, un personaj ciudat, aflat intr-o inchisoare din America Centrala, care de fapt este singurul care nu intra in arhetipul de concurent, dar care va participa la cursa pentru libertate.
Dupa "achizitionarea" concurentilor acestia sunt aruncati pe o insula pustie si sunt lasati sa isi arate fiecare partea criminala a comportamentului lor. Desi se organizeaza in grupuri pentru a fi mai puternici, scopul final conteaza.

Vezi Online The Condemned - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Attack the Block

Attack the Block
Descriere sumara Attack the Block :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 88 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Comedie, S.F
Descriere detaliata Attack the Block :

De la producatorii filmelor Shaun of the Dead si Hot Fuzz vine acest film plin de actiune ,aventura si bineinteles multa multa comedie. Amplasat pe o mosie din Londra de Sud intr-o noaptea cu foc de tabara, filmul urmareste o banda de strada formata din Moise , Pest , Dennis , Jerome si Biggz. In timp ce ei o jefuiesc pe o asistenta medicala pe nume Sam , un obiect de foc cade din cer, sparge un acoperis si se prabuseste pe o masina. Atunci cand banda de strada investigheaza cele intamplate, ei descopera o creatura in meteorit Еџi o ucid. In curand mai multe obiecte cad din cer, iar eroii nostri vor trebui sa se apere pe ei si pe cartierul lor impotriva invaziei extraterestrilor.

Vezi Online Attack the Block - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Actiune


Wanted

Wanted
Descriere sumara Wanted :
Anul: 2009
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 142 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Comedie
Descriere detaliata Wanted :

Salman Khan e Radhe, un asasin platit de un gangster temut, dar Jhanvi nu stie cu ce se ocupa Radhe asa ca il prefera pe el dintre toti pretendentii sai. Insa inima inocenta a fetei va fi zdrobita cand va afla ce meserie are barbatul pe care il place. in plus, libidinosul inspector Talpade a pus ochii pe fata si creeaza tot felul de circumstante Г®n asa fel Г®ncat ea sДѓ fie nevoita sa-l ia pe el de barbat.

Vezi Online Wanted - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Final Storm

Final Storm
Descriere sumara Final Storm :
Anul: 2009
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 85 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Horror
Descriere detaliata Final Storm :

N/A

Vezi Online Final Storm - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Hollywood Ending

Hollywood Ending
Descriere sumara Hollywood Ending :
Anul: 2002
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 112 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Dragoste
Descriere detaliata Hollywood Ending :

Regizorul Val Waxman, care a avut succes in trecut, dar in ultima perioada se afla in criza, este chemat sa regizeze un film important de catre fosta sa sotie, Ellie, care acum este iubita unui producator faimos, Ed, care nu prea are incredere in Val. Dar cum Ellie insista, el se indupleca. Din pacate pentru Val, fiind paranoic, la inceputul filmarilor el sufera o criza care-l afecteaza ducandu-l la orbire psihosomatica. El trebuie sa continue insa, chiar si asa, sa regizeze filmul, aceasta fiind ultima sa sansa

Vezi Online Hollywood Ending - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Dabangg

Dabangg
Descriere sumara Dabangg :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 122 min.
Rating:
Categoria: Actiune, Comedie, Thriller, Dragoste
Descriere detaliata Dabangg :

Chulbul Pandey este seful politiei din orasul in care s-a nascut.Un barbat netolerant cu cei ce incalca legea,se conduce dupa propriile reguli ,care nu sunt pe placul tuturor.Ajuta oamenii saraci si se autonumeste Robin Hood Pandey, dar cade in pacat in ziua in care urmareste si snopeste in bataie un grup de derbedei care au jefuit o banca si isi insuseste banii pradati de acestia devenind astfel ceea ce ura : un om corupt.Foloseste o parte din bani ajutandu-si un coleg si alti cativa oameni saraci iar restul pastreaza pentru el.Acesti bani i-au adus doar necazuri si au schimbat cursul vietii lui si al familiei sale.Crescut de tata vitreg si-a dorit dintotdeauna cu disperare putina iubire si apreciere dar nu le va primi decat mult mai tarziu cand iubita lui mama deja murise si familia se destramase.Are un frate vitreg,Makkhi,pe care inima lui mare il iubeste dar il si invidiaza in acelasi timp pentru iubirea primita de la tatal sau,iubire care aproape l-a transformat intr-un mototol.Se indragosteste de o frumoasa fata,Rajo, pe care o va lua de sotie.Makkhi la randul lui iubeste o fata dar nu o poate avea daca nu plateste o anume suma de bani tatalui ei.Neavand acesti bani fura din casa banii lui Chulbul, care erau lasati in grija mamei lor.Chedi Singh este un om politic regional si in secret seful banditilor ce au pradat banca.Isi vrea banii inapoi dar nemaigasindu-i se razbuna omorandu-i mama , incendiaza fabrica tatalui vitreg si profitand de ura lui Makkhi fata de Chulbul il coopteaza in banda lui folosindu-l in diverse actiuni si in final cerandu-i sa-si omoare fratele.Makkhi nestiind cat rau i-a provocat familiei sale Chedi Singh , participa la toate pina in momentul in care fara stirea lui este folosit intr-un atentat .

Subtitrarea are mici intarzieri.. Doar asa lam gasit!

Vezi Online Dabangg - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


King Solomon's Mines

King Solomon's Mines
Descriere sumara King Solomon's Mines :
Anul: 2004
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 173 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Aventura
Descriere detaliata King Solomon's Mines :

Minele regelui Solomon este un frumos film de aventura care se bazeaza pe povestea dintre regele Solomon si regina Sheba. Existenta unei pietre ce-ti da puterea de a stapani, naste multe probleme cercetatorului care a reusit sa alcatuiasca mapa care duce catre minele regelui Solomon. Este capturat de Twala, un conducator care vrea piatra cu orice pret.Obligat de acesta, barbatul isi roaga fata sa gaseasca cheia care duce catre comoara. Aceasta apeleaza la un vanator specialist, Qatermain, care desi nu crede in existenta minele, o ajuta doar pentru a face rost de bani pentru a-si lua fiul acasa. Pe drum au parte de multe peripetii, dar tatal este salvat, comoara la locul ei si cei doi hoatarasc ca sunt prea indragostiti unul de celalalt si isi intemeiaza o casa chiar in salbaticie.O aventura...

Vezi Online King Solomon's Mines - server 0:

FastUpload.ro CD 1


FastUpload.ro CD 2


Vezi Online King Solomon's Mines - server 1:

VK CD 1



VK CD 2



Lista filme online - Actiune


The Man From Nowhere

The Man From Nowhere
Descriere sumara The Man From Nowhere :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 119 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Crima, Thriller
Descriere detaliata The Man From Nowhere :

Cha Tae Sik (Won Bin) e aparent un om tacut, ce isi duce linistit viata intr-o zona saraca a Seulului, ocupandu-se cu o casa de amanet. O fetita din vecini ce provine dintr-o familie dezorganizata, Jeong Somee, incearca sa se imprieteneasca cu el, si il numeste gangster. Din vorba in vorba, posacul Cha Tae Sik se ataseaza de fetita. Dar intr-o zi, niste gangsteri adevarati o rapesc pe Somee si pe mama ei, dupa ce acesta din urma furase de la Mafie o cantitate mare de heroina. In momentul in care gangsterii dau buzna in casa de amanet a lui Cha, acesta se implica in problema, si trecutul lui iese la iveala.

Vezi Online The Man From Nowhere - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Green Lantern

Green Lantern
Descriere sumara Green Lantern :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 114 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, S.F, Crima, Thriller
Descriere detaliata Green Lantern :

Timp de cateva secole, pacea si ordinea in Univers a fost mentinuta de catre un grup restrans, dar puternic de razboinici intergalactici reuniti sub titulatura de Green Lantern Corps, fiecare membru detinand cate un inel de culoare verde ce ii confera forte supranaturale. Atunci cand luptatorul Green Lantern Abin Sur este grav ranit si isi da seama ca va muri pe Terra, ii cere inelului magic sa ii gaseasca un inlocuitor demn de incredere si il cunoaste astfel pe pilotul de incercari Hal Jordan, caruia ii incredinteaza secretul lui si onoarea de a deveni primul pamantean recrutat vreodata in armata Green Lantern Corps. Incurajat de catre Carol Ferris, o femeie-pilot de care este indragostit din copilarie, dar si initiat de catre mentorul Sinestro in tainele bataliei pe care o poarta razboinicii Green Lantern impotriva unui dusman mult mai periculos decat toti cei cu care s-au confruntat anterior pe nume Parallax, Hal Jordan intelege ca soarta planetei Pamant si chiar a intregului Univers sta in mainile sale intrucat el detine o calitate cu care nu se poate lauda niciunul dintre noii lui camarazi: umanitatea.

Vezi Online Green Lantern - server 0:

VK CD 1



VK CD 2



Lista filme online - Actiune


Drive

Drive
Descriere sumara Drive :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 100 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama, Crima, Thriller
Descriere detaliata Drive :

Pilotul e un tip enigmatic cu o viata dubla. Shannon (Bryan Cranston) este agentul Pilotului atat pe timpul zilei, cat si pe timpul noptii. Ziua Pilotul concureaza, iar noaptea participa la jafuri. Ca orice mafiot de talie mica, Shannon are un plan pentru Pilot: constructia unei masini cu care acesta sa poata concura pe un circuit profesionist.
Aparent singuratic, Pilotul se indragosteste de vecina lui Irene (Carey Mulligan), o mama vulnerabila, tarata intr-o lume a infractorilor odata cu intoarcerea sotului ei din inchisoare, Standard (Oscar Isaac). Cand un jaf nu decurge conform planului, Pilotul ajunge sa fuga, insa devine responsabil pentru Irenen si copilul ei.
Acum, gangsterii (Albert Brooks si Ron Perlman) nu-l mai urmaresc doar pe el, ci sunt pe urma lui Irene si a fiului ei, moment in care pilotul este fortat sa schimbe viteza si sa intre pe contrasens. Instinctul pilotului il opreste din goana nebuna dupa razbunare si se tempereaza gandindu-se ca trebuie sa ii proteje pe Irene si pe fiul acesteia. Negociaza libertatea lor cu pretul libertatii proprii.
"Drive" este un film bazat pe romanul omonim scris de James Sallis.

Vezi Online Drive - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Drive - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Crimson Tide

Crimson Tide
Descriere sumara Crimson Tide :
Anul: 1995
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 116 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Thriller
Descriere detaliata Crimson Tide :

In viitorul apropiat, rebelii rusi reusesc sa preia una dintre bazele nucleare ale fostei URSS. Alarmati de ideea unei lovituri din partea rebelilor, SUA trimite U.S.S. Alabama, un submarin nuclear, sa supravegheze baza rusa si sa actioneze in cazul in care rebelii lanseaza un atac nuclear impotriva SUA. In timpul patrularii, submarinul este atacat si sistemele de comunicatii prin radio sunt inutilizabile. Un mesaj urgent primit in timpul luptei este partial recuperat. Capitanul Ramsey crede ca este ordinul de a-i ataca pe rebeli, in timp ce Hunter doreste sa astepte confirmarea mesajului. Conflictul dintre cei doi duce la o revolta pentru controlul submarinului si a rachetelor nucleare.

Nominalizat la 3 premii Oscar.

Vezi Online Crimson Tide - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Tom and Jerry: The Magic Ring

Tom and Jerry: The Magic Ring
Descriere sumara Tom and Jerry: The Magic Ring :
Anul: 2002
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 60 min.
Rating:
Categoria: Actiune, Comedie
Descriere detaliata Tom and Jerry: The Magic Ring :

In acest film, Tom primeste in grija sa un inel fermecat, de la un tanar vrajitor. Cand Jerry isi intepeneste inelul pe cap, din greseala, fuge in oras de Tom care este pe urmele sale. De-a lungul drumului ei se intalnesc cu personaje mai vechi, cum ar fi Nibbles, soricelul gri cu scutec, si varul lui Jerry, soricelul puternic imbracat in tricoul galben cu dungi negre. Tom si Jerry incearca la nesfarsit sa scoata inelul de pe capul lui Jerry, fara noroc insa. Cum il vor scoate ei pana la urma de pe capul dragalasului soricel veti afla de-a lungul filmului.

Vezi Online Tom and Jerry: The Magic Ring - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Priest

Priest
Descriere sumara Priest :
Anul: 2011
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 87 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Horror, S.F, Thriller
Descriere detaliata Priest :

Actiunea din "Priest" este plasata intr-o lume diferita de cea pe care o cunoastem cu totii. Religia adopta o noua politica. Intreaga planeta se resimte dupa secole intregi de razboaie intre oameni si vampiri, doua rase care se lupta acum pentru supravietuire. Un preot razboinic intoarce spatele bisericii si legii impuse de aceasta pentru a pleca la vanatoare de vampiri. El pleaca in cautarea nepoatei sale care a fost rapita de o hoarda de vampiri.

Vezi Online Priest - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Actiune


Feast

Feast
Descriere sumara Feast :
Anul: 2005
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 95 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Horror, Thriller
Descriere detaliata Feast :

Intr-un bar unde toata lumea se simtea bine, deodata intra un om plin de sange din cap pana in picioare. Acesta ii avertizeaza pe oameni ca sunt intr-un mare pericol si le dezvaluie capul unui monstru odios. Imediat este omorat de unul dintre monstri. In scurt timp, monstrii incep sa atace oamenii din bar si acestia sunt obligati sa ia masuri. Incep prin a se baricada in acel bar si folosindu-se de o arma, acestia vor incepe sa se apere, dar de asemenea vor si invata ca acesti monstri nu sunt usor de eliminat. Ei se puteau inmulti in cateva secunde si de asemenea puteau sa secrete un lichid cu efecte de decompozitie. Filmul infatiseaza lupta dintre oamenii inchisi in bar si monstrii infometati care incearca sa patrunda...

Vezi Online Feast - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


The Mexican

The Mexican
Descriere sumara The Mexican :
Anul: 2001
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 123 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura
Descriere detaliata The Mexican :

In The Mexican", Brad Pitt interpreteaza rolul Jerry Welbach, un bandit caruia ii fusesera date 2 ultimatumuri, primul dintre acestea este din partea serifului sau mafiot si anume de a calatori in Mexic de a duce un pistol antic de valoare inestimabila, cunoscut sub denumirea de "The Mexican" sau sa sufere consecintele. Al doilea ultimatum este primit de la prietena lui, Samantha (Julia Roberts) care ii cere sa incheie asociatia cu mafia. Jerry considera ce a fi in viata si a avea necazuri cu Samantha este mai bine decat alternativa "permanente", asa ca se indreapta la sud de granita.

Gasirea pistolului se dovedeste a fi usoara. Intoarcerea acasa este insa o alta problema. Pistolul are un trecut legendar - o legenda pe care Jerry are are toate motivele sa o creada... mai ales cand Samantha este luata ostatica de catre un barbat pentru a asigura returnarea pistolului.

Vezi Online The Mexican - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Orcs

Orcs
Descriere sumara Orcs :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 79 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Horror, Fantastic
Descriere detaliata Orcs :

N/A

Vezi Online Orcs - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Orcs - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Arena

Arena
Descriere sumara Arena :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 94 min.
Rating: N/A
Categoria: Actiune, Thriller
Descriere detaliata Arena :

N/A

Vezi Online Arena - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Actiune


Beach Spike

Beach Spike
Descriere sumara Beach Spike :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 100 min.
Rating: N/A
Categoria: Actiune, Sport
Descriere detaliata Beach Spike :

N/A

Vezi Online Beach Spike - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Actiune


Columbiana

Columbiana
Descriere sumara Columbiana :
Anul: 2011
Calitate: HD-Rip
Durata Film: 107 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama, Aventura, Thriller
Descriere detaliata Columbiana :

Cataleya e o asasina cu sange rece. Ea e o tanara femeie, marcata puternic de copilaria ei, cand si-a vazut parintii ucisi in casa lor din Bogota. Dupa moartea parintilor, fata a fost luata sub aripa protectoare a unchiului sau, un barbat implicat el insusi in rafuieli si razbunari. Cataleya creste alaturi de el si invata cum sa imbratiseze cu profesionalism meseria de asasin platit. Ziua ea lucreaza pentru unchiul ei, care ii da misiuni ucigase, iar noaptea il cauta pe cel care a lasat-o orfana si spera ca va avea ocazia sa razbune moartea parintilor.

Vezi Online Columbiana - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Actiune


Tristan + Isolde

Tristan + Isolde
Descriere sumara Tristan + Isolde :
Anul: 2006
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 125 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Drama, Aventura, Dragoste
Descriere detaliata Tristan + Isolde :

Aceasta incercare de a pune in context istoric legenda lui Tristan si a frumoasei Isolda ne pune in fata unei insule britanice divizata in triburi razboinice, o insula permanent aflata sub amenintarea unei Irlande bine organizate ca un regat.

Nascut in inima unui trib si orfan de ambii parinti, Tristan devine eroul tribului sau cand conduce o misiune de eliberare a unor prizonieri luati in sclavie de irlandezi, lucru ce permite liderului de trib si tata adoptiv sa cheme triburile pentru un tratat de unire. Ranit insa si crezut mort, Tristan ajunge pe tarmul irlandez unde se indragosteste de tanara Isolda, care-i salveaza viata si-l ajuta sa se intoarca la ai sai.

Soarta insa ii va aduce din nou impreuna. Vor putea ei doi sa gaseasca calea de mijloc intre iubire si datorie?

Vezi Online Tristan + Isolde - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Wu Xia

Wu Xia
Descriere sumara Wu Xia :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 125 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama
Descriere detaliata Wu Xia :

N/A

Vezi Online Wu Xia - server 0:

FastUpload.ro CD 1


FastUpload.ro CD 2


Lista filme online - Actiune


Freerunner

Freerunner
Descriere sumara Freerunner :
Anul: 2010
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 88 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune
Descriere detaliata Freerunner :

N/A

Vezi Online Freerunner - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Actiune


BKO: Bangkok Knockout

BKO: Bangkok Knockout
Descriere sumara BKO: Bangkok Knockout :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 101 min.
Rating:
Categoria: Actiune
Descriere detaliata BKO: Bangkok Knockout :

N/A

Vezi Online BKO: Bangkok Knockout - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Actiune


Bunraku

Bunraku
Descriere sumara Bunraku :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 118 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama, Fantastic
Descriere detaliata Bunraku :

Bunraku, in regia si dupa scenariul lui Guy Moshe, prezinta aventurile unui tigan nomad care ajunge impreuna cu un razboinic japonez Yoshi, intr-un oras terorizat de bande de infractori. Fiecare are o misiune de indeplinit si sunt indrumati de catre Barman sa mearga la Horseless Horseman Saloon pentru a-l putea infrunta pe capetenia razboinicilor, Nicola si pe iubita acestuia Alexandra, o femeie fatala cu un trecut incert. Acestia se trezesc in mijlocul unor confruntari de proportii mai mari decat se asteptasera. Teatru de papusi originar din Osaka (vestul Japoniei), bunraku este interpretat de un singur recitator care interpreteaza toate rolurile, si trei papusari, pentru fiecare marioneta. Papusile sunt adevarate opere de arta.

Vezi Online Bunraku - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Actiune


Street Kings: Motor City

Street Kings: Motor City
Descriere sumara Street Kings: Motor City :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 92 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama, Crima
Descriere detaliata Street Kings: Motor City :

Ray Liotta (Goodfellas) ofera o interpretare intensa electrizanta in aceasta continuare a indraznetului thriller urban exploziv Stapanii strazilor/ Street Kings. Ray Liotta joaca rolul detectivului din Detroit, Marty Kingston, liderul unei echipe de la Narcotice sub acoperire, ai carei membri sunt ucisi in mod sistematic, unul cate unul. Ca sa rezolve crimele brutale, Kingston isi uneste fortele cu un tanar detectiv infumurat de la Omucideri. Insa niciunul dintre ei nu este pregatit pentru coruptia socanta pe care o vor descoperi in urma investigatiilor, pentru secretele uluitoare care-i vor arunca pe ambii barbati pe o traiectorie de coliziune violenta cu tradarea si razbunarea. Nu rata Stapanii strazilor 2/ Street Kings 2, un film de actiune care te va tine cu sufletul la gura pana la final!

Vezi Online Street Kings: Motor City - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Actiune


Hiss

Hiss
Descriere sumara Hiss :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 94 min.
Rating:
Categoria: Actiune, Horror
Descriere detaliata Hiss :

In India straveche, in niste vremuri in care miturile luau nastere pentru a explica necunoscutul, s-a nascut legenda Zeitei Cobra. Pe o insula din Malabar, mitul spune ca zeita traia, impreuna cu perechea sa, intr-un templu, unde era venerate de muritori. Cei ce refuzau venerarea zeitei ar fi fost loviti de infertilitate si nenorociri. Cu 2.300 de ani inaintea erei noastre, se credea ca respectiva Zeita a Fertilitatii purta in ea o piatra a nemuririi numita Naagmanin. Multi au incercat sa puna mana pe nestemata aducatoare de viata eternal, insa au sfarsit in mod tragic. In zilele noastre, un om de stiinta american, avand cancer la creier in stadiu terminal, reuseste sa puna mana pe perechea masculina a Zeitei Cobra si pe aceasta, in timpul imperecherii, ducandu-i intr-un laborator in speranta ca in acest mod va reusi sa obtina Piatra Nemuririi sa-si salveze viata. Dar Zeita Sarpe reuseste sa fuga si , intocmai cum spune legenda, se reincarneaza intr-o femeie perfecta, de o frumusete iesita din comun. Dar la scurt timp, incep sa apara cadaver ale unor oameni care au sfarsit intr-un mod tragic si violent, iar un detective incepe sa investigheze aceste crime.

Vezi Online Hiss - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Actiune


Swordfish

Swordfish
Descriere sumara Swordfish :
Anul: 2001
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 99 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Crima, Thriller
Descriere detaliata Swordfish :

Gabriel Shear este unul dintre cei mai inteligenti spioni. El incearca sa acceseze niste informatii ultrasecrete bine pazite in sistemul Swordfish. Shear are de gand sa sustraga miliardele de dolari provenite din fonduri ilegale.Pentru asta el are nevoie de ajutorul hackerului Stanley. Acesta, odata intrat in ciudata lume a informatiilor, isi da seama ca nimic nu este ceea ce pare a fi.

Vezi Online Swordfish - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Actiune


Double Impact

Double Impact
Descriere sumara Double Impact :
Anul: 1991
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 106 min.
Rating:
Categoria: Actiune
Descriere detaliata Double Impact :

Double Impact este povestea a doi gemeni, despartiti la nastere printr-un nefericit concurs de imprejurari, soldat cu moartea parintilor lor. Cei doi gemeni isi urmeaza fiecare calea in viata, nici unul nestiind de existenta fratelui sau. Primul, Chad, este un instructor de karate din California si duce o existenta lipsita de griji. Al doilea, Alex, este un cunoscut contrabandist din Hong Kong, implicat intr-o serie de afaceri necurate. Frank Avery, confident al familiei, este cel care ii aduce fata in fata cu misiunea de a-i razbuna pe parintii lor.

Vezi Online Double Impact - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Actiune


Death Warrant

Death Warrant
Descriere sumara Death Warrant :
Anul: 1990
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 86 min.
Rating:
Categoria: Actiune, Drama, Mister
Descriere detaliata Death Warrant :

Death Warrant este povestea lui Louis Burke un politist canadian, care primeste una dintre cele mai dificile misiuni din viata sa: sa investigheze crimele care au avut loc intr-una din inchisorile de maxima securitate din Statele Unite. Insa Burke nu trebuie sa realizeze investigatia de pe pozitia omului legii, ci din postura unui condamnat. Pentru a intelege mai bine adevarul ascuns de autoritatile inchisorii el trebuie sa traiasca viata unui condamnat, cu tot ceea ce inseamna ea. Odata patruns in infernul din penitenciar, Burke va trebui sa se lupte pentru viata sa, facand uz de toate abilititatile sale in domeniul artelor martiale. Louis se angajeaza intr-o lupta extrem de dura, pentru ca in acea inchisoare singurul drept garantat este cel de a muri.

Vezi Online Death Warrant - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Actiune


Breaker! Breaker!

Breaker! Breaker!
Descriere sumara Breaker! Breaker! :
Anul: 1977
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 82 min.
Rating:
Categoria: Actiune, Aventura, Crima
Descriere detaliata Breaker! Breaker! :

N/A

Vezi Online Breaker! Breaker! - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Actiune


Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 2

Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 2
Descriere sumara Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 2 :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 130 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Drama, Aventura, Fantastic, Mister
Descriere detaliata Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 2 :

Harry, Ron si Hermione se intorc la Scoala Hogwarts pentru a gasi si a distruge in sfarsit horcruxe-urile lui Voldemort, talismanele din care acesta isi trage puterea malefica. Voldemort afla de misiunea celor trei prieteni si ii va infrunta in cea mai mare batalie de pana acum. Lupta pana acum mai subtila dintre magia alba şi cea neagra, dintre bine si rau, izbucneste intr-un razboi fatis. Miza nu a fost niciodata mai mare si nimeni nu mai e in siguranţa. Viata nu va mai fi niciodata la fel pentru Harry si amicii sai.

Vezi Online Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 2 - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 2 - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


World Of The Dead: The Zombie Diaries

World Of The Dead: The Zombie Diaries
Descriere sumara World Of The Dead: The Zombie Diaries :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 88 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Horror
Descriere detaliata World Of The Dead: The Zombie Diaries :

In Marea Britanie e teroare totala cand zombi dezlantuie haosul. Cu speranta de a parasi insula un grup restrans purced prin pericole de tot felul spre malul marii, ptr. a prinde vasele ce vor imbarca supravietuitorii neinfestati.

Vezi Online World Of The Dead: The Zombie Diaries - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Actiune


Wrong Turn 4

Wrong Turn 4
Descriere sumara Wrong Turn 4 :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 93 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Horror, Thriller
Descriere detaliata Wrong Turn 4 :

N/A

Vezi Online Wrong Turn 4 - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Lista filme online - Actiune


Transformers: Dark Of The Moon

Transformers: Dark Of The Moon
Descriere sumara Transformers: Dark Of The Moon :
Anul: 2011
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 157 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Aventura, S.F
Descriere detaliata Transformers: Dark Of The Moon :

Decisi sa se razbune pe Autobotii condusi de catre Optimus Prime pentru infrangerea pe care au indurat-o in precedenta confruntare, Decepticonii lui Megatron revin in actiune si declanseaza un nou razboi intre cele doua rase rivale de roboti. De data aceasta, Autobotii si Decepticonii sunt implicati intr-o periculoasa confruntare spatiala intre Rusia si Statele Unite ale Americii, iar tanarul Sam Witwicky, aliatul de nadejde al lui Optimus Prime si al Autobotilor Bumblebee, Ironhide, Sideswipe sau Ratchet, este constrans sa sara inca o data in ajutorul prietenilor lui roboti pentru a salva umanitatea. In anul 1969, componentii zborului spatial Apollo 11 au ajuns pe partea nevazuta a Lunii intr-o misiune strict secreta si au documentat existenta unei nave cybertroniene, ceea ce a confirmat teoria ca pamantenii nu sunt singuri in Univers. Dupa aproximativ 40 de ani, secretele acestei misiuni sunt dezvaluite, iar implicarea robotilor in infruntarea americano-rusa este dovedita.

Vezi Online Transformers: Dark Of The Moon - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu