marți, 18 decembrie 2012

Lista filme online - Actiune (3)

Lista filme online - Actiune


The Veteran

The Veteran
Descriere sumara The Veteran :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 98 min.
Rating: N/A
Categoria: Actiune, Thriller
Descriere detaliata The Veteran :

N/A

Vezi Online The Veteran - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Billboard Dad

Billboard Dad
Descriere sumara Billboard Dad :
Anul: 1998
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 89 minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Drama
Descriere detaliata Billboard Dad :

Actiunea filmului se petrece in Los Angeles unde Emily Tyler, care apreciaza surfingul, si sora ei geamana Tess, care este membra a unei echipe de scafandri, locuiesc cu tatal lor Maxwell, un sculptor talentat. Sotia lui murise cu ceva timp in urma iar fetele il vad pe tatal lor singur si nefericit. si incearca diferite metode de a-i gasi o prietena. Dupa cateva tentative esuate, ele decid sa picteze un anunt pe un panou urias plasat deasupra bulevardului Sunset Boulevard. Dupa 5 intalniri esuate, tatal lor o intalneste pe Brooke Anders si cei doi se plac. Din pacate Nigel, agentul lui Maxwell, crede ca arta lui are de suferit datorita acestei relatii si incearca sa ii desparta. Chiar daca initial fetele nu il plac pe fiul lui Brooke, Ryan, acesta le ajuta sa elaboreze o schema pentru a-i tine pe cei doi impreuna.

Vezi Online Billboard Dad - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Alexander

Alexander
Descriere sumara Alexander :
Anul: 2004
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 175 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama, Aventura, Razboi, Biografic, Dragoste
Descriere detaliata Alexander :

Alexandru - rege razboinic, arogant si ambitios. Acest tanar, geniu militar, a cladit in numai 13 ani cel mai mare si efemer imperiu din istoria omenirii. Fiu al unui tata distant si sever si al Olimpiei, a resimtit din plin influenta temperamentalei sale mame, o prezenta permanenta in viata lui. O viata tumultoasa, traita la limita si curmata in imprejurari nu foarte clare. Alexandru este fiul Olimpiei regele grec, care bineоnţeles avea mai multe neveste şi descendenţi. Olimpia este foarte ambiţioasă. Vrea totul pentru fiul ei, şi prin el, normal şi pentru ea. Olimpia creşte şi оngrijeşte şerpi..... Olimpia are grijă să scape de rege....ce moare...apoi vor muri şialte soţii, precum şi descendenţii lor. Alexandru devine rege. El estemai ambiţios ca tatăl său. Оşi face o armată vastă, bine instruită şi porneşte să cucerească teritorii : bizantine, indiene, macedoniene. El realizează un traseu sвngeros, devenind Alexandru cel Mare.
Iubirea оncepe să apară şi оn viaţa lui de luptător...

Vezi Online Alexander - server 0:

VK CD 1



VK CD 2



Lista filme online - Actiune


Blade Runner

Blade Runner
Descriere sumara Blade Runner :
Anul: 1982
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 117 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama, S.F, Thriller
Descriere detaliata Blade Runner :

Rick Deckard este un vanator de recompense ce face parte dintr-o divizie speciala a politiei, angajat sa vaneze si sa ucida umanoizi cunoscuti sub denumirea de "replicanti". Acestia au fost declarati in afara legii dupa o rascoala sangeroasa ce a avut loc pe o colonie indepartata din spatiu. Deckard vrea acum sa se pensioneze, dar este nevoit sa se intoarca atunci cand patru replicanti deturneaza o nava ce se indreapta spre Pamant...

Nominalizat la 2 premii Oscar si la Golden Globes.

Vezi Online Blade Runner - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Cobra

Cobra
Descriere sumara Cobra :
Anul: 1986
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 87 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Crima, Thriller
Descriere detaliata Cobra :

Marion Cobretti este un politist dur, adus numai in cazuri extreme, de obicei acolo unde politistii obisnuiti esueaza, pentru ca el "nu ia prizonieri". Cobretti infrunta pe unul dintre membrii unei bande de neofascisti care terorizeaza orasul prin crimele lor. Doar ca o femeie scapa in urma unui atac al bandei, fiind singurul martor ocular al politiei pana in acel moment. Marion trebuie sa aiba grija de Ingrid Knutsen, femeia in cauza, insa raufacatorii sunt pe urmele lui, pentru ca cineva din interior le da informatii. Asa ca Marion Cobretti trebuie sa faca ceea ce stie el mai bine - sa se lupte cu banda de criminali.

Vezi Online Cobra - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Exorcist The Beginning

Exorcist The Beginning
Descriere sumara Exorcist The Beginning :
Anul: 2004
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 114 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Horror, Aventura, Thriller
Descriere detaliata Exorcist The Beginning :

In 1949, in Cairo, Egipt, arheologul si fostul preot Merrin, are o intalnire cu Semelier, reprezentantul unui milionar care este interesat de o biserica antica ingropata in nisipul din Estul Africii, intr-o colonie Britanica. Merrin si-a pierdut increderea in Dumnezeu in timpul Celui de-al II-lea Razboi Mondial, cand a fost obligat sa aleaga zece victime ale unui ofiter nazist, facand acest lucru.
Impreuna cu parintele catolic, Francis, trimis de Vatican pentru a investiga cum o biserica a fost construita in mod misterios intr-un loc, in urma cu 1.500 de ani inainte ca prima biserica initial descoperita in zona sa fie atestata. Ei o intalnesc pe Dr. Sarah, o femeie care a fost brutalizata de nazisti in timpul razboiului, care este responsabila pentru spitalul local si in timpul investigatiilor realizeaza ca biserica a fost construita sa protejeze zona impotriva fortelor raului, care au fost eliberate in timpul excavarilor. Parintele Merrin trebuie sa se intoarca la calea lui, cea a Domnului, pentru a lupra impotriva raului.

Vezi Online Exorcist The Beginning - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Tactical Force

Tactical Force
Descriere sumara Tactical Force :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 88 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune
Descriere detaliata Tactical Force :

N/A

Vezi Online Tactical Force - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Hostage

Hostage
Descriere sumara Hostage :
Anul: 2005
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 113 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama, Crima, Thriller
Descriere detaliata Hostage :

Intr-un oras mic din California, seful politiei Jeff Talley are probleme mari cu fiica lui. Un an mai tarziu, filmul ni-l prezinta pe Jeff ca fiind un negociator de succes in Los Angeles, dar dupa o negociere ratata, acesta se hotaraste sa paraseasca orasul si sa se mute cu familia lui intr-un orasel linistit.
Insa dupa ce familia lui Walter Smith, un contabil instarit, este luata ostatica, fostul negociator este nevoit sa-si reia meseria, nu numai pentru a salva familia lui Walter, dar si pentru a-si salva propria familie care este si ea luata ostatica de catre criminali.

Vezi Online Hostage - server 0:

VK CD 1



VK CD 2



Lista filme online - Actiune


Planet Terror

Planet Terror
Descriere sumara Planet Terror :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 95 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Horror, S.F, Thriller
Descriere detaliata Planet Terror :

In Texas, banda condusa de Abby, un dealer de pe piata neagra, infrunta gruparea de militari renegati aflata sub comanda capitanului Muldoon, intr-o baza militara dezafectata. In timpul rafalelor de arma, Abby fisureaza un recipient cu arme biologice, eliberand un gaz experimental foarte contagios, care transforma oamenii in zombies carnivori. Spitalul din zona este locul in care doctorul Block descopera o epidemie, care implica un numar mare de pacinenti cu aceleasi simptome necrutatoare. Cand boala afecteaza majoritatea populatiei locale, un grup de oameni imuni, condusi de mecanicul Wray, seriful Hague, dansatoarea Cherry si doctorita Dakota, lupta pentru a supravietui si devin singura speranta de salvare a omenirii.

Vezi Online Planet Terror - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Catwoman

Catwoman
Descriere sumara Catwoman :
Anul: 2004
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 104 minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Fantastic, Crima
Descriere detaliata Catwoman :

Patience Philips este o femeie timida, ce lucreaza ca designer pentru o firma producatoare a unei creme de infrumusetare. Insa, cand afla despre dedesubturile produsului, ea va intra in mijlocul unei conspiratii. Ea se transforma in Catwoman, o femeie puternica, rapida, agila si cu simturile unei pisici. Este periculoasa la fel ca o pisica salbatica. Insa aventurile sale se complica o data cu aparitia detectivului Tom Lone. Acesta este indragostit de Patience, dar in acelasi timp vrea sa puna mana pe Catwoman, despre care se crede ca este responsabila crimelor din oras.

Vezi Online Catwoman - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Never Say Never Again

Never Say Never Again
Descriere sumara Never Say Never Again :
Anul: 1983
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 134 Minute
Rating: AP | Cu acord parental
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura
Descriere detaliata Never Say Never Again :

Intr-o lume condusa de computere si birocratie, James Bond este omul care se lasa condus de intuitie pentru a descoperi pericolul, pentru a-l infrunta si a salva lumea. Cand SPECTRE pune mana pe doua rachete si ameninta omenirea cu declansarea lor, Bond intra in actiune. In timp ce-si incarca bateriile intr-o clinica de recuperare, cel de-al saselea simt al lui Bond il avertizeaza ca SPECTRE pune ceva la cale. Fatima Blush, asasinul agentiei, il urmareste pe James din Bahamas pana in sudul Frantei dorind sa-l omoare cu orice pret. Ajutat de prietenul sau de la CIA, Bond reuseste sa salveze lumea de amenintarea nucleara.

Nominalizat la Golden Globes.

Vezi Online Never Say Never Again - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Desperate Measures

Desperate Measures
Descriere sumara Desperate Measures :
Anul: 1998
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 100 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama, Thriller
Descriere detaliata Desperate Measures :

Frank Conner este un ofiter de politie din San Francisco a carui sotie a murit, iar fiul sau Matt sufera de leucemie. Fara un transplant de maduva Matt va muri, iar Frank trebuie sa gaseasca un donator. Singurul care l-ar putea salva pe Matt este un ocnas pe nume Peter McCabe, un criminal in serie nebun. La inceput McCabe refuza, dar pana la urma accepta operatia. McCabe a descoperit o cale ingenioasa de a evada din camera de operatie acolo unde doctora Hawkins se pregateste pentru a executa operatia. Connor se vede pus intr-o situatie dificila, fiul sau este pe moarte, iar un criminal umbla liber prin spitalul orasului. El trebuie sa ia o decizie si trebuie sa incalce legea pentru a-l aduce pe McCabe pentru operatie si a-l salva pe Matt.

Vezi Online Desperate Measures - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Let the Bullets Fly

Let the Bullets Fly
Descriere sumara Let the Bullets Fly :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 132 min
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Comedie
Descriere detaliata Let the Bullets Fly :

N/A

Vezi Online Let the Bullets Fly - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Mission Impossible 3

Mission Impossible 3
Descriere sumara Mission Impossible 3 :
Anul: 2006
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 126 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Aventura, Thriller
Descriere detaliata Mission Impossible 3 :

La petrecerea de logodana, Ethan primeste un telefon de la IMF, o agentie care se ocupa cu pastrarea secretelor de stat. Aceasta ii spune ca un agent pe care acesta l-a antrenat si de care s-a apropiat foarte mult a fost luat ostatec de catre Davian, unul dintre cei mai mari contrabandisti ai lumii. Se hotaraste sa plece in misiune si salveaza agentul, insa acesta moare in bratele sale in urma exploziei unui microcip implantat in cap. Chiar daca a plecat din agentie de ceva timp, Ethan Hunt se hotaraste sa termine misiunea si sa-l prinda pe Davin. Misiunea se complica in momentul in care contrabandistul o rapeste pe logodnica lui. Va reusi el sa-si salveze familia, avand in vedere ca de partea lui Damian se alatura si cativa agenti corupti?

Vezi Online Mission Impossible 3 - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Torrente 4: Lethal Crisis

Torrente 4: Lethal Crisis
Descriere sumara Torrente 4: Lethal Crisis :
Anul: 2011
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 93 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Crima
Descriere detaliata Torrente 4: Lethal Crisis :

N/A

Vezi Online Torrente 4: Lethal Crisis - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Under Siege

Under Siege
Descriere sumara Under Siege :
Anul: 1992
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 103 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama, Thriller
Descriere detaliata Under Siege :

In filmul "Sechestrati in larg" Steven Seagal personifica un bucatar pe nume Casey Ryback, dar nu unul banal, ci fost luptator in Marina militara, in conflictele din Vietnam, Orientul Mijlociu si Panama, unde a castigat numeroase decoratii. La bordul vasului Missouri - candva cea mai redutabila nava de razboi, aflata acum pe ultimul drum catre un port din Pacific unde va fi dezafectata - Ryback, cei cativa membri ai echipajului si Capitanul Adams trebuie sa dejoace planul diabolic pus la cale de doi militari corupti si psihopati. Unul este periculosul William Strannix, un ex-agent CIA, pe care fostii colegi au ordin sa-l elimine; celalalt este chiar comandantul secund, Krill, un tip care se duce la oficiul postal si impusca 20 de oameni pentru ca e nefericit.
Pe Missouri se mai afla Jordan Tate, o tanara care nimereste la bord in timpul ambuscadei si trebuie sa recurga la resurse neasteptate pentru a supravietui, si Tom Breaker, un important om de legatura cu Pentagonul. Caci arsenalul navei poate usor declansa o catastrofa nucleara ireparabila... Ceea ce trebuia sa fie aniversarea capitanului, cu tort, animatoare si muzica, se transforma in cosmar...

Nominalizat la 2 premii Oscar.

Vezi Online Under Siege - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Cowboys And Aliens

Cowboys And Aliens
Descriere sumara Cowboys And Aliens :
Anul: 2011
Calitate: TS-Screener
Durata Film: 113 minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Western, S.F, Thriller
Descriere detaliata Cowboys And Aliens :

In Arizona secolului al XIX-lea, cowboys si indienii apasi sunt intr-o continua confruntare si nimeni nu pare capabil sa instaureze pacea si buna-intelegere intre ei. Atunci cand intr-un oras situat in mijlocul unei regiuni desertice apare un strain pe nume Jake Lonergan, care nu isi aminteste nimic despre trecutul sau, dar poarta pe incheietura mainii stangi un soi de bratara bizara a carei intrebuintare ii este lui insusi neclara, localnicii nu il intampina cu bratele deschise si chiar il intemniteaza, comunicandu-i ca este cautat de catre seriful federal. La fel de interesat de necunoscut este si colonelul Woodrow Dolarhyde, cel care conduce cu mana de fier fraiele orasului si care are propriile socoteli cu singuraticul Jake Lonergan. Atunci cand orasul este tinta unei invazii extraterestre si localnicii sunt rapiti unul cate unul de catre alienii ce intentioneaza sa preia controlul asupra acestor teritorii si sa-i transforme pe oameni in scalvi, cowboys si indienii trebuie sa lase deoparte conflictele dintre ei si sa isi uneasca fortele impotriva unui dusman comun, bratara miraculoasa pe care Jake Lonergan o poarta la mana fiind cheia salvarii rasei umane.

Vezi Online Cowboys And Aliens - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Kickboxer

Kickboxer
Descriere sumara Kickboxer :
Anul: 1989
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 105 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama
Descriere detaliata Kickboxer :

Eric Sloane campion mondial la kickboxing,nemaiavand rival la el in tara (USA),este provocat sa-si masoare fortele in tara unde a fost inventat acest stil (Thailanda),cu un campion local Tong Po.Odata ajuns in Bankok,Eric in loc sa se pregateasca intens de lupta,ia in deradare acest meci,ducandu-se le femei si antrenandu-se in parc,superficial.Eric Sloane este invins fara drept de apel de catre Tong Po,acesta aplicandu-i o ultima lovitura in spate,paralizandu-l.In cautare de razbunare,fratele lui Kurt cauta o sala unde poate invata stilul Muay Tay,insa nimeni nu-l primeste.In cele din urma gaseste un antrenor Xian Chow,care se va stradui sa scoata ce-i mai bun din Kurt pentru marea infruntare.

Vezi Online Kickboxer - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Kickboxer 2 The Road Back

Kickboxer 2 The Road Back
Descriere sumara Kickboxer 2 The Road Back :
Anul: 1991
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 89 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama
Descriere detaliata Kickboxer 2 The Road Back :

Acest film este un sequel al filmului Kickboxer, aparut in anul 1989, film ce l-a avut in rolul principal pe Jean-Claude Van Damme. In acest film insa, actiunea filmului se invarte in jurul fratelui personajului pe care l-a interpretat Van Damme in primul film. David Sloan este fratele lui Kurt Sloan, acest fiind proprietarul unei sali de Karate. Acum, Mr. Sangha, oficial al guvernului Thailandez care il controleaza pe Tong Po, brutalul kickboxer. Acesta doreste acum ca Tong Po sa aibe inca o sansa impotriva lui Kurt Sloan, dar Tong Po, intr-un moment de furie, il impusca si il omoara pe acesta. Dar cand acestia aud de David, cei din guvern decid ca el este adversarul pe care Tong Po il va infrunta pentru a-si recladi onoarea. Dar atunci cand David se accidenteaza, profesorul sau, Xian, este adus pentru a-l ajuta pe acesta sa se vindece. Iar cand acesta se vindeca, cei din guvern aranjeaza lupta contra lui Tong Po; care dintre cei doi va supravietui?

Vezi Online Kickboxer 2 The Road Back - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Kickboxer 3 The Art Of War

Kickboxer 3 The Art Of War
Descriere sumara Kickboxer 3 The Art Of War :
Anul: 1992
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 92 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Sport
Descriere detaliata Kickboxer 3 The Art Of War :

Kickboxer 3: The Art Of War, este un film de actiune/sport, aparut in anul 1992. De regia acestui film s-a ocupat Rick King, iar de scenariul acestui film s-a ocupat Dennis A. Pratt. In rolurile principale ii putem urmari pe Sasha Mitchell, Dennis Chan, Richard Comar, Noah Verduzco sau Alethea Miranda. Impreuna cu antrenorul sau Xian, campionul din kickboxing, David Sloan, aterizeaza in Rio de Janeiro pentru un spectacol de lupte. In cel mai scurt timp, David este confruntat de partile intunecate ale orasului, atunci cand hotul de buzunare Costa incearca sa-i fure acestuia camera. Acesta il ia pe acesta si pe frumoasa sa sora, pe nume Isabella, sub aripa lui protectoare, pentru a-l ajuta in timpul luptelor. Acolo, Isabella castiga atentia unui agent nemilos, care se intampla sa fie managerul openentului sau, Martin. Nu dureaza mult timp pana cand David este nevoit sa-si foloseasca abilitatile sale de a lupta chiar si in afara ringului.

Vezi Online Kickboxer 3 The Art Of War - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Fallen

Fallen
Descriere sumara Fallen :
Anul: 2006
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 246 min
Rating:
Categoria: Actiune, Drama, Aventura, S.F, Fantastic
Descriere detaliata Fallen :

Aaron Corbett este un tanar liceean care locuieste cu familia sa adoptiva si care dintotdeauna si-a dorit sa-si cunoasca parintii naturali. Totul pare normal in ceea ce priveste viata sa pana in momentul cand implineste 18 ani si vise ciudate ii bantuie noptile . Spre marea lui surprindere din acea zi realizeaza ca detine anumite puteri supernaturale si pe langa asta nu dureaza mult si descopera ca este un Nephilim si ca este urmarit de ingeri care vor sa-l omoare .

Atunci cand Lucifer s-a rasculat alaturi de alti ingeri impotriva lui Dumnezeu si a pierdut, Dumnezeu i-a izgonit din rai si i-a trimis pe Pamant unde acestia au avut relatii cu oamenii si astfel s-au nascut aceste creaturi pe care Dumnezeu nu Le dorea si astfel A trimis o armata de ingeri pe Pamant sa distruga acesti Nephilimi.Din acest moment Aaron este intr-o fuga continua mai ales ca se pare ca el nu este doar un Nephilim ci Izbavitorul, cel care are puterea sa ierte ingerii cazuti pe Pamant. Astfel ajutat de Camael si Vilma el pleaca in cautarea destinului sau, de care ar putea depinde si viitorul omenirii.

Vezi Online Fallen - server 0:

VK CD 1



VK CD 2



VK CD 3



Lista filme online - Actiune


Enemy of the State

Enemy of the State
Descriere sumara Enemy of the State :
Anul: 1998
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 131 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama, Thriller
Descriere detaliata Enemy of the State :

Robert Clayton Dean este un tata si sot devotat si lucreaza ca avocat la o firma respectabila. Intr-o dupa-amiaza, in timp ce cumpara un cadou pentru sotia lui, Robert se intalneste cu un vechi prieten, iar acesta ii ascunde o caseta in bagaj, fara ca el sa stie. Pe caseta este inregistrata o crima recenta a unui senator. In spatele crimei se afla Thomas Reynolds, un oficial al National Security Agency. Acum Reynolds este pe urmele lui Dean pentru a recupera caseta si pentru a-i inscena o crima. Dean ii cere ajutorul lui Brill, un ex spion din cadrul NSA si face orice pentru a se salva.

Vezi Online Enemy of the State - server 0:

VK CD 1



VK CD 2



Lista filme online - Actiune


Turbulent Skies

Turbulent Skies
Descriere sumara Turbulent Skies :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 82 min.
Rating:
Categoria: Actiune
Descriere detaliata Turbulent Skies :

N/A

Vezi Online Turbulent Skies - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Aliens

Aliens
Descriere sumara Aliens :
Anul: 1986
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 137 min
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Horror, S.F, Thriller
Descriere detaliata Aliens :

Singurul supravietuitor de pe Nostromo, Ripley, este descoperita criogenata jumatate de secol mai tarziu de catre o nava de salvare. Cand se intoarce pe Pamant, ea afla ca o colonie umana a fost fondata pe aceeasi planeta pe care extraterestrii au fost gasiti. Dupa ce contactul cu aceasta colonie se pierde, ea este trimisa inapoi pe planeta impreuna cu o echipa de razboinici pentru a distruge amenintarea extraterestra pentru totdeauna si pentru a salva supravietuitorii.

Premiat cu 2 premii Oscar, nominalizat la Golden Globes.

Vezi Online Aliens - server 0:

VK CD 1



VK CD 2



Lista filme online - Actiune


Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
Descriere sumara Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 141 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Aventura, Fantastic
Descriere detaliata Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides :

"Piratii din Caraibe: On Stranger Tides" surprinde distracţia, aventura şi umorul ce "aprinde" franciza - de această dată în Disney Digital 3D. În această poveste plină de acţiune, istorisiri ale adevărului, trădare, tinereţe şi moarte.
Jack Sparrow şi căpitanul Barbossa pornesc în căutarea iluzoriei Fântâni a Tinereţii, dar ei află că nu sunt singurii în căutarea acesteia. Ei vor trebui să lupte cu un oponent periculos, care dispune de o tehnologie net superioară săbiilor, flintelor, tunurilor şi corăbiilor celor doi piraţi: Blackbeard, un pirat cu renume, care este de asemenea în căutarea ei. Când căpitanul Jack Sparrow îşi intersectează traseul cu o femeie din trecutul său (Penelope Cruz), el nu este sigur dacă este dragoste sau dacă ea este un fals artist, nemilos care-l foloseşte pentru a găsi fantastica Fântână a Tinereţii. Când ea îl forţează la bordul navei "Răzbunarea lui Queen Anne", nava lui Blackbeard formidabilul pirat (Ian McShane), Jack se regăseşte într-o aventură neaşteptată în care el nu ştie de cine să se teamă mai mult: de Blackbeard sau de femeia din trecutul său...

Vezi Online Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


The In-Laws

The In-Laws
Descriere sumara The In-Laws :
Anul: 2003
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 98 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Comedie
Descriere detaliata The In-Laws :

Jerry Peyser este un dentist care duce o viata linistita. Atunci cand fiica lui Melissa il anunta ca o sa se marite cu prietenul ei Mark Tobias, el se entuziasmeaza si vrea sa faca tot posibilul ca nunta sa fie asa cum trebuie. Insa Jerry si sotia lui, Katherine, ii intalnesc pe parintii lui Mark, si Steve, tatal lui Mark, il ia pe Jerry intr-o calatorie. Jerry afla ca Steve este de fapt un agent sub acoperire al CIA si, impreuna cu acesta, se implica intr-o afacere cu arme si trafic de droguri.

Vezi Online The In-Laws - server 0:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Poseidon

Poseidon
Descriere sumara Poseidon :
Anul: 2006
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 99 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Drama, Aventura, Thriller
Descriere detaliata Poseidon :

In noaptea anului nou, Poseidon, un luxos vas de croaziera, a fost lovit de un val urias, ce a cauzat rasturnarea vaporului. Majoritatea pasagerilor au murit, dar cateva sute de persoane au reusit sa ramana in viata in sala de dans, unde petrecerea se tinea. Realizand ca singura speranta de a fi salvati se afla la suprafata apei - unde acum este carena vasului - o mana de supravietuitori, condusi de Dylan si de Robert, incep sa-si faca drum catre iesirile de langa elice. Vor reusi oare, sau se vor alatura sutelor de morti atunci cand ferestrele salii de dans for ceda presiunii apei?

Vezi Online Poseidon - server 0:

VK CD 1



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu