marți, 18 decembrie 2012

Lista filme online - Actiune (19)

Lista filme online - Actiune


Van Helsing

Van Helsing
Descriere sumara Van Helsing :
Anul: 2004
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 126 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Aventura, Thriller
Descriere detaliata Van Helsing :

In secolul al XIX-lea, cunoscutul vanator de vampiri Dr. Abraham Van Helsing se indreapta spre Europa pentru o infruntare cu vechiul sau rival, contele Dracula, dar si cu Omul-Lup si Frankenstein. De partea lui o are pe frumoasa Anna, mostenitoarea unei familii bogate si respectate din zona, care este hotarata sa distruga tot raul din lume.
Aflat in cautarea trecutul, Van Helsing va reusi sa gaseasca raspunsuri in Transilvania unde il va infrunta pe Dracula, el fiind singurul capabil de a ridica blestemul de pe familia Annei Valerious.

Vezi Online Van Helsing - server 0:

VK CD 1



Vezi Online Van Helsing - server 1:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Actiune


Babylon A.D

Babylon A.D
Descriere sumara Babylon A.D :
Anul: 2008
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 101 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Aventura, S.F
Descriere detaliata Babylon A.D :

Toorop a luptat in toate razboaiele care au zguduit lumea de la inceputul secolului al XXI-lea si a supravietuit.
Mafia care conduce Europa de Est il insarcineaza pe acest mercenar curajos cu o misiune delicata: accea de a escorta o tanara misterioasa pe nume Aurora din Rusia la New York, pentru a o incredinta unui ordin religios extrem de puternic.
BABYLON A.D. SAS si MNP ENTREPRISE prezinta BABYLON A.D., un film de Mathieu Kassovitz, cu: Vin Diesel, Mélanie Thierry, Michelle Yeoh, Lambert Wilson, Mark Strong, Jérôme Le Banner, Charlotte Rampling si Gérard Depardieu. Scenariul este realizat de Mathieu Kassovitz si Eric Besnard, dupa romanul "Babylon Babies" al lui Maurice G. Dantec. Producator este Ilan Goldman.

Vezi Online Babylon A.D - server 0:

VK CD 1



Vezi Online Babylon A.D - server 1:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Actiune


Blood And Bone

Blood And Bone
Descriere sumara Blood And Bone :
Anul: 2009
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 90 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama
Descriere detaliata Blood And Bone :

Fostul condamnat Isaiah Bone este noua forta a luptelor de strada din Los Angeles. Dupa cinci ani petrecuti in inchisoare, e gata sa inceapa o noua viata. Dar atunci cand il doboara pe campionul local, seful "mafiei" in domeniu ce aduce teroarea pe strazile din LA, doreste sa il introduca pe Bone intr-o serie de meciuri internationale de mare miza. Refuzul lui Bone declanseaza o confruntare exploziva intre doi dusmani puternici, ce pune totul la bataie. Totusi Bone intra in aceast gen de lupta, în încercarea sa de a îndeplini o promisiune facuta unui prieten mort.

Vezi Online Blood And Bone - server 0:

VK CD 1



Vezi Online Blood And Bone - server 1:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Actiune


Cellular

Cellular
Descriere sumara Cellular :
Anul: 2004
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 93 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Crima, Thriller
Descriere detaliata Cellular :

Ce s-ar intampla daca viata cuiva ar atarna de un fir de telefon si puterea de a o salva sta numai in mainile tale? Pentru Ryan, acest lucru se intampla in momentul in care primeste din intamplare un telefon de la Jessica Martin. Fiind rapita si amenintata cu arma intr-un pod, Jessica apeleaza un numar la intamplare si cel care raspunde este Ryan. Ea ii cere sa o ajute inainte ca rapitorii sa se intoarca si sa o omoare. Ryan este astfel aruncat intr-o cursa contracronometru, prins intr-un iures al minciunii si al crimei, fara sa aiba nici cea mai mica idee unde se afla persoana rapita si pe deasupra mai are si telefonul aproape descarcat. Totul a pornit de la o filmare. Craig filmase cum poliţiştii Dimitri, Deason şi Dana , alături de alţi colegi de-ai lor, omorau traficanţi. Chand este soţul Jessicăi . Poliţiştii o răpesc pe Jessica, după ce o omoară pe menajera Rosalia. Ryan e prieten cu Chad. Tara este iubirea lui Chad, aşa cum Chloe e a lui Ryan. Chloe este supărat pe Ryan. El îi face comisioane pentru a se revanşa. Se pare că totul merge bine spre împăcare, până sună celularul. Răspunde şi descoperă că Jessica, o femeie, o voce este răpită şi are nevoie de ajutor. El are de ales între a fi cavalerul salvator sau să intre în graţiile iubirii.

Vezi Online Cellular - server 0:

VK CD 1



Vezi Online Cellular - server 1:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Actiune


The Amazing Spider-Man

The Amazing Spider-Man
Descriere sumara The Amazing Spider-Man :
Anul: 2012
Calitate: TS-Screener
Durata Film: 136 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Filme Noi, Actiune, Aventura, Fantastic, Thriller
Descriere detaliata The Amazing Spider-Man :

Untitled Spider - Man Reboot este un film de aventuri , regia filmului este semnata de Marc Webb dupa un scenariu al lui James Vanderbilt , Stan Lee , Steve Ditko si va fi lansat in anii 2012 de Sony Pictures Entertainment . '' Spider man 4 '' il are ca personaj principal pe Andrew Garfield si se concentreaza pe viata de adolescent matur a lui Peter Parker . Peter era student de colegiu si avea probleme serioase cu egoul sau . Problemele lumii si natura puterilor sale ii afectau serios comportamentul social si-l transformau . Peter va reancepe lupta cu Venom care revine si continua sa sperie lumea intr-un masacru nimicitor asistat fiind de The Vulture , The Reptile si The Hobgoblin care-l sprijineau pe Venom in razbunarea lui pe Peter Parker . Mary Jane va fi si ea alaturi de Peter dar nu fara emotii deoarece si ea va suferi transformari neasteptate deoarece noul Venom dobandise puteri neasteptate .

Vezi Online The Amazing Spider-Man - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Amazing Spider-Man - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Lesbian Vampire Killers

Lesbian Vampire Killers
Descriere sumara Lesbian Vampire Killers :
Anul: 2009
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 88 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Horror
Descriere detaliata Lesbian Vampire Killers :

Din pricina unui sir de intamplari nefericite Jimmy Maclaren si prietenul sau Fletch raman blocati intr-un sat galez asupra caruia planeaza un blestem lansat in secolul al XVII-lea de catre regina vampiritelor lesbiene pe nume Carmilla, cu putina vreme inainte ca aceasta sa fie ucisa de vanatorul de vampiri Wolfgang Maclaren, nimeni altul decat un stra-strabunic al tanarului Jimmy.
In vreme ce Jimmy si Fletch urmau sa serveasca d
rept sacrificii umane pentru ca barbatii din sat sa-si poata salva femeile care fusesera transformate in sclave de catre creaturile intunericului, un grup de studente straine atragatoare sunt capturate una cate una de vampiritele lesbiene si devin asemenea acestora. Jimmy Mclaren si ultima supravietuitoare din randul studentelor pe nume Lotte sunt prinsi de catre demonii care planuiesc sa se foloseasca de sangele lor pentru a o readuce la viata pe regina lor Carmilla, salvarea lor depinzand de un pierde-vara precum Fletch si de noul aliat al acestuia - vicarul satului - care trebuie sa ii elibereze pe prizonieri pana la rasaritul soarelui, cu ajutorul unei spade utilizate cu secole in urma de catre vanatorul de vampiri Wolfgang Maclaren.

Vezi Online Lesbian Vampire Killers - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Lesbian Vampire Killers - server 1:

VK CD 1



Vezi Online Lesbian Vampire Killers - server 2:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Actiune


Hellraiser 2

Hellraiser 2
Descriere sumara Hellraiser 2 :
Anul: 1998
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 97 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Horror, Drama, Thriller
Descriere detaliata Hellraiser 2 :

Hellbound: Hellraiser II este urmare a filmului Hellraiser, a carui poveste este inspirata dintr-o nuvela scrisa de Clive Barker, The Hellbound Heart ("O inima legata de Iad", in traducere aproximativa), care a si regizat primul film din serie.
Kirsty, tanara a carui familie a murit intr-un fel misterios, se trezeste intr-un spital de psihiatrie. Aceasta incearca sa convinga lumea ca asasinarea familiei ei a avut loc din cauze supranaturale, dar toti o considera nebuna. Cand ea descopera ca medicul ei stie de aceste forte demonice si vrea sa le invoce, Kirsty incearca sa-l impiedice, dar prea tarziu, caci o poarta catre Iad a fost deschisa de o fata numita Tiffany. Ea intra sa-l caute pe tatal ei, dar descopera ca a fost doar o capcana. Iar acum ea si Tiffany trebuie sa caute o iesire, inainte ca lucrurile sa se agraveze...

Vezi Online Hellraiser 2 - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Hellraiser 2 - server 1:

VK CD 1



Vezi Online Hellraiser 2 - server 2:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Actiune


Su Qi-Er

Su Qi-Er
Descriere sumara Su Qi-Er :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 116 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama, Istoric
Descriere detaliata Su Qi-Er :

In perioada Dinastiei chineze Qing, Su Qi-Er este un nobil bogat si respectat, dar familia sa intra in dizgratie din pricina unei conspiratii indreptate impotriva lui, iar barbatul incepe sa fie persecutat si batut crunt, mana dreapta fiindu-i schilodita. Dornic sa se razbune pe cei care l-au mutilat si l-au lasat sa cerseasca pe strazi, Su Qi-Er isi dedica existenta practicarii artelor martiale si devine un patriot si un erou popular cunoscut sub porecla de "Regele Cersetorilor". Sprijinit moral de catre loiala si iubitoarea lui sotie Yuan Ying, care ii ramane alaturi in orice conditii si salvat de catre puternica si indemanatica manuitoare de sabie pe nume Sister Yu, Su Qi-Er se transforma intr-o adevarata legenda Kung-Fu.

Vezi Online Su Qi-Er - server 0:

VK CD 1



Vezi Online Su Qi-Er - server 1:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Actiune


The Order

The Order
Descriere sumara The Order :
Anul: 2001
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 89 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama, Thriller
Descriere detaliata The Order :

Dezlantuie puterea!
Rudy (Van Damme) incearca sa dea de urma tatalui sau, un pasionat arheolog care s-a pierdut in regiunea Ierusalimului. Descopera un complot care ar putea declansa Apocalipsa.
Atunci cand, in secolul XI, cruciatii cuceresc Ierusalimul, unul dintre ei incepe sa-si puna la indoiala credinta, bulversat de oribilul macel infaptuit in numele Domnului. Are o epifanie spirituala si isi creeaza propria-i secta religioasa care castiga numerosi adepti printre crestini, evrei si musulmani. Simtindu-se amenintati, cruciatii il ucid, iar capitolul final al scripturii la care lucra se pierde in desert... 900 de ani mai tarziu, scriptura este gasita de un arheolog pe nume Oscar. Alertat de disparitia acestuia pe cand se afla in Israel, Rudi, fiul sau, incearca sa-i dea de urma. El va descoperi o conspiratie de proportii biblice...

Vezi Online The Order - server 0:

VK CD 1



Vezi Online The Order - server 1:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Actiune


Batman: Under The Red Hood

Batman: Under The Red Hood
Descriere sumara Batman: Under The Red Hood :
Anul: 2010
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 75 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Animatie
Descriere detaliata Batman: Under The Red Hood :

N/A

Vezi Online Batman: Under The Red Hood - server 0:

VK CD 1



Vezi Online Batman: Under The Red Hood - server 1:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Actiune


BloodRayne II: Deliverance

BloodRayne II: Deliverance
Descriere sumara BloodRayne II: Deliverance :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 99 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Horror, Western
Descriere detaliata BloodRayne II: Deliverance :

In Bloodrayne 2 actiunea se petrece la cateva sute de ani mai tarziu. Acum Rayne a ajuns in Statele Unite ale Americii, in perioada Vestului salbatic, in orasul Deliverance, Montana. Odata ajunsa aici, Rayne descopera ca Vestul salbatic este mai sangeros de cat se astepta, si asta datorita existentei unui grup de vampiri-cowboy care terorizeaza orasul noaptea. Acesti vampiri fac parte din banda condusa de Billy the Kid, care este dispus sa faca orice ca sa isi creeze un imperiu al sau propriu. Fara pic de mila, Billy the Kid, rapeste locuitorii micului oras, omorandu-i si amenintandu-le copii.
In speranta de a infarnge banda de vampiri a lui Billy the Kid, Rayne se aliaza cu Pat Garret, un membru al societatii Brimstone, care a fost considerat mort pana acum, un preot fals, si un vagabond pe nume Franson. Impreuna vor incerca sa il opreasca pe Billy the Kid si sa arate lumii intregi mai exact cum anume a fost castigat Vestul salbatic.

Vezi Online BloodRayne II: Deliverance - server 0:

VK CD 1



Vezi Online BloodRayne II: Deliverance - server 1:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Actiune


Deep Impact

Deep Impact
Descriere sumara Deep Impact :
Anul: 1998
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 120 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, S.F
Descriere detaliata Deep Impact :

Impactul nimicitor al unei comete nu este un viitor pe care omenirea il poate accepta. Dar o cometa este pe cale de a lovi planeta Pamant. Leo Biederman este tanarul care descopera aceasta cometa care acum se indreapta spre Pamant. Daca cometa Wolf-Biederman loveste pamantul, omenirea ar putea fi fata in fata cu extinctia ca specie. Dar guvernul american planuieste o solutie pentru prevenirea acestui dezastru. O echipa de astronauti este trimisa de arunce in aer aceasta cometa, dar misiunea lor da gres. Intre timp, inapoi pe Pamant, presedintele planuieste sa adaposteasca 1 milion de oameni, cei mai importanti de pe planeta, care ar putea ajuta omenirea sa isi continue existenta chiar si dupa acest dezastru global.
Leo, care a descoperit existenta cometei este selectat automat sa intre in acest bunker special alaturi de familia lui. Dragostea vietii lui, Sarah, impreuna cu parintii ei raman la voia intamplarii, in asteptarea sfarsitului. Planul salvator vine de la "ingerii" din spatiu, astronautii care au gasit o solutie pentru a opri aceasta nenorocire.

Vezi Online Deep Impact - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Deep Impact - server 1:

VK CD 1



Vezi Online Deep Impact - server 2:

Vidxden CD 1



Lista filme online - Actiune


The Raid: Redemption

The Raid: Redemption
Descriere sumara The Raid: Redemption :
Anul: 2011
Calitate: HD-Rip
Durata Film: 101 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Crima, Thriller
Descriere detaliata The Raid: Redemption :

Acest film nu are descriere.

Vezi Online The Raid: Redemption - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Raid: Redemption - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Tropa de Elite 2 - O Inimigo Agora E Outro

Tropa de Elite 2 - O Inimigo Agora E Outro
Descriere sumara Tropa de Elite 2 - O Inimigo Agora E Outro :
Anul: 2010
Calitate: BD-Rip
Durata Film: 115 min.
Rating: N/A
Categoria: Actiune, Drama, Crima, Thriller
Descriere detaliata Tropa de Elite 2 - O Inimigo Agora E Outro :

Dupa o interventie singeroasa a brigazii BOPE in Penitenciarul de maxima securitate Bangu 1 din Rio de Janeiro, pentru a inabusi o revolta interna, locotenent-colonelul Roberto Nascimento, si al doilea la comanda, capitanul Matias Andre, sunt acuzati de membrul organizatiei Drepturilor Omului, Diogo Fraga, de executare a prizonierilor. Matias este transferat in corupta politie militara si Nascimento este exonerat de la BOPE de catre guvernator.

Vezi Online Tropa de Elite 2 - O Inimigo Agora E Outro - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Tropa de Elite 2 - O Inimigo Agora E Outro - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


The Dark Knight Rises

The Dark Knight Rises
Descriere sumara The Dark Knight Rises :
Anul: 2012
Calitate: CAM
Durata Film: 164 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Filme Noi, Actiune, Aventura, Crima, Thriller
Descriere detaliata The Dark Knight Rises :

Dupa moartea procurorului Harvey Dent , Batman isi asuma responsabilitatea pentru crimele acestuia, pentru a-i apara onoarea si , haituit de autoritati, hotaraste sa paraseasca orasul pana cand lucrurile se vor calma. Dupa opt ani de la moartea lui Dent si de la teroarea lui Joker, care a facut ca cetatenii din Gotham City sa protesteze impotriva lui Batman, Cavalerul Negru se intoarce in oras pentru a descoperi adevarul despre enigmatica Selina Kyle. Insa, in lipsa lui Batman, un nou inamic s-a instalat in Gotham si planuieste sa provoace teroare si distrugeri, care vor zgudui orasul din temelii. Bruce Wayne trebuie sa apeleze din nou la alter ego-ul sau Batman, pentru a reusi sa invinga cel mai puternic si cel mai periculos adversar pe care l-a infruntat vreodata - Bane - insa in acelasi timp el trebuie sa se confrunte si cu Catwoman, despre care inca nu stie daca este un inamic de temut sau un aliat necesar.

Vezi Online The Dark Knight Rises - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Dark Knight Rises - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Soldiers of Fortune

Soldiers of Fortune
Descriere sumara Soldiers of Fortune :
Anul: 2012
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 94 min.
Rating: N/A
Categoria: Filme Noi, Actiune, Aventura
Descriere detaliata Soldiers of Fortune :

n bancher de pe Wall Street, un geniu in calculatoare, un mogul rus in industria aluminiului, un comerciant de arme si fondatorul unei companii de telefonie mobila sunt in cautare de aventuri. Acesti oameni sunt bogati, dar cauta noi provocari si vor sa experimenteze adrenalina razboiului pe o insula indepartata.

Inca de la inceput lucrurile merg prost. Jocul devine serios si mortal de indata ce ajung pe tarmul insulei. Corabia se scufunda si sunt lasati pe cont…

Vezi Online Soldiers of Fortune - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Soldiers of Fortune - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


The Lord Of the Rings: The Fellowship Of The Ring

The Lord Of the Rings: The Fellowship Of The Ring
Descriere sumara The Lord Of the Rings: The Fellowship Of The Ring :
Anul: 2001
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 178 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Aventura, Fantastic
Descriere detaliata The Lord Of the Rings: The Fellowship Of The Ring :

Frodo, un hobbit, mosteneste un inel cu puteri extraordinare de la unchiul sau, Bilbo Baggins. Dar Inelul are si o putere malefica asupra celui ce-l detine, asa ca Frodo trebuie sa plece intr-o calatorie de-a lungul Pamantului de Mijloc si sa arunce Inelul in "Muntele Blestemat", singurul loc unde acesta poate fi distrus

Premiat cu 4 premii Oscar, nominalizat la 3 premii Golden Globes.

Vezi Online The Lord Of the Rings: The Fellowship Of The Ring - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Lord Of the Rings: The Fellowship Of The Ring - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Tears of the Sun

Tears of the Sun
Descriere sumara Tears of the Sun :
Anul: 2003
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 136 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama, Thriller
Descriere detaliata Tears of the Sun :

Locotenentul A.K. Waters si echipa sa din elita marinei, SEAL, sunt trimisi intr-o zona de coflict din Nigeria pentru a o salva pe Lena Kendriks, o doctorita din organizatia Medici fara Frontiere. Aceasta refuza insa sa plece fara protejatii sai si pune conditia ca acestia sa fie ajutati sa se refugieze in tara vecina

Vezi Online Tears of the Sun - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Tears of the Sun - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Wild Wild West

Wild Wild West
Descriere sumara Wild Wild West :
Anul: 1999
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 101 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Western, S.F
Descriere detaliata Wild Wild West :

Agentul special guvernamental James West (Will Smith) dotat cu sarm si inteligenta, si agentul special guvernamental Artemus Gordon (Kevin Kline), un maestru al deghizarilor si inventatorul unor masinarii mari si mici , sunt trimisi sa ii dea de urma geniului diabolic personalizat de Dr. Arliss Loveless (Kenneth Branagh). Loveless planuieste sa il asasineze pe presedintele Statelor Unite cu ajutorul unui vehicol infernal, transportor de arme, numit Tarantula.
West si Gordon incep ca rivali dar curand isi unesc talentele devenind o echipa vicleana bazata pe incredere reciproca in cea mai mare parte a timpului.

Vezi Online Wild Wild West - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Wild Wild West - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Warriors Of The Rainbow: Seediq Bale

Warriors Of The Rainbow: Seediq Bale
Descriere sumara Warriors Of The Rainbow: Seediq Bale :
Anul: 2011
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 276 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama, Istoric
Descriere detaliata Warriors Of The Rainbow: Seediq Bale :

Populatia Seediq a fost fortata sa renunte la cultura proprie, traditie si credinta in timpul ocupatiei Japoniei asupra Taiwanului. Barbatii, vanatori dibaci, au fost puti sa lucreze din greu pentru ocupanti, iar femeile, care se ocupau in mod traditional cu tesutul, au devenit slugi si menajere pentru japonezi. Populatia Seediq avea obiceiul de a-si tatua fetele pentru a deveni Seediq Bale, oameni adevarati, dar aceasta traditie a fost interzisa de fortele de ocupatie. Mona Rudao a vazut cum cei din poporul sau sunt oprimati timp de 30 de ani. In toamna anului 1930, un an cand sclavia celor din neamul Seediq ajunsese la apogeu, un cuplu tanar se casatoreste si e data o petrecere de bucurie la care apare si un japonez, devenit recent inspector al regiunii. Tado Mona, fiul lui Rudao, ii ofera japonezului vin, dar e batut fiindca ar fi avut mainile murdare si l-a jignit pe japonez. Tado Mona si fratele sau, Baso Mona il ataca pe japonez si incep o rascoala. Intregul trib va ajunge tinta razbunarii japonezilor asa ca i se cere lui Mona Rudao sa preia conducerea in lupta impotriva ocupantilor. Rudao tanjeste sa recastige demnitatea tribului sau, dar nu ar vrea ca acestia sa-si piarda vietile in lupta. In cele din urma, gandindu-se la strabuni, decide sa porneasca lupta. Seediq Bale - oamenii adevarati - credeau in curcubeu, iar japonezii credeau in soare (pe care il au si acum simbolizat pe drapel). Mona Rudao a condus in lupta 300 de razboinici Seediq impotriva a 3.000 de soldati japonezi. Se spune ca atunci cand au luptat, unii crezand in curcubeu, iar ceilalti in soare, uitasera ca, de fapt, cu totii credeau in acelasi cer.

Vezi Online Warriors Of The Rainbow: Seediq Bale - server 0:

FastUpload.ro CD 1


FastUpload.ro CD 2


Vezi Online Warriors Of The Rainbow: Seediq Bale - server 1:

VK CD 1



VK CD 2



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu