marți, 18 decembrie 2012

Lista filme online - Actiune (13)

Lista filme online - Actiune


Men In Black

Men In Black
Descriere sumara Men In Black :
Anul: 1997
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 98 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Comedie, S.F
Descriere detaliata Men In Black :

James Darrel Edwards este un politist din New York cu fizic atletic si atitudine antiautoritara. Intr-o noapte, dupa ce urmareste un fugar misterios pe strazile orasului, care se dovedeste ca este un extraterestru, James este recrutat de catre "K", un veteran dintr-o organizatie secreta care se ocupa cu venirile si plecarile extraterestrilor pe Pamant. Numiti "oamenii in negru" datorita costumului negru, agentii sunt insarcinati sa recupereze un bulb care a fost furat de catre un terorist intergalactic. Se pare ca bulbul nu este altceva decat galaxia insasi, iar hotul a aruncat omenirea intr-un razboi interstelar. "K" si noul sau partener, pe nume "J", sunt singurii in masura sa il prinda pe raufacator si sa salveze Pamantul.

Vezi Online Men In Black - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Men In Black - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Men In Black 2

Men In Black 2
Descriere sumara Men In Black 2 :
Anul: 2002
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 88 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Comedie, S.F
Descriere detaliata Men In Black 2 :

Partea a doua a filmului Men In Black ii gaseste pe cei doi eroi separati - Kay s-a intors la viata sa normala, pe cand Jay continua sa lupte pentru agentia care are grija de extraterestrii de pe pamant. De aceasta data, misiunea lor este sa salveze lumea de la un dezastru intergalactic. Extraterestrul care-i pune la incercare se deghizeaza intr-un model sexy. Acum Jay incearca sa-si convinga partenerul sa-l ajute si sa revina in MIB inainte ca pamantul sa fie distrus.

Vezi Online Men In Black 2 - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Men In Black 2 - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Bulletproof

Bulletproof
Descriere sumara Bulletproof :
Anul: 1996
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 84 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Aventura, Crima
Descriere detaliata Bulletproof :

Hotii Rock Heats si Archie Moses sunt doi prieteni ce fura masini impreuna de un an de zile. Archie il ajuta pe Rock sa intre in gasca distribuitorului de droguri Frank Colton, fara a sti ca de fapt Rock este detectivul sub acoperire Jack Carter, ce are misiunea de a gasi dovezi impotriva lui Frank. In timpul raidului politiei a unei incarcaturi de droguri, Archie il impusca din greseala pe Jack in cap. De indata ce se vindeca, Jack nu mai doreste sa aiba de-a face cu Archie, dar cei doi trebuie sa faca front comun impotriva gastii lui Frank si a multor politisti corupti.

Vezi Online Bulletproof - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Bulletproof - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


The Invincible Iron Man

The Invincible Iron Man
Descriere sumara The Invincible Iron Man :
Anul: 2007
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 83 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Aventura, S.F, Animatie
Descriere detaliata The Invincible Iron Man :

Playboy-ul multimiliardar Tony Stark, geniu al tehnologiei si proprietar al giganticei Stark Enterprises, finanteaza aducerea la suprafata a unui stravechi oras chinez. Ceea ce el nu stie este ca gherilele care ataca situl si pe muncitori incearca sa impiedice revenirea la viata a unui mandarin blestemat. In momentul ?n care este capturat, ?mpreuna cu prietenul sau, stralucitul inginer Rhody, de cei din gruparea Dragonii de Jad, iar viata ii este salvata de frumoasa Li Mei, lucrurile incep sa se schimbe.

Cu atit mai mult cu cit, reusind sa evadeze, are surpriza de a se vedea in postura de proscris, fiind c?utat de autoritati, iar profetia incepe sa se indeplineasca, iar Tony Stark ajunge s? renunte la viata de huzur de pina in acel moment, pentru a porni in cautarea adevarului si pentru a-i impiedica pe cei rai sa-si puna ?n aplicare planurile.

Vezi Online The Invincible Iron Man - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Invincible Iron Man - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


X-Men Origins: Wolverine

X-Men Origins: Wolverine
Descriere sumara X-Men Origins: Wolverine :
Anul: 2009
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 107 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, S.F, Fantastic, Thriller
Descriere detaliata X-Men Origins: Wolverine :

Wolverine, unul dintre cele mai populare personaje din seria X-Men, are parte de propriul sau film. Prequel al celebrei serii, filmul prezinta aventurile mutantului cu uimitoare puteri regenerative inainte de-al intalni pe profesorul telepat Charles Xavier. Wolverine (sau Logan) porneste in cautarea propriului sau trecut si a originii uimitoarelor sale puteri. In rolul principal a fost distribuit acelasi Hugh Jackman.

Vezi Online X-Men Origins: Wolverine - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online X-Men Origins: Wolverine - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


My Mom's New Boy Friend

My Mom's New Boy Friend
Descriere sumara My Mom's New Boy Friend :
Anul: 2008
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 97 Minute
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Romantic, Thriller
Descriere detaliata My Mom's New Boy Friend :

"My Mom's new boyfriend" este o comedie romantica spumoasa care ii are in centrul actiunii pe tanarul agent FBI Henry Durand si pe mama acestuia - Marty Durand. Atunci cand Henry este selectat pentru a face parte dint-o echipa de agenti federali si este trimis intr-o misiune importanta, mama sa era o femeie intre doua varste, supraponderala, plina de vicii si extrem de putin atragatoare. Dupa numai cativa ani, intorcandu-se acasa impreuna cu logodnica lui Emily, Henry descopera o mama total schimbata, sexy si frumoasa, care a renuntat la toate obiceiurile proaste si la usa careia fac coada barbati de toate varstele si profesiile. Lucrurile se complica insa in momentul in care Marty incepe o relatie amoroasa pasionala cu Tommy, care este suspectat de catre FBI a fi conducatorul unei retele internationale de hoti de obiecte de arta, motiv pentru care Henry este insarcinat cu dificila si neplacuta misiune de a-i spiona 24 de ore din 24 pe cei doi amorezi si de a le raporta toate miscarile.
Plantand microfoane prin toate ungherele casei, tanarul fiu patrunde fara voia sa in intimitatea cuplului de indragostiti, de aici rezultand o multime de situatii amuzante si haioase.

Vezi Online My Mom's New Boy Friend - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online My Mom's New Boy Friend - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


X-Men: First Class

X-Men: First Class
Descriere sumara X-Men: First Class :
Anul: 2011
Calitate: Bluray-Rip
Durata Film: 132 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Actiune, Drama, Aventura, S.F, Thriller
Descriere detaliata X-Men: First Class :

Inainte ca Charles Xavier si Erik Lensherr sa ia numele de Profesorul X si Magneto, ei erau doi barbati tineri ce descopereau puterile lor pentru prima data. Inainte ca acestia sa devina dusmani de moarte, au fost cei mai apropiati prieteni, care au lucrat impreuna cu ceilalti mutanti (unii familiari, altii noi), pentru a opri cea mai mare amenintare pe care lumea a cunoscut-o vreodata. In acest proces, o ruptura intre ei s-a deschis, care a dat startul razboiului etern dintre fratia mutantilor de partea lui Magneto lui si mutantii-X aliatii profesorului Xavier.
Un prequel al primelor trei filme ale acestei serii a mutantilor-X ce va avea loc in cursul anilor '60, anii in care prietenia dintre Xavier si Magneto o ia pe o cale gresita, de asemenea fondarea scolii de mutanti-x are loc. Costumele supereroilor acestui film vor arata mult mai mult decat au facut-o in benzile desenate, iar membrii echipei originale, nu vor aparea in afara de Beast (Bestia). Un element romantic implica pe unii dintre mutanti iar Xavier, profesorul-X, nu va fi chel sau in scaun cu rotile iar motivul pentru care acesta va avea nevoie mai tirziu de un scaun cu rotile va fi explicat ...

Vezi Online X-Men: First Class - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online X-Men: First Class - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


5 Days of War

5 Days of War
Descriere sumara 5 Days of War :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 109 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama, Razboi
Descriere detaliata 5 Days of War :

Reporterul nord-american Thomas Anders este salvat de la moarte in timpul razboiului din Irak de catre un contingent georgian din Fortele Aliate, dar unul dintre colegii sai este ucis, tragedie in urma careia tanarul decide sa se intoarca in Los Angeles. La indemnul unor amici din Tibilisi, care il informeaza ca este pe cale sa izbucneasca un conflict armat intre Georgia si Rusia cu privire la regiunile Osetia de Sud si Abhazia, Thomas Anders pleaca spre Georgia impreuna cu cameramanul sau Sebastian Ganz si este martorul unor executii socante si barbare ale rebelilor separatisti din Osetia de Sud, carora le cade victima populatia civila nevinovata din Georgia. In august 2008, zona de granita dintre Georgia si Rusia este scena unor confruntari violente intrucat provinciile georgiene Osetia de Sud si Abzahia doresc sa isi castige independenta fata de Georgia si apoi sa se uneasca cu Rusia, dar posturile de televiziune din intreaga lume prefera sa transmita Jocurile Olimpice de Vara de la Beijing in loc sa atraga atentia asupra escaladarii conflictului din Georgia, care ia amploare si din cauza pasivitatii manifestate de catre Statele Unite ale Americii si marile puteri europene.

Vezi Online 5 Days of War - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online 5 Days of War - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Star Trek

Star Trek
Descriere sumara Star Trek :
Anul: 2009
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 126 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Aventura, S.F
Descriere detaliata Star Trek :

Unul a crescut pe lanurile de porumb din Iowa, luptand pentru independenta, pentru o evadare dintr-o lume care promitea doar indiferenta si obscuritate. Celalalt a crescut in desertul arid de pe planeta Vulcan, luptand pentru acceptare, incercand sa gaseasca un echilibru intre logica si emotiile puternice care l-au incercat. Intr-o galaxie departe, o masinarie a razboiului ia nastere intr-un timp si spatiu in care nu avea ce cauta. In cautarea razbunarii pentru distrugerea planetei sale, Nero, un capitan malefic cauta sa distruga toate fiintele inteligente si sa anihileze orice lume civilizata. Kirk si Spock, doua personalitati complet diferite,aflate la antipod, trebuie sa gaseasca o solutie sa conduca singurul echipaj la bordul singurei nave care il poate opri pe Nero.

*Premiat la Oscar.

Vezi Online Star Trek - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Star Trek - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


The Hunger Games

The Hunger Games
Descriere sumara The Hunger Games :
Anul: 2012
Calitate: TS-Screener
Durata Film: 142 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani
Categoria: Filme Noi, Actiune, Drama, S.F, Thriller
Descriere detaliata The Hunger Games :

Inspirat din romanele cu acelasi titlu ale autoarei Suzanne Collins, thriller-ul SF "The Hunger Games" o are in centrul actiunii pe Katniss Everdeen, o adolescenta in varsta de 16 ani, care o substituie pe sora ei mai mica Primrose intr-o competitie transmisa in direct la televizor si intitulata "Jocurile Foamei", in care 24 de copii cu varste cuprinse intre 12 ani si 18 ani sunt constransi sa devina gladiatori si sa lupte in arena unii impotriva celorlalti pana la moarte, unul singur dintre ei iesind invingator si intorcandu-se viu si nevatamat acasa.

"Jocurile Foamei" sunt nu numai un program de divertisment, ci si o tactica de intimidare a Guvernului din statul Panem, Capitolul pedepsind cele 12 districte care s-au coalizat si s-au revoltat odinioara impotriva lui prin obligarea acestora sa inscrie anual in concurs cate un baiat si cate o fata din fiecare district, din Districtul 12 fiind selectati Prim Everdeen si Peeta Mellark, fiul brutarului local. Dupa ce se ofera voluntara in locul lui Primrose, Katniss invata ca nu trebuie sa tina cont de dragoste si de umanitate daca vrea sa supravietuiasca, bazandu-se pe instinctele ei de vanator si pe sfaturile mentorului ei Haymitch Abernathy, un alcoolic ce a castigat in trecut "Jocurile Foamei".

Vezi Online The Hunger Games - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Hunger Games - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Bending the Rules

Bending the Rules
Descriere sumara Bending the Rules :
Anul: 2012
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 84 min.
Rating: N/A
Categoria: Filme Noi, Actiune, Drama
Descriere detaliata Bending the Rules :

Nick Blades este un politist nonconformist care este cercetat pentru sustragere de bani din arestul politiei, proveniti din traficul de droguri. Acuzatorul sau este neandemanaticul procuror Theo Gold care face tot posibilul sa-l demaste pe Nick, atragandu-si astfel antipatia tuturor membrilor politiei din New Orleans. La prima sentinta in procesul de coruptie impotriva lui Nick acesta este gasit nevinovat de catre juriu. Nick este tehnic suspendat totusi de catre seful sau nefiindu-i luata insigna si arma.

Blades da de urma unui plan codificat pe un ziar aflat in posesia unui infractor marunt. Descifrand codul, Nick ajunge, in prima faza, la concluzia ca este vorba de o serie de furturi la comanda de masini pe lista aflandu-se si pretioasa masina Hawk din proprietatea familiei procurorului Gold. Nick si Theo se pomenesc prinsi intr-o aventura pe urma masinilor furate. Lucrurile insa nu sunt asa simple cum par la inceput fiind vorba de lucruri mult mai grave decat un simplu furt de masini.

Vezi Online Bending the Rules - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Bending the Rules - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Kwik

Kwik
Descriere sumara Kwik :
Anul: 2011
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 115 min.
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Comedie, Thriller
Descriere detaliata Kwik :

N/A

Vezi Online Kwik - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Kwik - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


The Fifth Element

The Fifth Element
Descriere sumara The Fifth Element :
Anul: 1997
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 126 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Aventura, S.F, Thriller
Descriere detaliata The Fifth Element :

Un film de avangarda, unde elementele science-fiction sparg si rescriu tiparele. Bruce Willis este un taximetrist al viitorului care este prins, fara voia lui, intr-o poveste intortocheata cu extraterestri, despoti megalomaniaci care vor sa stapineasca lumea, civilizatii disparute de mii de ani, ordine secrete care lupta pentru salvarea omenirii, preoti si, in sfirsit, al cincilea element...care este raspunsul la toate intrebarile



*Nominalizat la Oscar.

Vezi Online The Fifth Element - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online The Fifth Element - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


Inglourious Basterds

Inglourious Basterds
Descriere sumara Inglourious Basterds :
Anul: 2009
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 153 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Aventura, Razboi
Descriere detaliata Inglourious Basterds :

In timpul celui de-al doilea Razboi Mondial, in Franta ocupata de catre nazisti, adolescenta evreica Shosanna Dreyfus este martora exterminarii familiei sale de catre colonelul german Hans Landa. Reusind sa scape cu viata si sa fuga la Paris, Shosanna intalneste o femeie cu suflet bun, care o ia sub aripa ei ocrotitoare si o determina sa lucreze pentru ea la un cinematograf. Fata este pusa intr-o situatie nedorita atunci cand un infatuat ofiter german isi convinge superiorii ierarhici sa reprezinte un film de propaganda nazista tocmai la cinematograful parizian la care muncea ea, moment in care Shosanna intrevede si posibilitatea de a-si pune in aplicare planurile proprii de razbunare.
In acelasi timp, locotenentul Aldo Raine organizeaza un grup de soldati de origine iudaico-americana cunoscuti sub numele de "The Basterds", care urmau sa fie trimisi in fata plutonului de executie pentru faptele lor reprobabile, incredintandu-le misiunea aparent sinucigasa de a patrunde pe teritoriul Frantei si de a incerca sa-i ucida pe conducatorii celui de-al treilea Reich, ajutati fiind de catre actrita germana si agenta sub acoperire Bridget von Hammersmark.

Premiat la Oscar si la Golden Globes.

Vezi Online Inglourious Basterds - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online Inglourious Basterds - server 1:

VK CD 1



Lista filme online - Actiune


2012

2012
Descriere sumara 2012 :
Anul: 2009
Calitate: DVD-Rip
Durata Film: 158 Minute
Rating: 16 | Interzis sub 16 ani
Categoria: Actiune, Drama, S.F, Thriller
Descriere detaliata 2012 :

N/A

Vezi Online 2012 - server 0:

FastUpload.ro CD 1


Vezi Online 2012 - server 1:

VK CD 1



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu